Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!! μια ερωτηση μηπως κ αρχιζω να καταλαβαίνω τι γινεται.. Θελω βοηθεια στο Tetris 99!!! 
Οποιος μπορει, ασ μου εξηγησει με απλα λόγια καποια βασικα πραγματα!! Εχω καταλαβει προφανως οτι παιζω και με αλλους αντιπαλους, κ οτι πρεπει να σβηνω πολλες γραμμες μαζι ωστε να στελνω αρκετα "σκουπιδια" στους υπολοιπους, αλλα περα απο εκει , badges / KOs/Strategy κτλ δεν εχω καταλαβει τιποτα !! :p! και φυσικα το παιχνιδι δεν εξηγει τιποτα... 😕

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 hours ago, Malthador said:

Αφού δεν το είχε σε στοκ. 

Τώρα βλέπω δεν το έχει άλλα επειδή μίλησα, βάζουνε κάποια κομμάτια που και που

Screenshot_2020-03-29-17-37-31-831_com.google.android.gm~2.jpg

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Swimmer21 said:

Τώρα βλέπω δεν το έχει άλλα επειδή μίλησα, βάζουνε κάποια κομμάτια που και που

Screenshot_2020-03-29-17-37-31-831_com.google.android.gm~2.jpg

Γράψε λίγο τον κωδικό του προϊόντος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

64, Galaxy, Sunshine, 3D World και νέο Paper Mario; Όλα αυτά φέτος ?!

Πολύ καλό για να είναι αληθινό. Θα δείξει!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτα ναι τα θελουμε.Ειδικα remake της παιχνιδαρας mario64

Και εφοσον επιβεβαιωνει και το eurogamer που συνηθως σε αυτα ειναι παντα μεσα,ανυπομονουμε.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 3
Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν με εντυπωσιάζει η συγκεκριμένη εξέλιξη. Γνωρίζαμε ότι θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις τόσο από όσα έγραφε η Emily Rogers, όσο και λόγο των 35 ετών κυκλοφορίας από το πρώτο SMB στο NES όπως πολλάκις είχα επισημάνει. 

Προς το παρόν η χρονιά εξελίσσεται σε άλλο ένα 2018 με μεγαλύτερη πληθώρα μεταφορών παρά κάτι ουσιαστικά νέο. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς αλλά η Ν δεν βοηθάει την κατάσταση ιδιαίτερα αφού συνεχίζει να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό τις κυκλοφορίες που προορίζονται για το τελευταίο εξάμηνο του έτους.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sotirisl είπε

remasters, αυτό που όλοι περιμέναμε!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει Nintendo fan που να μη θέλει remasters παλαιών τίτλων της εταιρείας. Και αν υπάρχει κάποιος ξέμπαρκος, δεν πειράζει, γι αυτό έχουμε την πυρά 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...