parlapipas25 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 7:59 ΜΜ, ditsikts είπε Θέλω εντυπώσεις, αν και δε με ψήνει να μπω στη διαδικασία να φέρω κάτι από κίνα εφόσον δεν επίγει για τώρα Το συνδεσα χθές με xbox 360 controller,wireless κι όλας έχοντας το receiver της Microsoft και όλα καλά.Δεν υπάρχει κάποιο lag και συνδέεται αμέσως, οπότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolivas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Τέλος το hollow knight .50 ώρες . Εκπληκτικό παιχνίδι , σε όλα του άψογο . Το θεωρω το καλύτερο Σύγχρονο μετροιντβανια Και τριτο καλύτερο εβερ . Τρελη χαρντκοριλα για να το τερματισεις με υψηλό τις εκατό και να βγάλεις και τις optional περιοχές . Ατμοσφαιρα μοναδική , χειρισμός τέλειος , όμορφα γραφικά , τέρμα πλούσιο gameplay , πολύ ωραίο το σύστημα με τα charms και δυσκολία που σε ανταμοιβει. Τρομερή αίσθηση απομόνωσης στα λαγούμια μέσα . Εάν μ δίνε και έναν μηχανισμό που δεν είχα δει ποτέ μ θα τ βάζα το απόλυτο δέκα . Περιμένω πως και πως το silksong . Ήδη ξέρω πως τελείωσα ένα παιχνίδι που θα το μνημονεύω στο μέλλον και θα μ μείνει χαραγμένο στο μυαλό δημιουργώντας μου νοσταλγία για αυτό στο μέλλον . Επισης έχω Κανα 4 ωρο το dead cells . Δεν ξέρω αλλά δεν με τράβηξε καθόλου αυτό . Δεν βρίσκω λόγο να επαναλαμβάνω χωρίς σευβ τις ίδιες πίστες που και καλά αλλάζουν αλλά την ίδια αίσθηση σου δίνουν και να κάνω ασταμάτητο λουτιγκ και grinding . Δεν ξέρω ίσως δεν μ αρέσει το rogue πως το λένε ειδος παιχνιδιού αλλά και πάλι θεωρω τα γραφικά του κακα και το σύστημα μαχης απλα καλό . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Το Hollow Knight το θεωρώ επικό στα πάντα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 τα νεύρα μου τσατάλια με τα joycons αγορασμένο switch Σεπτέμβριο του '17, με πολύ πολύ light χρηση, πάω να παίξω σήμερα mario kart με τη κοπέλα μου και δε μπορούσα να συνδέσω το δεύτερο joycon με τίποτα τι pair το έκανα, τι το έκλεινα, τι το ξανά άνοιγα, τίποτα τελικά μετά από ψάξιμο είδα ότι τα εσωτερικά κουμπάκια SL και SR λογικά έχουν πάθει ζημιά καθώς δεν ανάβει ούτε το ledακι ειδικά αυτά τα κωλόκουμπα να τα έχω χρησιμοποιήσει παίζονταις όχι πάνω από 10 ώρες mario kart απαράδεκτη η Nintendo μιας και είδα ότι το πρόβλημα είναι σχεδόν καθολικό και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά για να πάρεις άλλα τέτοια παπαράκια θέλει 65 ευρώ!!! ρε είμαστε σοβαροί??? έχοντας τις περισσότερες φορητές κονσόλες της nintendo από το κλασσικό game boy έλεγα ότι η nintendo φτιάχνει μηχανήματα που κρατάνε μια ζωή και ήταν και ένας λόγος που τη γούσταρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά μετά από αυτό, μαύρο! τα έχω πάρει πολύ άσχημα, κυρίως γιατί όπως είπα η κονσόλα είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, vasilisga said: τα νεύρα μου τσατάλια με τα joycons αγορασμένο switch Σεπτέμβριο του '17, με πολύ πολύ light χρηση, πάω να παίξω σήμερα mario kart με τη κοπέλα μου και δε μπορούσα να συνδέσω το δεύτερο joycon με τίποτα τι pair το έκανα, τι το έκλεινα, τι το ξανά άνοιγα, τίποτα τελικά μετά από ψάξιμο είδα ότι τα εσωτερικά κουμπάκια SL και SR λογικά έχουν πάθει ζημιά καθώς δεν ανάβει ούτε το ledακι ειδικά αυτά τα κωλόκουμπα να τα έχω χρησιμοποιήσει παίζονταις όχι πάνω από 10 ώρες mario kart απαράδεκτη η Nintendo μιας και είδα ότι το πρόβλημα είναι σχεδόν καθολικό και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά για να πάρεις άλλα τέτοια παπαράκια θέλει 65 ευρώ!!! ρε είμαστε σοβαροί??? έχοντας τις περισσότερες φορητές κονσόλες της nintendo από το κλασσικό game boy έλεγα ότι η nintendo φτιάχνει μηχανήματα που κρατάνε μια ζωή και ήταν και ένας λόγος που τη γούσταρα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά μετά από αυτό, μαύρο! τα έχω πάρει πολύ άσχημα, κυρίως γιατί όπως είπα η κονσόλα είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένη! Είχα το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. Με 2,5 ευρώ το φτιάχνεις μόνος σου. Εδώ είναι το ανταλλακτικό. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από Malthador 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataras_13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Καλησπερα παιδια Εχω Account Nintendo που εχει μεσα ενα χρηματικο ποσο και ειναι να παρω αλλο ενα account που εχει μεσα αρκετα παιχνιδια υπαρχει περιπτωση μεταφορας των παιχνιδιων στο δικο μου account η συγχωνευση γιατι θα ηθελα να τα εχω ολα σε 1 Account... Η θα πρεπει να τον βαλω σαν νεο χρηστη μεσα στην κονσολα κ να παιζω τα παιχνιδια απο εκεινο το account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 minutes ago, kataras_13 said: Καλησπερα παιδια Εχω Account Nintendo που εχει μεσα ενα χρηματικο ποσο και ειναι να παρω αλλο ενα account που εχει μεσα αρκετα παιχνιδια υπαρχει περιπτωση μεταφορας των παιχνιδιων στο δικο μου account η συγχωνευση γιατι θα ηθελα να τα εχω ολα σε 1 Account... Η θα πρεπει να τον βαλω σαν νεο χρηστη μεσα στην κονσολα κ να παιζω τα παιχνιδια απο εκεινο το account Με νέο χρήστη θα το κάνεις και θα μπορείς να παίζεις τα games σε όλα τα accounts της κονσόλας σου. Επίσης, αν σε ένα account έχεις NSO, τότε με αυτό μπορείς να παίζεις online και τα games που έχεις αγορασμένα σε άλλα accounts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Τελείωσα κι εγώ το Luigi's Mansion 3, να μεταφέρω μια γνώμη. Το κοντέρ έγραψε 20 ώρες και Rank A, λογικό αφού ρουφήξαμε μέχρι και τους τοίχους (και κάπου κυριολεκτικά!) από τύχη γλύτωσε το ξενοδοχείο. Παίξαμε σε co-op με τη φίλη μου, φουλ απολαυστική εμπειρία gameplay και καλοδουλεμένη ισορροπία μεταξύ πρώτου και δεύτερου παίκτη, για την ακρίβεια ο δεύτερος παίκτης (Gooigi εγώ...) δε νιώθει ποτέ "δεύτερος" καθώς έχει να κάνει πολλά ξεχωριστά πράγματα που ο πρώτος δε μπορεί. Οπτικά ότι έχετε γράψει όλοι ισχύει, είναι χάρμα οφθαλμών και θες να το φας, όλα τα themes των ορόφων καταπληκτικά. Το γενικότερο sound-design ενώ γεμίζει ωραία την ατμόσφαιρα (ειδικά όλα τα αντικείμενα που ρουφάς έχουν το δικό τους ηχητικό) για μένα έχει ένα μελανό σημείο που πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Το ηχητικό "heartbeat" που ακούγεται όταν έχεις λίγες καρδιές είναι τόσο υπόκωφο και μπάσο που καλύπτει τους άλλους ήχους και μουσική, την πρώτη φορά νόμιζα ότι ήταν στιγμιαίο bug. Στα τελικά bosses που ζόρισε η κατάσταση χάναμε εσκεμμένα 2-3 φορές (είχαμε golden bones) για να κάνουν reset οι καρδιές στο 99 και να σταματήσει το ηχητικό. Δεν λέω, συμβάλει στην αγωνία και ένταση της στιγμής αλλά δε γίνεται τα υπόλοιπα ηχητικά να είναι σαν να ακούγονται στο background. Μουσικά μου άρεσε που κράτησαν τα 2-3 επιτυχημένα tracks των προηγούμενων δύο games ανάμεσα στα καινούργια, μουσική που έχω στο μυαλό μου από το 2001... Περί "after-game", ενώ σε ελάχιστα games επιστρέφω να μαζέψω όλα τα collectibles, στο LM3 επισκεφτήκαμε ξανά το ξενοδοχείο μερικές φορές για ένα "τελευταίο σκούπισμα" των εναπομείναντων boos και gems. Ειδικά τα gems έχουν και αρκετό ενδιαφέρον καθώς είναι μίνι γρίφοι οπότε για μένα αποκτά κάποιο νόημα να προσπαθήσω να τα ανακαλύψω. Τέλος, περί multiplayer modes. Το ScreamPark είναι για local και έχει μόνο 3 mini games, είναι fun αλλά λίγα για να σε κρατήσουν να τα επισκευτείς ξανά, ίσως μαζί με τα υπόλοιπα 6 του DLC να γίνει λίγο πιο ολοκληρωμένο mode, σε επερχόμενη έκπτωση θα το πάρω (εξάλλου πως να αντισταθείς στο Groovigi costume!). To ScareScraper δεν έχει περιορισμό και μπορείς να παίξεις και online και local αλλά και single. Παίξαμε co-op online, η σύνδεση ήταν απροβλημάτιστη και παίκτες βρέθηκαν αμέσως. Μου φάνηκε ενδιαφέρον που είναι συνεργατικό και έχει αρκετό χαβαλέ. Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα μας κρατήσει μετά από 5-6 καλά σέσιονς μα για την ώρα είναι ότι πρέπει και μας κάνει να ξανακουμπώσουμε το game στο Switch πράγμα που δεν το περίμενα. Γενικώς, δημιουργική συνέχεια στη σειρά, full-on Nintendo charm, περάσαμε τέλεια. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Τελευταία το αριστερό τζοικον δε φορτιζει σωστά, ξέρει κανείς τι παίζει? Ενώ παίζω χαντχελντ μόλις το βάλω στη τηλεόραση μου δείχνει ότι δεν έχει μπαταρία, εν τέλη το βάζω/βγάζω κάνα δυο φορές μέχρι να δείξει ότι φορτίζει. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό από μόνος μου ή να το στείλω για επισκευή (έχω εγγύηση ακόμα)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manousos82003 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Τελευταία το αριστερό τζοικον δε φορτιζει σωστά, ξέρει κανείς τι παίζει? Ενώ παίζω χαντχελντ μόλις το βάλω στη τηλεόραση μου δείχνει ότι δεν έχει μπαταρία, εν τέλη το βάζω/βγάζω κάνα δυο φορές μέχρι να δείξει ότι φορτίζει. Μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό από μόνος μου ή να το στείλω για επισκευή (έχω εγγύηση ακόμα)? Χαλασμενο rail ή βρωμικη επαφή απο σκόνη....Φυσα λίγο στη μαύρη ραγα αλλιώς....αν εισαι εντος εγγυσης, στείλτο και κομπλε! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από manousos82003 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Κυκλοφορει αυτο τον μηνα ο τελευταιος χαρακτηρας του season pass του MK11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Switch red/blue 2019 στα 250€ από amazon.nl. Δεν γνωρίζω αν στέλνει εδώ κλπ. https://www.amazon.nl/Nintendo-Switch-Console-Rood-Blauw/dp/B07WKNQ8JT/ref=mp_s_a_1_2?keywords=Nintendo+Switch&qid=1583802514&s=amazon-devices&sr=8-2 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από Deghinsea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 15 ώρες πριν, Fulgore είπε Κυκλοφορει αυτο τον μηνα ο τελευταιος χαρακτηρας του season pass του MK11 είχα ψηθεί να τσιμπήσω το mk στο switch, αλλά αυτό με το always online που απαιτεί σε κάποια πράγματα με ξενέρωσε και δεν γίνεται να το ζητάνε από ένα φορητό μηχάνημα που δεν έχει καν 4g αντί για αυτό τσίμπησα το fighterz το οποίο είναι πολύ καλό port Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις