shadowlike Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 έχετε να προτείνετε κάνα καλό gripcase ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Gold Points for physical Nintendo Switch software can only be claimed within one year of the game's original release date for countries in the North American and Australian regions, and within two years for the European region. Κοινως αν αγορασεις οποιοδηποτε παιχνιδι του 2017(zelda,kart,odyssey,splatoon)χανεις τα 60ολοκληρα λεπτα Επισης τρεχει για μια μερα για οποιον ενδιαφερεται το παραπακατω promo για pokemon free water or fire partner Pokémon mug with all Pokémon games and Pokémon console bundles, https://store.nintendo.co.uk/brands/pokemon/pokemon-day.list?awc=12777_1582815251_d2c7954e34c82e287df18fe9fc2f78cf&affil=awin&utm_source=AWIN&utm_medium=http%3A%2F%2Fwww.nintendolife.com&utm_campaign=&utm _content=Editorial+Content Καλά ναι, το ξέρω ότι λήγουν σε 2 έτη, δεν αλλάζει κάτι σε αυτό που λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, shadowlike είπε έχετε να προτείνετε κάνα καλό gripcase ? Scull'n'Co & Satisfye Τίποτα άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Scull'n'Co & Satisfye Τίποτα άλλο είναι κινέζικες , έχεις κάποιο store που τις πουλάει; βλέπω στο ebay οτι πουλάνε κάποιες skull n co στα 12-15ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jowl_tnt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, christos_75 είπε https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/nintendo-switch/perifereiaka-nintendo-switch/170641-nintendo-switch-joy-con-pair-grey Ευχαριστω πολυ αδερφε μου! Μολις ποσταρες ετρεξα στο καταστημα Περιστεριου. Ειχαν ενα στο ραφι και το τσιμπησα. Στο ταμειο ομως ειχα θεμα. Τους ειπα οτι υπαρχει προσφορα στο ιντερνετ και μου ειπαν να το κανω παραγγελια απο τη σελιδα γιατι δε μπορουν να το περασουν σε αυτη την τιμη. Τους ειπα δε γινεται παραγγελια μεσω ιντερνετ και οτι ειναι μονο απο καταστημα. Με εβαζαν να κανω login στο λογαριασμο μου και εψαχναν μια ωρα να κανουν παραγγελια. Τους λεω παλι δε γινεται να περαστει στο καλαθι! Με τα πολλα με παρεπεμψαν να κανω τηλεφωνικη παραγγελια για παραλαβη απο εκει και ολα γιναν καλα. Τα πηρα στα 29.90! Απ'οτι βλεπω τελειωσε η προσφορα, ισα ισα προλαβα. Να εισαι καλα φιλε μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NickTG said: Αυτό είναι διαφορετικό όμως από το δεν έχει παιχνίδια. Αλλιώς και εγώ το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα στο PC ήταν το System Shock 2. Από τότε βαριά ξηρασία. Πάντως επειδή λες για το System Shock 2 από την προηγούμενη χιλιετία και την βαριά ξηρασία από τότε, μόνο στο 2019 εγώ μια χαρά ευχαριστήθηκα τίτλους όπως Resident Evil 2, Control, Sekiro, Metro Exodus, The Outer Worlds, Devil May Cry 5, Three Kingdoms, Disco Elysium, Gears 5, Jedi Fallen Order... Αλήθεια, το Switch τι αντίστοιχο έχει να επιδείξει μεσα στο 2019; Ένα Fire Emblem; Τα μετριότατα Astral Chain και Daemon Machina; Και για να μην αρχίσουμε πάλι την κουβέντα "μια χαρά παιχνίδια έχει το Switch, απλά εσύ είσαι ο περίεργος και δεν σου αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo, είσαι σε λάθος νήμα, το Switch είναι για φορητότητα κτλ κτλ..." (την έχουμε κάνει εδώ μέσα αρκετές φορές και δεν έχει καταλήξει πουθενά...) νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι θα θέλαμε περισσότερους τίτλους όπως (ενδεικτικά) Mario Odyssey, Mario Kart, BOTW κτλ κτλ και περιμένουμε τίτλους όπως π.χ. Bayonetta 3, Metroid Prime 4 αντί για τις σαχλαμάρες που έχει γεμίσει το store της Νintendo... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από sotirisl 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, sotirisl είπε "μια χαρά παιχνίδια έχει το Switch, απλά εσύ είσαι ο περίεργος και δεν σου αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo, είσαι σε λάθος νήμα, το Switch είναι για φορητότητα κτλ κτλ..." "Μια χαρά παιχνίδια έχει το Switch, απλά εσένα δεν σου αρέσουν τα (περισσότερα) παιχνίδια της Nintendo χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι περίεργος. Είναι θέμα γούστου." Αυτή είναι η σωστή διατύπωση. 27 λεπτά πριν, sotirisl είπε τις σαχλαμάρες που έχει γεμίσει το store της Νintendo... Ενώ το store του Steam ας πούμε είναι γεμάτο διαμάντια.............. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από RedAlert539 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε "Μια χαρά παιχνίδια έχει το Switch, απλά εσένα δεν σου αρέσουν τα (περισσότερα) παιχνίδια της Nintendo χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είσαι περίεργος. Είναι θέμα γούστου." Αυτή είναι η σωστή διατύπωση. Ενώ το store του Steam ας πούμε είναι γεμάτο διαμάντια.............. Αν περιοριστείς εκεί, τότε δεν τα λες και μια χαρά (πολλά δηλαδή). Και ειδικά αν σκεφτείς τι έχει έρθει ως μεταφορά από Wii U. Η Ν ουσιαστικά μας έχει μια 8ετια με τα "ίδια" παιχνίδια. Απλά αυτό που προσπάθησαν μέσω Wii U και 3DS, με το ίδιο παιχνίδι σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες, το ολοκλήρωσαν με το Switch: μια πλατφόρμα για δύο δουλειές. (Γλυτώσαμε τουλάχιστον τις διπλές αγορές, αν και είναι τραγικά άλλα πράγματα τώρα) Και τώρα σου φέρνουν τα τότε παιχνίδια (κυρίως). Για μια ακόμα φορά η Ν έχει καβαλήσει το καλάμι (άραγε ποτέ το είχε ξεκαβαλησει;) Και μας κρατάει από τα @@ λόγο της φορητότητας και τις ευκολίας που αυτή προσφέρει. Το steam από την άλλη σου δίνει δυνατότητα να παίξεις παιχνίδια 40 χρόνων, με ανάλογες τιμές. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Για αυτό και πολλοί ελπίζουμε η dell να παίξει σωστή μπάλα με το φορητό της (AMD Apu, 500eur τιμή), για να παίξει λίγο ανταγωνισμός στον φορητό χώρο. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από non-serviam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δηλαδή θα κατηγορήσουμε μια εταιρεία γιατί βγάζει Zelda BOTW και Odyssey μόνο μια φορά στα 3 χρόνια...Δεν ξέρω από που να το πιάσω αλλά θεωρώ ότι καπου κάνετε λαθος.Γνωμούλα μου...Και μην πω για smash και pokemon γιατι αν δεν αρέσουν σε μερικούς δεν είναι παιχνιδάρες (και έχω πει την άποψη μου και για odyssey και για smash και για pokemon), είπαμε δεν είναι για όλα τα γούστα και το καθένα στον τομέα του μπορεί να έχει φανατικούς υποστηρικτές και εχθρούς, αλλά όχι ότι δεν έχει και games μην τρελαινόμαστε και εγώ θα δανειστώ το ps4 ενός φίλου και από όλα τα exclusive θέλω να παίξω 10 (δεν τα αναφέρω είναι τελείως off topic) δε σημαίνει ότι δεν έχει games επειδή έχω και pc και από όλα τα exclusive της πορείας του εγώ θέλω μόνο τόσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, stafftw είπε Δηλαδή θα κατηγορήσουμε μια εταιρεία γιατί βγάζει Zelda BOTW και Odyssey μόνο μια φορά στα 3 χρόνια...Δεν ξέρω από που να το πιάσω αλλά θεωρώ ότι καπου κάνετε λαθος.Γνωμούλα μου...Και μην πω για smash και pokemon γιατι αν δεν αρέσουν σε μερικούς δεν είναι παιχνιδάρες (και έχω πει την άποψη μου και για odyssey και για smash και για pokemon), είπαμε δεν είναι για όλα τα γούστα και το καθένα στον τομέα του μπορεί να έχει φανατικούς υποστηρικτές και εχθρούς, αλλά όχι ότι δεν έχει και games μην τρελαινόμαστε και εγώ θα δανειστώ το ps4 ενός φίλου και από όλα τα exclusive θέλω να παίξω 10 (δεν τα αναφέρω είναι τελείως off topic) δε σημαίνει ότι δεν έχει games επειδή έχω και pc και από όλα τα exclusive της πορείας του εγώ θέλω μόνο τόσα... Δες ακριβώς το προηγούμενο μήνυμα μου για αυτό που γράφεις (αν και δεν ξέρω αν και οι άλλοι το εννοούν έτσι). Σε άλλα νέα, νέο legendary Pokémon έρχεται, και η μόνη ερώτηση που έχουμε όλοι: μπορεί να μάθει την τεχνική Sandstorm; https://wccftech.com/pokemon-sword-and-shield-zarude-mythical/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, jowl_tnt said: Ευχαριστω πολυ αδερφε μου! Μολις ποσταρες ετρεξα στο καταστημα Περιστεριου. Ειχαν ενα στο ραφι και το τσιμπησα. Στο ταμειο ομως ειχα θεμα. Τους ειπα οτι υπαρχει προσφορα στο ιντερνετ και μου ειπαν να το κανω παραγγελια απο τη σελιδα γιατι δε μπορουν να το περασουν σε αυτη την τιμη. Τους ειπα δε γινεται παραγγελια μεσω ιντερνετ και οτι ειναι μονο απο καταστημα. Με εβαζαν να κανω login στο λογαριασμο μου και εψαχναν μια ωρα να κανουν παραγγελια. Τους λεω παλι δε γινεται να περαστει στο καλαθι! Με τα πολλα με παρεπεμψαν να κανω τηλεφωνικη παραγγελια για παραλαβη απο εκει και ολα γιναν καλα. Τα πηρα στα 29.90! Απ'οτι βλεπω τελειωσε η προσφορα, ισα ισα προλαβα. Να εισαι καλα φιλε μου! ΠΑΝΤΑ τέτοια γίνονται στον Κότσο. Προσωπικά είμαι ορκισμένος να μην τους δώσω ούτε cent anymore... Ας τα βάλουν και 10€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, jowl_tnt είπε Ευχαριστω πολυ αδερφε μου! Μολις ποσταρες ετρεξα στο καταστημα Περιστεριου. Ειχαν ενα στο ραφι και το τσιμπησα. Στο ταμειο ομως ειχα θεμα. Τους ειπα οτι υπαρχει προσφορα στο ιντερνετ και μου ειπαν να το κανω παραγγελια απο τη σελιδα γιατι δε μπορουν να το περασουν σε αυτη την τιμη. Τους ειπα δε γινεται παραγγελια μεσω ιντερνετ και οτι ειναι μονο απο καταστημα. Με εβαζαν να κανω login στο λογαριασμο μου και εψαχναν μια ωρα να κανουν παραγγελια. Τους λεω παλι δε γινεται να περαστει στο καλαθι! Με τα πολλα με παρεπεμψαν να κανω τηλεφωνικη παραγγελια για παραλαβη απο εκει και ολα γιναν καλα. Τα πηρα στα 29.90! Απ'οτι βλεπω τελειωσε η προσφορα, ισα ισα προλαβα. Να εισαι καλα φιλε μου! Να σαι καλα φιλε μου, για τα 50€ αξιζει η λιγο παραπανω ταλαιπωρια. Εγω παραγγειλα απο το internet με παραλαβη απο το καταστημα της Σταδιου, και το παρελαβα κανονικα. Εχουν μεινει μερικα σε καποια καταστημα και απο οτι ξερω ειναι τα τελευταια σε γκρι, δεν θα ξαναφερουν. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2020 από christos_75 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, jowl_tnt είπε Ευχαριστω πολυ αδερφε μου! Μολις ποσταρες ετρεξα στο καταστημα Περιστεριου. Ειχαν ενα στο ραφι και το τσιμπησα. Στο ταμειο ομως ειχα θεμα. Τους ειπα οτι υπαρχει προσφορα στο ιντερνετ και μου ειπαν να το κανω παραγγελια απο τη σελιδα γιατι δε μπορουν να το περασουν σε αυτη την τιμη. Τους ειπα δε γινεται παραγγελια μεσω ιντερνετ και οτι ειναι μονο απο καταστημα. Με εβαζαν να κανω login στο λογαριασμο μου και εψαχναν μια ωρα να κανουν παραγγελια. Τους λεω παλι δε γινεται να περαστει στο καλαθι! Με τα πολλα με παρεπεμψαν να κανω τηλεφωνικη παραγγελια για παραλαβη απο εκει και ολα γιναν καλα. Τα πηρα στα 29.90! Απ'οτι βλεπω τελειωσε η προσφορα, ισα ισα προλαβα. Να εισαι καλα φιλε μου! 1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε ΠΑΝΤΑ τέτοια γίνονται στον Κότσο. Προσωπικά είμαι ορκισμένος να μην τους δώσω ούτε cent anymore... Ας τα βάλουν και 10€. Και εγώ δεν έχω καλή εμπειρία, απλά το έδειξα κατευθείαν κοίταξε στο σύστημα αν της το δίνει σε τέτοια τιμή και μου το έδωσε...Μάλλον ήξερε τι της γίνεται η συγκεκριμένη και μπράβο, ίσως είναι και θέμα προσωπικού και εμπειρίας του δεν ξέρω. 3 λεπτά πριν, non-serviam είπε Δες ακριβώς το προηγούμενο μήνυμα μου για αυτό που γράφεις (αν και δεν ξέρω αν και οι άλλοι το εννοούν έτσι). Σε άλλα νέα, νέο legendary Pokémon έρχεται, και η μόνη ερώτηση που έχουμε όλοι: μπορεί να μάθει την τεχνική Sandstorm; https://wccftech.com/pokemon-sword-and-shield-zarude-mythical/ Πάλι στα ίδια ερχόμαστε, μπορείς να πεις είχα wii u είχα 3ds έχω pc, playstation 1,2,3,4 xbox και τα έχω παίξει όλα και βγαίνουν όλο τα ίδια games (άνετα μπορείς να το πεις και για το ps και ακόμα πιο πολύ για το xbox) μόνο στο pc έχω δει διαφορετικά στυλ (minecraft,simulations, ακόμα και τα moba, battle royals εμένα μου τράβηξαν το ενδιαφέρον) απλά δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα. Απλά αυτό που λέω είναι ότι αν θες όντως να παίξεις υπάρχουν games και ότι αν έχεις αυτή τη λογική καμία ανακοίνωση δε θα σου προσφέρει κάτι. Και με αφορμή του 2ου σκέλους του σχολίου σου (αν και διαφωνώ) α ακόμα ένα pokemon είναι το 892ο, από το 1999 ελάχιστα διαφορετικά μας έχουν προσφέρει, τσάμπα περιμέναμε την ανακοίνωση, θα έπρεπε να είναι κάποιο άλλο pokemon μας κρατάει αυτή η GF από τα @@ τόσο καιρο...Οδηγεί κάπου; Δηλαδή αν παρουσιάζοταν κάθε μέρα κάποιο pokemon θα άλλαζε κάτι;Ή επειδή δεν καλύπτουν εμένα αυτά που βγαίνουν σημαίνει ότι δεν έχουν αρκετά (Μεταξύ μας το έχουν παρακάνει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, stafftw είπε Και εγώ δεν έχω καλή εμπειρία, απλά το έδειξα κατευθείαν κοίταξε στο σύστημα αν της το δίνει σε τέτοια τιμή και μου το έδωσε...Μάλλον ήξερε τι της γίνεται η συγκεκριμένη και μπράβο, ίσως είναι και θέμα προσωπικού και εμπειρίας του δεν ξέρω. Πάλι στα ίδια ερχόμαστε, μπορείς να πεις είχα wii u είχα 3ds έχω pc, playstation 1,2,3,4 xbox και τα έχω παίξει όλα και βγαίνουν όλο τα ίδια games (άνετα μπορείς να το πεις και για το ps και ακόμα πιο πολύ για το xbox) μόνο στο pc έχω δει διαφορετικά στυλ (minecraft,simulations, ακόμα και τα moba, battle royals εμένα μου τράβηξαν το ενδιαφέρον) απλά δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα. Απλά αυτό που λέω είναι ότι αν θες όντως να παίξεις υπάρχουν games και ότι αν έχεις αυτή τη λογική καμία ανακοίνωση δε θα σου προσφέρει κάτι. Και με αφορμή του 2ου σκέλους του σχολίου σου (αν και διαφωνώ) α ακόμα ένα pokemon είναι το 892ο, από το 1999 ελάχιστα διαφορετικά μας έχουν προσφέρει, τσάμπα περιμέναμε την ανακοίνωση, θα έπρεπε να είναι κάποιο άλλο pokemon μας κρατάει αυτή η GF από τα @@ τόσο καιρο...Οδηγεί κάπου; Δηλαδή αν παρουσιάζοταν κάθε μέρα κάποιο pokemon θα άλλαζε κάτι;Ή επειδή δεν καλύπτουν εμένα αυτά που βγαίνουν σημαίνει ότι δεν έχουν αρκετά (Μεταξύ μας το έχουν παρακάνει) Πιο πολύ σχολιάζω το κράξιμο για νέα παιχνίδια, το οποίο είναι απολύτως δικαιολογημένο. Αλλά και από την άλλη να το δεις, και σε ένα κινητό μπορείς να βάλεις ένα κάρο παιχνίδια μέσω εξομοίωσης. Σημαίνει κάτι αυτό; Όχι. Θεωρητικά τα έχεις παίξει ήδη, γιατί είναι παλιά παιχνίδια. Ίδια λογική και εδώ. Παλιά παιχνίδια σου βγάζει, αν δεν τα έχεις παίξει εσύ είναι δικό σου θέμα. Αλλιώς να προσμετρησουμε και τα παιχνίδια του NES, SNES που έχουν βάλει, που είναι αστείο. Εγώ θέλω νέα παιχνίδια, ποιοτικά. Αν με βολεύει να παίξω και παλιά είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα (βλέπε xenoblades). Χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχουν, αλλά θέλω νέα παιχνίδια, και όχι να πληρώνω full price παιχνίδια προηγούμενων γενιών. (Να το γράψω άλλες 5 φορές; 😅) Όσο για το Πόκεμον, το έχουν παραχεσει το πράγμα. Κάθε χρόνο και από ενα, με σχεδόν μηδενικές διαφορές (σε στυλ ΦΙΦΑ κλπ.), εως και ελλείψεις. Αλλά πουλάει η μαλακία... Μακάρι να πιάσει το temtem μπας και παίξει ανταγωνισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, sotirisl said: Πάντως επειδή λες για το System Shock 2 από την προηγούμενη χιλιετία και την βαριά ξηρασία από τότε, μόνο στο 2019 εγώ μια χαρά ευχαριστήθηκα τίτλους όπως Resident Evil 2, Control, Sekiro, Metro Exodus, The Outer Worlds, Devil May Cry 5, Three Kingdoms, Disco Elysium, Gears 5, Jedi Fallen Order... Αλήθεια, το Switch τι αντίστοιχο έχει να επιδείξει μεσα στο 2019; Ένα Fire Emblem; Τα μετριότατα Astral Chain και Daemon Machina; Και για να μην αρχίσουμε πάλι την κουβέντα "μια χαρά παιχνίδια έχει το Switch, απλά εσύ είσαι ο περίεργος και δεν σου αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo, είσαι σε λάθος νήμα, το Switch είναι για φορητότητα κτλ κτλ..." (την έχουμε κάνει εδώ μέσα αρκετές φορές και δεν έχει καταλήξει πουθενά...) νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι θα θέλαμε περισσότερους τίτλους όπως (ενδεικτικά) Mario Odyssey, Mario Kart, BOTW κτλ κτλ και περιμένουμε τίτλους όπως π.χ. Bayonetta 3, Metroid Prime 4 αντί για τις σαχλαμάρες που έχει γεμίσει το store της Νintendo... Το μετριότατο Astral Chain έχει πάρει βέβαια αντίστοιχες βαθμολογίες με τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Μπορείς αν θες να πεις πως δεν σου αρέσει και είναι δεκτό. Αντίστοιχα θα βρεθεί κάποιος άλλος να πει πως δεν του αρέσουν τα άλλα που ευχαριστήθηκες εσύ. Τώρα το τι άλλο έχει βγει το 2019 μπορεί ο καθένας να το δει και να αποφασίσει αν του κάνουν. Δεν χρειάζεται βοήθεια σε αυτό. Επίσης βλέπω πως προϋποθέτουμε ότι στο Switch θα παίζουμε μόνο exclusives, ότι όλοι έχουμε τελειώσει όλα τα παιχνίδια από άλλες χρονιές και ότι μικρότερα παιχνίδια δεν τα κοιτάμε καν. Ευτυχώς τουλάχιστον τα άλλα stores κάνουν casting στα παιχνίδια που βάζουν. Θα πω άλλη μια φορά πως το δεν έχει κάτι να παίξω εγώ με το δεν έχει παιχνίδια γενικά, για όλες τις πλατφόρμες αυτό, είναι 2 διαφορετικά πράγματα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις