NickTG Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 11 hours ago, Rizas said: Δεν είμαι είμαι κακόμοιρος που έχει μόνο switch Γενικό ήταν το σχόλιο μου. Δεν πήγαινε συγκεκριμένα σε κάποιον.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 11 hours ago, chek2fire said: ρε παιδιά αυτό το monster hunter ποτέ δεν το κατάλαβα σαν game τι στο καλό είναι και τι gameplay έχει. Θα μου πει κανείς πάρτο και παίξτο και μην μας πρίζεις αλλά έτσι ρητορική είναι η ερώτηση Όλα τα MH είναι αριστουργήματα στο είδος τους. Είναι heavily based on skill games και για να πεις ότι γίνεσαι καλός πρέπει να αφιερώσεις χιλιάδες ώρες. Αν έχεις Game Pass μπορείς να δοκιμάσεις το World, συμπεριλαμβάνεται. 1
Bourdoulas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Mistwalker είπε Για την ώρα έχουν δώσει άκυρο και στη sony/MS. Παντως με το gameplay που έδειξαν το παιχνιδι φαίνεται να μπορεί να τρέξει στο switch με πολύ μικρές παραχωρήσεις ίσως και καθόλου. Edit:Σε Ελληνικά sites γράφουν ότι είναι αδύνατον να έρθει στα twins εκτός και αν κάνουν τρομερό downgrade στα γραφικά αλλά θα βγει χάλια το αποτέλεσμα.Οποτε αν ισχύει τότε δεν υπάρχει περιπτωσει για το switch. Τουλαχιστον αστεία δήλωση εκ μέρους τους. Απλά ας πουν ότι δεν ενδιαφέρονται και ας σταματήσουν να χαϊδεύουν τα αυτάκια της Master race.
Mistwalker Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Τουλαχιστον αστεία δήλωση εκ μέρους τους. Απλά ας πουν ότι δεν ενδιαφέρονται και ας σταματήσουν να χαϊδεύουν τα αυτάκια της Master race. Όντως σαν δήλωση είναι ηλίθια και ειδικά το downgrade στα γραφικα τουλάχιστον με ότι δείξανε δύσκολα το πιστευεις.Αντε να πούμε στο Switch ίσως να το πιστέψουμε αλλά για xbox δεν παίζει εκτός και αν έχουν κάνει κάποιο μπαχαλο ώστε να δυσκολέψει τους ίδιους να κάνουν το port. Σαν πλάνο για να βγάλουν extra φράγκα λέω τώρα εγώ θα μπορούσαν να το κάνουν επίτηδες,ώστε να το κυκλοφορήσουν για αρχή pc/stadia.Μετα από λίγο στα twins new/old και στο τέλος switch. Ωραία τα λέει αλλά αν βγει ας πούμε μετα το καλοκαιρι τι να το κάνεις.Δεν λέω υπάρχει κόσμος που θα το αγοράσει αλλά με αυτες τις χρονικές διαφορες χάνεις πωλήσεις και μετά έρχονται τα παράπονα πχ. εκεί δεν πουλάει οπότε θα σκεφτούμε αν φέρουμε τα παιχνίδια μας.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι προφανες οτι οπως και στην περιπτωση του Doom eternal,η εταιρεια δινει βαση στην κυρια πλατφορμα που την ενδιαφερει. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Fulgore
Mistwalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δύσκολα να πουλήσει καλά πλέον μετά από τόσα χρόνια και μιλάμε για παρα πολλά χρόνια που ειχαν κυκλοφορήσει στο pc.Θα μου πεις υπάρχει νέος κόσμος που δεν τα έχει παίξει ή γνωρίζει αλλά μια το game που φαίνεται κάπως αρχαίο μια που αυτό το είδος δεν είναι για όλους δύσκολα να ξαναδεί τις παλιές δόξες.Μεχρι και η collector που έβγαλαν στα 250€ δύσκολα αγοράζεται από κάποιον μη τρελό φαν. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Mistwalker
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Μεχρι και η collector που έβγαλαν στα 250€ δύσκολα αγοράζεται από κάποιον μη τρελό φαν. Εαν ενα παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει/αρεσει παρα πολυ,για ποιο λογο να δωσεις 200+ευρω για την συλλεκτικη του?? Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Fulgore
Mistwalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 38 λεπτά πριν, Fulgore είπε To Wiki για ολα αυτα που γραφεις παραπανω σε διαψευδει παντως https://en.wikipedia.org/wiki/Divinity:_Original_Sin https://en.wikipedia.org/wiki/Divinity:_Original_Sin_II Τελος οι collectors edition κυριως σε οπαδους ενος παιχνιδιου δεν απευθυνονται(οχι παντα σε συλλεκτες)? Εαν ενα παιχνιδι δεν σε ενδιαφερει/αρεσει παρα πολυ,για ποιο λογο να δωσεις 200+ευρω για την συλλεκτικη του(οι scalpers δεν μετρανε)?? Σε τι ακριβώς με διαψευδει;Βασικά ποιο ακριβώς θέμα να διαβάσω στο wiki του divinity και γιατί να διαβάσω για το divinity όταν τα baldurs gate games του 98/2000 (άσχετα με τα remaster δεν αλλάζει κάτι φοβερο ώστε να σε κάνει να το ξαναγορασεις) δεν έχουν σχεση με το divinity. Μέχρι και στις μάχες στα divinity είναι turn based.Στα baldurs gate ήταν auto attack και skills που πατούσες και αυτοί που δεν ήξεραν από dnd απορούσαν τι ρόλο έπαιζε το 20πλευρο.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα divinity τα ανεφερα καθαρα μιας και ειναι τα τελευταια επιτυχημενα παιχνιδια της εταιρειας και μιας και σιγουρα ειχαν επιρροη στο BG3 οπως εδειξαν και στο προσφατο gameplay. Και σχετικο αρθρο πανω σε αυτο https://www.polygon.com/2020/2/27/21156082/baldurs-gate-3-divinity-original-sin-differences-changes-impressions-preview-larian-studios Τωρα το εαν το τελικο προιον θα αρεσει ή οχι στον κοσμο,αυτο θα το μαθουμε οταν κυκλοφορησει το τελικο παιχνιδι προφανως. Διορθωσα τα πιο πανω σχολια. 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ωραία τα λέει αλλά αν βγει ας πούμε μετα το καλοκαιρι τι να το κάνεις. Δεν λέω υπάρχει κόσμος που θα το αγοράσει αλλά με αυτες τις χρονικές διαφορες χάνεις πωλήσεις και μετά έρχονται τα παράπονα πχ. εκεί δεν πουλάει οπότε θα σκεφτούμε αν φέρουμε τα παιχνίδια μας. Οσο για το Doom Eternal,θα κυκλοφορησουν περαν απο το multiplayer του και 2 story dlc οπως γραφει στην Deluxe edition των αλλων κονσολων. Αρα εαν αργησει να βγει για το Switch,ισως κυκλοφορησει μαζι με αυτα. Ουτως ή αλλως δεν ειναι το πρωτο ΑΑΑ παιχνιδι στο οποιο η εκδοση για switch κυκλοφορει μετα την εκδοση των twins. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Fulgore
Mistwalker Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Το BG 3 με το divinity εκεί εντάξει αλλαζουν τα πράγματα είναι ίδια εταιρία και συνεχίζουν την επιτυχημένη φόρμουλα του divinity. Αν άρεσε στον κόσμο τα divinity πιστεύω θα τους αρέσει και το bg 3 αν και μένα δεν μου άρεσε το turn based combat οπότε ελπίζω να δω στο dragon age 4 καλύτερο σύστημα μάχης.Κριμα που δεν κάνει Η ΕΑ την μαγκιά να φέρει τα dragon age στο Switch. Στο Doom αν κάνουν τη μαγκιά να βάλουν και τα dlc μαζί θα είναι δυνατή κίνηση και ο κόσμος θα το δει αρκετά θετικά ασχετος το release delay αλλά και αυτό μέχρι ένα όριο🤣
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Email Capcom 😂 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από Fulgore
non-serviam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 37 λεπτά πριν, Fulgore είπε Email Capcom 😂 Okami 2 Okami 2 Okami 2 Okami 2 Okami 2 Okami 2 Okami 2 Okami 2 Okami 2
logistoulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Το τελείωσα το lugis Mansion, στο τέλος που δυσκόλεψε κάπως είχε πιο ενδιαφέρον αλλά η γνώμη μου παραμένει ότι δεν το βρήκα τόσο ενδιαφέρον πέρα από τα bosses, μου πήρε ένα 15ωρο με rank b ο,τι κι αν σημαίνει αυτό Αυτό που βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι τα γραφικά που μπορεί να βγάλει το switch, μου έκανε εντύπωση ότι η ομάδα του πάντως δεν αποτελούνταν από Ιάπωνες διαβάζοντας τα credits οπότε ίσως για αυτό δεν ήταν τόσο αμπαλοι στα γραφικά όπως είναι σε αλλά παιχνίδια της Nintendo ενώ παράλληλα ήταν στο gameplay Αν πάντως κάποιος το θέλει μιας και πραγματικά δεν παίζει να το ξαναγγιξω και είναι προς νότια προάστια για ευκολία ας μου στείλει pm να του το δώσω κάνα 40αρι να πάρω κάτι που θα ευχαριστηθω πιο πολύ όπως το astral chain Στο άμεσο μέλλον πάντως θα αρχίσω μάλλον το three houses από switch μεριά το οποίο πιστεύω θα απολαύσω περισσότερο Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2020 από logistoulis
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 The KeyMander 2 brings a ton of functionality to Switch 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις