Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Κοιτα μιλας για νεα ΑΑΑ τιτλους και ναι εκει εχουμε στεγνωσει οντως.Γιατι κατα τα αλλα παιχνιδια υπαρχουν απλως δεν ειναι τα top παιχνιδια που ανυπομονεις να παιξεις και να λιωσεις.

Φταει και γιαυτο η ιδια η nintendo η οποια ακομα να μας δειξει direct με τα πλανα της για φετος.Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενει.

υποψιαζομαι οτι συμβαινουν ενα απο τα τρια ..1)η δεν εχει πολλα να δειξει ακομα 2)η ριχνει πολύ βαρος στο animal crossing και δεν θελει να στρεψει αλλου την προσοχη η 3)παει για Ε3 οπου οι αλλοι δυο με τις νεες κονσολες θα μονοπωλούν το ενδιαφερον να μην μεινει τελείως στην αφάνεια...είναι ενοχλητικό πάντως να μην ξερεις τι περιμένεις απο αυτους...δεν νομιζω οτι το εχουν ξανακανει τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα....ίσως δουμε ενα direct τις επομενες μερες .... ποιοσ ξερει? 

Επεξ/σία από labrosviz
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Call Nintendo police.

Προσωπικά και το AC δεν με γεμίζει (οπως και το ποκεμον), αέναο grinding.

Astral Chain το παράτησα, αρκετά επαναλαμβανόμενο.

Μάλλον παραμεγάλωσα γιαυτα. Βρίσκω τον εαυτό μου να βάζω απλά λίγο BOTW να μαζέψω μερικά ακόμα κόροκ και να πατήσω/δω μέρη του χάρτη που δεν ειχα πατήσει.

Πιο πολύ τη βρίσκω με retro gaming.

Επεξ/σία από Vagosman
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σας ζηλεύω πάντως που δεν βρίσκετε τι να παίξετε. Εγώ σε κονσόλες και πισί έχω πάνω από 1800 games backlog, αγχώνομαι μήπως πεθάνω νέος και δεν προλάβω να τα παίξω.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Σας ζηλεύω πάντως που δεν βρίσκετε τι να παίξετε. Εγώ σε κονσόλες και πισί έχω πάνω από 1800 games backlog, αγχώνομαι μήπως πεθάνω νέος και δεν προλάβω να τα παίξω.

Εννοείται πως εχω τεράστιο backlog απλά δεν εχω τη διάθεση στα πλαίσια της καθημερινότητας.

Oσο για το άγχος μην ανησυχείς, ανεβαίνει το backlog οπότε είναι δεδομένο οτι δεν θα προλάβουμε.

Οπότε μόνο τα πολύ ποιοτικά και αυτά που μας κρατάνε παικτικά.

Επεξ/σία από Vagosman
Δημοσ.

Λογικό ήταν να στεγνώσει από καλά games το switch,για κάποιο λόγο μέχρι και από τα nes snes στεγνωσε όπου έκαναν μήνες για να φέρουν αυτά τα 4 προσφατα.Τα 2 πρώτα χρόνια επαιξαν τα πιο δυνατά χαρτιά τους σχεδόν ανά μηνα για να τους εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος όπου το πέτυχαν αλλά ήταν σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα κάνουν κοιλιά μιας και δεν έχουν το support που έχουν τα twins.Τα twins αυτά τα κενα τα καλύπτουν με τα games τις online συνδρομής και με το support που έχουν από όλες τις gaming εταιρίες με πολλά δυνατά games όπου τα στερείτε η nin λόγο hardware.

Η nin ανακοίνωσε τον Ιανουάριο σε μια εικόνα τι games να περιμένουμε τους πρώτους μήνες όπου έχουν στα δυνατά χαρτιά το AC και xenoblade.Μετά εχει τα season passes και ότι game βγει όπως το 101 που δεν το περιμεναμε.

Δημοσ.

Αλήθεια δηλαδή έχετε όλοι παίξει και τα must have-must play (και αν σας έκανε και κάποιο παραπάνω κλικ να κάτσετε και για 100% completion-όπως είναι το φυσιολογικό) και σας ενοχλεί που δεν ανακοινώνουν κάτι; (που τα έχουν ανακοινώσει τα πιο πολλά). Μου φαίνεται πως υπερβάλλεται λίγο, ακόμα και μόνο ένα genre να σου αρέσει (που είναι παράλογο να γκρινιάζεις που δεν έχει σταθερή ροή κυκλοφορίας σε ενα genre) θεωρώ ότι δε γίνεται να τα έχεις δοκιμάσει όλα...Απορώ εγώ ειλικρινά θέλω να παίξω πάρα πολλά και δεν προλαβαίνω, όχι να τα τερματίσω  και να κάνω και 100% απλά να ασχοληθώ λίγο παραπάνω, είχα ξεκινήσει το 2017 και έκανα ένα excel sheet με τα games που θέλω να παίξω με ημερομηνιες κυκλοφορίας-είδος-βαθμολογίες-σχόλια κτλ, ε μαντέψτε... πέρσι αρχές του χρόνου είχε γίνει τοσο μεγάλο που τα παράτησα μιλάμε για πάνω από 200 games με τα δικά μου γούστα, είτε ΑΑΑ είτε indie οτιδήποτε. Ε δεν μπορώ να δεχτώ ότι σας έχει πιάσει ξηρασία ρε παιδιά ειλικρινά, πόσο μάλλον αν έχεις και μια 2η κονσόλα (εγώ έχω πανάθεμα με 2 +pc+smartphone αααντε γεια)

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

O Vagosman πάντως γράφει ξεκάθαρα πως έχει παιχνίδια απλά δεν έχει όρεξη να παίξει. 

Ναι για αυτό δεν το προσωποποίησα , αλλα και πάλι και να ανακοινώσουν παιχνίδι μάλλον πάλι δε θα έχει όρεξη να παίξει, δεν αλλάζει κάτι.Εγώ ειλικρινά  προτιμώ να μη βγει game για 2 χρόνια μπας και προλάβω να τα παίξω ολα αυτά που έχω στο μυαλό μου (και στο ντουλάπι μου-digital) αλλά δε μου φαινεται και τόσο λογικό να συμβεί.Επίσης δεν κρίνω κανέναν απλά απορώ με τις απαιτήσεις που έχουν μερικοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, NickTG είπε

O Vagosman πάντως γράφει ξεκάθαρα πως έχει παιχνίδια απλά δεν έχει όρεξη να παίξει. 

Δεν με χουκάρουν. Απλά κάτι λείπει.

Επεξ/σία από Vagosman
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vagosman είπε

Δεν με χουκάρουν. Κάτι λείπει.

Καλά αυτό είναι άλλο, και εμένα πολλά περίμενα να τα παίξω πως και πως και τελικά δε μου κράτησαν το ενδιαφέρον,απλά υπάρχουν τοοόσα άλλα και μερικά με τόοοσο βαθος που δε γίνεται να μη σε πιάσει κάπου, εκτός αν θες να παίζεις από 1 ώρα ένα game και μετά να άλλαζεις σε κάτι άλλο και να έχεις και άπειρο χρόνο, αλλά και πάλι ακόμα και σε αυτή την ακραία περίπτωση δε νομίζω ότι θα προλάβεις να τα δεις όλα, επίσης δε νομίζω οτι θα αλλάξει και κάτι με τις ανακοινώσεις... ένα νέο ip μόνο... αλλά και πάλι μπορεί να μη σου αρέσει το genre...επομένως;

Δημοσ.

Must have και must play δεν υπαρχει. Ας πούμε τώρα γίνετε ντόρος για το ΑC.Εμενα αυτό το game και τζάμπα να μου το έδιναν θα το πουλούσα.Το 100% completion δεν είναι κατι φυσιολογικό πάντα όπως πχ. στο zelda να κάτσω να φάω ώρες για το τίποτα για να μαζέψω τις άλλες 800 σκατουλες που μου έμειναν για να μην πω τι θα πάρω και πέσει spoiler.

Ξηρασία ξεκίνησε το θέμα για switch games όχι γενικός τι backlog έχει ο καθενας.

Πολλά games και γω θα ηθελα να τα δοκιμάσω στο switch γιατί από κριτικές παίζει πολύ fanboys και δεν είναι εμπιστοσυνης αλλά όταν πρέπει να σκάσεις ένα 60ρι στο καθένα και να μην σου αρέσει εγώ πάντως δεν το κάνω.Τo yoshi ας πούμε μου είχε αρέσει στα trailer που εδειξαν αλλά πάλι καλά που έδωσαν demo και δεν πέταξα τα λεφτά για κάτι που όταν το επαιξα δεν μου άρεσε.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Δεν με χουκάρουν. Απλά κάτι λείπει.

Διάθεση σου λείπει ή σκέφτεσαι από πριν ότι δεν θα τελειώσεις ποτέ το παιχνίδι που θα αρχίσεις. Μην ανησυχείς, όλοι το έχουμε. Εγώ στη θεωρία έχω άπλετο χρόνο να παίξω αλλά το πρόγραμμα δουλειάς μου είναι τέτοιο που δεν μπορώ να "αφοσιωθώ" σε κανένα heavy duty παιχνίδι ακόμα και αν το έχω πάντα και παντού δίπλα μου οπότε "ξεπέφτω" σε γρήγορες λύσεις τύπου arcade (που πάντα είχα έφεση έτσι και αλλιώς) ή παιχνίδια με μπόλικο βάθος που μπορώ να παίξω εκτεταμένα χωρίς όμως να χρειάζεται άπειρη αφοσίωση (βλέπε Street Fighter, Darkest Dungeon, Diabloειδή, Civilization κτλ κτλ).  

Το χουκάρισμα που λες έχει να κάνει ακριβώς με αυτό, ότι στο κεφάλι σου έχεις άλλα και ακόμα και το παιχνίδι να έχει όλα τα φόντα να σε χουκάρει το μπλόκο είσαι εσύ και όχι το παιχνίδι. Είναι ακριβώς ο λόγος που και εγώ παρόλο που έχω πόσα απλά αποφεύγω να ασχοληθώ διότι ξέρω από την αρχή ότι θα μου πάρει καμιά διετία για να τελειώσω ένα παιχνίδι ή θα το παίζω σε δόσεις με ακανόνιστα χρονικά προγράμματα που στην ουσία θα μου χαλάσει το momentum του παιχνιδιού και θα ξεχάσω που και πως. Το πόσα παιχνίδια έχω ξαναρχίσει από το μηδέν ενώ μπορεί να είχα επενδύσει ήδη κάνα 30ωρο είναι αμέτρητα. 

Μην ανησυχείς όμως, όλοι το περνάμε αυτό. Η καλύτερη λύση που έχω να σου προτείνω είναι να δοκιμάσεις και είδη παιχνιδιών που δεν έχεις παίξει ποτέ ή να δεις σοβαρότερα κάποια είδη που είσαι έτσι και έτσι. Παράδειγμα θα σε πω για εμένα που παίζω street fighter τα τελευταία 2 χρόνια (πρακτικά ούτε χρόνο) που το παίζω πραγματικά με την λογική ότι γουστάρω να μαθαίνω. Από το Street Fighter 2 και Tekken 3 έχω να την δω έτσι. Ενα παιχνίδι που παρόλο που το γούσταρα και το γουστάρω αν δεν ήταν η καθημερινότητα μου όπως είναι δεν θα επένδυα ποτέ τον χρόνο που έχω επενδύσει και καταευχαριστηθεί μέχρι ώρας. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως εδώ πρέπει να μπει το ερώτημα αν πήρες το Switch για τη φορητότητα ή για τα exclusives. Γιατί αντικειμενικά, αν έχεις WII U, τα AAA exclusives είναι λίγα.

Δημοσ.

Όπως και να το κάνουμε εγώ μπορώ να σου πω ότι μπορείς να αφιερώσεις χιλιάδες ώρες σε όλα τα exclusive (αν θέλετε να το πάμε μόνο έτσι), ε αν κανένα exclusive δε σε έχει τραβήξει τόσα χρόνια γιατί περιμένεις ανακοινώσεις; Το έχεις χάσει το παιχνίδι και τσάμπα περιμένεις, άντε να ανακοινώσουν κανένα νεο ip να βγει σε 2 χρόνια και να μη σου αρέσει σαν genre-concept κτλ. ;Ή αν σου αρέσει μόνο ένα από αυτά.

Είναι καθαρά προσωπικό θέμα λέει ένας δεν μπορω το smash και το online άλλος το tetris, το splatooon, pokemon 3 τίτλοι μαζί με το pokken, mario kart ,mario maker, mario tennis, mario olympics και αυτά είναι τα online που σίγουρα μπορείς να αφιερώσεις χιλιάδες αν όχι εκατομμύρια ώρες (και ξεχνάω και κάποια)+animal crossing που βγαίνει τώρα,μετά απο single player όλα τα παραπάνω + μερικά που χρειάζονται χιλιάδες ώρες να τα εξερευνήσεις αλλά δε θες να το πας 100% παρότι σου αρέσει το game, μετά έχει και τα nes/snes αν δεν τα έχεις παίξει, τόσα και τόσα που σε portable δεν τα έχεις ξαναδεί.Εγώ λέω μόνο αυτά που έχω ασχοληθεί λίγο εγώ γιατί δεν έχω τόσο χρόνο, σίγουρα ξεφεύγουν πολλά από το φτωχό μου μυαλό.

Αν μετά από τόσα games online-offline,co-op (και το snipperclips με κράτησε με παρέα),single player-multiplayer κτλ, δεν έχεις κάτι να ασχολείσαι στην κονσόλα σίγουρα κάτι πάει λάθος και μάλλον δεν υπάρχει και κάτι στο μέλλον να περιμένεις.

Και όλα αυτα επαναλαμβάνω μόνο από exclusive.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...