non-serviam Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Χαίρομαι που βλέπω ότι και άλλοι εδώ μέσα έχουν OCD. Μου φτιάξατε τη νύχτα! 😅 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Για πες, λες να παρω και το lite? Ειναι απιστευτα πανεμορφο 😍 Το έχω και γαμεί. Με κλειστά μάτια. Λογικά κάνα 150άρι θα φύγει το παλιό σου. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Και θα πάρεις και αυτό μαζί εννοείται: Κι εγώ αυτό θα έπαιρνα παρόλο που σιχαίνομαι τα Pokemon. Είναι πανέμορφο, αλλά δεν είχε κυκλοφορήσει όταν είχα πάρει το τιρκουάζ σε προσφορά. Link? (Zelda?) 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 29 minutes ago, nkarafo said: Κατέβασα τα 2 πρώτα. Είναι έγκλημα να μην τα αγοράσεις τώρα που είναι 1,5 ευρώ το καθένα! Τα έπαιζα παλιά σε 386 ! 🙂🙂 Κι εγώ τα αγόρασα, impulse αγορά εντελώς. 😕 Θα το κάνω ignore το νήμα μου φαίνεται. 2 minutes ago, non-serviam said: Link? (Zelda?) https://skullnco.com/collections/switch-gripcase/products/gripcase-lite-bundle-for-nintendo-switch-lite?variant=31078757826633 Έχω τα τιρκουάζ εγώ. 1 1
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Πέρα από τα doom, το generations ultimate είναι σε καλή προσφορά για όποιον θέλει να ξεκινήσει Monster Hunter. Τι λέτε να ανοίξουμε ένα thread με current προσφορές? Εδώ μέσα χάνεται η μπάλα 😏 3
stafftw Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Πέρα από τα doom, το generations ultimate είναι σε καλή προσφορά για όποιον θέλει να ξεκινήσει Monster Hunter. Τι λέτε να ανοίξουμε ένα thread με current προσφορές? Εδώ μέσα χάνεται η μπάλα 😏 Να ανοίξετε γιατί εγώ είμαι και σε 2 group στο facebook και ακολουθώ και το r/nintendoswitchdeals στο reddit, έχω βάλει και από σκρουτζ,bestprice και dekudeals (και amazon,ebay,banggood κτλ για accesories κυρίως) alerts σε wishlist και κάθε μέρα πέφτει και κάτι και το αγοράζω επομένως δε θέλω και εγώ να τα βλέπω ΚΑΙ εδώ μέσα. Για πες αξίζει να ξεκινήσω με το generations😋? Είχα παίξει το demo και δε μου γέμισε το μάτι αλλά έχουμε παρόμοιο γούστο και λέω να του δώσω μια ευκαρία(Είδατε;;). Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από stafftw
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 12 minutes ago, stafftw said: Να ανοίξετε γιατί εγώ είμαι και σε 2 group στο facebook και ακολουθώ και το r/nintendoswitchdeals στο reddit, έχω βάλει και από σκρουτζ,bestprice και dekudeals (και amazon,ebay,banggood κτλ για accesories κυρίως) alerts σε wishlist και κάθε μέρα πέφτει και κάτι και το αγοράζω επομένως δε θέλω και εγώ να τα βλέπω ΚΑΙ εδώ μέσα. Άμα φύγουν και οι προσφορές θα βλέπετε μόνο για χαλασμένα joycons και γιατί δεν αξίζει το Luigi's Mansion 3 όμως 😛
stafftw Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Άμα φύγουν και οι προσφορές θα βλέπετε μόνο για χαλασμένα joycons και γιατί δεν αξίζει το Luigi's Mansion 3 όμως 😛 Ε, δεν πειράζει από το να τρέφομαι με φακές 2 μήνες καλύτερα αυτό.(Ξέχασες τις φήμες για το switch pro αλλά το αντιπαρέρχομαι) Υ.Σ. Αντιμετωπίζω πάλι ελαφρό drift στο ήδη επισκευασμένο αριστερό joycon μου προς τα κάτω αυτή τη φορά, ελπίζω να μην συνεχιστεί αν και έχω ακόμα εγγύηση δεν είχα καλή εμπειρία την πρώτη φορα που βίωσα το "service".
RedAlert539 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, nkarafo είπε Κατέβασα τα 2 πρώτα. Είναι έγκλημα να μην τα αγοράσεις τώρα που είναι 1,5 ευρώ το καθένα! Τα έπαιζα παλιά σε 386 ! 🙂🙂 11 ώρες πριν, Malthador είπε Κι εγώ τα αγόρασα, impulse αγορά εντελώς. 😕 Θα το κάνω ignore το νήμα μου φαίνεται. Εγώ πάντως έκανα την υπέρβαση. Τσίμπησα τα DOOM 1,2 ΚΑΙ 3! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, RedAlert539 said: Εγώ πάντως έκανα την υπέρβαση. Τσίμπησα τα DOOM 1,2 ΚΑΙ 3! Κι εγώ, μαν μου...
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, stafftw είπε Να ανοίξετε γιατί εγώ είμαι και σε 2 group στο facebook και ακολουθώ και το r/nintendoswitchdeals στο reddit, έχω βάλει και από σκρουτζ,bestprice και dekudeals (και amazon,ebay,banggood κτλ για accesories κυρίως) alerts σε wishlist και κάθε μέρα πέφτει και κάτι και το αγοράζω επομένως δε θέλω και εγώ να τα βλέπω ΚΑΙ εδώ μέσα. Για πες αξίζει να ξεκινήσω με το generations😋? Είχα παίξει το demo και δε μου γέμισε το μάτι αλλά έχουμε παρόμοιο γούστο και λέω να του δώσω μια ευκαρία(Είδατε;;). Αν αξιζει? Πλακα με κανεις? Το ΧΧ ειναι ωδη σε ολη τη σειρα, εχει monsters απο σχεδον ολα τα παιχνιδια, εχει 14 οπλα, παρα πολυ content. Εχω κλεισει 400 ωρες νομιζω εχω ακομα πραμα.... Θα ρωτησω τον console mod να μας ανοιξει ενα θεμα για προσφορες ενα αρκετα "honest" review να παρεις μια ιδεα Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από najinblue3 1
RedAlert539 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) @najinblue3 Monster Hunter. Pffffff...... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από RedAlert539
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Wolfenstein 2 απο Γαλλικο amazon στα 18ευρω με μεταφορικα https://www.amazon.fr/Nintendo-Wolfenstein/dp/B07D9X6PZG/ref=sr_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&keywords=wolfenstein+2&qid=1582709007&sr=8-1 Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore
stafftw Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Αν αξιζει? Πλακα με κανεις? Το ΧΧ ειναι ωδη σε ολη τη σειρα, εχει monsters απο σχεδον ολα τα παιχνιδια, εχει 14 οπλα, παρα πολυ content. Εχω κλεισει 400 ωρες νομιζω εχω ακομα πραμα.... Θα ρωτησω τον console mod να μας ανοιξει ενα θεμα για προσφορες ενα αρκετα "honest" review να παρεις μια ιδεα Ευχαριστώ, θα δω και το review και θα αποφασίσω, αν και με μια γρήγορη ματιά δεν είναι στο eshop Ελλάδας προσφορά (ίσως και καλύτερα 🤓)
chill Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Malthador είπε Έχω τα τιρκουάζ εγώ. Σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες τιρκουάζ και φορούσες τιρκουάζ skullnco gripcase Για τους baby mario του topic που δεν το έπιασαν 😛
RedAlert539 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, chill είπε Σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες τιρκουάζ και φορούσες τιρκουάζ skullnco gripcase Για τους baby mario του topic που δεν το έπιασαν 😛 "Σε περιμένω το άλλο καλοκαίρι κι έχω κρυμμένο στην αμμουδιά ένα αστέρι" Mario reference😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις