Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 6 minutes ago, fytotech said: Βρήκα δύο κάρτες των 20€, με 15€. Πήρα όταν είχε προσφορά στα 45€ τον χρόνο (βγάζει κάθε χρόνο μέχρι τώρα). Άρα μου κόστισε 35€. Ειλικρινά. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να πληρώνει 60€ για το PlayStation. Σε ένα βαθμό συμφωνώ με τα παλιά παιχνίδια που δίνει αν και το θεωρώ λογικό. Αλλά αν αγοράζεις τα παιχνίδια σε δίσκο, μπορείς να τα πουλήσεις και να βγάλεις το κόστος όλης της υπηρεσίας κι ίσως και παραπάνω αν δε σε ενδιαφέρει η συλλογή. Συμφωνώ απόλυτα με το GoW III. Είναι αστείο που πανηγυρίζουν γι'αυτό. Αλλά γενικά πιστεύω αξίζει η υπηρεσία. Ειδικά για πιο casual gamers, όπως εγώ, που πραγματικά δεν προλαβαίνω καν να τελειώσω τα παιχνίδια που δίνει. Κατ' αρχάς εγώ είμαι από αυτούς που διαφωνούν με το να μπαίνουν games πρώτης γραμμής σε τέτοιου είδους μοντέλα. Τα καλά games ο κόσμος τα παίζει στην ώρα τους, οπότε σε τέτοιες υπηρεσίες είναι προτιμότερο να μπαίνουν games που πιθανόν να χάθηκαν στο σωρό. Ένα game για παράδειγμα που έπαιξα όταν είχα Gold ήταν το Turing Effect που μου είχε διαφύγει στην εποχή του. Από εκεί και πέρα, εγώ πιστεύω ότι δεν αξίζει σαν υπηρεσία, γιατί δεν σε αφήνει να κρατάς τα games μετά το πέρας της συνδρομής. Για εμένα, που κρατάω τις κονσόλες μου για πάντα είναι τεράστιο φάουλ αυτό. Και η Sony το παρατραβάει, του χρόνου αφενός θα σταματήσει να δίνει PS3 games στο plus, αφετέρου σου λέει «αν θες να παίζεις όσα έχεις πάρει ήδη, αγόρασε συνδρομή». Ε, χέσε μας ρε Sony, γελοίο το καταντάς το θέμα, από τη μύγα ξύγκι λέμε. 1
Deghinsea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 L.A. Noire στα 19,89€ στο YOU https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=145858 2
james9tito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Κατ' αρχάς εγώ είμαι από αυτούς που διαφωνούν με το να μπαίνουν games πρώτης γραμμής σε τέτοιου είδους μοντέλα. Τα καλά games ο κόσμος τα παίζει στην ώρα τους, οπότε σε τέτοιες υπηρεσίες είναι προτιμότερο να μπαίνουν games που πιθανόν να χάθηκαν στο σωρό. Ένα game για παράδειγμα που έπαιξα όταν είχα Gold ήταν το Turing Effect που μου είχε διαφύγει στην εποχή του. Συμφωνω απόλυτα σε αυτό. Δεν θέλω Bloodborne κλπ αλλα με 35-40 ευρω το χρόνο (γιατι τοσο την παιρνουμε ολοι κανεις δεν δινει 60 ) , ανακαλύπτεις παιχνιδια που δεν θα επαιζες αλλιως. Rime, Amnesia Collection, Rayman Legends, child of light, bound , τα παιχνιδια της tellatale κλπ κλπ. Για ολα αυτα δινω 35 ευρω το χρονο . Και απο την αλλη η Ν ζηταει 20 για 2-3 παιχνιδια που εχουν ονλαιν και αξιζουν και για παιχνιδια 30 ετων του nes. Δεν ξερω ποσο πιο προφανες μπορει να γινει οτι οι 2 μεγαλες εταιριες "πουλανε" πιο ωραια την υπηρεσια τους ασχετα αν αξιζει για καποιους ή οχι. Η Ν εβγαλε ενα κλειδωμενο ταμπλετ που παιζει μονο παιχνιδια, με UI και store που δεν ειχε ουτε το πρωτο psp και περιμενει να κοβει χρημα με μηδενικη προσπαθεια. Αυτο βλεπω εγω σαν user που εχω χωσει λεφτα στο μηχανημα .
Spasarxidas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Πουλάνε πιο ωραία υπηρεσία πολύ πιο ακριβά.Και το live και το ps+ για μένα πάντα ως υπηρεσίες είναι κοψωκωλικες απλά έχουν περάσει στον κόσμο ότι τους κάνουν και χάρη και ο κόσμος το κατάπιε αμασητο. 1
Mistwalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δεν εχει κατι σημαντικο ετσι απλως το πεταξα😛😂
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 hour ago, james9tito said: Συμφωνω απόλυτα σε αυτό. Δεν θέλω Bloodborne κλπ αλλα με 35-40 ευρω το χρόνο (γιατι τοσο την παιρνουμε ολοι κανεις δεν δινει 60 ) , ανακαλύπτεις παιχνιδια που δεν θα επαιζες αλλιως. Rime, Amnesia Collection, Rayman Legends, child of light, bound , τα παιχνιδια της tellatale κλπ κλπ. Για ολα αυτα δινω 35 ευρω το χρονο . Και απο την αλλη η Ν ζηταει 20 για 2-3 παιχνιδια που εχουν ονλαιν και αξιζουν και για παιχνιδια 30 ετων του nes. Κατ' αρχάς με την ίδια λογική και το online του Switch βγαίνει 15 ευρώ από Νότια Αφρική, οπότε -25% κάτω από την official τιμή εδώ. Κατά δεύτερον, σε εμένα προσωπικά δεν είναι ξεκάθαρο το μοντέλο που θέλουν να ακολουθήσουν, γι' αυτό περιμένω direct που να το εξηγούν αναλυτικά. Εικάζω ότι δεν θα δίνουν μόνο NES games, πιστεύω ότι θα προσθέσουν και SNES/N64/GC games στο κοντινό μέλλον και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλη η retro βιβλιοθήκη διαθέσιμη με το που βάζεις συνδρομή, ανεξάρτητα από το πότε θα αποφασίσεις να το κάνεις. Δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει η τιμή του NSO για αυτά που θα δίνει, γιατί δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμα, όπως μου είναι ξεκάθαρο ότι -για εμένα- δεν αξίζουν τα PS+/Gold για αυτά που δίνουν (θα άξιζαν εάν σε άφηναν να κρατάς τα games και μετά το πέρας της συνδρομής για παράδειγμα). 1 hour ago, james9tito said: Δεν ξερω ποσο πιο προφανες μπορει να γινει οτι οι 2 μεγαλες εταιριες "πουλανε" πιο ωραια την υπηρεσια τους ασχετα αν αξιζει για καποιους ή οχι. Οι άλλες δύο εταιρείες και κατά βάση η Sony έχουν απίστευτο marketing τμήμα. Είπαμε, αποθέωση για το GoW III που το έχουμε παίξει όλοι, τι άλλο θες; 1 hour ago, james9tito said: Η Ν εβγαλε ενα κλειδωμενο ταμπλετ που παιζει μονο παιχνιδια, με UI και store που δεν ειχε ουτε το πρωτο psp και περιμενει να κοβει χρημα με μηδενικη προσπαθεια. Αυτο βλεπω εγω σαν user που εχω χωσει λεφτα στο μηχανημα . Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα αναφέρεις. Μάλλον η Ν δεν πίστεψε στο μηχάνημα εξαρχής και το έβγαλε για να κάνει damage control στο Wii U πριν βγάλει το επόμενο σύστημά της, μερικά πράγματα δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλιώς.
fytotech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, Malthador είπε Κατ' αρχάς με την ίδια λογική και το online του Switch βγαίνει 15 ευρώ από Νότια Αφρική, οπότε -25% κάτω από την official τιμή εδώ. Κατά δεύτερον, σε εμένα προσωπικά δεν είναι ξεκάθαρο το μοντέλο που θέλουν να ακολουθήσουν, γι' αυτό περιμένω direct που να το εξηγούν αναλυτικά. Εικάζω ότι δεν θα δίνουν μόνο NES games, πιστεύω ότι θα προσθέσουν και SNES/N64/GC games στο κοντινό μέλλον και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι όλη η retro βιβλιοθήκη διαθέσιμη με το που βάζεις συνδρομή, ανεξάρτητα από το πότε θα αποφασίσεις να το κάνεις. Δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει η τιμή του NSO για αυτά που θα δίνει, γιατί δεν μου είναι ξεκάθαρο ακόμα, όπως μου είναι ξεκάθαρο ότι -για εμένα- δεν αξίζουν τα PS+/Gold για αυτά που δίνουν (θα άξιζαν εάν σε άφηναν να κρατάς τα games και μετά το πέρας της συνδρομής για παράδειγμα). Οι άλλες δύο εταιρείες και κατά βάση η Sony έχουν απίστευτο marketing τμήμα. Είπαμε, αποθέωση για το GoW III που το έχουμε παίξει όλοι, τι άλλο θες; Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα αναφέρεις. Μάλλον η Ν δεν πίστεψε στο μηχάνημα εξαρχής και το έβγαλε για να κάνει damage control στο Wii U πριν βγάλει το επόμενο σύστημά της, μερικά πράγματα δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλιώς. Το έγραψες και πιο πάνω, αυτό για το GoW III και πραγματικά έχεις τόσο δίκιο. Αφού είχα αρχίσει να πιστεύω πως έχω πρόβλημα, βλέποντας τις αντιδράσεις. Άσε που πααάρα πολλοί, πήραν το GoW III, πριν παίξουν το νέο. Το Destiny πάντως είναι καλό παιχνίδι και λογική κίνηση να το δίνουν. 1
fitriolis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα αναφέρεις. Μάλλον η Ν δεν πίστεψε στο μηχάνημα εξαρχής και το έβγαλε για να κάνει damage control στο Wii U πριν βγάλει το επόμενο σύστημά της, μερικά πράγματα δεν μπορώ να τα εξηγήσω αλλιώς. Ακόμα και να μην το πίστεψε, τώρα που πάει τόσο καλά θα το υποστηρίξει. Εγώ πάντως δεν έχω πάρει την κονσόλα λόγω κόστους παιχνιδιών και επειδή έχω ήδη pc και xbox360 (να μην πω και για τους emulators που έτσι όπως πάνε σε λίγο καιρό θα παίζουν switch κανονικά). Το 2019 με μερικά παιχνίδια τύπου Smash bros, τις αναβαθμίσεις στο UI που δεν είναι δύσκολο να γίνουν και με τα 64gb cartridges, θα πουλήσει ακόμα περισσότερο. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από fitriolis
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 hour ago, Mistwalker said: Τι 'ν' τούτο; Ασπίδες και ρόπαλα μέσα στο Μιλένιουμ Φάλκον; Καλή φάση.
jon_pallis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, fytotech είπε Το Destiny πάντως είναι καλό παιχνίδι και λογική κίνηση να το δίνουν. Το Destiny 2 είναι "τυράκι" καθώς πρόκειται για game as a service
Mistwalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Το ιδιο datamine rumor με το προηγουμενο που εβαλα αλλα εδω δειχνει και τα πιθανα νεα εικονιδια απο controllers Εδωσαν και release date του travis για Ιανουριο. 1
fytotech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, jon_pallis είπε Το Destiny 2 είναι "τυράκι" καθώς πρόκειται για game as a service Σωστό. Γι'αυτό έγραψα λογική κίνηση. 1
Deghinsea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Deghinsea
Προτεινόμενες αναρτήσεις