kostakis1978nov Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γίνεται να συνδεθεί usb keyboard & mouse στις δύο υποδοχές του Switch Dock, έτσι ώστε να παίζεις το Fortnite με keyboard & mouse. Είδα στο Ίντερνετ ότι κυκλοφορούν κάτι αντάπτορες που συνδέεις εκεί πάνω keyboard και mouse, αλλά το ερώτημα μου είναι εάν γίνεται να γίνει κατευθείαν σύνδεση χωρίς κάποιον ανάλογο αντάπτορα. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) η γυναίκα τα έχει πάρει κράνα και σαπίζει κόσμο , ο ανταγωνισμός τώρα που παίζει κλείσιμο σπίτι έχει ανέβει κατακόρυφα free photo hosting for ebay Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Χαζή ερώτηση αλλά υπάρχει τρόπος να μου δείχνει το μηχάνημα ποια παιχνίδια εχουν update? Αντί να τα ψάχνω μόνος μου ένα - ένα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, anarchy79 είπε Χαζή ερώτηση αλλά υπάρχει τρόπος να μου δείχνει το μηχάνημα ποια παιχνίδια εχουν update? Αντί να τα ψάχνω μόνος μου ένα - ένα ? Δεν νομίζω ότι υπαρχει ή τουλάχιστον δεν το βρήκα.Κανονικα όταν είναι στο internet πρέπει να τα κάνει αυτόματα update όπου αυτό δεν δουλεύει πολλές φορες ή δεν δουλεύει σε όλα τα games γιατί εμένα αλλά τα κάνει και άλλα οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolivas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Ξεκίνησα κ γω με την σειρά μ το links awakening . Να πω την αλήθεια δεν είχα πολύ όρεξη , λίγο τα πλαστικά γραφικά του λίγο λέω άλλο ένα ζελντα από πάνω ποσό να διαφέρει από τα αλλά . Μεχρι τώρα διαψεύστηκα όμως . Το παιχνίδι έχει μοναδική ατμόσφαιρα κ αυτά τα ψαρια μέσα στα αυγά τα Μάριο ρεφερενς και το εκπληκτικό σαουντρακ μου άρεσαν πολύ . Και μ μεταδιδουν αυτό Π λέγαν ορισμένοι ότι είσαι μέσα στο όνειρο του λινκ . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Και μετά από τα Pokemon, Smash και Lego ήρθε η σειρά των indies: Λίγο ακόμα θέλει, λίγο ακόμα για ένα κύριο direct! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από mansa2k 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Εχω να δηλώσω ότι εξεπλάγην ευχάριστα με την δυνατότητα του Switch να συνδέεται σε εξωτερικά DAC/AMP και δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό. Επειδή έχω φορητό DAC/AMP το οποίο λειτουργεί διπλή βάρδια σε PC και smartphone για τα ακουστικά μου και ΝΑΙ εν τέλη λειτουργεί και με το Switch και σε docked και σε φορητό mode (αλλά το φορητό με ενδιέφερε)! Είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα ίσχυε όμως δουλεύει κανονικότατα. Ναι οκ με τον τρόπο που δουλεύει με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό λειτουργεί το DAC του Switch και χρησιμοποιεί μόνο το amp του φορητού DAC/AMP αλλά η ενίσχυση στην ένταση είναι πραγματική καθώς με το amp παίρνω τουλάχιστον διπλάσια από ότι βγάζει το switch με τέρμα τον ήχο. Υπόψη ότι αν το εξωτερικό DAC/AMP δεν έχει δική του μπαταρία τότε θα ρουφήξει μπαταρία από το Switch. Το κατάλαβα την πρώτη φορά που δεν γύρισα τον ενισχυτή σε portable mode και η μπαταρία του Switch σχεδόν τέλειωσε σε λιγότερο από μια ώρα. Μόλις το γύρισα σε portable mode όμως τότε το κάθε κομμάτι έτρωγε από την δική του μπαταρία όπως έπρεπε. Στα του αποτελέσματος είναι εξαιρετικά θα έλεγα. Το DAC του switch είναι υψηλής ποιότητας και όλα τα παιχνίδια που έχουν σοβαρό mastering του ήχου τους ακούγονται θεσπέσια. Το αντίθετο ισχύει για παιχνίδια που ο ήχος τους είναι υπερβολικά συμπιεσμένος καθώς ο ενισχυτής θα βγάλει μπροστά όλες τις ατέλειες. Γενικά πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και θα γίνει το στάνταρ πλέον για εμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Για να καταλάβουμε και εμείς τι γίνεται με τα DAC/AMP που δεν είμαστε σχετικοί είναι ότι το εξωτερικό DAC/AMP κουμπώνει εκεί που είναι τα ακουστικά και μετά ακούς τον ήχο πιο καθαρά από αυτό ή βάζεις πάλι ακουστικά μέσω αυτού του μηχανήματος; Δεν έχω καταλάβει πλήρως. Εφόσον έχει usb-type C δεν μπορείς εκεί να βάλεις καλά ακουστικά για να ακούσεις καλό ήχο; Λέω μήπως; Δεν ξέρω αν γίνεται. Το DAC/AMP δεν έχει δική του μπαταρία που θα καταναλώνεται γρήγορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Εχω να δηλώσω ότι εξεπλάγην ευχάριστα με την δυνατότητα του Switch να συνδέεται σε εξωτερικά DAC/AMP και δεν το είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό. Επειδή έχω φορητό DAC/AMP το οποίο λειτουργεί διπλή βάρδια σε PC και smartphone για τα ακουστικά μου και ΝΑΙ εν τέλη λειτουργεί και με το Switch και σε docked και σε φορητό mode (αλλά το φορητό με ενδιέφερε)! Είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα ίσχυε όμως δουλεύει κανονικότατα. Ναι οκ με τον τρόπο που δουλεύει με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό λειτουργεί το DAC του Switch και χρησιμοποιεί μόνο το amp του φορητού DAC/AMP αλλά η ενίσχυση στην ένταση είναι πραγματική καθώς με το amp παίρνω τουλάχιστον διπλάσια από ότι βγάζει το switch με τέρμα τον ήχο. Υπόψη ότι αν το εξωτερικό DAC/AMP δεν έχει δική του μπαταρία τότε θα ρουφήξει μπαταρία από το Switch. Το κατάλαβα την πρώτη φορά που δεν γύρισα τον ενισχυτή σε portable mode και η μπαταρία του Switch σχεδόν τέλειωσε σε λιγότερο από μια ώρα. Μόλις το γύρισα σε portable mode όμως τότε το κάθε κομμάτι έτρωγε από την δική του μπαταρία όπως έπρεπε. Στα του αποτελέσματος είναι εξαιρετικά θα έλεγα. Το DAC του switch είναι υψηλής ποιότητας και όλα τα παιχνίδια που έχουν σοβαρό mastering του ήχου τους ακούγονται θεσπέσια. Το αντίθετο ισχύει για παιχνίδια που ο ήχος τους είναι υπερβολικά συμπιεσμένος καθώς ο ενισχυτής θα βγάλει μπροστά όλες τις ατέλειες. Γενικά πάντως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και θα γίνει το στάνταρ πλέον για εμένα. Γιατί να μην λειτουργεί εξωτερικός dac με εξωτερική τροφοδοσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 hours ago, mansa2k said: Direct Τετάρτη; Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 52 λεπτά πριν, nkarafo είπε Για να καταλάβουμε και εμείς τι γίνεται με τα DAC/AMP που δεν είμαστε σχετικοί είναι ότι το εξωτερικό DAC/AMP κουμπώνει εκεί που είναι τα ακουστικά και μετά ακούς τον ήχο πιο καθαρά από αυτό ή βάζεις πάλι ακουστικά μέσω αυτού του μηχανήματος; Δεν έχω καταλάβει πλήρως. Εφόσον έχει usb-type C δεν μπορείς εκεί να βάλεις καλά ακουστικά για να ακούσεις καλό ήχο; Λέω μήπως; Δεν ξέρω αν γίνεται. Το DAC/AMP δεν έχει δική του μπαταρία που θα καταναλώνεται γρήγορα; Το πρώτο. Βάζεις το dac/amp στη θύρα ακουστικών και μετά τα ακουστικά τα βάζεις στο dac/amp και ακούς και χειρίζεσαι το προφίλ ήχου από εκεί. Επίσης το switch δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα στην USB-C για ακουστικά καθώς έχει δική του θύρα ακουστικών εκτός και αν αναφέρεσαι σε ασύρματα ακουστικά όπου εκεί η usb-c χρησιμοποιείται για το bluetooth reciever. 20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Γιατί να μην λειτουργεί εξωτερικός dac με εξωτερική τροφοδοσία; Φαντάζομαι ότι και αυτό θα γίνεται. Ο δικός μου δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία καθώς στο PC τροφοδοτείται μόνο από USB ενώ όταν τον κουβαλάω έχει δική του μπαταρία 3κ μιλιαμπερώρια. Το γιατί να μην γίνεται νομίζω είναι το προφανές, γιατί η κάθε πλατφόρμα είναι κλειδωμένη με κάποιο τρόπο σε τέτοιες "αλχημείες". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mansa2k είπε Και μετά από τα Pokemon, Smash και Lego ήρθε η σειρά των indies: Λίγο ακόμα θέλει, λίγο ακόμα για ένα κύριο direct! Αρα οι φημες που υπηρχαν για nindie direct αυτην την εβδομαδα οπου και την επομενη στις 26 για κανονικο direct λογικα πεσανε μεσα.Μια χαρα. Παντως αντε αυριο να ανακοινωσουν το ori,με shadow drop αλλα και το silksong shadow drop.Δεν ζηταω πολλα 😀 59 λεπτά πριν, Malthador είπε Direct Τετάρτη; Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Προσφατα μαλιστα ειχαμε κανονικο direct την τεταρτη 4-9-2019 Εχουμε και τα reviews του Animal Crossing,οπως αναμενοταν παιρνει θετικες κριτικες. https://www.metacritic.com/game/switch/animal-crossing-new-horizons Σε αυτο για μενα συμβαλει και η κατασταση που επικρατει αυτην την στιγμη στον κοσμο με τον κορονοιο .Αμα διαβασετε και τις κριτικες ολοι σχεδον αυτο αναφερουν,οτι το AC ειναι τροπος διαφυγης απο την καθημερινοτητα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2020 από dekulinkgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Te0sX Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Παντως αντε αυριο να ανακοινωσουν το ori,με shadow drop αλλα και το silksong shadow drop.Δεν ζηταω πολλα 😀 Το Ori δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει σε καμία άλλη κονσολα εκτός απο το XBOX(και PC) για μεγάλο διάστημα. Μακάρι όντως να βγει το Silksong! Instant buy απο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Το πρώτο. Βάζεις το dac/amp στη θύρα ακουστικών και μετά τα ακουστικά τα βάζεις στο dac/amp και ακούς και χειρίζεσαι το προφίλ ήχου από εκεί. Επίσης το switch δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα στην USB-C για ακουστικά καθώς έχει δική του θύρα ακουστικών εκτός και αν αναφέρεσαι σε ασύρματα ακουστικά όπου εκεί η usb-c χρησιμοποιείται για το bluetooth reciever. Φαντάζομαι ότι και αυτό θα γίνεται. Ο δικός μου δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία καθώς στο PC τροφοδοτείται μόνο από USB ενώ όταν τον κουβαλάω έχει δική του μπαταρία 3κ μιλιαμπερώρια. Το γιατί να μην γίνεται νομίζω είναι το προφανές, γιατί η κάθε πλατφόρμα είναι κλειδωμένη με κάποιο τρόπο σε τέτοιες "αλχημείες". Γενικότερα μην σε ανησυχεί αυτό. Κανενας δεν μπορεί να κλειδώσει το Audio jack για να μην λειτουργεί με συγκεκριμένες συσκευές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ανεβηκαν τα review για το AC https://www.metacritic.com/game/switch/animal-crossing-new-horizons?ref=hp Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2020 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις