najinblue3 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Παρατα τα λεει, ειμαι εθισμενος σε λεω μυστη μου Εχω ακομα 1500 ωρες και κατι ψιλα να φτασω την waifu
RedAlert539 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Παρατα τα λεει, ειμαι εθισμενος σε λεω μυστη μου Εχω ακομα 1500 ωρες και κατι ψιλα να φτασω την waifu Βάζω στοίχημα ότι αν δει γάτα στον δρόμο θα πει:"Τι χαριτωμένο palico!"
najinblue3 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, RedAlert539 είπε Βάζω στοίχημα ότι αν δει γάτα στον δρόμο θα πει:"Τι χαριτωμένο palico!" Children crying "Not now sweet heart. Mommy is hunting."😂
chek2fire Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 ρε παιδιά αυτό το monster hunter ποτέ δεν το κατάλαβα σαν game τι στο καλό είναι και τι gameplay έχει. Θα μου πει κανείς πάρτο και παίξτο και μην μας πρίζεις αλλά έτσι ρητορική είναι η ερώτηση
najinblue3 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, chek2fire είπε ρε παιδιά αυτό το monster hunter ποτέ δεν το κατάλαβα σαν game τι στο καλό είναι και τι gameplay έχει. Θα μου πει κανείς πάρτο και παίξτο και μην μας πρίζεις αλλά έτσι ρητορική είναι η ερώτηση
Rizas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, sotirisl είπε Mέσα στο 2020 αναμένουμε Cyberpunk 2077, Doom Eternal, Final Fantasy 7 Remake, Half Life Alyx (αν έχεις VR), Halo Infinite, The Last of Us 2, Nioh 2, Ori and the Will of Wisps, Resident Evil 3 Remake (και πιθανώς και κάποια άλλα αν προλάβουν να βγουν μέσα στο 2020 π.χ. Baldur's Gate 3).... Μάντεψε οι κατοχοι Switch το 2020 τι θα παίζουν.... Μα δεν είπα εγώ ότι δεν έχουν παιχνίδια οι υπόλοιπες κονσόλες... Απλά τα παιχνίδια που ανέφερες θέλω να τα παίξω στις κονσόλες τους και στο pc.... Δεν βρίσκω πχ κανένα λόγο να παίξω cuberpunk ή half life στο switch σαν port, εκεί ήθελα να καταλήξω. Έκαστος στο είδος του! 10 ώρες πριν, NickTG είπε Εν τω μεταξύ από τη μια έχουμε έναν κάτοχο τουλάχιστον PS4 και PC με VR και από την άλλη μόνο ένα κακόμοιρο switch κατάφερε να αγοράσει ο δεύτερος. Πάντως το Doom Eternal θα βγει και στο Switch. Θα παίζει αυτό τουλάχιστον αφού δεν υπάρχει τίποτα άλλο το 2020. Eχω ps4, switch και ένα αρκετά καλό pc που κρατάει ακόμα και τώρα είμαι στο δίλημμα αν σε κάνα χρόνο δύο να αναβαθμίσω το pc ή να αγοράσω και τις 2 καινούργιες κονσόλες! Δεν είμαι είμαι κακόμοιρος που έχει μόνο switch απλά πιστεύω ότι η Ninty έχει μια τεχνοτροπία και μια ιδεολογία πίσω από τα παιχνίδια της που είναι γνήσια και μοναδική και τα θεωρώ ένα ολόκληρο ξεχωριστό gaming genre!! Τέλος αν ήμουν " κακόμοιρος " τότε είναι που θα ήθελα να βγαίνουν πολλά ports στο switch γιατί δεν θα είχα που αλλού να τα παίξω....
non-serviam Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Παρατα τα λεει, ειμαι εθισμενος σε λεω μυστη μου Εχω ακομα 1500 ωρες και κατι ψιλα να φτασω την waifu Ξέρουμε τιμούλα; 😂 10 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Πάντα να βάζεις και αυτό μαζί. 1
kolivas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Ρε παιδιά τι παλουκι είναι το hollow knight ? Έχω τελειώσει άπειρα μετροιντβανια τα σολμπορν κτλπ κ ενταξει παίζει να με χει ζορίσει πιο πολύ από όλα . Τα έχει όλα δύσκολα , εξπλορεσιον , αντίπαλοι μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα σε τραβελ πλευς περιοχές , κρυφά λαγούμια μέσα σε κρυφά λαγούμια από κρυφά λαγούμια ! Τα μπος έλεγα είναι πιο εύκολα κ τώρα στο τέλος Με πάνε τρενο ! Μου χει μείνει ένα pale ore να πάρω στο trial of the fools για να κάνω την τελευταία αναβάθμιση στο όπλο μου κ λέω να συνεχίσω εκεί μπας κ δυναμώσω γιατί τα μπος που χω ανοιχτά με παίρνουν ανετα ..( watchers ,lost kin και εκείνη η μέλισα για το hive Stone ) Έχει να προτείνει κανείς κάτι ; 1
Mistwalker Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, non-serviam είπε Δεν υπάρχει συσχέτιση (σημαντική) με πωλήσεις και ποιότητα. Όλα είναι θέμα μαρκετίνγκ, δυστυχώς. Παράδειγμα. Κάποτε ως φοιτητής έπαιρνα το Pro κάθε χρόνο. Σαν παιχνίδι δεν μου έλεγε τίποτα. Ο πανικός που γινόταν με την παρέα όμως ήταν ανεκτίμητος. Παρόμοια, για παράδειγμα, κάποιος θα πάρει το COD κάθε χρόνο γιατί το προηγούμενο θα πεθάνει σε θέμα online, ή το FIFA, μαζί με το ανανεωμένο roster. Είναι κάποια games όπου δεν μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές.Ας πούμε στα fifa και pro(έκαιγα τρελές ώρες με αυτά τα 2) δεν μπορείς να κάνεις κάτι το διαφορετικό στο game εκτός από να το βελτιώσεις το gameplay να ανανεώσεις τις ομάδες και βάζεις κάνα extra σαν το story που έχει.Στα cod κάθε φορά είσαι σε άλλο σκηνικό πολέμου. Το mario kart ας πούμε πέφτει στην ίδια κατηγορια ειδικά το 8 είναι copy paste.10 χρόνια το ίδιο ακριβός game θα παίζουμε όπου ξεκίνησε από το wiiu έφτασε στο switch μπορεί αργότερα και στην επόμενη κονσόλα σαν super mario kart 8 deluxe🤣.Πάλι όμως παραμένει να είναι παιχνιδαρα.smash,street fighter,gran tourismo και άλλα πολλά στοχεύουν στο online,local για να καλύψουν κάποια πράγματα που συνήθως δεν αλλαζουν. Μέχρι και για το assassin creed κλαίγεται ο κόσμος όπου είναι το μοναδικό game όπου κάθε χρόνο καταφέρνουν να φτιάξουν ένα έπος.Αλλα τους πείραξε γιατί βγαίνει κάθε χρόνο και τάχα τις δεν βλέπεις κατι διαφορετικο.Αλλα όταν φτάσαμε στο Αιγυπτιακό και ειδικά στο Ελληνικό και έφτιαξαν κάτι καλύτερο και διαφορετικό τους πείραξε γιατί τάχα τις δεν είναι assassin ο χαρακτηρας.Δεν μοιάζει στον ezio,αυτος φοράει πανοπλία,στην Ελλάδα δεν έκαναν παρκούρ σκαρφαλωματα και άλλες βλακείες.
non-serviam Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Είναι κάποια games όπου δεν μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές.Ας πούμε στα fifa και pro(έκαιγα τρελές ώρες με αυτά τα 2) δεν μπορείς να κάνεις κάτι το διαφορετικό στο game εκτός από να το βελτιώσεις το gameplay να ανανεώσεις τις ομάδες και βάζεις κάνα extra σαν το story που έχει.Στα cod κάθε φορά είσαι σε άλλο σκηνικό πολέμου. Το mario kart ας πούμε πέφτει στην ίδια κατηγορια ειδικά το 8 είναι copy paste.10 χρόνια το ίδιο ακριβός game θα παίζουμε όπου ξεκίνησε από το wiiu έφτασε στο switch μπορεί αργότερα και στην επόμενη κονσόλα σαν super mario kart 8 deluxe🤣.Πάλι όμως παραμένει να είναι παιχνιδαρα.smash,street fighter,gran tourismo και άλλα πολλά στοχεύουν στο online,local για να καλύψουν κάποια πράγματα που συνήθως δεν αλλαζουν. Μέχρι και για το assassin creed κλαίγεται ο κόσμος όπου είναι το μοναδικό game όπου κάθε χρόνο καταφέρνουν να φτιάξουν ένα έπος.Αλλα τους πείραξε γιατί βγαίνει κάθε χρόνο και τάχα τις δεν βλέπεις κατι διαφορετικο.Αλλα όταν φτάσαμε στο Αιγυπτιακό και ειδικά στο Ελληνικό και έφτιαξαν κάτι καλύτερο και διαφορετικό τους πείραξε γιατί τάχα τις δεν είναι assassin ο χαρακτηρας.Δεν μοιάζει στον ezio,αυτος φοράει πανοπλία,στην Ελλάδα δεν έκαναν παρκούρ σκαρφαλωματα και άλλες βλακείες. Για το Gran Turismo και το γεγονός ότι το κάναν κυρίως online ένα θα πω: μακάρι Sega.
Mistwalker Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, chek2fire είπε ρε παιδιά αυτό το monster hunter ποτέ δεν το κατάλαβα σαν game τι στο καλό είναι και τι gameplay έχει. Θα μου πει κανείς πάρτο και παίξτο και μην μας πρίζεις αλλά έτσι ρητορική είναι η ερώτηση Κατέβασε το dauntless στο switch είναι δωρεάν.Ειναι πολύ πιο φτωχό από το monster hunter χωρίς να το κάνει χάλια game και πάνω κάτω θα πάρεις μια ιδέα όπου αν σου αρέσει το είδος στο monster hunter θα εχεις καλύτερη εμπειρία.βασικα έχει και monster hunter demo στο switch
non-serviam Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό το San Andreas το έχουν βγάλει σε ότι συσκευή υπάρχει, στο Switch γιατί δεν το βγάζουν; Έτοιμο το έχουν. Θέλω βόλτα στην έρημο και στο ράδιο να παίζει A Horse With No Name, ενώ είμαι σε άκυρα μέρη. Τι ζητάω πχια;
chek2fire Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, non-serviam είπε Αυτό το San Andreas το έχουν βγάλει σε ότι συσκευή υπάρχει, στο Switch γιατί δεν το βγάζουν; Έτοιμο το έχουν. Θέλω βόλτα στην έρημο και στο ράδιο να παίζει A Horse With No Name, ενώ είμαι σε άκυρα μέρη. Τι ζητάω πχια; η rockstar γενικά έχει μια ευελιξία ελληνικού δημοσίου. Σε καμία 10 χρόνια μπορεί να το δούμε και στο switch
manosfp Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά αυτό https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/nintendo-switch/konsoles-nintendo-switch/208521-nintendo-switch-red-blue-mario-kart-8-deluxe είναι έκδοση 2019? Πως τα ξεχωρίζουμε;;; Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από manosfp
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, manosfp said: Παιδιά αυτό https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/nintendo-switch/konsoles-nintendo-switch/208521-nintendo-switch-red-blue-mario-kart-8-deluxe είναι έκδοση 2019? Πως τα ξεχωρίζουμε;;; Ναι, 2019 είναι. Το κουτί είναι κόκκινο, από εκεί το ξεχωρίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις