sotirisl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, Fulgore said: Οι φημες και τα leaks για Direct τον ΦΛεβαρη πεσανε εξω παντως αλήθεια τώρα, περίμενες κάτι καλύτερο; εγώ πιστεύω ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά απογοήτευσης για το Switch.. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από sotirisl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, sotirisl είπε αλήθεια τώρα, περίμενες κάτι καλύτερο; εγώ πιστεύω ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά απογοήτευσης για το Switch.. Και εγώ αυτό πιστεύω. Ας βγάλει τουλάχιστον κάνα ρεμαστερ να χαρούμε γιατί δεν έχω αποφασίσει αν θα πρέπει να κάνω shutdown την κονσόλα η να την αφήσω πάνω στο dock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, sotirisl είπε αλήθεια τώρα, περίμενες κάτι καλύτερο; Ειπα απλα οτι τα leaks που ειχαν αναφερθει πιο πισω για 2 Direct τον Φλεβαρη πεσανε εξω,τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, sotirisl είπε αλήθεια τώρα, περίμενες κάτι καλύτερο; εγώ πιστεύω ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά απογοήτευσης για το Switch.. αληθεια τωρα, εχεις παιξει ολα τα αξιολογα παιχνιδια που υπαρχουν στην κονσολα? Βγαλε τα indies και τα multi που τα βρισκουμε παντου φτηνοτερα. Προσωπικα εχω τελιωσει μονο το lets go eevee, σχεδον τελιωσα το shield. Εχω τελιωσει και το ultimate alliance. Δεν εχω παιξει zelda botw, mario od, mario maker, smash, luigis mansion, fire emblem, daemon x machina, astral chain Απο αυτα θα παρω σιγουρα 2-3 για το 2020. Οποτε μια χαρα μου φαινεται το ετος προσωπικα. Βεβαια σκανε παιχνιδαρες στο ps4, με σημαντικοτερο για μενα το ΝΙΟΗ αλλα παρ ολα αυτα δε γινεται να μην εισαι ικανοποιημενος με το line up so far. Εκτος κ αν τα εχεις τελειωσει ολα, οποτε παω πασο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, najinblue3 said: αληθεια τωρα, εχεις παιξει ολα τα αξιολογα παιχνιδια που υπαρχουν στην κονσολα? Βγαλε τα indies και τα multi που τα βρισκουμε παντου φτηνοτερα. Προσωπικα εχω τελιωσει μονο το lets go eevee, σχεδον τελιωσα το shield. Εχω τελιωσει και το ultimate alliance. Δεν εχω παιξει zelda botw, mario od, mario maker, smash, luigis mansion, fire emblem, daemon x machina, astral chain Απο αυτα θα παρω σιγουρα 2-3 για το 2020. Οποτε μια χαρα μου φαινεται το ετος προσωπικα. Βεβαια σκανε παιχνιδαρες στο ps4, με σημαντικοτερο για μενα το ΝΙΟΗ αλλα παρ ολα αυτα δε γινεται να μην εισαι ικανοποιημενος με το line up so far. Εκτος κ αν τα εχεις τελειωσει ολα, οποτε παω πασο Θα σου πω τι έχω αγοράσει και τερματίσει (όπου ορίζεται αυτό): 1) Mario Odyssey 2) Zelda BOTW 3) New Super Mario Bros U Deluxe 4) Luigi's Mansion 5) Mario Kart 6) Mario Tennis Aces 7) Zelda Link's Awakening 😎 Cadence of Hyrule 9) Donkey Kong Tropical Freeze,10) Xenoblade Chronicles 2, 11) Bayonetta 1+2, 12) Astral Chain 13) Rayman Legends. Σίγουρα ξεχνάω και κάτι ακόμα. Τώρα σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που έχουν κάνει τρελές πωλήσεις όπως π.χ. το Let's Go, Eeve ή λιγότερα σημαντικά όπως το Daemon X Machina, αλλά προτιμώ να αφιερώσω τον χρόνο μου σε παιχνίδια όπως Nioh 2 που βγαίνει σε ένα μήνα... Είναι αυτό που λες... το line up είναι ικανοποιητικό so far, από πέρισυ όμως το καλοκαίρι δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρωτοκλασάτο τίτλο και μην αρχίσουμε πάλι με το Animal Crossing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, sotirisl είπε Θα σου πω τι έχω αγοράσει και τερματίσει (όπου ορίζεται αυτό): 1) Mario Odyssey 2) Zelda BOTW 3) New Super Mario Bros U Deluxe 4) Luigi's Mansion 5) Mario Kart 6) Mario Tennis Aces 7) Zelda Link's Awakening 😎 Cadence of Hyrule 9) Donkey Kong Tropical Freeze,10) Xenoblade Chronicles 2, 11) Bayonetta 1+2, 12) Astral Chain 13) Rayman Legends. Σίγουρα ξεχνάω και κάτι ακόμα. Τώρα σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που έχουν κάνει τρελές πωλήσεις όπως π.χ. το Let's Go, Eeve ή λιγότερα σημαντικά όπως το Daemon X Machina, αλλά προτιμώ να αφιερώσω τον χρόνο μου σε παιχνίδια όπως Nioh 2 που βγαίνει σε ένα μήνα... Είναι αυτό που λες... το line up είναι ικανοποιητικό so far, από πέρισυ όμως το καλοκαίρι δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρωτοκλασάτο τίτλο και μην αρχίσουμε πάλι με το Animal Crossing... Κοίτα εγώ το animal crossing θα το λιώσω όπως και στο 3ds είχα γράψει απίστευτες ώρες. Έχεις παίξει τα περισσότερα οπότε δεν μένουν κ πολλά. Αν σου προτείνω το αγαπημένο exclusive θα γίνω γραφικός αλλά δε μαμιεται. Monster hunter generations ultimate έχεις παίξει? 😂 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 BALDUR'S GATE 3 DEV ASKED ABOUT A SWITCH PORT, SAYS THE TEAM WILL THINK ABOUT OTHER PLATFORMS SOON Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Μιας και ειχα υποσχεθει στον @logistoulis να γραψω για το mario odyssey. Τα βαζω σε spoiler κυριως λογω ογκου. Spoiler Mario Odyssey Τι μου αρεσε +Οπτικος τομεας/γραφικα.Χαρμα οφθαλμων το παιχνιδι(ειναι και το μονο ως τωρα που εχω ακουσει την κονσολα να δουλευει παραπανω). +Performance.Ναι υπαρχουν σημεια που το παιχνιδι πεφτει σε fps και γινεται και ευκολα αντιληπτο,αλλα στο μεγαλυτερο κομματι του το παιχνιδι ειναι αρκετα smooth,το οποιο μαζι με τον οπτικο τομεα προσφερει μια παρα πολυ ωραια συνολικα εμπειρια. +Μουσικη. Αλλος ενας τομεας που μου εκανε ευχαριστη εκπληξη.Μεγαλη ποικιλια σε κομματια που ειναι και σχετικα πολλα μιας και το παιχνιδι εχει αρκετους κοσμους. +Gameplay. Σε αντιθεση με το Mario3d world,εδω ο mario εχει μια αρκετα μεγαλη ποικιλια στις κινησεις του λογω και του καπελου,με αποκορυφωμα τις επιπλεον δυναμεις απο ορισμενους εχθρους που παιρνεις τον ελεγχο(ακομα και του bowser προς το τελος). Kudos στην nintendo για τις αναφορες που εχει στα παλιοτερα παιχνιδια της μεσα στο παιχνιδι,σχεδον κατι σαν easter egg. Ειδικα το επιπεδο στην Πολη προς το τελος με τον Donkey Kong ολα τα λεφτα +Διαρκεια.Ουτε τεραστιο σε διαρκεια,ουτε πολυ μικρο. Το μεγαλο μου παραπονο απο το 3d world και κυριως απο το mario bros U ηταν η σχετικα μικρη τους διαρκεια,για τα χρηματα που ζηταγανε. Εδω τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα σε διαρκεια. +replay value.Το παιχνιδι το τελειωνεις με περιπου 200φεγγαρια και συνολικα εχει περιπου 600. Κοινως για οποιον θελει να παει για ψυχολογικους λογους. +οχι επιπλεον dlc.Απο τα λιγα Nintendo exclusives που δεν σε χρεωνουν επιπλεον dlc.Οτι unlockables εχουν(στολες κυριως για τον mario)ειναι ολα ειτε με κανονικα νομισματα,ειτε με ειδικα νομισματα απο τον καθε κοσμο. Οπως ηταν το gaming παλιοτερα πριν γεμισουμε season pass. Τι δεν μου αρεσε -Καποια απο τα bosses του παιχνιδιου τα βρηκα παρα πολυ ευκολα.Δεν μου χαλασε την συνολικη εμπειρια/εικονα για το παιχνιδι,απλα ειναι απο τα ελαχιστα ας το πουμε αρνητικα που μου ηρθαν στο μυαλο. -Απουσια ιστοριας/voice acting. Προσωπικα δεν με χαλασε αυτο μιας και εχω συνηθισει απο παλιοτερα παιχνιδια της σειρας,αλλα καποιους αλλους ισως τους ενοχλησει περισσοτερο το οτι η ιστορια του παιχνιδιου ειναι παλι μια απο τα ιδια(ο Mario να σωσει την peach απο τον Bowser). Το voice acting περαν του mario,οι υπολοιποι χαρακτηρες μιλανε ακαταλαβιστικα(Bowser,shop vendors,το καπελο κλπ). Για μενα καλυτερα να μην τα βαζανε αυτα καθολου περαν του Bowser. Συνολικα για μενα ειναι ως τωρα ισως το καλυτερο παιχνιδι(system seller κυριολεκτικα)της κονσολας. Θα το χαρακτηριζα κυριολεκτικα αριστούργημα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε BALDUR'S GATE 3 DEV ASKED ABOUT A SWITCH PORT, SAYS THE TEAM WILL THINK ABOUT OTHER PLATFORMS SOON Για την ώρα έχουν δώσει άκυρο και στη sony/MS. Παντως με το gameplay που έδειξαν το παιχνιδι φαίνεται να μπορεί να τρέξει στο switch με πολύ μικρές παραχωρήσεις ίσως και καθόλου. Edit:Σε Ελληνικά sites γράφουν ότι είναι αδύνατον να έρθει στα twins εκτός και αν κάνουν τρομερό downgrade στα γραφικά αλλά θα βγει χάλια το αποτέλεσμα.Οποτε αν ισχύει τότε δεν υπάρχει περιπτωσει για το switch. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μιας και ειχα υποσχεθει στον @logistoulis να γραψω για το mario odyssey. Τα βαζω σε spoiler κυριως λογω ογκου. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Mario Odyssey Τι μου αρεσε +Οπτικος τομεας/γραφικα.Χαρμα οφθαλμων το παιχνιδι(ειναι και το μονο ως τωρα που εχω ακουσει την κονσολα να δουλευει παραπανω). +Performance.Ναι υπαρχουν σημεια που το παιχνιδι πεφτει σε fps και γινεται και ευκολα αντιληπτο,αλλα στο μεγαλυτερο κομματι του το παιχνιδι ειναι αρκετα smooth,το οποιο μαζι με τον οπτικο τομεα προσφερει μια παρα πολυ ωραια συνολικα εμπειρια. +Μουσικη. Αλλος ενας τομεας που μου εκανε ευχαριστη εκπληξη.Μεγαλη ποικιλια σε κομματια που ειναι και σχετικα πολλα μιας και το παιχνιδι εχει αρκετους κοσμους. +Gameplay. Σε αντιθεση με το Mario3d world,εδω ο mario εχει μια αρκετα μεγαλη ποικιλια στις κινησεις του λογω και του καπελου,με αποκορυφωμα τις επιπλεον δυναμεις απο ορισμενους εχθρους που παιρνεις τον ελεγχο(ακομα και του bowser προς το τελος). Kudos στην nintendo για τις αναφορες που εχει στα παλιοτερα παιχνιδια της μεσα στο παιχνιδι,σχεδον κατι σαν easter egg. Ειδικα το επιπεδο στην Πολη προς το τελος με τον Donkey Kong ολα τα λεφτα +Διαρκεια.Ουτε τεραστιο σε διαρκεια,ουτε πολυ μικρο. Το μεγαλο μου παραπονο απο το 3d world και κυριως απο το mario bros U ηταν η σχετικα μικρη τους διαρκεια,για τα χρηματα που ζηταγανε. Εδω τα πραγματα ειναι παρα πολυ καλα σε διαρκεια. +replay value.Το παιχνιδι το τελειωνεις με περιπου 200φεγγαρια και συνολικα εχει περιπου 600. Κοινως για οποιον θελει να παει για ψυχολογικους λογους. +οχι επιπλεον dlc.Απο τα λιγα Nintendo exclusives που δεν σε χρεωνουν επιπλεον dlc.Οτι unlockables εχουν(στολες κυριως για τον mario)ειναι ολα ειτε με κανονικα νομισματα,ειτε με ειδικα νομισματα απο τον καθε κοσμο. Οπως ηταν το gaming παλιοτερα πριν γεμισουμε season pass. Τι δεν μου αρεσε -Καποια απο τα bosses του παιχνιδιου τα βρηκα παρα πολυ ευκολα.Δεν μου χαλασε την συνολικη εμπειρια/εικονα για το παιχνιδι,απλα ειναι απο τα ελαχιστα ας το πουμε αρνητικα που μου ηρθαν στο μυαλο. -Απουσια ιστοριας/voice acting. Προσωπικα δεν με χαλασε αυτο μιας και εχω συνηθισει απο παλιοτερα παιχνιδια της σειρας,αλλα καποιους αλλους ισως τους ενοχλησει περισσοτερο το οτι η ιστορια του παιχνιδιου ειναι παλι μια απο τα ιδια(ο Mario να σωσει την peach απο τον Bowser). Το voice acting περαν του mario,οι υπολοιποι χαρακτηρες μιλανε ακαταλαβιστικα(Bowser,shop vendors,το καπελο κλπ). Για μενα καλυτερα να μην τα βαζανε αυτα καθολου περαν του Bowser. Συνολικα για μενα ειναι ως τωρα ισως το καλυτερο παιχνιδι(system seller κυριολεκτικα)της κονσολας. Θα το χαρακτηριζα κυριολεκτικα αριστούργημα. Συμφωνω σε ολα οσα λες σχεδον και ειδικα αυτο με το festival στο new donk city,οταν το πρωτο επαιξα απλα ριγος και συγκινηση.Ειπαμε ο koizumi ειναι απλα κορυφη.Πρεπει να του δωσουν να ξαναφτιαξει zelda. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 5 hours ago, non-serviam said: Πουλάει, αλλά θα έπρεπε να μου αρέσει; Εννοείται πως όχι. Άλλωστε δεν είπε κανένας αυτό. Αυτό που λέω είναι πως το δεν μου αρέσει με το δεν είναι καλό είναι διαφορετικά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, NickTG είπε Εννοείται πως όχι. Άλλωστε δεν είπε κανένας αυτό. Αυτό που λέω είναι πως το δεν μου αρέσει με το δεν είναι καλό είναι διαφορετικά πράγματα. Σαφώς, δεν διαφωνώ σε αυτό. Όπως το ότι πουλάει δεν σημαίνει ότι είναι καλό. 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε αληθεια τωρα, εχεις παιξει ολα τα αξιολογα παιχνιδια που υπαρχουν στην κονσολα? Βγαλε τα indies και τα multi που τα βρισκουμε παντου φτηνοτερα. Προσωπικα εχω τελιωσει μονο το lets go eevee, σχεδον τελιωσα το shield. Εχω τελιωσει και το ultimate alliance. Δεν εχω παιξει zelda botw, mario od, mario maker, smash, luigis mansion, fire emblem, daemon x machina, astral chain Απο αυτα θα παρω σιγουρα 2-3 για το 2020. Οποτε μια χαρα μου φαινεται το ετος προσωπικα. Βεβαια σκανε παιχνιδαρες στο ps4, με σημαντικοτερο για μενα το ΝΙΟΗ αλλα παρ ολα αυτα δε γινεται να μην εισαι ικανοποιημενος με το line up so far. Εκτος κ αν τα εχεις τελειωσει ολα, οποτε παω πασο Ρε ιερόσυλε!; Ακόμα δεν έχεις παίξει το BOTW; 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Ειπα απλα οτι τα leaks που ειχαν αναφερθει πιο πισω για 2 Direct τον Φλεβαρη πεσανε εξω,τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο. You must be fun at parties! 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, non-serviam είπε Ρε ιερόσυλε!; Ακόμα δεν έχεις παίξει το BOTW; Με 1100 ωρες στο World, και 400+ στο XX τι να πρωτοπαιξω ψυχουλα μου 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Mistwalker είπε Και όμως όταν ένα game σαν τα cod με τις περισσότερες πωλήσεις την τελευταία 10ετια όπως βγήκε πρόσφατα ή και το fifa που επίσης πουλάει αβερτα και ας πούμε "κάθε χρόνο είναι ίδια"σημαίνει ότι είναι καλα και εκατομμύρια αγοραστες τα προτιμούν. Μπορούμε να πούμε ότι δεν μας αρέσει το συγκεκριμένο game αλλά όχι ότι δεν είναι καλό όταν είναι πάντα στο top 5 πωλήσεων παγκoσμιος όταν κυκλοφορουν σε κονσόλες και pc. Δεν υπάρχει συσχέτιση (σημαντική) με πωλήσεις και ποιότητα. Όλα είναι θέμα μαρκετίνγκ, δυστυχώς. Παράδειγμα. Κάποτε ως φοιτητής έπαιρνα το Pro κάθε χρόνο. Σαν παιχνίδι δεν μου έλεγε τίποτα. Ο πανικός που γινόταν με την παρέα όμως ήταν ανεκτίμητος. Παρόμοια, για παράδειγμα, κάποιος θα πάρει το COD κάθε χρόνο γιατί το προηγούμενο θα πεθάνει σε θέμα online, ή το FIFA, μαζί με το ανανεωμένο roster. Spoiler Αν δεν βαριέσαι ρίξε μια ματιά σε αυτό το online chapter από βιβλίο. https://2012books.lardbucket.org/books/marketing-principles-v1.0/s06-consumer-behavior-how-people-m.html 1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε Με 1100 ωρες στο World, και 400+ στο XX τι να πρωτοπαιξω ψυχουλα μου 😂 Παράτα τα όλα. Αν δεν το έχεις, αγόρασε το τώρα. Αν το έχεις, το βάζεις τώρα στο Switch και πας τουαλέτα (για να ξεφύγεις από παιδιά σκυλιά γατιά κοράσια). 😂 Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από non-serviam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 έχει παίξει κανείς τα banner saga να μου πει την άποψή του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις