panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είδα από κοντά το Switch σε ηλιοφάνεια. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τη Nintendo. Εταιρία με τόσο τεράστια εμπειρία στα φορητά, και για ακόμα μιά φορά έβγαλαν φορητή με οθόνη υψηλής αντανακλαστικότητας. Το μέγα παράπονό μου με το 3DS (τόσο το παλιό όσο και το New) ήταν ότι δεν μπορούσα να το απολαύσω σε εξωτερικό χώρο. Με το Switch βλέπω τα ίδια και χειρότερα. Δεν ξέρω, ζητάω πολλά? Μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσω τις προσδοκίες μου? Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να περιμένουμε όσον αφορά την αντανακλαστικότητα των οθονών γενικότερα? Δηλαδή θα πρέπει να παίζουμε έτσι? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από panther_512
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 10 minutes ago, panther_512 said: Είδα από κοντά το Switch σε ηλιοφάνεια. Πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τη Nintendo. Εταιρία με τόσο τεράστια εμπειρία στα φορητά, και για ακόμα μιά φορά έβγαλαν φορητή με οθόνη υψηλής αντανακλαστικότητας. Το μέγα παράπονό μου με το 3DS (τόσο το παλιό όσο και το New) ήταν ότι δεν μπορούσα να το απολαύσω σε εξωτερικό χώρο. Με το Switch βλέπω τα ίδια και χειρότερα. Δεν ξέρω, ζητάω πολλά? Μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσω τις προσδοκίες μου? Αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να περιμένουμε όσον αφορά την αντανακλαστικότητα των οθονών γενικότερα? Δηλαδή θα πρέπει να παίζουμε έτσι? Δεν ξέρω τι εννοείς όταν λες ότι το είδες σε ηλιοφάνεια, πάντως εγώ μπορώ και παίζω κάτω από το φως του ήλιου με την φωτεινότητα στο τέρμα, περίπου 400 nits βγάζει το NSw στη μέγιστη ρύθμιση. Πράγμα που είναι in par με το κινητό μου (Mate 9), το οποίο βγάζει γύρω στα 700 nits brightness και το έχω περίπου στη μέση για να βλέπω στον ήλιο. Δεν υπάρχει απολύτως καμία σύγκριση με το 3DS, το 3DS ήταν εντελώς unplayable στο φως του ήλιου. Αυτή η τύπισσα έχει κάνει καλή ανάλυση: Α, παρένθεση, αν συγκρίνεις με κινητά που κάνουν όσο δύο μηνιάτικα και βγάζουν 1000+ nits με 5 ώρες οθόνη, ναι το αποτέλεσμα του NSw είναι απογοητευτικό μεν, αλλά η σύγκριση είναι εξαρχής άτοπη δε.
panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Από το 3ο λεπτό του βίντεο που παρέθεσες και μετά, δεν βλέπεις την αντανακλαστικότητα? Ακριβώς αυτό είδα και εγώ. Αν δεν κάνω λάθος θυμάμαι και με το 3DS έλεγες ότι δεν είχες ιδιαίτερο πρόβλημα, οπότε υποθέτω έχει να κάνει και με το πόσο εύκολα επικεντρώνεσαι στο "βάθος" της οθόνης, εννοώντας το παιχνίδι, και δεν σου αποσπά την προσοχή η αντανάκλαση. Εμένα η αντανάκλαση μου χτυπάει πάρα πολύ άσχημα. Με το Switch, σε στεγασμένο μπαλκόνι, μέρα μεσημέρι, είχα την ίδια εμπειρία που έχω και με τα 3DS μου, δηλαδή όχι ευχάριστο παιχνίδι. Παράλληλα στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, με ανοιχτές τις κουρτίνες, έβλεπα το πρόσωπό μου στην οθόνη, ή τα παράθυρα αν ήταν πίσω μου. Αυτά με φούλ φωτεινότητα στη συσκευή. 1
james9tito Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι δεν ειναι η κατασταση τοσο χαλια οπως στο 3ds/2ds αλλα και παλι δεν ειναι οτι καλυτερο το switch εξω στο φως. Ιουλιο μηνα κατω απο δεντρο , επαιζα octopath και εψαχνα την καταλληλη γωνια για να μπορεσω να μην εχω αντανακλαση στην οθονη. Δεν ηταν unplayable αλλα ηταν κουραστικο απο ενα σημειο και επειτα.
