Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 4:23 ΜΜ, non-serviam είπε

Καταναλωτής είσαι ή μέτοχος; Εμένα ως καταναλωτή με ενδιαφέρει να έχω σταθερή ροή παιχνιδιών. Το τι βγάζουν οι άλλοι δύο δεν με νοιάζει. Άλλη ανάγκη μου καλύπτει το Switch.

Το έχουμε ξαναπεί, δεν είναι θέμα αν είσαι μέτοχος ή όχι, δεν είναι λίγα τα ips που "καταστράφηκαν" από κακούς χειρισμούς εταιρειών. Εγώ όντως καταναλωτής είμαι, αλλά θέλω να πάει καλά το Χ game για να συνεχίσει η Υ εταιρεία να βγάζει games (μην πω θέλω όλες να πηγαίνουν καλά γιατί είναι ουτοπικό).

Όπως και το ΑC, καλά λες μακάρι να μην πουλήσει εξ αρχής τόσο καλά (αυτό και αν είναι ουτοπικό) μπας και βγεί κανένα patch ή αποφασίσουν να τα διορθώσουν αλλά μόνο για την προσωπική τους βελτίωση.

Ειλικρινά όπως έγραψα από το να βγει ένα ip μέτριο τώρα και να εξαφανιστεί λόγω των υπόλοιπων κυκλοφοριών(κάτι τέτοιο έγινε με το astral chain θεωρώ) καλύτερα να μην ανακοινώσουν τιποτα, παρά μόνο τις σταθερές αξίες, γιατί για να φανεί μέσα σε τόσα πρέπει να είναι αριστούργημα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα επειδη μεχρι και τον Σεπτεμβριο/Οκτωβριο τα twins θα εχουν συνεχομενα κυκλοφοριες,να μην κυκλοφορησει τιποτα για το Switch και να περιμενουμε μεχρι τις γιορτες?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 4:49 ΜΜ, stafftw είπε

Το έχουμε ξαναπεί, δεν είναι θέμα αν είσαι μέτοχος ή όχι, δεν είναι λίγα τα ips που "καταστράφηκαν" από κακούς χειρισμούς εταιρειών. Εγώ όντως καταναλωτής είμαι, αλλά θέλω να πάει καλά το Χ game για να συνεχίσει η Υ εταιρεία να βγάζει games (μην πω θέλω όλες να πηγαίνουν καλά γιατί είναι ουτοπικό).

Όπως και το ΑC, καλά λες μακάρι να μην πουλήσει εξ αρχής τόσο καλά (αυτό και αν είναι ουτοπικό) μπας και βγεί κανένα patch ή αποφασίσουν να τα διορθώσουν αλλά μόνο για την προσωπική τους βελτίωση.

Ειλικρινά όπως έγραψα από το να βγει ένα ip μέτριο τώρα και να εξαφανιστεί λόγω των υπόλοιπων κυκλοφοριών(κάτι τέτοιο έγινε με το astral chain θεωρώ) καλύτερα να μην ανακοινώσουν τιποτα, παρά μόνο τις σταθερές αξίες, γιατί για να φανεί μέσα σε τόσα πρέπει να είναι αριστούργημα .

Λίγο κράξιμο από εδώ, λίγο κράξιμο από εκεί, λίγο οι επιλογές μας, κάτι μπορεί να καταφέρουμε. Το παιχνίδι προσωπικά με αφήνει αδιάφορο, αλλά θα το έπαιρνα για την συλλογή και μόνο (και ίσως κάαααααποια μέρα να το έπαιζα). Τώρα δεν θα το πάρω. *** ότι η limited AC του Switch που βγάζουν είναι πολύ όμορφη, αλλά μαζί πληρώνεις και το παιχνίδι. Ευτυχώς πλέον δεν είναι πουθενά διαθέσιμη οπότε και έφυγε ο πειρασμός. 😅

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αρα επειδη μεχρι και τον Σεπτεμβριο/Οκτωβριο τα twins θα εχουν συνεχομενα κυκλοφοριες,να μην κυκλοφορησει τιποτα για το Switch και να περιμενουμε μεχρι τις γιορτες?

Εχει πραμα indies και android games γεματο το store

Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 4:23 ΜΜ, non-serviam είπε

Καταναλωτής είσαι ή μέτοχος; Εμένα ως καταναλωτή με ενδιαφέρει να έχω σταθερή ροή παιχνιδιών. Το τι βγάζουν οι άλλοι δύο δεν με νοιάζει. Άλλη ανάγκη μου καλύπτει το Switch.

Υπερβολές. First world problems. Δεν έχω παιχνίδια να παίξω επειδή...δεν υπάρχει νέα κυκλοφορία της nintendo στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Λες και μας τέλειωσαν τα παιχνίδια γενικότερα. Εντάξει, νομίζω θα ζήσεις. Ολοι θέλουμε σταθερή ροή παιχνιδιών αλλά κανείς δεν το τηρεί για τους προφανής λόγους. Από εκεί και πέρα αν ντε και καλά θες να αγοράσεις κάτι νομίζω έχει άπειρα να ξοδέψεις τα λεφτά σου. 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Υπερβολές. First world problems. Δεν έχω παιχνίδια να παίξω επειδή...δεν υπάρχει νέα κυκλοφορία της nintendo στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Λες και μας τέλειωσαν τα παιχνίδια γενικότερα. Εντάξει, νομίζω θα ζήσεις. Ολοι θέλουμε σταθερή ροή παιχνιδιών αλλά κανείς δεν το τηρεί για τους προφανής λόγους. Από εκεί και πέρα αν ντε και καλά θες να αγοράσεις κάτι νομίζω έχει άπειρα να ξοδέψεις τα λεφτά σου. 

Οπότε όλα καλά. Εγώ λέω πάλι, αφού μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε, τι ασχολούμαστε γενικά με το οτιδήποτε;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Και που να δεις τι γίνεται γενικά στο ιντερνετ. Μετά το port-begging μερικοί έχουν βρει και νέο χόμπυ, το direct-begging. Το ότι ορισμένοι κάνουν λες και έχει χαθεί το νόημα της ζωής επειδή η Νintendo έχει να δείξει direct 5 μήνες το θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 6:59 ΜΜ, RedAlert539 είπε

Και που να δεις τι γίνεται γενικά στο ιντερνετ. Μετά το port-begging μερικοί έχουν βρει και νέο χόμπυ, το direct-begging. Το ότι ορισμένοι κάνουν λες και έχει χαθεί το νόημα της ζωής επειδή η Νintendo έχει να δείξει direct 5 μήνες το θεωρώ τουλάχιστον αστείο.

Μπερδεύεις την βούρτσα με την οδοντόβουρτσα. Άλλο το κράξιμο, άλλο το ζητιάνεμα. Άλλο να έχεις πληρώσει ένα προϊόν και να απαιτείς τα βασικά από αυτό, άλλο να γράφεις χαζομάρες ότι χάσαμε το νόημα της ζωής μας. Αν σου αρέσει να σου πιάνουν (εταιρίες) των κώλο, μπράβο σου. Μερακλής. Εγώ πάλι θέλω αυτό που πλήρωσα να το κάνω απόσβεση, για οτιδήποτε λιγότερο θα ***. Καθαρά πράγματα.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Κυκλοφορησαν τα review για το Pokemon Mysterh Dungeon https://www.metacritic.com/game/switch/pokemon-mystery-dungeon-rescue-team-dx

Για να δούμε τώρα και σε ένα τρίμηνο πόσο θα έχει πουλήσει. Αν φύγουν σαν ζεστά ψωμιά και αυτά, τότε καλά μας κάνουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, non-serviam είπε

Οπότε όλα καλά. Εγώ λέω πάλι, αφού μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε, τι ασχολούμαστε γενικά με το οτιδήποτε;

Νταξει, υπερβολές και πάλι. Κάνε μήνυση και στην Square Enix και στην naughty dog επειδή δεν μας έδωσαν ff7 remake και the last of us 2 πολύ νωρίτερα και το ps4 σου δε βλέπει χρήση εξ αιτίας τους. 

Καταλαβαίνεις ότι παραλογιζεσαι φαντάζομαι. Η κάθε κονσόλα αποκτάει παιχνίδια σε κάποιο βάθος ετών, πουθενά δεν σου υπόσχεται κάποιος την συχνότητα με την οποία αυτή εμφανίζονται τα παιχνίδια ούτε αν τα παιχνίδια αυτά θα είναι της αρεσκείας σου. 

Αν θες τα πάντα όλα παντού και πάντα τότε είσαι σε λάθος γενιά. Πήγαινε σε προηγούμενη γενιά που όλα τα παιχνίδια πλέον υπάρχουν για το εκάστοτε μηχάνημα και όταν τελειώσει αυτή η γενιά τότε να επενδύσεις σε αυτήν και όχι στην επόμενη. 

Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 9:46 ΜΜ, non-serviam είπε

Άντε πάλι... Καμία σχέση το ένα με το άλλο. 

Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου, ηρεμα το λεω 😂

Δημοσ.
Στις 4/3/2020 στις 9:46 ΜΜ, non-serviam είπε

Άντε πάλι...

Ρε συ serviam ειλικρινά τώρα που και πότε έχεις δει όπως λες "σταθερή" ροή παιχνιδιών, σε ποια γενιά και σε ποια κονσόλα; Τι ορίζεις εσύ "σταθερή" ροή παιχνιδιών; Γιατί με τα σύγχρονα παιχνίδια και το πόσο απαιτητικά είναι 1-2 major κυκλοφορίες το έτος μια χαρά σταθερή ροή θεωρείτε. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...