Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά θα βγάλουν και Pikmin Trilogy Remastered με τα τρία πρώτα για να στο θυμίσουν πριν βγάλουν το 4ο.

Έμειναν μόνο τα Yoshi's Woolly World, Kirby and the Rainbow Curse, Paper Mario: Color Splash και Star Fox Zero και ολοκληρώθηκε η μετάβαση.

Υπομονή, στα μέσα του 2019 θα τους έχουν τελειώσει οι μεταφορές.

Δημοσ.

Λοιπον απο τα 35 λεπτα λογικα κανα δεκαλεπτο με τεταρτο θα ειναι για το 3ds.

Μετα απο το direct θα δουμε αν θα βγουμε ολοι μαζι να κραξουμε ή οχι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Ω, θεέ μου, ακόμα ένα direct που ΔΕΝ θα μάθουμε τίποτα απολύτως για το NSO. 

Δύο εβδομάδες έμειναν πριν ξεκινήσει το online, αλλά δεν πειράζει ας μιλήσουμε για τα upcoming 3DS games, αυτό είναι που μας ενδιαφέρει... 

Καλά συγνώμη δηλ αλλά τι άλλο περιμένεις να ακούσεις από αυτά που ήδη ξέρεις; Επειδή βλέπω ότι το λες και το ξαναλές. Τα βασικά features τα έχουν ανακοινώσει(cloud saves, NES games κτλ), τις τιμές της συνδρομής τις ξέρουμε,  δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο που μας φυλάνε για ανακοίνωση. Εκτός από την οριστική ημερομηνία που θα γίνει launch. Μακάρι να με διαψέυσουν και να έχεις δίκιο, αλλά δεν το νομίζω.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, RedAlert539 said:

Καλά συγνώμη δηλ αλλά τι άλλο περιμένεις να ακούσεις από αυτά που ήδη ξέρεις; Επειδή βλέπω ότι το λες και το ξαναλές. Τα βασικά features τα έχουν ανακοινώσει(cloud saves, NES games κτλ), τις τιμές της συνδρομής τις ξέρουμε,  δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι άλλο που μας φυλάνε για ανακοίνωση. Εκτός από την οριστική ημερομηνία που θα γίνει launch. Μακάρι να με διαψέυσουν και να έχεις δίκιο, αλλά δεν το νομίζω.

Θα σου πω τι απορίες έχω, αντιγράφω από το σάιτ τους:

- Battle it out or cooperate with players around the world in compatible games like Splatoon™ 2, ARMS™, Mario Kart™ 8 Deluxe, Mario Tennis™ Aces, and Sushi Striker™: The Way of Sushido:

1. Το online play θα έχει scoreboards, trophies κλπ;
  2. Θα υπάρχει κάποια πλατφόρμα τύπου Miiverse για να επικοινωνούμε, να κάνουμε share εικόνες και videos κλπ;

- Enjoy 20 NES games with added online play for the first time ever, and more games added regularly:

1. Ποιά είναι τα άλλα 10 NES games;
  2. Το online play στα NES games θα έχει scoreboards,trophies κλπ;
  3. Πόσο συχνά είναι το «regularly»;
  4. Θα είναι μόνο NES games ή στο πλάνο έχουν να προσθέσουν και games από τις επόμενες κονσόλες τους;
  5. Τα games θα ακολουθούν τη συνδρομή ή όποτε και να βάλεις συνδρομή θα έχεις πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη;
  6. Αν τα games ακολουθούν τη συνδρομή, θα παραμένουν στο λογαριασμό μετά το πέρας της συνδρομής;

- Save your data online for easy access. Details about this feature will be available before the paid service launches in September:

1. Πώς θα λειτουργεί το σύστημα, θα επιλέγω εγώ πότε να κάνω restore τα saves από τον server (αν πχ τα έχω σβήσει από τη συσκευή μου για να γλυτώσω χώρο);
  2. Αν χαλάσει το Switch μου και αγοράσω άλλο, μόλις συνδέσω το account μου θα έχω αυτόματα πρόσβαση στα saves μου;

Βασικά χρειάζεται οπωσδήποτε direct ή τελοσπάντων ας ανακοινώσουν χύμα τα σχέδιά τους στο σάιτ τους αν βαριούνται να κάνουν direct.

In other news, blast from the past:

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αν τα games ακολουθούν τη συνδρομή, θα παραμένουν στο λογαριασμό μετά το πέρας της συνδρομής;

Αυτό το έχεις αναφέρει αρκετές φορές και σε σχέση με Sony και Xbox και ειλικρινά δε καταλαβαίνω την απορία σου.

Αν βάλω ένα μήνα πχ. netflix με 10€ μετά θα είχα για πάντα πρόσβαση στα πάντα?

Αν νοικιάσω ένα επιπλωμένο σπίτι για ένα μήνα μετά θα κρατούσα τα έπιπλα, ψυγεία, κουζίνες κτλ.?

Αν το κάνει η nintendo καλά θα κάνει αν και είναι ψιλοαδιάφορο γιατί μιλάμε για παιχνίδια των 2mb που υπάρχουν κυριολεκτικά emulated παντού. Αν όχι πάλι έχει καλώς γιατί δεν είναι και τόσο πια παράλογο να έχεις πρόσβαση μόνο όσο πληρώνεις τη συνδρομή...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, Mitroglou7 said:

Αυτό το έχεις αναφέρει αρκετές φορές και σε σχέση με Sony και Xbox και ειλικρινά δε καταλαβαίνω την απορία σου.

Αν βάλω ένα μήνα πχ. netflix με 10€ μετά θα είχα για πάντα πρόσβαση στα πάντα?

Αν νοικιάσω ένα επιπλωμένο σπίτι για ένα μήνα μετά θα κρατούσα τα έπιπλα, ψυγεία, κουζίνες κτλ.?

Αν το κάνει η nintendo καλά θα κάνει αν και είναι ψιλοαδιάφορο γιατί μιλάμε για παιχνίδια των 2mb που υπάρχουν κυριολεκτικά emulated παντού. Αν όχι πάλι έχει καλώς γιατί δεν είναι και τόσο πια παράλογο να έχεις πρόσβαση μόνο όσο πληρώνεις τη συνδρομή...

Θα σου αναλύσω το σκεπτικό μου, για να γίνει κατανοητό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία βασικά μοντέλα συνδρομής στις κονσόλες το καθένα από τα οποία έχει διαφορετική φιλοσοφία:

1) Plus: Σου δίνει κάθε μήνα δύο PS4 games και δύο PS3 games. Όσο έχεις ενεργή συνδρομή «χρεώνεσαι» στο λογαριασμό σου τα games που μπαίνουν στους αντίστοιχους μήνες και για να παίξεις τόσο τα PS4, όσο και τα PS3 games πρέπει να έχεις ενεργή συνδρομή

2) Gold: Σου δίνει κάθε μήνα δύο X1 games και δύο Χ360 games. Όσο έχεις ενεργή συνδρομή «χρεώνεσαι» στο λογαριασμό σου τα games που μπαίνουν στους αντίστοιχους μήνες, αλλά απαιτείται συνδρομή μόνο για τα X1 games για να έχεις πρόσβαση σε αυτά. Τα Χ360 games μένουν για πάντα στο λογαριασμό σου και έχεις πρόσβαση σε αυτά ακόμα και αν λήξει η συνδρομή σου. Επί της ουσίας, για όσο έχεις συνδρομή σου χαρίζει η MS 24 X360 games το χρόνο.

3) Game Pass/PS Now: Υπάρχει ένας τεράστιος κουβάς με games στα οποία έχεις πρόσβαση ανεξάρτητα με το πότε βάζεις συνδρομή (σε αυτό το μοντέλο πατάει και το Netflix).

Καλώς εχόντων των πραγμάτων ένα από αυτά τα μοντέλα θα ακολουθήσει και η Ν. Ωστόσο, δεν ξέρω γιατί είναι τόσο αξιοπερίεργο να έχεις πρόσβαση σε αρχαιότητες και μετά τη λήξη της συνδρομής, όταν η MS (που είναι greedy af) το κάνει ήδη. Μάλλον οι αρχαιότητες της Ν είναι πολυτιμότερες, ποιός ξέρει.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Δε ξέρω αν θα το κάνει η N γιατί αφενός μεν προσφέρει αρχαιότητας με ανύπαρκτο value αφετέρου όμως greedy ή όχι βλέπω ένα ξεδιάντροπο κωλοδάχτυλο προς όλους τους gamers. Όχι ότι οι άλλες πάνε με το σταυρό άλλα έχουν τουλάχιστον κάποιο τακτ ή κάποιο μάρκετινγκ και περνάνε κάποια πράγματα πιο απαλά.

Και τα 3 που ανέφερες (και το 4ο της Ν) επειδή είναι αρκετά κενά σαν υπηρεσίες (και ουσιαστικά είναι απλά pay to online play) αυτό που βάζουν σαν τυράκι είναι το "πληρώστε μας για να έχετε πρόσβαση σε αυτό και σε αυτό το game" με τη μορφή συνδρομής οπότε είναι κομματάκι δύσκολο και αντιεμπορικό να σου δίνουν μόνιμη πρόσβαση στα games μετά το πέρας της συνδρομής. Πχ το PS Plus για ένα μήνα βγαίνει νομίζω λίγο κάτω από 10€ (δεν είμαι σίγουρος γιατί βάζω πάντα παραπάνω) και δε νομίζω να υπήρξε μήνας που τα 2 games που έδινε το άθροισμά τους στο store να ήταν ποτέ κάτω από 10€.

Γενικά όπως σου είπα το θεωρώ πλήρως αδιάφορο καθαρά προσωπικά. Όταν τελειώνω ένα παιχνίδι δε το ξανακουμπάω ever. Επίσης, τη συνδρομή πιστεύω ΌΛΟΙ την πληρώνουν για το online gaming και τα υπόλοιπα είναι απλά ένα extra (σε κάποιες περιπτώσεις πολύ καλό extra όπως PS4 για μένα) και θα συνεχίσουν να την πληρώνουν για πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει μωρέ πρώτα θα ξεκινήσουν με NES games και μετά από 1-2 χρόνια θα περάσουν στα SNES. Μετά στο Switch 2 θα βγάλουνε τα πρώτα GB και GBA games. Τι βιάζεστε; Από τώρα τα θέλετε όλα; Ετσι κι αλλιώς η Nintendo από ανέκαθεν κινείται με γρήγορους ρυθμούς.

Οσοι σκοπεύουν να αγοράσουν το Switch 3 XL, πιθανόν να έχουν μέχρι και N64 games.

Πρεπει να αυγατίσουν πρώτα τα παιχνίδια πριν βγουν. Ολόκληρο online βάζουν. Ξέρετε τι coding απαιτεί το Mario Bros? 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Τον πρωτο καιρο που ανακοινωσαν τα nes games της συνδρομης ακουγονταν οτι καθε μηνα θα αλλαζουν τα games που θα δινουν και αν θες πληρωνεις το πακετο με οσα games δωσουν το μηνα ή το καθενα ξεχωριστα(δεν υπηρχε διευκρινηση) και τα κρατας για παντα.

Κατι παιχτηκε μετα με τον κοσμο που δεν το πηραν θετικα  στα social media/foroums ασχετος αν οντως θα ακολουθουσαν αυτο το πλανο ή ηταν μια ιδεα που εγινε leak και ανακοινωσαν αργοτερα τα 20 games αλλα χωρις καποια παραπανω πληροφορια.

• Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, Mitroglou7 said:

Δε ξέρω αν θα το κάνει η N γιατί αφενός μεν προσφέρει αρχαιότητας με ανύπαρκτο value αφετέρου όμως greedy ή όχι βλέπω ένα ξεδιάντροπο κωλοδάχτυλο προς όλους τους gamers. Όχι ότι οι άλλες πάνε με το σταυρό άλλα έχουν τουλάχιστον κάποιο τακτ ή κάποιο μάρκετινγκ και περνάνε κάποια πράγματα πιο απαλά.

Και τα 3 που ανέφερες (και το 4ο της Ν) επειδή είναι αρκετά κενά σαν υπηρεσίες (και ουσιαστικά είναι απλά pay to online play) αυτό που βάζουν σαν τυράκι είναι το "πληρώστε μας για να έχετε πρόσβαση σε αυτό και σε αυτό το game" με τη μορφή συνδρομής οπότε είναι κομματάκι δύσκολο και αντιεμπορικό να σου δίνουν μόνιμη πρόσβαση στα games μετά το πέρας της συνδρομής. Πχ το PS Plus για ένα μήνα βγαίνει νομίζω λίγο κάτω από 10€ (δεν είμαι σίγουρος γιατί βάζω πάντα παραπάνω) και δε νομίζω να υπήρξε μήνας που τα 2 games που έδινε το άθροισμά τους στο store να ήταν ποτέ κάτω από 10€.

Γενικά όπως σου είπα το θεωρώ πλήρως αδιάφορο καθαρά προσωπικά. Όταν τελειώνω ένα παιχνίδι δε το ξανακουμπάω ever. Επίσης, τη συνδρομή πιστεύω ΌΛΟΙ την πληρώνουν για το online gaming και τα υπόλοιπα είναι απλά ένα extra (σε κάποιες περιπτώσεις πολύ καλό extra όπως PS4 για μένα) και θα συνεχίσουν να την πληρώνουν για πάντα.

Δεν καταλαβαίνω, τη μία λες ότι η Ν σου δείχνει κωλοδάχτυλο και την άλλη λες ότι όλοι αγοράζουν συνδρομή για το online. Αν όλοι αγοράζουν συνδρομή για το online, τότε πως ακριβώς σου δείχνει κωλοδάχτυλο η Ν από τη στιγμή που στο χρεώνει στο 1/3 της τιμής που χρεώνουν οι άλλοι;

Δημοσ.

Φαντάσου πόσο βαρύγδουπες δηλώσεις έχουν να γίνουν σε αυτό το direct που λίγο πριν την έλευση του προκάλεσε πολύ δυνατό σεισμό. Πέρα από την πλάκα όμως ας ελπίσουμε ότι όλα είναι καλά. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω, τη μία λες ότι η Ν σου δείχνει κωλοδάχτυλο και την άλλη λες ότι όλοι αγοράζουν συνδρομή για το online. Αν όλοι αγοράζουν συνδρομή για το online, τότε πως ακριβώς σου δείχνει κωλοδάχτυλο η Ν από τη στιγμή που στο χρεώνει στο 1/3 της τιμής που χρεώνουν οι άλλοι;

Το κωλοδάχτυλο δε σχετίζεται ντε και καλά με το online αλλά με μια γενικότερη αίσθηση που μου αφήνει (που είναι δύσκολο να εξηγήσω αλλά θα προσπαθήσω) που είναι και ο λόγος που δεν έχω πάρει switch ακόμη.

1) Σε σχέση με το online μου είναι αδιάφορη η τιμή γιατί όπως σου είπα αυτός που είναι να το πάρει θα το πάρει είτε κάνει 5 ή 20 ή 40 ή 60. Αν παίζεις Online είναι απαραίτητο τέλος. Αν όχι είναι αδιάφορο. Επίσης, τέλος. Αλλά όλοι προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι βάζοντας κάτι για να δελεάσουν τον κόσμο. Είναι τώρα δυνατόν να βάζουν παιχνίδια του NES? Αλήθεια τώρα? Δηλαδή αν απλά δε βάζαν τι διαφορά θα είχε? Ή αν βάζαν το Pong και το Tetris. Είναι απλά προσβλητικό. Ας λέγαν απλά 20€ για να παίζεις online Tennis και Arms.

2) Headset, Netflix. Δεν έχω να πω κάτι πολλά πάνω σε αυτό. Δεν υπάρχουν γιατί...επειδή.

3) Μετά τη φόλα που φάγαν με το Wii U με τους 3rd party developers υποσχέθηκαν τα πάντα και τι ακριβώς έκαναν εν τέλη? Καταλαβαίνω τους περιορισμούς στο να βγουν τα multiplatform όλα σε switch αλλά ρε πούστηδες θα βγάλετε όλη τη χρονιά με 3 και 4 ο θεός να τους κάνει ΑΑΑ τίτλους όταν οι υπόλοιποι από Σεπτέμβρη και μετά θα έχουν τόσους κάθε μήνα exclusive ή όχι? Γιατί καλά κάνει ο κόσμος και υποτιμάει τα Call of Duty, Assasin's Creed, Tomb Raider, Fifa κτλ κτλ αλλά καλώς ή κακώς είναι αυτά που ζητάει ο κόσμος εν τέλη. Αφού είναι τόσο μεγάλη εταιρία και *** γιατί δε πιάνουν/πείθουν ένα κολοσσό να φτιάξει ένα game όχι ντε και καλά αποκλειστικό αλλά με βάση το switch και μετά αν θέλει ας το μεταφέρει. Γιατί γίνεται πάντα το ανάποδο που εν τέλη καταλήγει σε άτοπο λόγω περιορισμών τεχνολογίας.

Και αυτό το κενό ΔΕ καλύπτεται με indies. Είναι καλά χρυσά και *** τα indies αλλά υπάρχουν ή θα μπορούσαν να υπάρχουν και στα κινητά μας και στα pc μας και σε χαμηλότερες τιμές και στη τελική δεν απευθύνονται και σε τεράστιο κενό. Μέχρι τον όρο Nindies φτιάξαν χωρίς ντροπή για να καλύψουν την ανεπάρκειά τους.

• Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...