bad_freddy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Mario & Rabbids Kingdom Battle στα 19,90 απο σήμερα αλλά διαθέσιμο μόνο στα καταστήματα. Αν σας ενδιαφέρει τσεκάρετε το κοντινό σας κατάστημα άσχετα τι λέει το site, εκτός των Χανίων που επιβεβαιωμένα πήρα εγω το τελευταίο. 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Το Jumpgate έγινε funded και παρέα δίνουν και τα free caps! Για να δούμε τι θα λέει. 1
najinblue3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Πανεμορφο 😍 2
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 21 minutes ago, najinblue3 said: Πανεμορφο 😍 Το dock και η κονσόλα δεν με τρελαίνουν, αλλά αυτα τα joycons είναι με διαφορά τα ομορφότερα εκεί έξω. 2
mansa2k Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο NDirect θα μάθουμε τίποτα ή θα τα έχουν ανακοινώσει όλα μέχρι τότε; Το FF: CC αποτελεί άλλη μια μεταφορά στην σωρό που ήδη υπάρχει και παράλληλα αναμένεται. Βλέπω να καίγεται αυτό το χαρτί κάποια στιγμή. Βέβαια αν δεν υπάρχουν και νέες κυκλοφορίες οι επιλογές θα παραμένουν ελάχιστες. Το Nintendo Switch Pikachu & Eevee Edition Trailer δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά έτσι και αλλιώς δεν σκόπευα σε αγορά επομένως μικρό το κακό. Στις 8/9/2018 στις 1:55 ΜΜ, ikaruga24 είπε Δεκτό αυτό αλλά το να απευθυνθείς σε ένα νέο κοινό ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να διατηρήσεις και να μην αποξενώσεις το παλιό έχει αποδείξει και η ίδια περίτρανα ότι είναι κακή στρατηγική. Το καλύτερο που κάνουν είναι αυτό τώρα, πατάνε σε αυτό που ξέρουν καλύτερα, δίνουν στο ήδη κοινό αυτό που περιμένει να πάρει ενώ ταυτόχρονα ανοίγεται και σε νέο κοινό που παραδοσιακά δεν θα κοιτούσε ποτέ κάτι από πλευράς nintendo. Σιγά σιγά όμως όλα αυτά, οι τακτικές του παρελθόντος αντί να σπάσουν αυγά αυτοί διέλυσαν κοτέτσια ολόκληρα. Τώρα θα πρέπει αναγκαστικά να σπάνε αυγουλάκι αυγουλάκι για να υπάρξει και συνέχεια. Αυτό που έχω καταλάβει πάντως όλα μου τα χρόνια με την nintendo είναι ότι -ποτέ- (μα ποτέ ποτέ όμως) δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με ότι κάνει και γι αυτό την χαρακτηρίζω και εταιρία των τριών βημάτων, ένα μπρος και δυο πίσω με περιπτώσεις που κάνει δυο μπρος και ένα πίσω. Αυτό που κάνουν τώρα είναι κυριολεκτικά παρθενογένεση και δεν ξέρει κανείς πως θα τους βγει και τι στόχους έχουν και οι ίδιοι μιας και οι στόχοι ανά πάσα ώρα και στιγμή αλλάζουν. Το βλέπουμε λοιπόν στην πορεία. Θεωρώ πως κατέληξε να κινούνται σε αργούς ρυθμούς, είχαν την δυνατότητα να πετύχουν περισσότερα αλλά δεν τους προέκυψε. Αυτό είναι πασιφανές και από την αποτυχημένη τους πορεία με τα apps μέχρι τώρα με εξαίρεση το FΕ Heroes και αυτό θα δούμε πως θα βοηθήσει ως προς την δυναμική τον επερχόμενο τίτλο στο NSW. Από την άλλη χωρίς ιδιαίτερο περιεχόμενο για το 2018 και με την Ν να δηλώνει 10 εκατομμύρια στόχο για το πρώτο οικονομικό έτος (που κατέληξε στα 15 εκατομμύρια) και πως πίστευαν ότι τ κοινό θα ανταποκριθεί στην διαφορετικότητα του NSW μετά από τα δύο πρώτα χρόνια κυκλοφορίας καταλήγουμε πως τελικά όσα περιγράφεις ανταποκρίνονται καλύτερα στο πλάνο της εταιρίας. Το 2019 δείχνει κάπως καλύτερο τουλάχιστον από πλευράς νέων τίτλων αλλά υπάρχει παντελής απουσία τίτλων δυναμικής όπως και φέτος που τελικά μόνο το Smash δείχνει να ξεχωρίζει στον ορίζοντα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από mansa2k 2
Mistwalker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξερω αν ισχυει το leak αν και φαινεται λογικη κινηση οτι η N εκανε αλλαγες στο τι θα δειξει στο direct. Ειχα γραψει για το παρων που ειπαν οτι θα εχει η square με παλιοτερους τιτλους αλλα και με το ff xv pocket οπου το ανακοινωσαν και επειδη κυκλοφορει ηδη στα twins πιθανων να κυκλοφορουσε και στο switch αν γινοταν το direct.Το civilization λογικα θα ηταν και αυτο στο direct μιας και θα ερθει το Νοεμβριο και για την ωρα σαν release απο κονσολες θα ειναι μονο στο switch. Μπορει να προσθεσουν κανα νεο game οπως το samurai shodown που εδειξε σημερα η snk αλλα επειδη ειναι nintendo μπορει να αφησει το ιδιο προγραμμα και να αφαιρεσει εκεινα τα 3 που εγιναν leak. Σημερα εχει event νομιζω η sony.Την τεταρτη εχει η apple και την Πεμπτη θα φανε γερo spoiler απο το γιαπωνεζικο περιοδικο οπου ακουγεται οτι θα εχει περιεχομενο απο το direct.Αυριο μαλλον ειναι η καλυτερη και spoiler free μερα για να γινει το direct. 4
dekulinkgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Οπως το λες ειναι.Λογικα αυριο βγαζουν tweet που λεει οτι το direct θα γινει μεσανυχτα τριτης προς ξημερωματα τεταρτης
papp0us Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Mistwalker είπε Δεν ξερω αν ισχυει το leak αν και φαινεται λογικη κινηση οτι η N εκανε αλλαγες στο τι θα δειξει στο direct. Ειχα γραψει για το παρων που ειπαν οτι θα εχει η square με παλιοτερους τιτλους αλλα και με το ff xv pocket οπου το ανακοινωσαν και επειδη κυκλοφορει ηδη στα twins πιθανων να κυκλοφορουσε και στο switch αν γινοταν το direct.Το civilization λογικα θα ηταν και αυτο στο direct μιας και θα ερθει το Νοεμβριο και για την ωρα σαν release απο κονσολες θα ειναι μονο στο switch. Μπορει να προσθεσουν κανα νεο game οπως το samurai shodown που εδειξε σημερα η snk αλλα επειδη ειναι nintendo μπορει να αφησει το ιδιο προγραμμα και να αφαιρεσει εκεινα τα 3 που εγιναν leak. Σημερα εχει event νομιζω η sony.Την τεταρτη εχει η apple και την Πεμπτη θα φανε γερo spoiler απο το γιαπωνεζικο περιοδικο οπου ακουγεται οτι θα εχει περιεχομενο απο το direct.Αυριο μαλλον ειναι η καλυτερη και spoiler free μερα για να γινει το direct. 3 μέρες το παιζα πριν καεί μια για πάντα το Xbox 360. Ντει ουαν θα το πάρω, άνετα το καλύτερο Tales που έχω παίξει 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 18 hours ago, panther_512 said: Από το 3ο λεπτό του βίντεο που παρέθεσες και μετά, δεν βλέπεις την αντανακλαστικότητα? Ακριβώς αυτό είδα και εγώ. Αν δεν κάνω λάθος θυμάμαι και με το 3DS έλεγες ότι δεν είχες ιδιαίτερο πρόβλημα, οπότε υποθέτω έχει να κάνει και με το πόσο εύκολα επικεντρώνεσαι στο "βάθος" της οθόνης, εννοώντας το παιχνίδι, και δεν σου αποσπά την προσοχή η αντανάκλαση. Εμένα η αντανάκλαση μου χτυπάει πάρα πολύ άσχημα. Με το Switch, σε στεγασμένο μπαλκόνι, μέρα μεσημέρι, είχα την ίδια εμπειρία που έχω και με τα 3DS μου, δηλαδή όχι ευχάριστο παιχνίδι. Παράλληλα στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού, με ανοιχτές τις κουρτίνες, έβλεπα το πρόσωπό μου στην οθόνη, ή τα παράθυρα αν ήταν πίσω μου. Αυτά με φούλ φωτεινότητα στη συσκευή. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα έτσι όπως τα περιγράφεις. Ο τύπος στην φωτογραφία παίζει directly κάτω από το φως του ηλίου. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στον κόσμο, είναι do-able στο Switch, στο 3DS δεν γίνεται όμως, καθώς έχει πολύ μικρή φωτεινότητα. Εσύ όταν λες ότι είδες το Switch σε ηλιοφάνεια, εννοείς σε στεγασμένο μπαλκόνι; Δηλαδή σε σκιά; Αν βρίσκεις ενοχλητικό κάτι τέτοιο, τότε μάλλον αποσπάσαι εύκολα. Τερματίσα το Salt and Sanctuary στο χωριό κάτω από τη σκιά των δέντρων και δεν είχα πρόβλημα. Αναφέρω συγκεκριμένα αυτό το game, γιατί είναι τίγκα σκοτεινό και ούτως ή άλλως το έπαιζα με τέρμα φωτεινότητα. Σε κάθε περίπτωση, πιο πολύ με ενοχλεί να παίζω στην τηλεόραση, σε σκοτεινό δωμάτιο και να έχει μείνει από πίσω ανοιχτό το παράθυρο, παρά να παίζω με το Switch σε εξωτερικό χώρο. ------------------------- Ερώτηση, γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου, το Xenoblade Chronicles 2- Torna: Golden Country είναι stand-alone game ή απαιτεί το πρώτο XC2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις