parlapipas25 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Τι παίζει με το e shop; Προσπαθώ να μπω εδώ και ώρα και βγάζει error 2811-7503. Σημαίνει ότι έχει πολύ κόσμο και έχει πέσει ο server?Lol.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 https://nintendoeverything.com/all-network-services-on-nintendo-switch-are-currently-down-nintendo-are-investigating/ Το ερευνα η nintendo συμφωνα με το αρθρο καθως και οι ιδιοι δεν ξερουν τι συμβαινει.Αλλα μαλλον οπως ειπες @parlapipas25 εχει πολυ κοσμο και επεσε ο server. Σε αλλα νεα η γνωστη "leaker" Emily Rogers ποσταρε πριν απο λιγο Αν οντως ισχυει θα εχουμε λογικα την συνεχεια του mario odyssey για μεγαλο παιχνιδι φετος παρα το Botw2 που περιμενα. Επισης θα δουμε λογικα επιτελους το metroid prime trilogy με βαση αυτα που λεει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Τι ώρα είναι το indie direct? Και από πού μπορούμε να το δούμε; Από το youtube σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nkarafo είπε Τι ώρα είναι το indie direct? Και από πού μπορούμε να το δούμε; Από το youtube σωστά; Edit: Για μένα ξεχώρισε το Baldo. Περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από το Gungeon ως τίτλος κλεισίματος. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από mansa2k 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Ξεκίνησε 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Τα δύο πρώτα τα έχω ήδη αγορασμένα στο μυαλό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Πουθενα το silksong............. 🙁 Κραταω το blue fire,το οποιο μου θυμισε prince of persia και το the last campfire. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Και εγώ μία από τα ίδια περίπου: Blue Fire, Baldo και Campfire. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Από το Indie direct με έψησαν τουλάχιστον 3, όχι κι άσχημα: Baldo, ο Zelda κλώνος που χρειάζομαι κάθε τόσο με μπόνους φοβερή αισθητική. B.ARK, το couch co-op του μήνα σε mindless side-scrolling shooter έκδοση. The Last Campfire, όσο πολύ με κέντρισε άλλο τόσο η μουσική του τρέιλερ μου προκάλεσε χασμουρητό. Για το Gungeon δεν έχω παίξει ακόμα το Enter οπότε δεν έχω καταλάβει αν μου αρέσει το στυλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Έχουμε και λέμε: Blue Fire -> Gameplay/στυλ σαν το Wind Waker και νταρκίλα σαν το Twilight Princess; Hell, yes! Baldo -> Ωραίο, Ghibli look-alike, από μένα είναι ναι. Summer in Mara, The Last Campfire ψιλοενδιαφέροντα, ως εκεί. Τα υπόλοιπα μούφες, το Exit the Gungeon ήταν meh, όπως και το προηγούμενο, πολύ μέτριο, δεν κατάλαβα τον ντόρο ποτέ μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Desmond Kind Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Blair witch φαίνεται φοβερό. Thanks for sharing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 4 minutes ago, Desmond Kind said: Blair witch φαίνεται φοβερό. Thanks for sharing https://www.metacritic.com/game/playstation-4/blair-witch Τα Blair Witch ήταν μετριότητες από πάντα. Και τα προηγούμενα τρία που τα είχα παίξει σε πισί ήταν so-so. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksider13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Malthador είπε https://www.metacritic.com/game/playstation-4/blair-witch Τα Blair Witch ήταν μετριότητες από πάντα. Και τα προηγούμενα τρία που τα είχα παίξει σε πισί ήταν so-so. Μια χαρά θα είναι για καλοκαιρινές νύχτες κορονοϊου :') Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Διαφωνώ ως προς το Gudgeon αν και δεν είμαι φαν της συνταγής το συγκεκριμένο το έλιωσα. Θα δοκιμάσω και το exit the gudgeon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις