chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Αυτό το marvel ultimate alliance θα μπει σε κανένα sale; Σαν παιδί της DC αν δεν παίξει μισή τιμή δεν πρόκειται να τιμήσω...... Και το lucky's tale περιμένω να μπει σε sale! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, chill είπε Αυτό το marvel ultimate alliance θα μπει σε κανένα sale; Σαν παιδί της DC αν δεν παίξει μισή τιμή δεν πρόκειται να τιμήσω...... Μπορω να σου πω οτι ειναι το 2ο most-played game που εχω στην κονσολα. Αν σου αρεσει το ειδος ειναι αγορα με κλειστα ματια. Και τα dlc ψιλο-αξιζουν καθως δινουν end-game. Eγω το πηρα day1 full price κ δεν το μετανιωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Για τα γενέθλια του γιου μου, εκτός από ένα επιτραπέζιο που του έχω πάρει θα του πάρω και κάνα παιχνίδι στο switch. Έχω σε κασσέτες τα εξής Odyssey, Splatoon, nba 2k18, nba playgrounds 1+2, Mario and rabbits, donkey Kong, zelda, toki, Mario maker, Kirby, toad, Mario kart8, rocket league . 8 χρόνων ο μικρός😉 την Παρασκευή , σε 4 μερες. Κάτι παιδικό, κοιτάω και έχω χαθεί ένα εκατομμύριο οαιχνιδια υπάρχουν. Και στο store να είναι δεν με πειράζει. Σκέφτομαι ένα από τα Minecraft, sonic racing, Luigi Mansion . Κάτι θέλω να μην βαρεθεί. Εντωμεταξυ τα παιδιά μπορεί να κολλήσουν σε μια βλακεία, πχ παίζει το goona fighters!! Μια χαζομάρα είναι, το είχα βρει ένα ευρώ, το πήρα και κόλλησε. Οπότε δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Μπορω να σου πω οτι ειναι το 2ο most-played game που εχω στην κονσολα. Αν σου αρεσει το ειδος ειναι αγορα με κλειστα ματια. Και τα dlc ψιλο-αξιζουν καθως δινουν end-game. Eγω το πηρα day1 full price κ δεν το μετανιωσα Τα DLCs γιατί αξίζουν; Από ότι έχω παρατηρήσει δεν σου προσφέρουν κάποια παραπάνω νέα ιστορία, νέο επίπεδο, νέο κεφάλαιο. Έχει μόνο νέους χαρακτήρες και μετά κάτι πιστούλες για highscore κλπ. Είναι έτσι ή εγώ δεν έχω καταλάβει σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Για τα γενέθλια του γιου μου, εκτός από ένα επιτραπέζιο που του έχω πάρει θα του πάρω και κάνα παιχνίδι στο switch. Έχω σε κασσέτες τα εξής Odyssey, Splatoon, nba 2k18, nba playgrounds 1+2, Mario and rabbits, donkey Kong, zelda, toki, Mario maker, Kirby, toad, Mario kart8, rocket league . 8 χρόνων ο μικρός😉 την Παρασκευή , σε 4 μερες. Κάτι παιδικό, κοιτάω και έχω χαθεί ένα εκατομμύριο οαιχνιδια υπάρχουν. Και στο store να είναι δεν με πειράζει. Σκέφτομαι ένα από τα Minecraft, sonic racing, Luigi Mansion . Κάτι θέλω να μην βαρεθεί. Εντωμεταξυ τα παιδιά μπορεί να κολλήσουν σε μια βλακεία, πχ παίζει το goona fighters!! Μια χαζομάρα είναι, το είχα βρει ένα ευρώ, το πήρα και κόλλησε. Οπότε δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό. Ευχαριστώ. το luigis mansion ίσως το βρει διασκεδαστικό (προσωπικά το βρήκα αρκετά βαρετό) , αλλά ένα είναι το παιχνίδι για όλες τις ηλικίες αλλά δεν ξέρω αν θα του αρέσει το smash ultimate, με διαφορά ότι πιο καλό έχει αυτή η κονσόλα και αν του αρέσει αυτό θα γλιτώσεις πολλά λεφτά γιατί κυρίως αυτό θα παίζει επίσης πολύ καλό παιχνίδι που υπάρχει βέβαια σε όλες τις πλατφόρμες είναι και η τριλογία του spyro, μιας και το έπαιζα τις προάλλες θυμήθηκα πόσο καλά παιχνίδια ήταν (επίσης για όλες τις ηλικίες) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Για τα γενέθλια του γιου μου, εκτός από ένα επιτραπέζιο που του έχω πάρει θα του πάρω και κάνα παιχνίδι στο switch. Έχω σε κασσέτες τα εξής Odyssey, Splatoon, nba 2k18, nba playgrounds 1+2, Mario and rabbits, donkey Kong, zelda, toki, Mario maker, Kirby, toad, Mario kart8, rocket league . 8 χρόνων ο μικρός😉 την Παρασκευή , σε 4 μερες. Κάτι παιδικό, κοιτάω και έχω χαθεί ένα εκατομμύριο οαιχνιδια υπάρχουν. Και στο store να είναι δεν με πειράζει. Σκέφτομαι ένα από τα Minecraft, sonic racing, Luigi Mansion . Κάτι θέλω να μην βαρεθεί. Εντωμεταξυ τα παιδιά μπορεί να κολλήσουν σε μια βλακεία, πχ παίζει το goona fighters!! Μια χαζομάρα είναι, το είχα βρει ένα ευρώ, το πήρα και κόλλησε. Οπότε δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβό. Ευχαριστώ. Μου φαίνεται το έχουμε ξανασυζητήσει αλλά minecraft με κλειστά μάτια και από άποψη ωρών που προσφέρει για να ασχοληθεί όσο και από άποψη "εκπαιδευτικού" χαρακτήρα.Και το Luigi's Mansion είναι παιχνιδάρα απλά μπορεί και να τρομάξει😋 . Όσο για το sonic αφου υπάρχει το Mario Kart δε νομίζω να έχει κάποιο νόημα.Και το smash είναι καλή επιλογή απλά δεν ξέρω για 8 χρονών αν είναι ενδιαφέρον. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από stafftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 9 minutes ago, logistoulis said: το luigis mansion ίσως το βρει διασκεδαστικό (προσωπικά το βρήκα αρκετά βαρετό) Ας τον banάρει κάποιος mod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Ας τον banάρει κάποιος mod. έχω ακόμα 3 ορόφους και δεν βρίσκω το κουράγιο να το τελειώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Στις 2/1/2020 στις 10:00 ΠΜ, logistoulis είπε λοιπόν, ξεκίνησα το lugis mansion και το βρίσκω αρκετά χαριτωμένο δε μπορώ να πω, αλλά κάτι με χαλάει και αυτό που με χαλάει είναι ότι μάλλον με έχει πιάσει η ανάγκη να παίζω πιο πολύπλοκα παιχνίδια , δεν θα πέθαινα αν είχα δώσει τα λεφτά από την τσέπη μου και δύσκολα προτείνω την αγορά του οπότε ως μελλοντικό στόχο για Nintendo exclusive ανεβαίνει σε προτεραιότητα το three houses που από ότι είδα ακολουθεί τη λογική του persona και έχει και μπόλικες ώρες παιχνιδιού, άρα είναι αυτό που χρειάζομαι , γιατί αν είναι να σκάμε 50+ ας βγάζουν και κάμποσες ώρες (εξαιρείται το bayonetta 3 βεβαίως) Στις 2/1/2020 στις 11:13 ΠΜ, logistoulis είπε είναι ωραίο, απλά το περίμενα πιο ωραίο Logistouli με χεις μπερδεψει πανω στα του Luigis Mansion. Στο πρωτο σου σχολιο τον προηγουμενο μηνα ελεγες οτι δεν το προτεινεις για αγορα,παρολο που σε επομενο σχολιο ειπες οτι το βρηκες καλο. Τωρα λες οτι το βρηκες βαρετο. Το παιχνιδι(ή το astral chain)θα το ξεκινησω μολις τελειωσω με το Odyssey που παιζω αυτο τον καιρο,αλλα εισαι ο μοναδικος απο οσους εχουν σχολιασει στο εδω θεμα που με εχεις μπερδεψει με αυτα που λες για το συγκεκριμενο παιχνιδι σε σχεση με τους υπολοιπους,και δεν ξερω τι να περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε Logistouli με χεις μπερδεψει πανω στα του Luigis Mansion. Στο πρωτο σου σχολιο τον προηγουμενο μηνα ελεγες οτι δεν το προτεινεις για αγορα,παρολο που σε επομενο σχολιο ειπες οτι το βρηκες καλο. Τωρα λες οτι το βρηκες βαρετο. Το παιχνιδι(ή το astral chain)θα το ξεκινησω μολις τελειωσω με το Odyssey που παιζω αυτο τον καιρο,αλλα εισαι ο μοναδικος απο οσους εχουν σχολιασει στο εδω θεμα που με εχεις μπερδεψει με αυτα που λες για το συγκεκριμενο παιχνιδι σε σχεση με τους υπολοιπους,και δεν ξερω τι να περιμενω. Δες το μόνος σου άσε τι λέω εγώ Αν πάντως θες μια σύνοψη του "χαμού" μες στο κεφάλι μου τα πράγματα έχουν ως εξής, το παιχνίδι είναι όμορφο ευχάριστο "πρωτότυπο" σε σχέση με την πλειοψηφία των παιχνιδιών όμως είναι μια χαμένη ευκαιρία γιατί το gameplay του παραμένει αρκετά ρηχό σε πολλούς τομείς Και το ότι είναι "παιδικό" δεν αποτελεί δικαιολογία. Θα μπορουσε να είναι σπουδαίο παιχνίδι αλλά οι μηχανισμοί του και όλα αυτά που τελικά κανείς είναι τα ίδια και τα ίδια και από ένα σημείο κι έπειτα βαριέσαι θα ήθελα λίγο παραπάνω βάθος Πχ έχω μαζέψει ένα σκασμό νομίσματα που δεν έχω κάτι να τα κάνω.. έστω ένας μηχανισμός αναβάθμισης βρε παιδί μου κάποια νέα δύναμη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Είναι πολύ τεμπέλικα σχεδιασμένο στον τομέα του gameplay, σκεψτηκαν τον γκουιτζι κι εκεί σταμάτησε η οποία σκέψη Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλα εννοειται οτι θα το παιξω και ο ιδιος,απλα βλεπω πριν το παιξω το παιχνιδι τα σχολια σου και ειμαι σε φαση''μηπως και εχει δικιο ο συμφορουμιτης και το παιχνιδι ειναι τελικα ας το πουμε overrated?'' Τωρα μπορει να παιξω το παιχνιδι και να διαφωνήσω και εγω μαζι σου οπως διαφώνησα στο Donkey Kong,απλα προς το παρον μου κανει εντυπωση η ''διαφορετικη''αποψη σου πανω στο παιχνιδι αυτο. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, Fulgore είπε Καλα εννοειται οτι θα το παιξω και ο ιδιος,απλα βλεπω πριν το παιξω το παιχνιδι τα σχολια σου και ειμαι σε φαση''μηπως και εχει δικιο ο συμφορουμιτης και το παιχνιδι ειναι τελικα ας το πουμε overrated?'' Τωρα μπορει να παιξω το παιχνιδι και να διαφωνήσω και εγω μαζι σου οπως διαφώνησα στο Donkey Kong,απλα προς το παρον μου κανει εντυπωση η ''διαφορετικη''αποψη σου πανω στο παιχνιδι αυτο. Με το donkey είχα άλλα θέματα , αλλά το donkey ήταν και πολύ θέμα προσωπικού γούστου Το Luigi's Mansion αντικειμενικά πάσχει ως παιχνίδι, αν βγάλει κανείς τα γυαλιά του Nintendo fanboy μια χαρά μπορεί να τα διαπιστώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το smash το είχαμε στο 3ds και έπαιξε ελάχιστα. Και εγώ έπαιξα αλλά δεν με κράτησε. Ολοκαίνουργιο είναι, κάπου χωμένο . Για το Σόνικ έχετε δίκιο διότι όντως εχω kart8. Οπότε το μανσιον ή το μινεκραφτ. Μάλλον το δεύτερο. Ευχαριστώ. Πάω να το πάρω από τωρα να είμαι σίγουρος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorbatsof Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Καλα εννοειται οτι θα το παιξω και ο ιδιος,απλα βλεπω πριν το παιξω το παιχνιδι τα σχολια σου και ειμαι σε φαση''μηπως και εχει δικιο ο συμφορουμιτης και το παιχνιδι ειναι τελικα ας το πουμε overrated?'' Τωρα μπορει να παιξω το παιχνιδι και να διαφωνήσω και εγω μαζι σου οπως διαφώνησα στο Donkey Kong,απλα προς το παρον μου κανει εντυπωση η ''διαφορετικη''αποψη σου πανω στο παιχνιδι αυτο. Βέβαια.Ολο το ίντερνετ λέει τι παιχνιδαρα είναι αλλά εσύ θορυβήθηκες από ένα άτομο που το λέει μέτριο. 48 λεπτά πριν, logistoulis είπε Με το donkey είχα άλλα θέματα , αλλά το donkey ήταν και πολύ θέμα προσωπικού γούστου Το Luigi's Mansion αντικειμενικά πάσχει ως παιχνίδι, αν βγάλει κανείς τα γυαλιά του Nintendo fanboy μια χαρά μπορεί να τα διαπιστώσει Αλίμονο.Πρεπει να είσαι fanboy για να το βγάλεις παιχνιδάρα.Τρελη μουφα το παιχνίδι.Κατσε να βάλω τη μάσκα του fanboy λίγο για να μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το smash το είχαμε στο 3ds και έπαιξε ελάχιστα. Και εγώ έπαιξα αλλά δεν με κράτησε. Ολοκαίνουργιο είναι, κάπου χωμένο . Για το Σόνικ έχετε δίκιο διότι όντως εχω kart8. Οπότε το μανσιον ή το μινεκραφτ. Μάλλον το δεύτερο. Ευχαριστώ. Πάω να το πάρω από τωρα να είμαι σίγουρος . Πάρε στο παιδί να παίξει BOTW και άσε τα υπόλοιπα. 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις