Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον παιδες πηρα το οκ απο τον μοντερατορα να ανοιξουμε τοπικ αποκλειστικα για τις προσφορες της κονσολας. Αν θελει καποιος να το ανοιξει, με μια συντομη περιγραφη, αλλιως οταν γυρισω απο δουλεια θα το φτιαξω εγω! cheers

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Προσοχή! Είναι κωδικός και όχι καρτουλα.

4 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Αν αξιζει? Πλακα με κανεις? Το ΧΧ ειναι ωδη σε ολη τη σειρα, εχει monsters απο σχεδον ολα τα παιχνιδια, εχει 14 οπλα, παρα πολυ content. Εχω κλεισει 400 ωρες νομιζω εχω ακομα πραμα....

Θα ρωτησω τον console mod να μας ανοιξει ενα θεμα για προσφορες 

ενα αρκετα "honest" review να παρεις μια ιδεα

Να δει και αυτό όμως! 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε ρε περίεργος που είναι ο κόσμος στην Κινα. Τους κάνουν το καλό και τους επιτρέπουν να αγορασουν nintendo να παιζουν,έχουν μέχρι και support και οι αχαριστοι έχουν και παραπονα.

Επεξ/σία από Mistwalker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Mistwalker είπε
Ε ρε περίεργος που είναι ο κόσμος στην Κινα. Τους κάνουν το καλό και τους επιτρέπουν να αγορασουν nintendo να παιζουν,έχουν μέχρι και support και οι αχαριστοι έχουν και παραπονα.

Είναι καθαρά θέμα Κίνας και των αντίστοιχων νόμων. Δεν παίρνει εύκολα ένα παιχνίδι το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει στην τοπική αγορά. Γενικώς όσο και να προσπαθεί η Tencent (που μόνο τυχαία εταιρία δεν είναι) το έργο της εκπροσώπησης του NSW στην Κινέζικη αγορά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Επεξ/σία από mansa2k

2 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Είναι καθαρά θέμα Κίνας και των αντίστοιχων νόμων. Δεν παίρνει εύκολα ένα παιχνίδι το πράσινο φως για να κυκλοφορήσει στην τοπική αγορά. Γενικώς όσο και να προσπαθεί η Tencent (που μόνο τυχαία εταιρία δεν είναι) το έργο της εκπροσώπησης του NSW στην Κινέζικη αγορά είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Το ξέρω ότι είναι μπαχαλο εκει.Αλλα έχω την απορία στο τι πλάνο σκεφτηκαν γι'αυτη την αγορά η Νintendo.Δεν λέω τεράστια αγορά όπου μπορεί να παίξει πολύ χρήμα αλλά όταν ξέρεις ότι θα δυσαρεστήσεις περισσότερο τον κόσμο χωρίς να φταις και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και τις μελλοντικές κινήσεις τις εταιρίας για την Κινα μου φαίνεται λίγο περίεργο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Το ξέρω ότι είναι μπαχαλο εκει.Αλλα έχω την απορία στο τι πλάνο σκεφτηκαν γι'αυτη την αγορά η Νintendo.Δεν λέω τεράστια αγορά όπου μπορεί να παίξει πολύ χρήμα αλλά όταν ξέρεις ότι θα δυσαρεστήσεις περισσότερο τον κόσμο χωρίς να φταις και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και τις μελλοντικές κινήσεις τις εταιρίας για την Κινα μου φαίνεται λίγο περίεργο.

Η εικόνα και τα πλάνα που είχε αναφέρει ο Iwata κάποτε για την Κινέζικη αγορά είναι τελείως διαφορετικά με τις κινήσεις της εταιρίας σήμερα. Ο λόγος είναι ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά και επομένως και τα αντίστοιχα πλάνα. Με λίγα λόγια όλα είναι ρευστά, ο χρόνος θα δείξει. Μεγαλύτερο πρόβλημα αυτήν την στιγμή είναι οι επιπτώσεις στην παραγωγή λόγου του ίου στην Κίνα παρά η συγκεκριμένη αγορά. Βέβαια αυτά από επιχειρηματική μεριά γιατί το σημαντικότερο είναι οι ζωές.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1

43 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Spoiler

Τα νούμερα είναι ξεκάθαρα και δείχνουν ότι οι ζωές που χάθηκαν είναι πολύ λιγότερες από άλλες περιπτώσεις, που δεν είχαν πάρει τέτοια "δημοσιότητα". Το σημαντικό είναι τα λεφτά που κάποιοι θα βγάλουν από αυτή την "πανδημία".

• Moderators
4 minutes ago, non-serviam said:
  Hide contents

Τα νούμερα είναι ξεκάθαρα και δείχνουν ότι οι ζωές που χάθηκαν είναι πολύ λιγότερες από άλλες περιπτώσεις, που δεν είχαν πάρει τέτοια "δημοσιότητα". Το σημαντικό είναι τα λεφτά που κάποιοι θα βγάλουν από αυτή την "πανδημία".

The evil you know is better than the evil you don't.

Κατά τ' άλλα, sorry κιόλας, αλλά η άποψη που εκφράζεις είναι εξίσου μπακαλίστικη με την άποψη που λέει «πάμε να αδειάσουμε τα S/M από κωλόχαρτα και φακές». Αν θεωρείς ότι ολόκληροι κολοσοί απέχουν από εκθέσεις και κλείνουν εργοστάσια επειδή ο κορωνοϊός είναι τρέντι μάλλον έχεις μπερδεμένη αντίληψη.

34 λεπτά πριν, Malthador είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

The evil you know is better than the evil you don't.

Κατά τ' άλλα, sorry κιόλας, αλλά η άποψη που εκφράζεις είναι εξίσου μπακαλίστικη με την άποψη που λέει «πάμε να αδειάσουμε τα S/M από κωλόχαρτα και φακές». Αν θεωρείς ότι ολόκληροι κολοσοί απέχουν από εκθέσεις και κλείνουν εργοστάσια επειδή ο κορωνοϊός είναι τρέντι μάλλον έχεις μπερδεμένη αντίληψη.

Spoiler

Καθόλου μπακαλίστικη. Σου μιλάω ως οικονομολόγος, με μια γενική γνώση του καπιταλισμού. Τα νούμερα είναι απόλυτα. "Αστεία" "πανδημία" σε σχέση ακόμα και με την κοινή γρίπη. Τρομολαγνία από τα μέσα. Ακολούθα το χρήμα, όπως οι μεγάλες εταιρίες που αναφέρεις, και θα καταλάβεις (ποιοι/που/πως, και το γιατί θα προκύψει εύκολα).

(corona virus = κοροναϊός == Racoon virus) 😝

Και ένα ντόπιο παράδειγμα στο χώρο της υγείας, για να μην λέμε μόνο γενικόλογα:
https://www.efsyn.gr/ellada/ygeia/132455_parti-200-ekat-me-daneio-toy-keelpno

(obligatory Nintendo Switch reference, due to thread rules)
Αν και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να παίξω κανένα Xenoblade, μιας και έρχεται το νέο/παλιό, από που να ξεκινήσω; Μήπως στο 3DS με το 3D (αν υποστηρίζει), να είναι καλύτερα;

Είναι ιδέα μου η έχουμε στεγνώσει απο games; Δεν μου κάνει κέφι να ανοίξω το Switch παρόλο που έχω διάφορα που δεν εχω παίξει αλλα δεν μου κάνουν κλικ.

Κοιτα μιλας για νεα ΑΑΑ τιτλους και ναι εκει εχουμε στεγνωσει οντως.Γιατι κατα τα αλλα παιχνιδια υπαρχουν απλως δεν ειναι τα top παιχνιδια που ανυπομονεις να παιξεις και να λιωσεις.

Φταει και γιαυτο η ιδια η nintendo η οποια ακομα να μας δειξει direct με τα πλανα της για φετος.Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...