Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sotirisl είπε

Δεν είπε κανείς (τουλάχιστον όχι εγώ) ότι η Nintendo δεν πρέπει να υπάρχει ή ότι δεν είναι εμπορικα επιτυχημένη. Το μόνο που λεώ είναι ότι εγώ προσωπικά θέλω περισσότερους ΑΑΑ/first party τίτλους. Τι ζητάμε, ένα BOTW 2 ή έστω ένα Metroid 4 βρε αδερφε....

Να σου δώσω και παράσημο; Πόσες σελίδες πίσω πρέπει να κοιτάξω;

Δεν θα παίξω τον ρόλο του διαιτητή για να κρίνω τον καθένα ξεχωριστά και προφανώς δεν βρίσκεις γενικεύσεις. Τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι προτιμότερο να κυκλοφορήσουν όποτε είναι έτοιμα. Κατά τα άλλα έχω γράψει αρκετές φορές πως η Ν πρέπει να βρει τρόπους να αυξήσει την δυναμική της σε software και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε ΑΑΑ τίτλους.

30 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μια χαρά ενοχλείται κόσμος και αλλού. Τα παρακολουθείς τα θρεντ;
Από την στιγμή που έδειξε τρέιλερ περιμένουμε σχετικά κοντινή κυκλοφορία. Αλλιώς ποιο το νόημα; Να ανέβει η μετοχή; Και για πιο λόγο να τους υποστηρίξω; Μετοχές τους έχω; Σε αυτούς δουλεύω; Τα καλά τα λέμε, τα κακά τα κράζουμε. Απλά πράγματα. Αν θέλετε να φαντάζεστε άκρα, φανταστείτε τα. Φαντάσου λοιπόν ότι λέμε να κλείσει.

Ποια θρεντ ρε μεγάλε, δείξε μου να ξέρω για ποια multiplaform παιχνίδια αναφέρεσαι και τι νούμερα πωλήσεων έχουν κάνει. Πουλάς τρέλα ή είσαι από άλλο πλανήτη; Μήπως ξέχασες το Death Stranding ή το LoU2 πότε πρωτοανακοινώθηκαν; 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ.

Μια και λεμε για κυκλοφορίες που παίρνουν χρόνια εκείνο το game που έδειξαν στο switch console reveal με ένα παιδάκι και ένα σκυλί δεν θυμάμαι το όνομα τι εγινε;Ωραίο φαινόταν στο trailer αν και στο δεύτερο *** εκραξαν γιατί έδειξαν κάτι σαν το zelda mastersword και από τότε έπεσε σιγή.

Από εκείνο το event μονάχα αυτό το game και το shinmegami tensei δεν ήρθαν ή δεν θα τα δούμε και πότε.

Δημοσ.

Εγώ να κάνω μια αθώα και ειλικρινή ερώτηση? Γιατί δε γίνονται πολλά ports/emulation από DS/3DS?

Είμαστε πολλοί που για τον οποιονδήποτε λόγο δε τις είχαμε αυτές τις κονσόλες και έχουν πραγματικά διαμάντια που ταιριάζουν κουτί στο Switch. 

Είναι θέμα hardware για emulation ή δυσκολίας για τα ports? Ή υποτίθεται ότι οι κονσόλες αυτές δεν έχουν αντικατασταθεί από το Switch και απλά συνυπάρχουν παράλληλα? Δε το ρωτάω το τελευταίο με επιθετικότητα.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Να σου δώσω και παράσημο; Πόσες σελίδες πίσω πρέπει να κοιτάξω;

Δεν θα παίξω τον ρόλο του διαιτητή για να κρίνω τον καθένα ξεχωριστά και προφανώς δεν βρίσκεις γενικεύσεις. Τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι προτιμότερο να κυκλοφορήσουν όποτε είναι έτοιμα. Κατά τα άλλα έχω γράψει αρκετές φορές πως η Ν πρέπει να βρει τρόπους να αυξήσει την δυναμική της σε software και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε ΑΑΑ τίτλους.

Ποια θρεντ ρε μεγάλε, δείξε μου να ξέρω για ποια multiplaform παιχνίδια αναφέρεσαι και τι νούμερα πωλήσεων έχουν κάνει. Πουλάς τρέλα ή είσαι από άλλο πλανήτη; Μήπως ξέχασες το Death Stranding ή το LoU2 πότε πρωτοανακοινώθηκαν; 

Άρα; Δεν έπεσε κράξιμο θεωρείς εκεί ή δεν τα παρακολουθείς απλά; Επίσης, τα νούμερα πωλήσεων που κολλάνε;

Το πρόβλημα είναι ότι μόνο εδώ μέσα μόνο έχετε θεοποιήσει την εταιρία που σας παρέχει μια κονσόλα, σαν να είναι η θρησκεία σας, και δεν μπορεί κάποιος να πει κάτι αρνητικό. Μέχρι και τα οικονομικά νούμερα κοιτάτε ή τι είπε ο τάδε στο meeting με τους μετόχους. Παράνοια δηλαδή.
(επίσης στο θρεντ του xbox οι μισές σελίδες είναι για μπαταρίες😅)

Όσον αφορά το Death Stranding, ανακοίνωση 2016, κυκλοφορία 2019. Άργησε; Σαφώς. Κράξιμο; Πάντα! Αλλά τουλάχιστον αυτοί είχαν και κάποιες δικαιολογίες, όπως πχ νέα (δανεισμένη) μηχανή γραφικών, σπασίματα με κονάμι και εύρεση νέας εταιρίας (sony δηλαδή), κλπ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Death_Stranding

• Like 1
Δημοσ.

Σε κάθε thread υπάρχουν αυτά που λες.Τα περί θεοποίησης της κονσόλας είναι δικά σου λόγια.Με το ίδιο σκεπτικό και εσύ εδώ μέσα έχεις μπει για να θάβεις την κονσόλα.Αμα δε σου αρέσει η γνώμη του άλλου, σημαίνει ότι θεοποιεί την κονσόλα και έχει άδικο;Έχει ***.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, papp0us είπε

Πιο μεγάλη γενίκευση και απο το "Αρα ο μπάτσος είναι μπαγλαμας"

Το Switch δεν έχει εκατοντάδες must play παιχνίδια, σίγουρα όμως δεν έχει 5.

Εννοείται ότι δεν είναι μπαγλαμάς! Μπουζούκι είναι!!11!!1!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οτι δηλαδή εγώ ήμουνα ντεμι στο να αγοράσω το παιχνίδι, αλλα μετά απο αυτό το καταπληκτικό 10λεπτο Video επιλογής ρουχων και τακα-τακα απο τα τακούνια της σε διάφορα δάπεδα τώρα είμαι σίγουρος οτι το θέλω.

τιναφτορε;

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.

Να πούμε σωστά τα πράγματα,3 χρόνια για να βγει κάτι καλό δεν είναι πολλα.Ειδικα όταν φτιαχνεις κατι νέο και διαφορετικο.Μπορουμε να πούμε είναι στο κανονικό όριο ίσως και πιο κάτω.

Το μοναδικό game που μου έρχεται αυτή τι στιγμή που όντως θέλει το κράξιμο του όπου έχει φάει τα λεφτά του κόσμου και τους κοροϊδεύει με πολλά delays της τελευταίας στιγμής και ακόμα άγνωστο αν κυκλοφορήσει ποτέ είναι το star citizen.

Games όπως τα zelda,red dead,god of war,hallo(εβαλα κάτι για όλα τα συστηματα😉)καλά κάνουν και αργούν τόσο ώστε το αποτέλεσμα να είναι σχεδόν τέλειο.

Δημοσ.
Στις 6/3/2020 στις 12:47 ΠΜ, Mistwalker είπε

Να πούμε σωστά τα πράγματα,3 χρόνια για να βγει κάτι καλό δεν είναι πολλα.Ειδικα όταν φτιαχνεις κατι νέο και διαφορετικο.Μπορουμε να πούμε είναι στο κανονικό όριο ίσως και πιο κάτω.

Το μοναδικό game που μου έρχεται αυτή τι στιγμή που όντως θέλει το κράξιμο του όπου έχει φάει τα λεφτά του κόσμου και τους κοροϊδεύει με πολλά delays της τελευταίας στιγμής και ακόμα άγνωστο αν κυκλοφορήσει ποτέ είναι το star citizen.

Games όπως τα zelda,red dead,god of war,hallo(εβαλα κάτι για όλα τα συστηματα😉)καλά κάνουν και αργούν τόσο ώστε το αποτέλεσμα να είναι σχεδόν τέλειο.

Δεν υπάρχει λόγος ανακοίνωσης όμως πριν να πλησιάζει ο καιρός για την κυκλοφορία.
Επίσης στα παραδείγματά σου μιλάμε και για νέα γραφικά, assets, physics, ιστορία, κλπ. Στο zelda πολλά είναι έτοιμα, ιστορία κλάιν, κλπ.

Στις 6/3/2020 στις 12:32 ΠΜ, Gorbatsof είπε

Σε κάθε thread υπάρχουν αυτά που λες.Τα περί θεοποίησης της κονσόλας είναι δικά σου λόγια.Με το ίδιο σκεπτικό και εσύ εδώ μέσα έχεις μπει για να θάβεις την κονσόλα.Αμα δε σου αρέσει η γνώμη του άλλου, σημαίνει ότι θεοποιεί την κονσόλα και έχει άδικο;

Παρακολούθησε το θρεντ και θα δεις.
Στην παρούσα φάση είναι μόνο για θάψιμο η Ν. Από dexit και στο καπάκι DLC, μέχρι AC και save files. Και χωρίς κανένα πλάνο για νέα παιχνίδια. Για πες μου εσύ τι καλό να πω ακριβώς; Ότι ανέβηκε η μετοχή της; Χέστηκα κιόλας. Εγώ στην κονσόλα της επένδυσα και απαιτώ να κάνω απόσβεση.

Στις 5/3/2020 στις 9:56 ΜΜ, aris1986 είπε

Έτσι ακριβώς. Μόνο για donkey Kong, Zelda και Mario είναι το switch.

Όλα τα άλλα ήταν για τα πανηγύρια.

Εσύ το πήγες στο άλλο άκρο. Καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Άρα; Δεν έπεσε κράξιμο θεωρείς εκεί ή δεν τα παρακολουθείς απλά; Επίσης, τα νούμερα πωλήσεων που κολλάνε;

Το πρόβλημα είναι ότι μόνο εδώ μέσα μόνο έχετε θεοποιήσει την εταιρία που σας παρέχει μια κονσόλα, σαν να είναι η θρησκεία σας, και δεν μπορεί κάποιος να πει κάτι αρνητικό. Μέχρι και τα οικονομικά νούμερα κοιτάτε ή τι είπε ο τάδε στο meeting με τους μετόχους. Παράνοια δηλαδή.
(επίσης στο θρεντ του xbox οι μισές σελίδες είναι για μπαταρίες😅)

Όσον αφορά το Death Stranding, ανακοίνωση 2016, κυκλοφορία 2019. Άργησε; Σαφώς. Κράξιμο; Πάντα! Αλλά τουλάχιστον αυτοί είχαν και κάποιες δικαιολογίες, όπως πχ νέα (δανεισμένη) μηχανή γραφικών, σπασίματα με κονάμι και εύρεση νέας εταιρίας (sony δηλαδή), κλπ.
https://en.wikipedia.org/wiki/Death_Stranding

Περιμένω τα links για να δούμε σε ποια παιχνίδια αναφέρεσαι και πόσες πωλήσεις έχουν κάνει για να εξάγουμε τα ανάλογα συμπεράσματα.

Γράφεις μπούρδες περί θεοποίησης, το αντίθετο συμβαίνει. Η διαφορά είναι πως όσοι γνωρίζουν προβάλλουν τα ουσιαστικά προβλήματα της εταιρίας και δεν περιορίζονται στην "καθυστέρηση" του BotW2.

Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και να γενικεύεις, εγώ αναφέρω τα οικονομικά δεδομένα. Τα οικονομικά στοιχεία των εταιριών είναι κάτι που άρχισε να με απασχόλησε πριν καμιά δεκαετία. Προέκυψε μέσα από το ενδιαφέρον μου να αντιληφθώ τα οικονομικά μεγέθη τους αλλά και την δυναμική τους στην αγορά γενικότερα. Στην πάροδο του χρόνου εστίασα στην Ν ξεκάθαρα για λόγους προτιμήσεων. Στην τελική δεν σου αρέσουν τα σχετικά κείμενα προσπέρασε τα, δεν στα επιβάλει κανείς με το ζόρι.
Τα βρίσκω πολύ ενδιαφέρον (όπως και πολύ άλλοι όπως έχω καταλάβει τουλάχιστον) γιατί μπορούν να προκύψουν αρκετά συμπεράσματα, προκύπτουν ενδιαφέρουσα νέα και μπορείς επίσης να αντιληφθείς τις μελλοντικές κινήσεις εταιριών με βάση των αποτελεσμάτων στα διάφορα προϊόντα τους σε συνδυασμό με τις μεταβολές τις αγοράς.
Προφανώς σε ενοχλούν ανάλογα θέματα που υφίστανται σε πολύ μεγαλύτερα forum σχετικά με το gaming όπως το resetera για να μην γράψω και την πληθώρα των νέων που προκύπτουν βάση των οικονομικών αποτελεσμάτων σε αρκετούς ιστότοπους.
Ξέρεις για ποιον άλλον λόγο παρακολουθώ τα νούμερα; Επειδή είναι ο μόνος αντικειμενικός τρόπος για να κρίνεις την κατάσταση. Τα υπόλοιπα (στην πλειοψηφία τους) είναι απλά προσωπικές γνώμες και ακόμα χειρότερα μπούρδες.

Όσο για το DS πέρα από την δανεισμένη μηχανή γραφικών είχαν δανειστεί και σχεδιαστές από την Guerrilla. Χαιρέτα μου τον πλάτανο θα είχε φτιάξει ο Kojima χωρίς υποστήριξη. Τα περί σπασίματος με την Konami τα προσπερνάω γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν γνωρίζει τι ξεκάθαρα συνέβη. Έβαλε το χεράκι του και ο Kojima με τις επιλογές του.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 6/3/2020 στις 12:55 ΠΜ, non-serviam είπε

Δεν υπάρχει λόγος ανακοίνωσης όμως πριν να πλησιάζει ο καιρός για την κυκλοφορία.
Επίσης στα παραδείγματά σου μιλάμε και για νέα γραφικά, assets, physics, ιστορία, κλπ. Στο zelda πολλά είναι έτοιμα, ιστορία κλάιν, κλπ.

Εγώ δεν το βλέπω σαν κατι κακό.Στη nintendo είναι το καλό ότι σου λένε 1 φορά ότι αρχίσουν να δουλεύουν σε κάποιο game.Το πότε θα βγει άλλο αυτό δεν ζαλίζουν τον κόσμο να δείχνουν ας πούμε κάθε 3 μηνες κάνα trailer και το game να έρθει μετα από 5 χρονια.Οταν πλησιάζει ημερομηνια το πολύ κάνα 6μηνο τότε το διαφημίζουν.

Στο metroid ξαναβγήκαν μια φορά για να ζητήσουν συγνώμη και να ξέρει ο κόσμος ότι έγινε μπαχαλο και αρχίζουν πάλι από την αρχη,γιατί το κακό έχει παραγινει ***  όπου και στις ειδήσεις να ακούσουν κάτι για διάστημα θα τρέξουν στη nintendo και θα γράφουν για direct και metroid🤣.

Στο zelda δεν ξέρουμε τι είναι έτοιμο,τι ιστορία θα εχει,τι καινούριους μηχανισμους κλπ. κλπ. Ας κυκλοφορήσει και μετά παίρνουμε τα φτυάρια.

Δημοσ.
Στις 6/3/2020 στις 1:05 ΠΜ, Mistwalker είπε

Στο metroid ξαναβγήκαν μια φορά για να ζητήσουν συγνώμη και να ξέρει ο κόσμος ότι έγινε μπαχαλο 

Δεν φταινε *** για αυτο,μην γραφουμε οτι να ναι.

Φταιει η ιδια η εταιρεια που δεν εχει κυκλοφορησει το οτιδηποτε αφορα τα metroid γενικα στην κονσολα.

Εαν υπηρχε BC με το Wii/Wii U και μπορουσε ο κοσμος να παιξει εστω το Metroid Trilogy,τοτε θα ειχε υπομονη μεχρι να βγει το 4(βεβαια μετα δεν θα μας πουλουσε τις μεταφορες 60ευρω ).

Γιαυτο το λογο και δεν βλεπεις αναλογα περιστατικα απο τους fans του donkey kong πχ για να δουν νεο παιχνιδι στο Switch.Γιατι και το TF κυκλοφορησε στο wii u,και το φερανε και στο Switch.

Και για το bayonetta 3 που βλεπεις κοσμο να ρωταει την Platinum τι γινεται με αυτο, ειναι γιατι το ανακοινωσανε και αυτοι νωριτερα απο οσο επρεπε χωρις να δειξουν το παραμικρο και απο τοτε εχουν κυκλοφορησει αλλα παιχνιδια και σκοπευουν να κυκλοφορησουν (οπως το προσφατο babylons fall για το ps4)αλλα δεν εχουν δειξει το παραμικρο για B3.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 6/3/2020 στις 1:00 ΠΜ, mansa2k είπε

Περιμένω τα links για να δούμε σε ποια παιχνίδια αναφέρεσαι και πόσες πωλήσεις έχουν κάνει για να εξάγουμε τα ανάλογα συμπεράσματα.

Γράφεις μπούρδες περί θεοποίησης, το αντίθετο συμβαίνει. Η διαφορά είναι πως όσοι γνωρίζουν προβάλλουν τα ουσιαστικά προβλήματα της εταιρίας και δεν περιορίζονται στην "καθυστέρηση" του BotW2.

Κατά τα άλλα δεν χρειάζεται να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και να γενικεύεις, εγώ αναφέρω τα οικονομικά δεδομένα. Τα οικονομικά στοιχεία των εταιριών είναι κάτι που άρχισε να με απασχόλησε πριν καμιά δεκαετία. Προέκυψε μέσα από το ενδιαφέρον μου να αντιληφθώ τα οικονομικά μεγέθη τους αλλά και την δυναμική τους στην αγορά γενικότερα. Στην πάροδο του χρόνου εστίασα στην Ν ξεκάθαρα για λόγους προτιμήσεων. Στην τελική δεν σου αρέσουν τα σχετικά κείμενα προσπέρασε τα, δεν στα επιβάλει κανείς με το ζόρι.
Τα βρίσκω πολύ ενδιαφέρον (όπως και πολύ άλλοι όπως έχω καταλάβει τουλάχιστον) γιατί μπορούν να προκύψουν αρκετά συμπεράσματα, προκύπτουν ενδιαφέρουσα νέα και μπορείς επίσης να αντιληφθείς τις μελλοντικές κινήσεις εταιριών με βάση των αποτελεσμάτων στα διάφορα προϊόντα τους σε συνδυασμό με τις μεταβολές τις αγοράς.
Προφανώς σε ενοχλούν ανάλογα θέματα που υφίστανται σε πολύ μεγαλύτερα forum σχετικά με το gaming όπως το resetera για να μην γράψω και την πληθώρα των νέων που προκύπτουν βάση των οικονομικών αποτελεσμάτων σε αρκετούς ιστότοπους.
Ξέρεις για ποιον άλλον λόγο παρακολουθώ τα νούμερα; Επειδή είναι ο μόνος αντικειμενικός τρόπος για να κρίνεις την κατάσταση. Τα υπόλοιπα (στην πλειοψηφία τους) είναι απλά προσωπικές γνώμες και ακόμα χειρότερα μπούρδες.

Όσο για το DS πέρα από την δανεισμένη μηχανή γραφικών είχαν δανειστεί και σχεδιαστές από την Guerrilla. Χαιρέτα μου τον πλάτανο θα είχε φτιάξει ο Kojima χωρίς υποστήριξη. Τα περί σπασίματος με την Konami τα προσπερνάω γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν γνωρίζει τι ξεκάθαρα συνέβη. Έβαλε το χεράκι του και ο Kojima με τις επιλογές του.

Ο Κοτζίμας είναι ξεκάθαρο ότι είναι μεγάλη ψωνάρα, αλλά κοιτώντας την Κονάμι των τελευταίων ετών δεν μπορείς παρά αναγκαστικά να πας μαζί του.

Όσον αφορά τα νούμερα πωλήσεων, τι ακριβώς τα θέλεις; Δεν ανέφερα πουθενά για νούμερα πριν αρχίσεις να τα ζητάς. Επίσης, όπως ανέλυσα μερικές σελίδες πριν, οι υψηλές πωλήσεις δεν σημαίνουν και ποιότητα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει αυτή η σύνδεση έτσι απλά. Οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί.
Από την άλλη, αν δεις πόσο πχ πουλάει το (καλώς ή κακώς απλοϊκό) Ποκεμον, και πόσο ένα κινηματογραφικό παιχνίδι όπως το DS, που προχωράει την τέχνη, καταλαβαίνεις ότι, είτε κάτι δεν πάει καλά, είτε το σωστό κράξιμο είχε αποτέλεσμα.

Για τα υπόλοιπα, απολύτως σεβαστά.

Στις 6/3/2020 στις 1:05 ΠΜ, Mistwalker είπε

Εγώ δεν το βλέπω σαν κατι κακό.

Γιατί να το κράξουμε το νέο Zelda; Το παιχνίδι στην κυριολεξία δεν υπάρχει καν. Ας βγει με το καλό, και αν άκουσαν και λίγο το feedback, θα είναι το καλύτερο παιχνίδι ever (αν και *** θα έχει χάσει πλέον αυτή την νέα πνοή που μας εμφύσησε το πρώτο (τι γράφω;), αυτό το wow factor).
Όσο για το Metroid, όπως έγραψα μερικά ποστ πριν, μπράβο τους που το ξεκαθάρισαν, νπνγ όμως που δεν φρόντισαν να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Έχουμε μια κενή χρονιά μπροστά μας. Εγώ τι θα παίζω ρε στο χέσιμο; 🤣

Δημοσ.
Στις 6/3/2020 στις 1:30 ΠΜ, Fulgore είπε

Φταιει η ιδια η εταιρεια που δεν εχει κυκλοφορησει το οτιδηποτε αφορα τα metroid γενικα στην κονσολα.

Γι'αυτό είπα ότι η nintendo έχει αυτό το σύστημα να ανακοινώνει κάποιο game και όταν φτανει στην κυκλοφορία τότε το διαφημίζουν(Δικα τους λόγια).Να κάνει υπομονή ο κόσμος,ξέρει ότι το παιχνίδι φτιάχνεται και όταν είναι έτοιμο θα το μάθουν καιρό πριν δεν χρειάζεται να ζαλίζουν κόσμο.

Σαν εταιρία έχουν κάποιο σχέδιο με τις κυκλοφορίες για να καλύψουν όλα τα χρόνια ζωής της κονσόλας με τους βασικούς τους τιτλους όπου συνήθως όπως έλεγαν πάλι σε κάθε κονσόλα θα τα φερνουν αλλά μπορεί σε κάποιες κονσόλες να έρθουν και δευτερο ή τρίτο game στον ίδιο τιτλο.Μια φορα είναι σίγουρη πάντως.

Είπαν ότι θα φέρουν ολοκαίνουριο metroid και θα γίνει,κανείς  δεν τους μίλησε για κάποιο port του prime ή τα άλλα 2d.Οπότε δεν φταίει η nin που κάποιοι θέλουν games  ενώ στην nin για κάποιο λόγο μπορεί να μην έχουν σκοπο να φέρουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...