james9tito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι θα βγει και σε PS4 πχ αλλά who cares βγαίνει spiderman. Εννοείς τι εννοώ; Τι έχεις να μου προτείνεις για Switch τωρα που θέλω να παίξω κάτι; 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, james9tito said: Ναι θα βγει και σε PS4 πχ αλλά who cares βγαίνει spiderman. Εννοείς τι εννοώ; Τι έχεις να μου προτείνεις για Switch τωρα που θέλω να παίξω κάτι; Εγώ τερμάτισα Salt and Sanctuary χθες και ξεκίνησα NG+. Απίστευτο game. 1
james9tito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Malthador είπε Εγώ τερμάτισα Salt and Sanctuary χθες και ξεκίνησα NG+. Απίστευτο game. Ωραίος. Το έχω ήδη στο PS4. Μάλλον θα πάρω battle chasers αλλά και πάλι ξηρασία στο switch αυτή είναι η πραγματικότητα.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 6 minutes ago, james9tito said: Ωραίος. Το έχω ήδη στο PS4. Μάλλον θα πάρω battle chasers αλλά και πάλι ξηρασία στο switch αυτή είναι η πραγματικότητα. Ισχύει, είναι ψόφιος ο Σεπτέμβρης. Μέχρι να βγει το Torna, έχω το Bastion και το Wasteland 2 στο ραντάρ μου, αλλά και τα δύο είναι revisits. Ευτυχώς έχω αρκετό backlog.
Mistwalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Ισχύει, είναι ψόφιος ο Σεπτέμβρης. Μέχρι να βγει το Torna, έχω το Bastion και το Wasteland 2 στο ραντάρ μου, αλλά και τα δύο είναι revisits. Ευτυχώς έχω αρκετό backlog. Ψοφιος ο Σεπτεμβρης;Ψοφιος;20 nes games θα παρουμε που θα παιζονται και οnline😂😂 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 9 hours ago, Bourdoulas said: Προσωπικά οποίο switch game θέλει έξτρα download τρώει άκυρο. Ακόμα και 100 mb. Εκτός και αν το έξτρα download είναι μόνο για το multiplayer το οποίο μου είναι αδιάφορο. Δίκιο έχεις, αλλά τι να κάνουν κι αυτοί που δεν έχει δώσει 64 GB cartridges ακόμα η Ν. Την τερμάτισαν την χωρητικότητα.
james9tito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, Malthador είπε Ισχύει, είναι ψόφιος ο Σεπτέμβρης. Μέχρι να βγει το Torna, έχω το Bastion και το Wasteland 2 στο ραντάρ μου, αλλά και τα δύο είναι revisits. Ευτυχώς έχω αρκετό backlog. Τα έχω παίξει ήδη και τα δύο στο PS4. Το wasteland φανταστικό αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να παιχτεί σε φορητό θα σου βγουν τα μάτια. Εγώ με spiderman και Lara είμαι οκ αλλα θέλω και κάτι στο switch να ασχολούμαι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, james9tito said: Τα έχω παίξει ήδη και τα δύο στο PS4. Το wasteland φανταστικό αλλά αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να παιχτεί σε φορητό θα σου βγουν τα μάτια. Εγώ με spiderman και Lara είμαι οκ αλλα θέλω και κάτι στο switch να ασχολούμαι. Βγαίνει και το Mercenaries Saga Chronicles αυτο το μήνα, αν δεν τα έχεις παίξει και εάν σε αγγίζει το genre.
orck Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Εχετε τοσο πολυ ελευθερο χρονο για να παιζετε τετοιες δευτερατζες; Παιχνιδια filler (για να παιζεις σε καμια αναμονη ιατρειου, στην σειρα για το ΙΚΑ, σε καμια επισκεψη στην θεια οταν σου φορανε τα καλα σου για να σας κερασουν ληγμενα σοκολατακια και λικερακι) 1 ώρα πριν, snake_plissken2112 είπε Για να παίζουμε videogames, έχουμε γενικότερα ελεύθερο χρόνο μάλλον...το πώς τον αξιοποιεί ο καθένας, το τι παίζει και τι τον ευχαριστεί, ευχαρίστως θα ήθελα να μάθω πως και ποιός το ορίζει (που μάλλον θα μείνω με την απορία δηλαδή αλλά φευ)... κατά τα άλλα, Pm με Iban για να σου βάλω 5€ να πας να αγοράσεις λίγο χιούμορ σε ένα καλό μαγαζί που ξέρω, γιατί όλα αυτά της παρένθεσης δεν είναι ούτε αστεία ούτε καταλαβαίνω σε ποιο κοινό αναφέρονται Τι; Μονο 5ευρω; Ειδες που για να αγοραζεις οτι σαβουρα δεις μπροστα σου δεν σου μενει μια μετα; Στα σοβαρα τωρα. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ; Προσωπικα μου φαινεται αδυνατον να βρω χρονο για τοσο δευτερα-τριτα παιχνιδια. Εδω εχω ξεκινησει καποια υποτιθεται καλα αλλα απο την στιγμη που δεν με ενθουσιαζουν τι νοημα εχει να πιεζομαι για να δω το τελος; Χαιρομαι για εσενα που εχεις χρονο, κρατα τα 5ευρω σου, θα βαλει εκπτωσεις στο steam 49 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν σου είναι εύκολο δώσε μου μια λίστα με τα games που θέλεις να παίζω για να μην φαίνομαι κατώτερος των περιστάσεων. Σε περίπτωση που σου διέφυγε, θα βγει σε όλες τις πλατφόρμες το συγκεκριμένο game. Αλλά who cares, ας κράξουμε την Nintendo, έχει πιο πολύ πλάκα. Παμε παλι τα ιδια, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ; Σε περιπτωση που σου διεφυγε θα βγει οντως σε ολες τις πλατφορμες αλλα guess what, μονο στο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ θεμα του Switch ανεβηκε, γιατι αραγε; Πχ στο PS4 περιμενουν Spiderman, Tomb Raider, Assasin Creed, Red Dead Redemption αλλα σιγα ολοι περιμενουν να παιξουν τις μελισσουλες. Παω στοιχημα οτι μονο στο Switch θα πουλησει καλα, γιατι; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Μας ταιζουν σκατα και τους κανουμε κριτικη λες και φαγαμε στο καλυτερο γκουρμε εστιατοριο. Δες τον φιλο που λεει για παιχνιδια android 1,99 1
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 minutes ago, orck said: Σε περιπτωση που σου διεφυγε θα βγει οντως σε ολες τις πλατφορμες αλλα guess what, μονο στο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟ θεμα του Switch ανεβηκε, γιατι αραγε; Ερμ, έχει ανέβει και στο γενικό νήμα της PC Master Race, κι εκεί μάλλον δεν έχουν τι να παίξουν λογικά. 😙
Mistwalker Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Fifa 19,nba2k,nba2k playground,torna,diablo 3,dark souls,fighterz,megaman 11,mario party smash bros,v rally,monsterboy,layton,inazuma 11.Αυτα ειναι τα γνωστα μεχρι Δεκεμβρη και χωρις να βαλω indies που αξιζουν μπορω να προσθεσω κιαλλα στη λιστα αλλα βαριεμαι να γραφω.Το ξερω οτι μερικα θα ερθουν και στα αλλα συστηματα αλλα αυτη η καραμελα δεν εχει games να παιξουμε δεν ισχυει.Να το πουμε σωστα οτι λεφτα δεν υπαρχουν για ολα τα games😉
james9tito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Όχι δεν είναι έτσι. Λεφτά για παιχνίδια έχω γιατί είναι το μοναδικό μου χόμπι και δεν χαλάω πουθενά αλλού. Δεν θα παίξω dark Souls στο switch, θέλω παιχνίδι του Switch. Καλά για τα annual ποσοσφαιρομπασκετ δε σχολιάζω. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι ΠΡΈΠΕΙ η Ν να δώσει κίνητρα στους παίκτες να προτιμήσουν την κονσόλα της τότε δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Ο καθένας με τα γούστα του βέβαια, το είπαμε. Σε δύο μήνες μέσα βγαίνουν spiderman, Lara, RDR2 και μου λέτε ότι το switch έχει παιχνίδια. Οκ, πετάει ο γάιδαρος. 3
dekulinkgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, james9tito είπε Όχι δεν είναι έτσι. Λεφτά για παιχνίδια έχω γιατί είναι το μοναδικό μου χόμπι και δεν χαλάω πουθενά αλλού. Δεν θα παίξω dark Souls στο switch, θέλω παιχνίδι του Switch. Καλά για τα annual ποσοσφαιρομπασκετ δε σχολιάζω. Αν δεν καταλαβαίνετε ότι ΠΡΈΠΕΙ η Ν να δώσει κίνητρα στους παίκτες να προτιμήσουν την κονσόλα της τότε δεν μπορώ να σας βοηθήσω. Ο καθένας με τα γούστα του βέβαια, το είπαμε. Σε δύο μήνες μέσα βγαίνουν spiderman, Lara, RDR2 και μου λέτε ότι το switch έχει παιχνίδια. Οκ, πετάει ο γάιδαρος. Μπορεις να μου πεις απο αποκλειστικοτητες το πρωτο 1,5 χρονο τι ειχε το ps4? Θεωρω αδικο να κρινεται το switch στο 1,5 ετος της ζωης του με το 5ο ετος του Ps4. Το οτι δεν εχει η κονσολα τις αποκλειστικοτητες του 1ου ετους το καταλαβαινω,αλλα αυτος ο αρνητισμος ρε παιδια ημαρτον πια. Περιμενουμε με ανυπομονησια το direct του σεπτεμβρη να δουμε τι θα ακολουθησει.Μετα απο αυτο,αφου δουμε τι θα δειξουν,μαζι σας να βγαλουμε τα pitchforks.Μεχρι τοτε ομως υπομονη. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από dekulinkgr 1
james9tito Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κρίνουμε ανάλογα την εποχή φίλε μου. Δεν είπα ότι παίζαμε παιχνιδαρες τον πρώτο χρόνο του ps4. Όμως τώρα που μιλάμε, Σεπτέμβριο 2018 οι επιλογές σε PS4, xbox, είναι άπειρες. Και σου είπα 3 παιχνίδια σε ένα δίμηνο. Ξαναλέω, κράζω γιατί με ενδιαφέρει να πάει καλά το μηχάνημα. Δεν μπορώ να βλέπω bee simulator και 100 δεκαεξαμπιτα παιχνίδια της σειράς, ενώ πέρυσι έπαιζα mario και zelda. Πόσο δύσκολο είναι να βγάλουν παιχνίδια όπως το octopath? 70 ώρες έπαιξα. Παιχνίδια σαν αυτό διαφοροποιουν το switch και τραβάνε την προσοχή των παικτών, όχι ποδοσφαιρακια, μπασκετακια και πορτ 5ετιας από τις άλλες κονσόλες. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από james9tito 1
orck Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε φιλε το δεχομαι οτι δεν εχει τιποτα αυτο τον καιρο. Αν δεν εχει θα το κρατησω κλειστο, δεν θα παιξω μελισσουλες. Οταν βγαλει θα το ξαναναψω. Ειναι προσβολη για τους αλλους που ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παιξω μελισσουλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις