Mistwalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, sils είπε Πλάκα κάνεις..... Συγκρίνεις καταρχάς εντελώς ανόμοια πράγματα αλλά μην βάζεις και το botw ως το άγιο δισκοπότηρο των games.....και μιλάτε απαξιωτικά για games όπως god of war, horizon, last of us ktl Το χειρότερο ζελντα σε dangeons ούτε καν θυμάμαι πως λέγονται , θυμήθηκα shrine kati και σε παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που όταν το τελειώνεις βγάζοντας το τελικό boss παπαλά δεν μπορείς να εξερευνησεις άλλο ..... Ελεος. Θα το καταλάβω μόνο εάν δεν έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα ζελντα γιατί έχεις αυτή την γνώμη. Τώρα για όσους είναι οπαδοί και αρνητικοί τόσο στο gow παρτε το χαμπάρι όπως και εγώ και συμβιβαστείτε με αυτό.... Γραφικά επιπέδου gow sε zelda θα δούμε σε περίπου 7 χρόνια γιατί έτσι έχουμε μάθει την νιντυ . Καλά και τα phisics αλλά εγώ είμαι gamer πρώτα βλέπω τα γραφικά και μετά το sprite που χάνει την ισορροπία του........ Επίσης 1.κανόνας ποτέ μην περιμένετε να πέσει η τιμή σε παιχνίδια της ninty γιατί πχ το gow το πήρα 15 ευρώ μετά από ένα χρόνο το ζελντα ακόμα έχει στον Θεό.... 2.κανονας ποτέ μην περιμένετε να δείτε ελληνικά έστω σαν υπότιτλους σε παιχνίδι της ninty.......δέν το έκανε ποτέ και ούτε θα το κάνει. 3.κανονας.τεχνολογικα θα είσαι πάντα μια γενιά πίσω...... Ξέρω και εγώ αυτό λέω τι να τα κάνεις τα fps ,πολύγωνα κτλ εμένα με ενδιαφέρει μόνο το gameplay άσχετα αν πια δεν παίζω arkanoid. 4.κανονας.αγαπαμε την ninty ειδικά η γενιά των 40 φεύγα γιατί έχουμε ωραίες αναμνήσεις και γι'αυτό την υποστηρίζουμε αλλά πρέπει να ρίξει λίγο τον πήχη στις τιμές των παιχνιδιών. Το συγκεκριμένο zelda δεν στοχεύει στα dungeons αλλά στο ας πούμε ένα real life game με εξερευνήσεις και στα physics.Για τα dungeons και το λόγο που έγιναν shrines είχαν μιλήσει αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου. Τα γραφικά δεν έχουν καμία σχέση αν κάποιος είναι gamer.Οπως πολύ κράζουν ότι αυτοί που ασχολούνται με ποδοαφαιρακια μπάσκετ δεν είναι gamers. To gamecube και το wii u ήταν ισοδύναμα ίσως και λίγο πιο δυνατά από τον ανταγωνισμό Για τα ελληνικά μόνο η sony το έκανε και μπράβο της αλλά δεν είναι αρνητικο κριτήριο.Αν μπορεί η κυβέρνηση ας κάνει τη μαγκιά που έχουν κανει Γαλλια,Γερμανία,Ισπανία και για να κυκλοφορήσει το game στη χώρα τους πρεπει να είναι μεταφρασμένο ή μεταγγλωτισμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Μιλαω γενικα για το τοπικ οχι συγκεκριμενα, και αν το παρακολουθεις υπαρχει ιδιαιτερη αρνητικοτητα μονο προς το ps4. Παρ ολα αυτα σαν κατοχος και των 2 κονσολων, τα αρνητικα του switch ειναι οχι απλα περισσοτερα, ειναι χαοδης η διαφορα. Οταν κυκλοφορει κοντρολερ που ειναι σχεδιασμενο για να χαλασει, δε μπορω να αναφερω τιποτα αλλο σαν αρνητικο. Τα remasters τα θεωρω απαραδεκτα γενικα σε ολες τις πλατφορμες, ειπαμε να εχουμε 2-3 τιτλους που ειναι απιστευτα διαμαντια(οπως το demons souls που το περιπενω πως και πως στο ps5 ενα παιχνιδι που διαμορφωσε ενα ολοκληρο genre). Τετοια παιχνιδια ας βγουνε. Μη με βγαζεις ομως 3 και λιγο remasters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Δε θα έπαιζα ποτέ GoW/Bloodborne κτλ. σε handheld 7" και ας έπαιζαν άψογα. Gow στο psp το έπαιζα με μικρότερη οθόνη από 7"(το switch έχει 6.4) και εκτός αποτι ήταν παιχνιδαρα ήταν θετική κίνηση και άρεσε στον κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Το συγκεκριμένο zelda δεν στοχεύει στα dungeons αλλά στο ας πούμε ένα real life game με εξερευνήσεις και στα physics.Για τα dungeons και το λόγο που έγιναν shrines είχαν μιλήσει αλλά δεν το θυμάμαι καθόλου. Τα γραφικά δεν έχουν καμία σχέση αν κάποιος είναι gamer.Οπως πολύ κράζουν ότι αυτοί που ασχολούνται με ποδοαφαιρακια μπάσκετ δεν είναι gamers. To gamecube και το wii u ήταν ισοδύναμα ίσως και λίγο πιο δυνατά από τον ανταγωνισμό Για τα ελληνικά μόνο η sony το έκανε και μπράβο της αλλά δεν είναι αρνητικο κριτήριο.Αν μπορεί η κυβέρνηση ας κάνει τη μαγκιά που έχουν κανει Γαλλια,Γερμανία,Ισπανία και για να κυκλοφορήσει το game στη χώρα τους πρεπει να είναι μεταφρασμένο ή μεταγγλωτισμενο. Το Wii U είναι γενιά Twins. Το Switch είναι γενιά νέων Twins. Οπότε ούτε καν δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitroglou7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Mistwalker είπε Gow στο psp το έπαιζα με μικρότερη οθόνη από 7"(το switch έχει 6.4) και εκτός αποτι ήταν παιχνιδαρα ήταν θετική κίνηση και άρεσε στον κοσμο. Το GoW του PsP μπορώ να το φανταστώ πιο άνετα σε λίγες ίντσες σε σχέση με το τωρινό και την κάμερα από πίσω. Οι μίσες ίντσες θα ήταν ο Κράτος. 3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Τα remasters τα θεωρω απαραδεκτα γενικα σε ολες τις πλατφορμες, ειπαμε να εχουμε 2-3 τιτλους που ειναι απιστευτα διαμαντια(οπως το demons souls που το περιπενω πως και πως στο ps5 ενα παιχνιδι που διαμορφωσε ενα ολοκληρο genre). Τετοια παιχνιδια ας βγουνε. Μη με βγαζεις ομως 3 και λιγο remasters. Για το Switch προσωπικά λαχταρώ άπειρα Remasters: 1) Το πήρα κυρίως σαν jrpg machine και δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από τον ρυθμό που βγαίνουν καινούρια ΑΑΑ JRPG γενικότερα πόσο μάλλον στο Switch 2) Προσφέρεται για να ξαναπαίξεις παλιότερα games από Playstation ακόμη γενιά. Θα πλήρωνα full price παιχνίδια όπως το Suikoden, FF tactics, Tactics Ogre. Ή γενικότερα παιχνίδια μέχρι Xbox360/PS3. 3) Υπάρχει μια τεράστια βιβλιοθήκη από DS παιχνίδια που προσωπικά δεν έχω παίξει (εξαίρεση το Radiant Historia με emulator) Αλλά καταλαβαίνω ότι τα παραπάνω είναι κάτι τελείως προσωπικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, non-serviam είπε Το Wii U είναι γενιά Twins. Το Switch είναι γενιά νέων Twins. Οπότε ούτε καν δεν τίθεται θέμα σύγκρισης γραφικών. Αυτό το έγραψα για το "θα είσαι πάντα μια γενιά πίσω" όπου δεν αναφερόταν στο switch αλλά για τα nintendo products.Και όπως έγραψα δεν ισχύει. 8 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Το GoW του PsP μπορώ να το φανταστώ πιο άνετα σε λίγες ίντσες σε σχέση με το τωρινό και την κάμερα από πίσω. Οι μίσες ίντσες θα ήταν ο Κράτος Το gow 4 δεν είχε ποτέ πλάνο για κάτι σαν psp οπότε αν πούμε ότι θα είχε καποια ελπίδα θα ήταν μονάχα αν το ξαναεφτιαχναν από την αρχή για psp αλλά θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό.Και το καλύτερο optimazation να έκαναν για να τρέξει το 4 στο psp στην καλύτερη θα βλέπαμε μόνο τα μούσια του κράτος και μια φωνή να λέει BOY🤣🤣. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Mistwalker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 hour ago, najinblue3 said: Μιλαω γενικα για το τοπικ οχι συγκεκριμενα, και αν το παρακολουθεις υπαρχει ιδιαιτερη αρνητικοτητα μονο προς το ps4. Παρ ολα αυτα σαν κατοχος και των 2 κονσολων, τα αρνητικα του switch ειναι οχι απλα περισσοτερα, ειναι χαοδης η διαφορα. Οταν κυκλοφορει κοντρολερ που ειναι σχεδιασμενο για να χαλασει, δε μπορω να αναφερω τιποτα αλλο σαν αρνητικο. Τα remasters τα θεωρω απαραδεκτα γενικα σε ολες τις πλατφορμες, ειπαμε να εχουμε 2-3 τιτλους που ειναι απιστευτα διαμαντια(οπως το demons souls που το περιπενω πως και πως στο ps5 ενα παιχνιδι που διαμορφωσε ενα ολοκληρο genre). Τετοια παιχνιδια ας βγουνε. Μη με βγαζεις ομως 3 και λιγο remasters. Παρακολουθώ το topic από την αρχή και δεν θα έλεγα οως βλέπω κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ειδικά πιο παλιά, θυμάμαι αρκετούς να μπαίνουν να μας λένε πόσο χάλια κονσόλα έχει και πόσο δεν θα πουλήσει. Τα αρνητικά όπως είπα ήδη είναι κάτι σχετικό για τον καθένα. Έχω και τα 2, 3 αν βάλουμε και το One μέσα, και δεν βλέπω καμία χαώδη διαφορά. Είναι ξεκάθαρα θέμα του τι περιμένει ο καθένας και τι απαιτήσεις έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Αν μπορεί η κυβέρνηση ας κάνει τη μαγκιά που έχουν κανει Γαλλια,Γερμανία,Ισπανία και για να κυκλοφορήσει το game στη χώρα τους πρεπει να είναι μεταφρασμένο ή μεταγγλωτισμενο. Για ποιο λογο να ασχοληθει η εδω κυβερνηση για μια κονσολα η οποια δεν πουλαει στην χωρα μας (με βαση τα επισημα στοιχεια παντα)? Και ασε που δεν μου ερχονται πολλα nintendo exclusives τα οποια πχ να χρειαζονται Ελληνικους υποτιτλους . Να κανουμε τον σταυρο μας που εχουμε και μια αντιπρόσωπο στην χωρα μας ή πχ τωρα με την εναλλακτικη της 8bitdo που εισαγεται και επισημα σε μας. Οσο για τα παιχνιδια του Wii U καλοδεχουμενα να ερθουν στο Switch,αλλα οχι με αρχικη τιμη 60ευρω,ειδικα απο την στιγμη που πολλα απο αυτα ειναι απλες μεταφορες και οχι remastered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, NickTG είπε Παρακολουθώ το topic από την αρχή και δεν θα έλεγα οως βλέπω κάτι τέτοιο. Αντίθετα, ειδικά πιο παλιά, θυμάμαι αρκετούς να μπαίνουν να μας λένε πόσο χάλια κονσόλα έχει και πόσο δεν θα πουλήσει. Τα αρνητικά όπως είπα ήδη είναι κάτι σχετικό για τον καθένα. Έχω και τα 2, 3 αν βάλουμε και το One μέσα, και δεν βλέπω καμία χαώδη διαφορά. Είναι ξεκάθαρα θέμα του τι περιμένει ο καθένας και τι απαιτήσεις έχει. Ειναι συγκεκριμενοι αυτοι που συνεχεια κραζουν, 1-2 ατομα. Παρ ολα αυτα στο ξαναλεω, οταν η κονσολα εχει ενα τοσο προβληματικο κοντρολερ, δεν μπορω να αναφερω αλλα αρνητικα τυπου online subscription, ui κτλπ. Μακραν το χειροτερο κοντρολερ που εχει υπαρξει και ειναι ντροπη που εξακολουθει και το πουλαει στα 90 ευρω με επισημη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για ποιο λογο να ασχοληθει η εδω κυβερνηση για μια κονσολα η οποια δεν πουλαει στην χωρα μας (με βαση τα επισημα στοιχεια παντα)? Και ασε που δεν μου ερχονται πολλα nintendo exclusives τα οποια πχ να χρειαζονται Ελληνικους υποτιτλους . Να κανουμε τον σταυρο μας που εχουμε και μια αντιπρόσωπο στην χωρα μας ή πχ τωρα με την εναλλακτικη της 8bitdo που εισαγεται και επισημα σε μας. Οσο για τα παιχνιδια του Wii U καλοδεχουμενα να ερθουν στο Switch,αλλα οχι με αρχικη τιμη 60ευρω,ειδικα απο την στιγμη που πολλα απο αυτα ειναι απλες μεταφορες και οχι remastered. Η κυβέρνηση ούτε για τη nin ούτε sony ούτε ms θα νοιαστει.Η sony αποφάσισε από μονη της να κάνει support την Ελληνική γλώσσα σε κάποια exclusive και μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε.Αλλα όχι ότι είναι και αρνητικό να μην το έχει η nin ή ms. Για τις μεταφορές wii u αλλά και τα switch games είπαμε αφού υπάρχει πορωμενο κοινό από πίσω όπου γουστάρει να τους αρμεγει η nin και να λένε και ευχαριστώ η κατάσταση δεν θα αλλάξει.Μεχρι και εδώ βλέπεις πολλά σχολια ότι προτιμάει ο κόσμος τα ακριβά games της nintendo για το λογο να πουλήσουν ένα game ώστε να πάρουν αλλο και αυτοί που τους αρέσει να τα κρατάνε δυστυχώς την έχουν πατήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 31/01/2020 at 17:43, Fulgore said: Ουτως ή αλλως και απο παιχνιδια,αυτη την περιοδο εχω ξεκινησει με το Pokemon Lets Go που δεν το λες και παιχνιδι που σηκωνει τεραστια κουβεντα. Πάντως αν σε κάποια φάση θες να πας για 100% Pokedex completion (πλην Mew, όπου δεν παίζει να δώσω €40κάτι για ένα μαραφέτι που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ, απλά για το "προνόμιο" του 151st Pokeyman) μπορώ να σου στείλω κανένα version exclusive που ίσως σου λείπει - το τερμάτισα πρόσφατα και εφ'όσον πήρα το πολυπόθητο Shiny Charm μπορώ να "βοηθήσω" λίγο. On 28/01/2020 at 13:16, Greygore said: Μια και σιγά-σιγά έχω "ξεκαθαρίσει" το backlog (στο Switch πάντα, έτσι; ) άρχισα να γλυκοκοιτάζω το The World Ends With You. Έχοντας ρίξει τριψήφιο αριθμό ωρών στο DS version, θα ήθελα να ρωτήσω αν το δοκίμασε κανείς στο Switch - έχω γενικά μια μικρή ανησυχία πως σε TV mode τα motion controls κάνουν ορισμένα pins/attacks δύσκολα στη χρήση (μια και η αρχική έκδοση είχε ήδη κάποια μικρά θέματα με την αναγνώριση gesture, ειδικά μεταξύ tap-activated και slash-activated), οπότε τυχόν εμπειρίες απο πρώτο (δεύτερο ) χέρι θα μου ήταν πολύ χρήσιμες Υπέκυψα τελικά και το πήρα (κατά 90% λόγω νοσταλγίας και της "υπόσχεσης remixed OST) - δυστυχώς οι ανησυχίες μου ήταν βάσιμες, καθώς σε TV mode το παιχνίδι το ένιωθα να φτάνει στα όρια του unplayable. Κάτι απο το "περίεργο" cursor, κάτι απο το κάκιστο sensitivity, ίσως και λίγο το οτι και η αρχική έκδοση είχε αστοχίες όσο αφορούσε το gesture accuracy (και οι οποίες πολλαπλασιάστηκαν με το νέο control scheme), το TWEWY: Final ReMix απλά δεν παλεύεται με χρήση joycon. Πάλι καλά που σε handheld mode (με χρήση του touch screen) είναι πολύ πιο βατό... αν και μάλλον θα αρχίσω το ψάξιμο για stylus σε αυτή την περίπτωση. TL:DR, θεωρώ πως η συγκεκριμένη έκδοση αξίζει μόνο εφ'όσον είστε ΟΚ με αποκλειστική χρήση του touch/handheld mode. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Greygore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Να σου κανω μια απλη ερωτηση,τι κανουν τα gow και horizon ακριβως και πανε τα action adventures ενα βημα μπροστα οπως λες???Γιατι αδυνατω να το δω προσωπικα. Θες να πουμε για το horizon που υποτιθεται οτι ειναι open world και ειναι τερμα γραμμικο???Οταν τελειωσα το botw εβαλα να παιξω το horizon και το παρατησα οταν επρεπε να βρω ενα συγκεριμενο μονοπατι για να μπορεσω να ανεβω ενα βουνο. Οσο για το god of war εχω γραψει πολλες φορες για το συγκεκριμενο παιχνιδι και στο αντιστοιχο topic. Tωρα για το exclusive της nintendo που ρωτας ,ξεκαθαρα το botw.Για μενα δεν υπαρχει συγκριση. Παντως μπορω να σου πω exclusive του ps4 που θεωρω μακραν καλυτερο απο το Gow και το horizon.Μιλαω προφανως για το bloodborne.Ακομα και το sekiro,που δεν ειναι βεβαια exclusive,ειναι κλασης ανωτερο απο αυτα που αναφερεις.Και ο λογος ειναι απλος ,η from software βαζει προτεραιοτητα το gameplay στα παιχνιδια αυτα,ωστε να ειναι τερμα διασκεδαστικα παρα το ξυλο που τρως.Καλα τα γραφικα και η ιστορια δεν λεω,αλλα αμα το gameplay ειναι μετριο,οπως στο gow και horizon,για μενα προσωπικα τουλαχιστον εεε θα το βαρεθω το παιχνιδι και θα ειναι απλα αγγαρεια. wii u game ειναι το botw , ξεκαθαρα port ειναι η εκδοση του switch... το παιχνιδια φτιαχτηκε για το wii u. δεν εχω καμια αντιρρηση για την ποιοτητα του παιχνιδιου. Καποιο exclusive στο switch υπάρχει? αυτό ρωτάω. και τα 2 παιχνιδια της sony ειχαν gameplay mechanics που δεν τα ειχαμε ξαναδει , οταν ολη η ΑΑΑ βιομηχανια το παιζει safe....ενα πραγμα στο οποιο ειχε μεγαλη υπεροχη το botw βεβαια ηταν το exploration, που σιγουρα ηταν πολυ πιο rewarding. Αν η nintendo εβγαζε περισσοτερα παιχνίδια στο υφος του zelda, θα ηταν αλλη συζητηση...Το ocarina of time ειναι στα αγαπημενα μου παιχνιδια ever και το botw σιγουρα στα top games της τελευταιας 5αετιας για μενα... Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Te0sX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 To 198X είναι πάρα πολύ μικρό, ωστόσο είναι υπέροχο. Μια μικρή και νοσταλγική ιστορία εξελίσσεται, και ο χρήστης παίζει μονο 5 arcade παιχνίδια, τα οποία είναι όντως ωραία, αλλά μικρούλια και αυτά. Μην περιμένει κάποιος καμία παιχνιδάρα, ωστόσο είναι μια ευχάριστη εμπειρία, και σε πολλούς θα φέρει πολλές αναμνήσεις και εικόνες. Θα το ξανα παίξω σίγουρα. Περιέχει ωραία λόγια βγαλμένα απο την ζωή, όπως φάνηκε και στο τραιλερ. Θα ήθελα να είχε λίγα ακόμα πράγματα, να μπορούσα να εξερευνήσω π.χ το game club μόνος μου, αλλά οκ, δεν πειράζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 13 ώρες πριν, najinblue3 είπε Δεν ειναι το οπαδιλικι, ειναι οτι υπαρχει μια αρνητικοτητα προς το ps4 για διαφορους λογους που δεν μπορω να καταλαβω. Πιασαμε το GoW εδω και 3 σελιδες που ηταν μια νεα προσπαθεια και σιγουρα θα ειχε αρνητικα αλλα σαν νεο entry ηταν πολυ καλο για το ειδος του. Δε μπορω να καταλαβω γτ υπαρχει τοση αρνητικοτητα για το GoW συγκεκριμενα. Σαν switch topic καλο θα ηταν να βλεπαμε τα αρνητικα αυτης της κονσολας που ειναι σιγουρα πολλα περισσοτερα απο το ps4 η το καθε ps4. Ας πουμε αυτη η αηδια με τα remasters και τις επανακυκλοφοριες που υπαρχει απο παντα δε βλεπω να ενοχλει και πολλους Ούτε αρνητικότητα ούτε τίποτα. Η ωμή πραγματικότητα είναι. Το βάθος για το οποίο ξεκίνησα να μιλάω εγώ και μεταλλάχθηκε μετά για κάποιον μαγικό λόγο στο μυαλό σας ως "ps4 hater" ή ρηχό = κακό τη στιγμή που έχω ps4 με μπόλικα παιχνίδια κιόλας είναι δικό σας πρόβλημα ανάγνωσης και κατανόησης. Ισως εγώ έχω fail στο πως τα γράφω και δεν τα καταλαβαίνετε ή έχετε εσείς fail στο να μπορείτε να καταλάβετε και να αντιληφθείτε game mechanics. Για να καταλάβεις λοιπόν ότι ρηχό όχι απαραίτητα κακό θα σου γράψω ορισμένα παιχνίδια που είναι άψογα (αλλά ρηχά): SOMA, Brothers: a tale of two sons, Inside, Batman: Arkam Knight και πολλά πολλά ακόμα. Το GoW λοιπόν επειδή προσπάθησε να εισάγει κάτι νέο δεν σημαίνει ότι το έκανε με επιτυχία, και το Starfox Zero έβαλε κάτι νέο στην συνταγή του αλλά δεν βλέπω να εκτιμήθηκε το ίδιο και δικαίως. Οι νέες προσθήκες δεν σημαίνει καλύτερα. Σε ότι αφορά τις επανακυκλοφορίες και remasters πάντως είναι απαραίτητο κακό. Για πολλούς λόγους και είναι θεμιτό και γίνεται πράξη από όλους. Ευτυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Greygore είπε Πάντως αν σε κάποια φάση θες να πας για 100% Pokedex completion (πλην Mew, όπου δεν παίζει να δώσω €40κάτι για ένα μαραφέτι που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ, απλά για το "προνόμιο" του 151st Pokeyman) μπορώ να σου στείλω κανένα version exclusive που ίσως σου λείπει - το τερμάτισα πρόσφατα και εφ'όσον πήρα το πολυπόθητο Shiny Charm μπορώ να "βοηθήσω" λίγο. Το σκεφτηκα αυτο που λες περι 100%,αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει καν καποιο συστημα achievement/trophy στο Switch,το θεωρω ψιλο ανουσιο στην παρουσα φαση παντα που εχω και μεγαλο backlog στην κονσολα να καθομαι να κυνηγαω να παω το pokedex 100%. Ειδικα δε οταν οι περισσοτεροι γνωστοι/φιλοι μου ουτε καν Switch δεν εχουν,για να πεις οτι ειναι σαν τις παλιες gameboy εποχες που καναμε διαγωνισμο ποιος θα τα πιασει ολα στις red/blue/yellow Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις