I'm_busy Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Εγώ έχω το μηχάνημα εδώ και 2 χρόνια και κάτι, ευχαριστημένος από όλα εκτός από τα joy con. 3 φορές τα έχω στείλει για φτιαξιμο, η τρίτη φορά ήταν στα τέλη του 2019 όπου ευτυχώς μου το παρουσίασε λίγες μέρες πριν τελειώσει η εγγύηση. Τώρα αρχίζει και "ντριφταρει" ξανά. Θεωρώ μεγάλο μείον αυτό το πράγμα για το switch, δεν γίνεται να μην μπορούν να κάνουν κάτι. Μετά από ένα διάστημα απλά δεν μπορείς να παίξεις!!! Στρίβει δεξιά μόνο του στα πάντα, από το μενού, μέχρι τα παιχνίδια παντού. Έπρεπε να κάνουν κάτι διότι αυτά τα μαραφετια δεν είναι φτηνά. Σκέφτομαι να το στείλω για 4η φορά για φτιαξιμο. Πόσο χρεώνουν για τα εκτός εγγύησης? Γιατί αν χρεώνουν κάνα 20αρικο, συμφέρει με 40 ευρώ να αγοράσω το αριστερό που παρουσιάζει και το πρόβλημα, διότι θα έχει εγγύηση 2 χρόνια και σε αυτά τα 2 χρόνια 2-3 φορές θα χαλάσει σίγουρα. Σε αυτό είναι απογοητευμένος με την Νιντεντο. Οφείλω να πω όμως ότι είμαι ευχαριστημένος ταμαλα (που έλεγε ο βυζαντινολόγος 😄😄😄), από την εξυπηρέτηση της cd media, όσες φορές είχε τύχει να συνεργαστούμε λόγω των joy cons και ενός προβλήματος στον πρώτο μήνα (απλά έσβησε και δεν άνοιγε). Σε όλα ήταν ευγενεστατοι, γρήγοροι και επαγγελματίες και οφείλω να το πω. Καλό βράδυ σε όλους. Υ.γ:"Τελικά αντί για το Titan quest, shinobi Kai to starlink που έλεγα να πάρω, με βλέπω για αριστερό joy con. Υ.Γ2: Βλακεία θα πω αλλά μπας και υπάρχουν τίποτα "καινούργια" joyconπου δεν χαλάνε. Μήπως κάτι καινούργια χρώματα που βγάζουν, είναι "διορθωμένα"? Βλακεία ερώτηση, μην βαρατε... Ρε παιδια αυτο με τα joycons...εμενα 1 χρονο και τιποτα ακομα. Μήπως γίνεστε λίγο "βίαιοι" με τα joycons? Έχω δει φίλο μου να παίζει με το δικό του και ο τύπος τα πίεζε λες και αμα έβαζε τόση δύναμη θα έστριβε πιο γρήορα το καρτ και αυτονόητο είχε την ίδια τύχη με σας (2 φορές επισκευή), τι να πω ίσως και να στάθηκα τυχερός αλλά γενικά πρέπει να σεβόμαστε τις νέες τεχνολογίες γιατι είναι όλα ιδιαίτερα ευαίσθητα και ας φτιάχνονται για παιδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 42 minutes ago, Fulgore said: Τουλαχιστον το last of us εχει μπολικους διαλογους και cut scenes για να εχει νοημα το ''Ελληνικοι υποτιτλοι''. Στο mario bros,στο donkey kong τι να τους κανεις τους υποτιτλους? Να μου ανεφερε εστω κανενα Rpg οπως σωστα αναφερθηκε πιο πισω τυπου το Xenoblade,το Fire Emblem ή το Dragon Quest που εχουν αρκετους διαλογους/cut scenes να το καταλαβω. Και οπως ειδες επεμενε μονο στους υποτιτλους,οχι στο να ειναι στα Ελληνικα πχ menu/UI. Τωρα για το ιδιο το επιπεδο αγγλικων προφανως δεν χρειαζονται τα περισσοτερα παιχνιδια να Proficiency για να τα παιξεις/καταλαβεις. Εντάξει για Lower μιλάμε, δηλαδή για 6-8 χρόνια μαθήματα αγγλικών, δεν καταλαβαίνω πως δυσκολεύεται κάποιος ακόμα και στα Fire Emblem/Xenoblade. Να μου λεγες κανένα Numenera ή κανένα Pillars of Eternity να σου πω οκ, συνάντησα και 30 άγνωστες λέξεις, αλλά ευκαιρία να ανοίγουμε και κανένα λεξικό ξέρω 'γω. Εντάξει, δεν είναι κακό να υπάρχουν μεταφράσεις/μετταγλωτίσεις, αλλά απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες imho, από 50-60 χρονών και πάνω που μπορεί να μην έχουν κάνει ποτέ τους αγγλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 35 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Εγώ έχω το μηχάνημα εδώ και 2 χρόνια και κάτι, ευχαριστημένος από όλα εκτός από τα joy con. 3 φορές τα έχω στείλει για φτιαξιμο, η τρίτη φορά ήταν στα τέλη του 2019 όπου ευτυχώς μου το παρουσίασε λίγες μέρες πριν τελειώσει η εγγύηση. Τώρα αρχίζει και "ντριφταρει" ξανά. Θεωρώ μεγάλο μείον αυτό το πράγμα για το switch, δεν γίνεται να μην μπορούν να κάνουν κάτι. Μετά από ένα διάστημα απλά δεν μπορείς να παίξεις!!! Στρίβει δεξιά μόνο του στα πάντα, από το μενού, μέχρι τα παιχνίδια παντού. Έπρεπε να κάνουν κάτι διότι αυτά τα μαραφετια δεν είναι φτηνά. Σκέφτομαι να το στείλω για 4η φορά για φτιαξιμο. Πόσο χρεώνουν για τα εκτός εγγύησης? Γιατί αν χρεώνουν κάνα 20αρικο, συμφέρει με 40 ευρώ να αγοράσω το αριστερό που παρουσιάζει και το πρόβλημα, διότι θα έχει εγγύηση 2 χρόνια και σε αυτά τα 2 χρόνια 2-3 φορές θα χαλάσει σίγουρα. Σε αυτό είναι απογοητευμένος με την Νιντεντο. Οφείλω να πω όμως ότι είμαι ευχαριστημένος ταμαλα (που έλεγε ο βυζαντινολόγος 😄😄😄), από την εξυπηρέτηση της cd media, όσες φορές είχε τύχει να συνεργαστούμε λόγω των joy cons και ενός προβλήματος στον πρώτο μήνα (απλά έσβησε και δεν άνοιγε). Σε όλα ήταν ευγενεστατοι, γρήγοροι και επαγγελματίες και οφείλω να το πω. Καλό βράδυ σε όλους. Υ.γ:"Τελικά αντί για το Titan quest, shinobi Kai to starlink που έλεγα να πάρω, με βλέπω για αριστερό joy con. Υ.Γ2: Βλακεία θα πω αλλά μπας και υπάρχουν τίποτα "καινούργια" joyconπου δεν χαλάνε. Μήπως κάτι καινούργια χρώματα που βγάζουν, είναι "διορθωμένα"? Βλακεία ερώτηση, μην βαρατε... Ακριβως το ιδιο με εσενα εχω και εγω προβλημα!!! Μολις μου ξανα χαλασε το αριστερο joycon και στριβει αριστερα συνεχεια!!εκτος εγγυησης πλεον.. Εστειλα εμαιλ στην cdmedia Ειναι κλειστοι λογω ιου Οταν ανοιξουν θαμουτο παρουν. Κοστος 21 ευρω και τα 2 αν θελω Το κόστος χωρίς το δεξί είναι 17,99€ ποιο αναλυτικά 15€ για επισκευή και 2,99€ για το ανταλλακτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 45 minutes ago, Fulgore said: Τουλαχιστον το last of us εχει μπολικους διαλογους και cut scenes για να εχει νοημα το ''Ελληνικοι υποτιτλοι''. Στο mario bros,στο donkey kong τι να τους κανεις τους υποτιτλους? Να μου ανεφερε εστω κανενα Rpg οπως σωστα αναφερθηκε πιο πισω τυπου το Xenoblade,το Fire Emblem ή το Dragon Quest που εχουν αρκετους διαλογους/cut scenes να το καταλαβω. Και οπως ειδες επεμενε μονο στους υποτιτλους,οχι στο να ειναι στα Ελληνικα πχ menu/UI. Τωρα για το ιδιο το επιπεδο αγγλικων προφανως δεν χρειαζονται τα περισσοτερα παιχνιδια να Proficiency για να τα παιξεις/καταλαβεις. Βέβαια δεν είπε για Mario και Donkey Kong αλλά για παιχνίδια της Nintendo γενικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Ρε παιδια αυτο με τα joycons...εμενα 1 χρονο και τιποτα ακομα. Μήπως γίνεστε λίγο "βίαιοι" με τα joycons? Έχω δει φίλο μου να παίζει με το δικό του και ο τύπος τα πίεζε λες και αμα έβαζε τόση δύναμη θα έστριβε πιο γρήορα το καρτ και αυτονόητο είχε την ίδια τύχη με σας (2 φορές επισκευή), τι να πω ίσως και να στάθηκα τυχερός αλλά γενικά πρέπει να σεβόμαστε τις νέες τεχνολογίες γιατι είναι όλα ιδιαίτερα ευαίσθητα και ας φτιάχνονται για παιδάκια. Οχι δεν εχεις δικιο Ολες οι πρωτες αγορες π εγιναν εχουν προβλημα,μου το ειπε η αντιπροσωπεια Εγω πραγματικα παιζω ελαχιστα λογο δουλειας και οικογενειας και μου εχουν χαλασει 3 φορες!!! Θυμαμαι με τον μοχλο του ps4 Ναπαιζω bloodborne,ναχανω για λιγο σε κανενα boss Τι δυναμη τι χτυπους ειχε φαει το χειριστηριο...σκυλι. Ειναι ελλατωματικα Στην αγγλια ψηφιστηκαν απο γνωστο περιοδικο σαν τα πιο ευθραυστο τεχνολογικο προιον Τωρα οι τελευταιες σειρες ισως να τα εχουν ενισχυσει Η αντιπροσωπεια εδω παντως η cd media πολυ εξυπηρετικοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, h3342 said: Οχι δεν εχεις δικιο Ολες οι πρωτες αγορες π εγιναν εχουν προβλημα,μου το ειπε η αντιπροσωπεια Εγω πραγματικα παιζω ελαχιστα λογο δουλειας και οικογενειας και μου εχουν χαλασει 3 φορες!!! Θυμαμαι με τον μοχλο του ps4 Ναπαιζω bloodborne,ναχανω για λιγο σε κανενα boss Τι δυναμη τι χτυπους ειχε φαει το χειριστηριο...σκυλι. Ειναι ελλατωματικα Στην αγγλια ψηφιστηκαν απο γνωστο περιοδικο σαν τα πιο ευθραυστο τεχνολογικο προιον Τωρα οι τελευταιες σειρες ισως να τα εχουν ενισχυσει Η αντιπροσωπεια εδω παντως η cd media πολυ εξυπηρετικοι Define πρώτες αγορές. Μέχρι πότε; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει για Lower μιλάμε, δηλαδή για 6-8 χρόνια μαθήματα αγγλικών, δεν καταλαβαίνω πως δυσκολεύεται κάποιος ακόμα και στα Fire Emblem/Xenoblade. Να μου λεγες κανένα Numenera ή κανένα Pillars of Eternity να σου πω οκ, συνάντησα και 30 άγνωστες λέξεις, αλλά ευκαιρία να ανοίγουμε και κανένα λεξικό ξέρω 'γω. Εντάξει, δεν είναι κακό να υπάρχουν μεταφράσεις/μετταγλωτίσεις, αλλά απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες imho, από 50-60 χρονών και πάνω που μπορεί να μην έχουν κάνει ποτέ τους αγγλικά. Εσενα προσωπικα μπορει το επιπεδο αγγλικων σου ναναι καλο και μπραβο σου Οι περισσοτεροι ομως πιστευω ειναι σαν εμενα Χανουν αρκετα σε μερικα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, h3342 said: Εσενα προσωπικα μπορει το επιπεδο αγγλικων σου ναναι καλο και μπραβο σου Οι περισσοτεροι ομως πιστευω ειναι σαν εμενα Χανουν αρκετα σε μερικα παιχνιδια Δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο η Nintendo να υποτιτλίσει παιχνίδια στα Ελληνικά. Δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, οπότε δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Θα μπορούσες να απαντήσεις στην προηγούμενή μου ερώτησή; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Εχει νοημα να το συζηταμε. Γιατι αν δεν το απαιτησουμε εστω συζητησουμε δεν θα γινει ποτέ . Και ξαναλεω Το κοστος για να βαλουν απλους υποτιτλους δωρεαν ή εστω με εξτρα χρεωση ειναι ελαχιστο, να το προσθετουν στο eshop τους εστω και μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου,σαν update...αφου κυκλοφορησει το παιχνιδι μετα απο 1 μηνα να μπορεις να το κατεβασεις π.χ Αν ειναι τοσο δυσκολο αποτην αρχη να βγαινει με Ελλ.υποτιτλους. Τελοσπαντον περιεργο πραγματικα γιατι αυτες οι εταιριες ψαχνουν το παραμικρο να βγαλουν κερδος και δενμπορω νακαταλαβω π κολλανε. Την ερωτηση σου δεν καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 21 minutes ago, h3342 said: Την ερωτηση σου δεν καταλαβα Είπες: "Ολες οι πρωτες αγορες π εγιναν εχουν προβλημα,μου το ειπε η αντιπροσωπεια" Σε ρώτησα να ορίσεις τι εννοείς "πρώτες αγορές". Δηλαδή για πόσους μήνες/χρόνια μετά που κυκλοφόρησε έχουν πρόβλημα σύμφωνα με αυτά που σου είπε η αντιπροσωπεία. Καλό θα ήταν όταν απαντάς σε κάποιον να τον κάνεις παράθεση ή αναφορά για να του εμφανιστεί ειδοποίηση και να δει σίγουρα την απάντησή σου. Τέλος αποκλείεται να μπουν ελληνικοί υπότιτλοι επειδή ο h3342 ή 5 άτομα συζητάνε για αυτό σε ένα forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μιλάμε για την ίδια Nintendo που εβγαλε καινούργιο revision της κονσόλας, αλλά δεν διόρθωσε το γνωστότερο πρόβλημα της (Joycons); Sorry αλλά : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Είπες: "Ολες οι πρωτες αγορες π εγιναν εχουν προβλημα,μου το ειπε η αντιπροσωπεια" Σε ρώτησα να ορίσεις τι εννοείς "πρώτες αγορές". Δηλαδή για πόσους μήνες/χρόνια μετά που κυκλοφόρησε έχουν πρόβλημα σύμφωνα με αυτά που σου είπε η αντιπροσωπεία. Καλό θα ήταν όταν απαντάς σε κάποιον να τον κάνεις παράθεση ή αναφορά για να του εμφανιστεί ειδοποίηση και να δει σίγουρα την απάντησή σου. Τέλος αποκλείεται να μπουν ελληνικοί υπότιτλοι επειδή ο h3342 ή 5 άτομα συζητάνε για αυτό σε ένα forum. Οταν τους ρωτησα αν ειναι συχνο προβλημα,μου ειπαν ποτε το αγορασα Ειδαν αποτην αποδειξη η αγορα ηταν αρχες Μαρτιου 2017 Και μουπαν Ναι η πρωτη παρτιδα ειχαν σχεδον ολες προβλημα Στειλτα να στα αλλαξουμε δωρεαν Δεν με ενημερωσαν ακριβως ποιες παρτιδες Ενα γενικο ειπαν οι πρωτες Εσυ τωρα γιατι θυμωσες; Επισης το να το.λεμε 5 ατομα εδω,θα το διαβασουν αλλοι 20-50 και κατι μπορει μα γινει Το να το παιζει καποιος εξυπνος οτι ο ιδιος γνωριζει αψογα αγγλικα ή οτι δεν μας χρειαζονται γιατι παιζουμε μονο... Donkey Kong και Mario.... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από h3342 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Just now, h3342 said: Οταν τους ρωτησα αν ειναι συχνο προβλημα,μου ειπαν ποτε το αγορασα Ειδαν αποτην αποδειξη η αγορα ηταν αρχες Μαρτιου 2017 Και μουπαν Ναι η πρωτη παρτιδα ειχαν σχεδον ολες προβλημα Στειλτα να στα αλλαξουμε δωρεαν Δεν με ενημερωση ακριβως ποιες παρτιδες Ενα γενικο ειπαν οι πρωτες Εσυ τωρα γιατι θυμωσες; Ωραία, γιατί το δικό μου αγορασμένο Δεκέμβρη του 2017 δεν έχει χαλάσει ποτέ τα joycons. Δεν θύμωσα, απλά είναι εντελώς ανούσιο να συζητάμε για κάτι που αποκλείεται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα όσο κρατιέται η Nintendo στην ίδια πολιτική και δεν έχουμε παράρτημά της στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν την ενδιαφέρει η Ελληνική αγορά, όχι γιατί έχει κάτι με 'μας, απλά δεν τους είμαστε αρκετά επικερδείς. Ξεκάθαρα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ωραία, γιατί το δικό μου αγορασμένο Δεκέμβρη του 2017 δεν έχει χαλάσει ποτέ τα joycons. Δεν θύμωσα, απλά είναι εντελώς ανούσιο να συζητάμε για κάτι που αποκλείεται να γίνει στον αιώνα τον άπαντα όσο κρατιέται η Nintendo στην ίδια πολιτική και δεν έχουμε παράρτημά της στην Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν την ενδιαφέρει η Ελληνική αγορά, όχι γιατί έχει κάτι με 'μας, απλά δεν τους είμαστε αρκετά επικερδείς. Ξεκάθαρα πράγματα. Και για την sony αυτα θα ελεγε καποιος σαν εσενα πριν μερικα χρονια και ξαφνικα το εκανε! Δεν λεω οτι θα ακουσουν εμας τωρα αλλα καλο ειναι να το συζηταμε κατι π δεν ειναι παραλογο... 50-70 ευρω δινουμε σε παιχνιδια τους Ναχουμε λιγη αξιοπρεπεια Και δεν το ζηταμε για τζαμπα Βαλτο +15 ευρω και οποιος θελει να το αγορασει Τεσπα Το αναλυσαμε οκ Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από h3342 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, h3342 είπε Και για την sony αυτα θα ελεγε καποιος σαν εσενα πριν μερικα χρονια και ξαφνικα το εκανε! Δεν λεω οτι θα ακουσουν εμας τωρα αλλα καλο ειναι να το συζηταμε κατι π δεν ειναι παραλογο... 50-70 ευρω δινουμε σε παιχνιδια τους Ναχουμε λιγη αξιοπρεπεια Και δεν το ζηταμε για τζαμπα Βαλτο +15 ευρω λαι οποιος θελει μα το αγορασει Τεσπα Το αναλυσαμε οκ εγώ τα γουστάρω τα ελληνικά όπου υπάρχουν και χαίρομαι πολύ όταν υπάρχουν και φυσικά τα επιλέγω, γουστάρω τη γλώσσα μου και το εκτιμώ όταν μου μεταφράζουν , μέχρι και το god of war το έπαιξα με ελληνική μεταγλώτιση που όλοι την κοροϊδευαν. εμένα μου άρεσε πολύ που μιλούσαν ελληνικά από την άλλη όμως αν κάποιος είναι κάτω από 50 ετών δεν δικαιλογείται να μην έχει μάθει αγγλικά έστω και εμπειρικά.. μάλιστα από μικρός θυμάμαι κάποιους από τους καλύτερους μαθητές που είχαμε στο φροντιστήριο είχαν μάθει αγγλικά από τα παιχνίδια και εγώ ο ίδιος δηλαδή έμαθα αρκετό λεξιλόγιο από τα παιχνίδια και σε μια εποχή που έπρεπε να ψάξεις στο λεξικό όχι τώρα που μια άγνωστη λέξη τη βρίσκεις σε λίγα δευτερόλεπτα από το κινητό σου είναι ανάγκη να ξέρεις αγγλικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ίσα ίσα που τα παιχνίδια είναι και ο πιο ευχάριστος τρόπος να τα εξασκήσεις και να μένεις και σε επαφή Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις