Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 31 λεπτά πριν, non-serviam είπε Θέλουμε BOTW 2 γαμώ το Δία τους. Τι δεν καταλαβαίνουν; Να μας αναγκάσουν να ξεκινήσουμε το 1 από την αρχή θέλουν; Σε master mode. Και VR. Με ring fit controller. Αυτό θέλουν πχια; Ζηλεύεις δεν το λες, σε καμία περίπτωση. Έχουμε εξάλλου σόγια αν χρειαστούν αποστολές Ελλάδα (που αυτούς τους χώνουμε και χωρίς τύψεις). Μια παρατήρηση κάνουμε απλά που δεν τα βγάζουν Ευρώπη απευθείας, τα τέρατα! Πλάκα έκανα προφανώς, επίσης έχετε και εμάς τους συμφορουμίτες ότι χρειαστείτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1314 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι την αγορά switch και θέλω να ρωτήσω την γνώμη άμα είναι κατάλληλη περίοδος να το αγοράσω τώρα;Έχω διαβάσει πως περιμένουμε καινούργιο του χρόνου με δυνατότερο cpu/gpu κ.τ.λ και επειδή δεν είχα ποτέ κονσόλα τις Nintendo,θα πάει άπατη μόλις θα κυκλοφορήσει η νέα ή θα τρέχουν εντάξει τα παιχνίδια;Έχω διαβάσει αρκετά σε ξένα φόρουμ και ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, spyros1314 είπε Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι την αγορά switch και θέλω να ρωτήσω την γνώμη άμα είναι κατάλληλη περίοδος να το αγοράσω τώρα;Έχω διαβάσει πως περιμένουμε καινούργιο του χρόνου με δυνατότερο cpu/gpu κ.τ.λ και επειδή δεν είχα ποτέ κονσόλα τις Nintendo,θα πάει άπατη μόλις θα κυκλοφορήσει η νέα ή θα τρέχουν εντάξει τα παιχνίδια;Έχω διαβάσει αρκετά σε ξένα φόρουμ και ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. πάρτο και άσε τον κάθενα να τραγουδάει, σίγα μην περιμένεις κάνα χρόνο μπας και μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες θα έχεις λιώσει να παίζεις, αντί να κάθεσαι να περιμένεις το επόμενο 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, logistoulis είπε πάρτο και άσε τον κάθενα να τραγουδάει, σίγα μην περιμένεις κάνα χρόνο μπας και μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες θα έχεις λιώσει να παίζεις, αντί να κάθεσαι να περιμένεις το επόμενο Το αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 49 λεπτά πριν, spyros1314 είπε Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι την αγορά switch και θέλω να ρωτήσω την γνώμη άμα είναι κατάλληλη περίοδος να το αγοράσω τώρα;Έχω διαβάσει πως περιμένουμε καινούργιο του χρόνου με δυνατότερο cpu/gpu κ.τ.λ και επειδή δεν είχα ποτέ κονσόλα τις Nintendo,θα πάει άπατη μόλις θα κυκλοφορήσει η νέα ή θα τρέχουν εντάξει τα παιχνίδια;Έχω διαβάσει αρκετά σε ξένα φόρουμ και ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που κάποιοι χωρίς λογο ξεκίνησαν να περιμένουν ένα φανταστικο δυνατότερο switch και είναι ακόμα στο περιμενε με την ελπίδα ότι κάποτε μπορεί να βγει.Για την ώρα δεν ξέρει κανείς.Μπορει όντως να βγει ας πούμε τώρα το καλοκαίρι αλλά μπορεί και πότε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 εγώ πιστεύω το καινούργιο switch θα βγει στην καλύτερη τουλάχιστον ένα χρόνο μετά από την κυκλοφορία του playstation. Μην ξεχνάμε ότι γενικά το target τους είναι η Ιαπωνική αγορά. Δεν υπάρχει περίπτωση κατά την γνώμη μου η nintendo να ρισκάρει και να βγάλει την ίδια χρονιά κονσόλα στην Ιαπωνία με την sony. Γιαυτό πιστεύω ότι το 2022 είναι η χρονιά που θα δούμε την νέα έκδοση που νομίζω θα είναι ακριβώς το ίδιο setup με πολύ βελτιωμένο hardware. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, spyros1314 είπε Καλησπέρα παιδιά Σκέφτομαι την αγορά switch και θέλω να ρωτήσω την γνώμη άμα είναι κατάλληλη περίοδος να το αγοράσω τώρα;Έχω διαβάσει πως περιμένουμε καινούργιο του χρόνου με δυνατότερο cpu/gpu κ.τ.λ και επειδή δεν είχα ποτέ κονσόλα τις Nintendo,θα πάει άπατη μόλις θα κυκλοφορήσει η νέα ή θα τρέχουν εντάξει τα παιχνίδια;Έχω διαβάσει αρκετά σε ξένα φόρουμ και ο καθένας λέει κάτι διαφορετικό. H ερώτηση είναι τί θέλεις να παίξεις και σκέφτεσαι την αγορά του Switch; Αν θέλεις να παίξεις τα υπάρχοντα παιχνίδια, αυτά παίζουν μια χαρά στο υπάρχον switch... Άρα υπάρχουν 2 πιθανές απαντήσεις: ή θέλεις να παίξεις κάποια φανταστικά nintendo exclusives που θα βγουν στο πολύ μακρινό μέλλον και δεν θα παίζουν στο υπάρχον switch (κάτι το οποίο το αποκλείω με τόσο μεγάλη εγκατεστημένη βάση χρηστών) ή θέλεις να παίξεις βαριά παιχνίδια (π.χ. Ubisoft games) on the go. Αν είναι το 2ο περίμενε το switch pro, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να βγει καθώς και μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνουν πιθανά port παιχνιδιών (αν γίνουν ποτέ). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, spyros1314 είπε Σκέφτομαι την αγορά switch Ποιου Switch ομως,του απλου ή του lite που ειναι μονο για φορητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ποιου Switch ομως,του απλου ή του lite που ειναι μονο για φορητο? Το ένα είναι το Nintendo switch, το άλλο η νέα φορητή κονσόλα της Nintendo που είναι συμβατή με τα παιχνίδια του switch Αγαπάμε τη δεύτερη, είμαστε αουτσάιντερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ποιου Switch ομως,του απλου ή του lite που ειναι μονο για φορητο? Κι εγω το ιδιο διλλημα ειχα και...τις πηρα και τις δυο😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 https://nintendoeverything.com/deliver-us-the-moon-confirmed-for-switch-out-this-summer/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, spyros1314 είπε δεν είχα ποτέ κονσόλα τις Nintendo Ναι δεν αντιλεγω αλλα ειπε οτι δεν ειχε ποτε κονσολα της nintendo,αρα ισως να μην ξερει και τι παιζει με τα διαφορετικα μοντελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Malthador είπε PlatinumGames Will Share A "Major" Announcement Next Week Ωραία, θα έχουμε πάλι direct την άλλη Πέμπτη, πάλι καλά. Όσο και αν θέλω να δω Bayonetta 3 θα γίνω party pooper και θα πω ότι προτιμώ να δω Nier automata. Bring it on babies! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Όσο και αν θέλω να δω Bayonetta 3 θα γίνω party pooper και θα πω ότι προτιμώ να δω Nier automata. Bring it on babies! Έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις