logistoulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Και τα 2 μαζί;Γιατί νομίζω 30 ειχα δει μόνο το 2 όπου είναι αρχική τιμη και τα 2 μαζί στο store όχι, δεν υπάρχει και σχετικό bundle.. σε physical όμως τα έχει βγάλει κάμποσες φορές ο κωτσόβολος, μάλιστα black friday τα πήρα κι εγώ έτσι στα 30 και τα δύο είναι τζάμπα κανονικά για τόσο καλά παιχνίδια το 1 βέβαια το είχα παίξει ήδη, το 2 είναι που με ενδιέφερε οπότε για αυτό έδωσα και το 30αρι, οπότε έχοντας αυτό στο νου μου θεωρώ ότι και η προσφορά που μπαίνει συχνά πυκνά στο store είναι τίμια δε με χάλασε βέβαια που πήρα και το 1 , αλλά δεν με ένοιαζε πιο πολύ με ένοιαζε να έχω τη physical έκδοση Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, non-serviam είπε δεν έχω δει ούτε ένα άτομο να έχει πει ότι έχει το Switch μόνο ως κονσόλα. Εγώ το έχω σαν μοναδική επιλογή για κονσόλα.Μαζι με το pc έχω ότι χρειάζομαι από gaming με μόνη εξαίρεση ότι δεν θα παίξω kingdom heart 3 για την ώρα. 7 λεπτά πριν, logistoulis είπε και τα 2 μαζί στο store όχι, δεν υπάρχει και σχετικό bundle.. σε physical όμως τα έχει βγάλει κάμποσες φορές ο κωτσόβολος, μάλιστα black friday τα πήρα κι εγώ έτσι στα 30 και τα δύο είναι τζάμπα κανονικά για τόσο καλά παιχνίδια Σε physical από οποιοδήποτε μαγαζί ένταξει μπορεί να παίξει και ειναι κρίμα που το έχασα.Αυτο που ήθελα να πω όταν το έγραψα είναι ότι σαν nintendo και platinum είναι ένα game που δεν το έβαλαν ποτέ σε έκπτωση ενώ μέχρι και το zelda το είδαμε στα 33€ από Αφρική για πιο φθηνά ακόμη. Το bayonetta και από το eshop γίνετε bundle.Αν πάρεις ένα από τα 2 θα είναι πιο ακριβo αποτι αν αγοράσεις το ένα και μετά στο δεύτερο κατεβάζουν την τιμή ώστε να φθάσει σε τιμή physical.Τουλαχιστον αυτό είχαν πει στο release. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 μα το έβαλαν, πολλές φορές και θα το ξαναβάλουν.. το 1 είναι άλλο παιχνίδι και είναι και παλιό παιχνίδι και υπάρχει και σε ένα σωρό άλλες πλατφόρμες αν θες να το παίξεις "τζάμπα" αν δεν το έχει ήδη παίξει δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάζουν πακέτο το 2 ήταν και είναι το θέμα, γιατί μόνο σε wiiu και switch υπάρχει , ουσιαστικά σε switch δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε μα το έβαλαν, πολλές φορές και θα το ξαναβάλουν.. το 1 είναι άλλο παιχνίδι και είναι και παλιό παιχνίδι και υπάρχει και σε ένα σωρό άλλες πλατφόρμες αν θες να το παίξεις "τζάμπα" αν δεν το έχει ήδη παίξει δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα βάζουν πακέτο το 2 ήταν και είναι το θέμα, γιατί μόνο σε wiiu και switch υπάρχει , ουσιαστικά σε switch δηλαδή Damn.Οσο το έψαχνα δεν έβλεπα καμία έκπτωση όταν σταμάτησα τα ξεκίνησαν οι απατεώνες. Για το 1 κάνα 5€ νομιζω παίζει στο pc αλλά δεν το αγόρασα γιατι από τι μια θα ήθελα να το πάρω physical σε καλή τιμή και από την άλλη αν και μπορεί να κάνω λάθος εδω,νομίζω ότι έγραφαν ότι κάτι κρατάει από το save του 1 για το δεύτερο game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Εγώ το έχω σαν μοναδική επιλογή για κονσόλα.Μαζι με το pc έχω ότι χρειάζομαι από gaming με μόνη εξαίρεση ότι δεν θα παίξω kingdom heart 3 για την ώρα. Σε physical από οποιοδήποτε μαγαζί ένταξει μπορεί να παίξει και ειναι κρίμα που το έχασα.Αυτο που ήθελα να πω όταν το έγραψα είναι ότι σαν nintendo και platinum είναι ένα game που δεν το έβαλαν ποτέ σε έκπτωση ενώ μέχρι και το zelda το είδαμε στα 33€ από Αφρική για πιο φθηνά ακόμη. Το bayonetta και από το eshop γίνετε bundle.Αν πάρεις ένα από τα 2 θα είναι πιο ακριβo αποτι αν αγοράσεις το ένα και μετά στο δεύτερο κατεβάζουν την τιμή ώστε να φθάσει σε τιμή physical.Τουλαχιστον αυτό είχαν πει στο release. Μήπως ανήκεις στην ειδική κατηγορία που είχα γράψει αρχικά, αυτών που το έχουν "ανάγκη" (πχ, ΜΜΜ πάνε έλα δουλειά); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Mistwalker είπε Damn.Οσο το έψαχνα δεν έβλεπα καμία έκπτωση όταν σταμάτησα τα ξεκίνησαν οι απατεώνες. Για το 1 κάνα 5€ νομιζω παίζει στο pc αλλά δεν το αγόρασα γιατι από τι μια θα ήθελα να το πάρω physical σε καλή τιμή και από την άλλη αν και μπορεί να κάνω λάθος εδω,νομίζω ότι έγραφαν ότι κάτι κρατάει από το save του 1 για το δεύτερο game. δε νομίζω ότι χρειάζεται κάπου το save του 1 για το 2.. επίσης στη physical έκδοση που πουλάνε εδώ, το 2 είναι physical σε κασετάκι, το 1 είναι ψηφιακό με κωδικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 26 minutes ago, non-serviam said: Πριν όμως, για πες μας και εσύ τι τρέχουσες κονσόλες έχεις. Και τις 3. Βοηθάει κάπου αυτό? Προφανώς δεν θα μαζέψω στατιστικά για κάτι. Δεν έκανα εγώ κάποιον ισχυρισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, NickTG είπε Και τις 3. Βοηθάει κάπου αυτό? Προφανώς δεν θα μαζέψω στατιστικά για κάτι. Δεν έκανα εγώ κάποιον ισχυρισμό. Ναι αλλά τριγκαρίστικες, χωρίς προφανή λόγο. Εκτός αν θεωρείς ότι our Overlord and Savior Nintendo τα κάνει όλα τέλεια ή είναι υπεράνω σχολιασμού (ναι ξέρω, στις τελευταίες σελίδες μόνο κράζω, αλλά δεν βοηθάει και η χαζοεταιρία της οποίας δώσαμε τα λεφτά μας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, non-serviam είπε Μήπως ανήκεις στην ειδική κατηγορία που είχα γράψει αρχικά, αυτών που το έχουν "ανάγκη" (πχ, ΜΜΜ πάνε έλα δουλειά); Οχι.Απλως το xbox για μένα είναι εντελώς άχρηστο μιας και τα περισσότερα games τα βρίσκεις και στο pc ίσως και όλα πλέον με το xbox pass.Μεχρι και το μοναδικό game που έδειξαν για το νέο xbox το hellblade 2 έγραφε και pc μαζί.Το ps4 θα ήταν καλύτερη επιλογή λόγο sony exclusive(spiderman,gow,uncharted)γιατί τα αλλά πάλι τα έχεις στο pc αλλά το μόνο που με καίει να παίξω είναι το kingdom heart 3. O μοναδικός λόγος που είχα αγοράσει και το ps2 ήταν για 2 games kh1 και kh2. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 7 minutes ago, non-serviam said: τριγκαρίστικες Επειδή έκανα μια ερώτηση σε δημόσιο forum για έναν ισχυρισμό που δεν προκύπτει από πουθενά? Μάλλον έχουμε διαφορετικό ορισμό για τη λέξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NickTG είπε Επειδή έκανα μια ερώτηση σε δημόσιο forum για έναν ισχυρισμό που δεν προκύπτει από πουθενά? Μάλλον έχουμε διαφορετικό ορισμό για τη λέξη. Προκύπτει από τα όσα γράφονται τα τελευταία τρία χρόνια γενικά. Είναι επιστημονικός ισχυρισμός; Προφανώς και όχι. Είναι μια γενική παρατήρηση που εσύ ο ίδιος ως "δείγμα" την επιβεβαίωσες. 18 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Οχι.Απλως το xbox για μένα είναι εντελώς άχρηστο μιας και τα περισσότερα games τα βρίσκεις και στο pc ίσως και όλα πλέον με το xbox pass.Μεχρι και το μοναδικό game που έδειξαν για το νέο xbox το hellblade 2 έγραφε και pc μαζί.Το ps4 θα ήταν καλύτερη επιλογή λόγο sony exclusive(spiderman,gow,uncharted)γιατί τα αλλά πάλι τα έχεις στο pc αλλά το μόνο που με καίει να παίξω είναι το kingdom heart 3. O μοναδικός λόγος που είχα αγοράσει και το ps2 ήταν για 2 games kh1 και kh2. Τόση αγάπη για KH; Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από non-serviam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 6 minutes ago, non-serviam said: Είναι μια γενική παρατήρηση που εσύ ο ίδιος ως "δείγμα" την επιβεβαίωσες. Πως ακριβώς το έκανα αυτό? Επειδή έχω και τις 3 σημαίνει πως το Switch είναι συμπλήρωμα για κάποια από τις άλλες 2? Μήπως εννοείς κάτι διαφορετικό από αυτό που γράφεις? Και γιατί να μην είναι και οι 3 συμπλήρωμα για το Dreamcast που επίσης έχω και είναι αγορασμένο ακόμα πιο πριν από αυτές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Σε άλλα νέα, πόσο τέλειο μπορεί να είναι το DxM στο PC με ποντίκι; Το ζήτημα είναι βέβαια πως και θα κυκλοφορήσει εκτός Ν; Δεν είναι παραγωγής της; Μόνο timed exclusive ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, non-serviam είπε Τόση αγάπη για KH; Από story,μουσικη,gameplay,σκηνικα τα πάντα τέλεια και στα 2.Δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικο.Στο psp πάλι τα έσπαγε.Μεχρι και στο 3ds το side story ήταν φοβερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Συμφωνα με το wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Daemon_X_Machina A port for Microsoft Windows is scheduled to be released on February 13, 2020. While this version will not include some of the licensed downloadable content, it will otherwise contain all other content released for the Switch version Εχει ηδη ανεβει και στο Steam αρα ειναι 100% επισημο https://store.steampowered.com/app/1167450/DAEMON_X_MACHINA/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις