papp0us Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, non-serviam είπε Σκληροί καριοληδες. Αγαπάμε CDPR. Κάθε κίνηση της δείχνει πόσο μπροστά είναι από τον ανταγωνισμό. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΑΚΤΙΒΙΖΙΟΝ ΚΑΙ Η ΕΛΕΚΤΡΟΝΙΚ ΑΡΤΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΧΙΑ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ; ΟΛΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ. Επιβεβαιώνω για Moonlighter, κανα 4ωρακι έχω φάει το αξίζει αβέρτο το δεκάρικο, αλλα θα περιμενει στην ουρά Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2020 από papp0us 1
Mistwalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Στο warface κατάφερε κανείς να παίξει;από το πρωί γράφει failed to connect to servers και αν μπω να δω τι server έχει δεν υπάρχει ούτε ένας.
darksider13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Ενθουσιάστηκα με το game σαν φαν του medievil , ελπίζω να βγει σε φυσική μορφή και όχι μόνο ψηφιακό.
nkarafo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Στο warface κατάφερε κανείς να παίξει;από το πρωί γράφει failed to connect to servers και αν μπω να δω τι server έχει δεν υπάρχει ούτε ένας. Εγώ άλλαξα server από αυτόν που πρότεινε (νομίζω amsterdam) και έβαλα έναν άλλον και έπαιζα μετά. Απλά αργεί μέχρι να ξεκινήσει το κάθε παιχνίδι.
Mistwalker Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, nkarafo είπε Εγώ άλλαξα server από αυτόν που πρότεινε (νομίζω amsterdam) και έβαλα έναν άλλον και έπαιζα μετά. Απλά αργεί μέχρι να ξεκινήσει το κάθε παιχνίδι. Εμένα από το πρωί στο main menu γράφει server global όπου δεν συνδέεται,γράφει συνέχεια failed.Αν πατήσω να δω ή αλλάξω server όλη η λίστα είναι κενή δεν γράφει τίποτα. Στο google λίγο που έψαξα σε ένα site που γράφει με ποσοστά δείχνει 85% είδαν fail και 15%καταφεραν να παίξουν.Στο twitter που διάβασα μερικά σχόλια κάποιοι λένε ότι τους βγάζει fail με Wifi αλλά μπορούν να παίξουν με hotspot από το κινητό.
non-serviam Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 20/2 Direct για Animal Crossing. Δηλαδή τελείωσε ο Φλεβάρης και δεν ανακοίνωσαν κανένα σοβαρό παιχνίδι.
Mistwalker Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) επιτελους το direct που περίμενε όλος ο κόσμος🤣🤣 Μαλλον πρέπει να το περίμενε πολύ λαος.Τα likes,retweets και σχόλια που χτύπησε μέσα σε 2 λεπτά είναι απίστευτα🤣🤣 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Mistwalker
mansa2k Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάποιος μέσα στο σχετικό θέμα του resetera είχε αναφέρει ND για το AC στην συγκεκριμένη ημερομηνία. Επίσης στο ίδιο μήνυμα έγραφε γενικό ND στις 05/03, δηλαδή δύο εβδομάδες αργότερα. Σε άλλα νεάείναι γνωστό πως η Next Level Games έχει αποφασίσει να συνεργαστεί σε επίπεδα 2nd party με την Ν εδώ και καιρό. Ο επίσημος ιστότοπος τους έχει ανανεωθεί μετά την κυκλοφορία του LM3: "It's All About the Games We're a AAA Nintendo Developer." Βέβαια η Ν δεν χρησιμοποιεί τον όρο ΑΑΑ αλλά block buster. Όπως και να έχει αυτό σημαίνει και ανάλογη συνέχεια μετά το LM3 κάτι που είναι μέσα στα θετικά. Από την άλλη: Retro Studios hires New Super Lucky’s Tale and Crisis 3 devs Αν κρίνω από τις προηγούμενες δουλειές υπάρχει η πιθανότητα η RS να δουλεύει πάνω σε δύο παιχνίδια με το δεύτερο κάτι σε DKC. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από mansa2k 2
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εντάξει, νόμιζα ότι δεν θα έβγαζαν πιο όμορφο από το τιρκουάζ, τώρα ψήνομαι να το σπρώξω και να κάνω import αυτό. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Malthador 1
christos_75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Λογικα θα βγει και Ευρωπη, αρα και Ελλαδα το κοραλι. Ηδη Αμερικη ανακοινωσε 3/4 κυκλοφορια για αυτο.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 minutes ago, Mistwalker said: Εντάξει είναι ζαβοί οι Ιάπωνες, δεν εξηγείται αλλιώς. Κάνουν κάτι δηλώσεις ότι να 'ναι για να δημιουργήσουν ντόρο από το πουθενά, απορώ αν υπάρχουν ακόμα και στην Ιαπωνία άτομα που να τους παίρνουν στα σοβαρά.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 13 minutes ago, Malthador said: Εντάξει είναι ζαβοί οι Ιάπωνες, δεν εξηγείται αλλιώς. Κάνουν κάτι δηλώσεις ότι να 'ναι για να δημιουργήσουν ντόρο από το πουθενά, απορώ αν υπάρχουν ακόμα και στην Ιαπωνία άτομα που να τους παίρνουν στα σοβαρά. Μα γιατί να φτιάξουν άλλον τίτλο στο μέλλον; Αφού είναι ευρέως γνωστό πόσο αποτυχία ήταν ο τελευταίος. Το κοινό δεν τον αγκάλιασε όπως περίμεναν... ...not
Προτεινόμενες αναρτήσεις