Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Just now, orck said: Και οταν φας το ultra zuper ban τι θα παιζεις; Θα πηγαινεις πανω κατω στο μενου; ? Γιατί να φάω ban;
james9tito Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Γιατί να φάει μπαν, επειδή θα αγοράσει από Αφρική; Τότε εγώ πρέπει να φάω μπαν και ισόβια κάθειρξη. Έχω ρίξει καμιά 200€ στο νορβηγικό store.
Mistwalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Κριμα που τα εχω αν και το splatoon ειναι digital.Μολις πετουσες την αγγελια θα τα ειχα χτυπησει😂 Το switch ειναι region free δεν μπορουν να σε μπαναρουν γιαυτο εκτος και αν κανουν καμια μαγκια αλλα θα πιασει το 90% τον αγοραστων.Τα ban για την ωρα ειναι μονο για τα hack/mods στην κονσολα
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Γράφει κάπου στα ToS του eshop ότι απαγορεύεται να αλλάζεις region; Στο 3DS και στο Wii U για παράδειγμα απαγορεύεται να αλλάζεις και απλά δεν μπορούσες να το κάνεις άπαξ και συνέδεες το NNID σου με ένα region. Στο NSw αφού μπορούμε να το κάνουμε, τότε σημαίνει ότι επιτρέπουν να το κάνουμε, άρα γιατί να πέσει ban γι' αυτό το λόγο; Επίσης έχω και δύο physical games από Ιαπωνία που τα παίζω στο ελληνικό Switch μου, μήπως να μου ρίξουν ban και γι' αυτό; Δεν έχει πέσει ban ποτέ σε account επειδή αλλάζεις region στην κονσόλα σου, ούτε σε κονσόλα της Ν, ούτε σε κονσόλα άλλης εταιρείας. Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, έχει απαντηθεί από την ίδια την Ν το θέμα: US UK Ξεκάθαρα επιτρέπεται πιστεύω, δεν χωρούν αμφιβολίες.
Mistwalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Α ρε τι παιχνιδαρες ερχονται, balloοn fight.Να τα βλεπουν αυτα τα γατακια στη sony που εδωσαν destiny 2 και gow 3 με το plus.😂 40$ χωρις extra catridge tax😉 Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από Mistwalker 4
james9tito Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Καταπληκτική προσπάθεια της Ν να απαξιώσει την κονσόλα της. Τα είπαν και παραπάνω κάποιοι, εκατό indies του κωλου τη μέρα και κάπου εκεί μέσα στα σκατα, ένα δύο διαμάντια. Που και αυτά, δεν είμαι βέβαιος ότι χρειαζόταν το Switch για να τα σηκώσει. Μια χαρά θα έπαιζαν και στο 3ds xl. Είμαι περίεργος να δω που το πάνε. Έχουν σχέδιο ή είναι βόδια; Μάλλον είναι βόδια. 1
Spasarxidas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 H Sony ζητάει 60.Οποιος νόμιζε ότι με 20 ευρώ το χρόνο θα του δώσουν Mario Odyssey τότε μάλλον είναι γελασμενος.
james9tito Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε H Sony ζητάει 60.Οποιος νόμιζε ότι με 20 ευρώ το χρόνο θα του δώσουν Mario Odyssey τότε μάλλον είναι γελασμενος. Έχεις δίκιο. Γιατί ζητήσανε πολλοί Mario Odyssey εδώ μέσα από ότι είδα. ΝΟΤ. Ζητάει 60 και δίνει Bloodborne, Destiny 2,Heavy Rain σε μια χρονιά συν καμία 15αρια ακόμα που δεν θυμάμαι και αξίζουν πολλαπλάσια από 60 ευρώ. Εμένα το εικοσάρικο δε με αφορά, το ονλαιν το έχω γραμμένο σε όλες τις κονσόλες μου. Με τα indies όμως κάτι πρέπει να γίνει. Κάποιος πρέπει να τα ελέγχει, πολύ σαβούρα στο store. 1
Mistwalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε H Sony ζητάει 60.Οποιος νόμιζε ότι με 20 ευρώ το χρόνο θα του δώσουν Mario Odyssey τότε μάλλον είναι γελασμενος. Το αξιζουν το δουλεμα τους για αρχη με τα nes games.Αν και δεν το λες παλι κατι φοβερο αλλα ας εδιναν snes καλυτερα.Παντως ενα μπραβο μπορω να τους δωσω που θα τα κανουν ολα να εχουν online gameplay. Θελω να πιστευω οτι θα ασχοληθουν σοβαρα με την υπηρεσια και σταδιακα να βαλουν και snes,n64 και gc γιατι δεν φαινεται για την ωρα να ανακοινωνουν VC οπως ειχε το wii u ενω δηλωσαν οτι ξερουν πως ο κοσμος το ζηταει.Στην τελικη για την nintendo μιλαμε οποτε αναθεμα αν ξερουν και οι ιδιοι τι θελουν να κανουν😂
Spasarxidas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 8 λεπτά πριν, james9tito είπε Έχεις δίκιο. Γιατί ζητήσανε πολλοί Mario Odyssey εδώ μέσα από ότι είδα. ΝΟΤ. Ζητάει 60 και δίνει Bloodborne, Destiny 2,Heavy Rain σε μια χρονιά συν καμία 15αρια ακόμα που δεν θυμάμαι και αξίζουν πολλαπλάσια από 60 ευρώ. Εμένα το εικοσάρικο δε με αφορά, το ονλαιν το έχω γραμμένο σε όλες τις κονσόλες μου. Με τα indies όμως κάτι πρέπει να γίνει. Κάποιος πρέπει να τα ελέγχει, πολύ σαβούρα στο store. Τα δίνει κάτι χρόνια μετά.Ας μη τα έδινε και ας το είχε 10-20 ευρώ.Απλα τα πράγματα.
james9tito Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Τα δίνει κάτι χρόνια μετά.Ας μη τα έδινε και ας το είχε 10-20 ευρώ.Απλα τα πράγματα. Φοβερός συλλογισμός. Πες μας πόσο θες να το δίνει να το πούμε στη σονυ. Και πες στη Ν ότι ΕΓΏ θέλω να το κοστολογεί 5 ευρώ το δικό της και να μη δίνει καθόλου παιχνίδια τύπου Νes. Βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά αυτό ε;
ikaruga24 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Ολα στην ώρα τους παιδιά, το είπε και ο mansak και συμφωνώ ότι κινούνται με ρυθμούς χελώνας όμως κάλιο να ξεκινήσει αργά παρά καθόλου. Δεν είναι απαραίτητο να προσφέρουν το ίδιο, είναι απαραίτητο όμως να τιμήσουν την ιστορία τους και σταδιακά πιστεύω θα το κάνουν. Μεγαλεπήβολα σχέδια από την αρχή σημαίνει θάνατος και πολλά δυσαρεστημένα πορτοφόλια. Ας έρθει με το καλό η υπηρεσία να δούμε πως είναι από άποψη ποιότητας και σταθερότητας και τι είδους παιδικές ασθένειες θα έχει και από εκεί και μετά δίνουμε και τον (μεταφορικό και κυριολεκτικό) όβολο μας.
Spasarxidas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 ώρες πριν, james9tito είπε Φοβερός συλλογισμός. Πες μας πόσο θες να το δίνει να το πούμε στη σονυ. Και πες στη Ν ότι ΕΓΏ θέλω να το κοστολογεί 5 ευρώ το δικό της και να μη δίνει καθόλου παιχνίδια τύπου Νes. Βλέπεις ότι δεν βγάζει πουθενά αυτό ε; Το online θα έπρεπε να είναι φθηνό.Της Sony και της ms είναι πανάκριβο.Καλυτερα 20αρικο και να μη δίνει τίποτα παρά 60αρι και να δίνει τις παιχνιδαρες τρία χρόνια μετά.Λες και δε τα έχεις παίξει πιο πριν,τη Sony και τη ms περίμενες να τα βάλουν στα δωρεάν παιχνίδια.
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 47 minutes ago, Spasarxidas said: Το online θα έπρεπε να είναι φθηνό. Το online θα έπρεπε να είναι δωρεάν, τελεία και παύλα. Όσοι στηρίζουμε στα σοβαρά την βιομηχανία σκάμε κατά καιρούς 60άρια για να αγοράσουμε games day one και έχουμε φτάσει στο σημείο να δίνουμε 60 ευρώ για να αγοράζουμε ημιτελή games, αφού για να τα απολαύσουμε στο 100% πρέπει να σκάμε και ένα 50άρικο το χρόνο σε συνδρομή. Είναι αδιαννόητο αυτό το πράγμα που ξεκίνησε η MS στην προηγούμενη γενιά και μπήκαν στο τρυπάκι και οι άλλοι. Δεν κολλάνε μεταξύ τους αγορά του game και παράλληλα συνδρομή για να μπορείς να το παίξεις. Ας φτιάξουν pure συνδρομητικά μοντέλα, χωρίς να χρειάζεται να αγοράζεις τα games, όπως πάει να κάνει τώρα η MS με το Gold+Pass combo, εκεί μαζί τους απλά και ξεκάθαρα σου λένε ότι σου νοικιάζουν τα οικοσύστημά τους, δεν σου ανήκει τίποτα και μετά το πέρας της συνδρομής σου τα παίρνουν πίσω. Το μπασταρδεμένο μοντέλο όμως είναι απλώς φαιδρό, δε νοείται να αγοράζεις ένα game και να πρέπει να νοικιάσεις το multiplayer του, εντελώς σιχαμένο σαν σκέψη και μόνο. Μετά βγαίνουν και λένε «μα έχει και δωρεάν games μαζί» η συνδρομή. Games τα οποία δεν είναι δωρεάν, δεν στα χαρίζουν αφού μετά το πέρας της συνδρομής σου τα παίρνουν πίσω. Εν τω μεταξύ, στο κομμάτι της επιλογής των games που δίνουν μαζί έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο νόησης. Όταν μπαίνουν καλά games, διαμαρτύρονται γιατί τα έχουν παίξει, όταν μπαίνουν μέτρια games διαμαρτύρονται γιατί δεν είναι καλά. Μπαίνω να δω τα δωρεάν αυτού του μήνα, βλέπω το GoW III Remastered (για το Destiny 2 δεν έχω άποψη δεν το σχολιάζω), εδώ στο insomnia να λένε «πολύ καλός μήνας», σκέφτομαι «μάλλον δεν βλέπω καλά», μπαίνω fb πάλι αποθέωση. Δηλαδή βάζουν remaster 4ετίας από game 8ετίας και είναι για αποθέωση αυτό. Τι να πώ, είτε μου διαφεύγει κάτι, είτε η πλύση εγκεφάλου έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο πλέον. Τελοσπάντων, ας δεχθώ ότι το κόστος των servers έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη στις μέρες μας. Η άποψή μου είναι ότι αφού δεν μπορούν να έχουν δωρεάν το online ας το βάλουν στο minimum δυνατό κόστος για τον τελικό καταναλωτή, ξέρω' γω 5-10 ευρώ το χρόνο και να μην δίνουν κανένα game μαζί. Αυτή είναι η πιο τίμια πρόταση κατά τη γνώμη μου, αυτό έπρεπε να κάνουν όλες οι εταιρείες αν ήθελαν να είναι σωστές απέναντι στους πελάτες τους. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Malthador 8
fytotech Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Βρήκα δύο κάρτες των 20€, με 15€. Πήρα όταν είχε προσφορά στα 45€ τον χρόνο (βγάζει κάθε χρόνο μέχρι τώρα). Άρα μου κόστισε 35€. Ειλικρινά. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να πληρώνει 60€ για το PlayStation. Σε ένα βαθμό συμφωνώ με τα παλιά παιχνίδια που δίνει αν και το θεωρώ λογικό. Αλλά αν αγοράζεις τα παιχνίδια σε δίσκο, μπορείς να τα πουλήσεις και να βγάλεις το κόστος όλης της υπηρεσίας κι ίσως και παραπάνω αν δε σε ενδιαφέρει η συλλογή. Συμφωνώ απόλυτα με το GoW III. Είναι αστείο που πανηγυρίζουν γι'αυτό. Αλλά γενικά πιστεύω αξίζει η υπηρεσία. Ειδικά για πιο casual gamers, όπως εγώ, που πραγματικά δεν προλαβαίνω καν να τελειώσω τα παιχνίδια που δίνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις