Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

44 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Αν εννοείς physical νομίζω πως ναι είναι.

Σε digital τα 1+2 τώρα είναι στο χαμηλότερό τους στα 21 ευρώ περίπου και το season pass του δεύτερου στα 13.

https://www.dekudeals.com/search?q=overcooked

Ναι physical!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

49 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Το botw που το έπαιξα πρόσφατα μετά από τόσα patch δεν θα έλεγα ότι είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα

Σε ελάχιστες περιοχές (τύπου korok forest) έβλεπα τα frames να πέφτουν αισθητά α

Δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα αλλά το συναντάς σε random καταστάσεις μέχρι και όταν έχεις ανοιχτό το skill που σταματάει το χρόνο και ανάλογα με την κάμερα το καταλαβαίνεις πιο εύκολα.Στο κόροκ κάνει μπαμ συνέχεια απλώς το έβαλα στη λίστα με τα games που έπαιξα και δεν έχει φτιαχτεί μετά από patches.

38 λεπτά πριν, xavier είπε

τελικα θα μας πειτε ποιο παιχνιδι εχει βγαλει η νιντεντο exclusive για το switch που το συγκρινετε με το god of war και το uncharted? Εχουν κανει καποιο παιχνιδι που δεν ειναι πλατφορμερ? 

τοσο το god of war οσο και το horizon πηγαν τα action adventures ενα βημα παραπερα απο οτι ειχαμε δει μεχρι τωρα...καθαρα απο gameplay.

Το god of war ειδικά από gameplay πήγε ένα βήμα πίσω ακόμα κ από τον προκάτοχο του (εξαιρώ το σύστημα μαχης ) Αν καποιο game έκανε breakthrough είναι το botw . Στο gow βγαλαν το άλμα , σπαμαρες με τον μικρό με το τετράγωνο στα τυφλά και στο τέλος κέρδισες ,γρίφοι χειρότεροι κ από το gow 3 ,physics ανύπαρκτα ( δεν ζητάω να ναι και botw αλλά τα βασικά τουλάχιστον ) οργανικοτητα και αλληλεπίδραση με το περιβάλλον ανύπαρκτα . Όλα προς θυσία των γραφικών ,του στορυ (boy) , και του περίφημου μονοπλάνου που ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο ο ντόρος . 
Πραγματικα αν θεωρείς ότι το gow έχει τρομερό gameplay δεν έχεις παίξει botw , smash , souls

• Like 3

1 ώρα πριν, xavier είπε

τελικα θα μας πειτε ποιο παιχνιδι εχει βγαλει η νιντεντο exclusive για το switch που το συγκρινετε με το god of war και το uncharted? Εχουν κανει καποιο παιχνιδι που δεν ειναι πλατφορμερ? 

τοσο το god of war οσο και το horizon πηγαν τα action adventures ενα βημα παραπερα απο οτι ειχαμε δει μεχρι τωρα...καθαρα απο gameplay.

Να σου κανω μια απλη ερωτηση,τι κανουν τα gow και horizon ακριβως και πανε τα action adventures ενα βημα μπροστα οπως λες???Γιατι αδυνατω να το δω προσωπικα.

Θες να πουμε για το horizon που υποτιθεται οτι ειναι open world και ειναι τερμα γραμμικο???Οταν τελειωσα το botw εβαλα να παιξω το horizon και το παρατησα οταν επρεπε να βρω ενα συγκεριμενο μονοπατι για να μπορεσω να ανεβω ενα βουνο.

Οσο για το god of war εχω γραψει πολλες φορες για το συγκεκριμενο παιχνιδι και στο αντιστοιχο topic.

Tωρα για το exclusive της nintendo που ρωτας ,ξεκαθαρα το botw.Για μενα δεν υπαρχει συγκριση.

Παντως μπορω να σου πω exclusive του ps4 που  θεωρω μακραν καλυτερο απο το Gow και το horizon.Μιλαω προφανως για το bloodborne.Ακομα και το sekiro,που δεν ειναι βεβαια exclusive,ειναι κλασης ανωτερο απο αυτα που αναφερεις.Και ο λογος ειναι απλος ,η from software βαζει προτεραιοτητα το gameplay στα παιχνιδια αυτα,ωστε να ειναι τερμα διασκεδαστικα παρα το  ξυλο που τρως.Καλα τα γραφικα και η ιστορια δεν λεω,αλλα αμα το gameplay ειναι μετριο,οπως στο gow και horizon,για μενα προσωπικα τουλαχιστον εεε θα το βαρεθω το παιχνιδι και θα ειναι απλα αγγαρεια.

• Like 2

Και το hellblade shenua αν το δούμε μονάχα σαν gameplay λες τι είναι αυτό το πράγμα.Αλλα αν βάλεις το story που έχει και τη δουλειά που έριξαν στα περιβάλλοντα και ειδικά στον ήχο όπου με καλά ακουστικά αισθάνεσαι λες και όντως τρελαίνεσαι και ακούς φωνές το game μετατρέπεται σε αριστούργημα.Δεν γίνεται όλα τα games να είναι τέλεια σε όλους του τομείς,το καθένα κάνει focus σε αυτό που θέλουν να δείξουν και μετά τα άλλα συμπληρώνουν.

1 hour ago, xavier said:

Εχουν κανει καποιο παιχνιδι που δεν ειναι πλατφορμερ? 

Προφανώς όχι, αλλά μην περιμένεις να το διαβάσεις αυτό στο θέμα. 

Μόνο τυφλούς οπαδούς θα πετύχεις εδώ. 

• Like 2

4 λεπτά πριν, NickTG είπε

Οπότε το zelda είναι platform

16 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν ειναι το οπαδιλικι, ειναι οτι υπαρχει μια αρνητικοτητα προς το ps4 για διαφορους λογους που δεν μπορω να καταλαβω. Πιασαμε το GoW εδω και 3 σελιδες που ηταν μια νεα προσπαθεια και σιγουρα θα ειχε αρνητικα αλλα σαν νεο entry ηταν πολυ καλο για το ειδος του. Δε μπορω να καταλαβω γτ υπαρχει τοση αρνητικοτητα για το GoW συγκεκριμενα. Σαν switch topic καλο θα ηταν να βλεπαμε τα αρνητικα αυτης της κονσολας που ειναι σιγουρα πολλα περισσοτερα απο το ps4 η το καθε ps4. Ας πουμε αυτη η αηδια με τα remasters και τις επανακυκλοφοριες που υπαρχει απο παντα δε βλεπω να ενοχλει και πολλους

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Ας πουμε αυτη η αηδια με τα remasters και τις επανακυκλοφοριες που υπαρχει απο παντα δε βλεπω να ενοχλει και πολλους

Πολλούς τους ενοχλεί αλλά δεν είναι στο χέρι μας να γίνει κάτι.Ας πούμε η EA τι κράξιμο έχει φάει παγκόσμιος για τα microtrasanctions και το αποτέλεσμα πιο ήταν;2.8 BILLIONS μόνο τα microtrasanctions για το 2019.

Δυστυχώς όταν ο κόσμος υποστηρίζει ένα πρόβλημα με το πορτοφόλι του σε όποια μορφή και αν είναι η κάθε εταιρία θα το συνεχίζει.

Επεξ/σία από Mistwalker

14 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Πολλούς τους ενοχλεί αλλά δεν είναι στο χέρι μας να γίνει κάτι.Ας πούμε η EA τι κράξιμο έχει φάει παγκόσμιος για τα microtrasanctions και το αποτέλεσμα πιο ήταν;2.8 BILLIONS μόνο τα microtrasanctions για το 2019.

Ποσο δικιο εχεις, δεν εχω να προσθεσω τπτ

1 ώρα πριν, kolivas είπε

Το god of war ειδικά από gameplay πήγε ένα βήμα πίσω ακόμα κ από τον προκάτοχο του (εξαιρώ το σύστημα μαχης ) Αν καποιο game έκανε breakthrough είναι το botw . Στο gow βγαλαν το άλμα , σπαμαρες με τον μικρό με το τετράγωνο στα τυφλά και στο τέλος κέρδισες ,γρίφοι χειρότεροι κ από το gow 3 ,physics ανύπαρκτα ( δεν ζητάω να ναι και botw αλλά τα βασικά τουλάχιστον ) οργανικοτητα και αλληλεπίδραση με το περιβάλλον ανύπαρκτα . Όλα προς θυσία των γραφικών ,του στορυ (boy) , και του περίφημου μονοπλάνου που ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί ο ο ντόρος . 
Πραγματικα αν θεωρείς ότι το gow έχει τρομερό gameplay δεν έχεις παίξει botw , smash , souls

Πλάκα κάνεις.....

Συγκρίνεις καταρχάς εντελώς ανόμοια πράγματα αλλά μην βάζεις και το botw ως το άγιο δισκοπότηρο των games.....και μιλάτε απαξιωτικά για games όπως god of war, horizon, last of us ktl

Το χειρότερο ζελντα σε dangeons ούτε καν θυμάμαι πως λέγονται , θυμήθηκα shrine kati και σε παιχνίδι ανοιχτού κόσμου που όταν το τελειώνεις βγάζοντας το τελικό boss παπαλά δεν μπορείς να εξερευνησεις άλλο ..... Ελεος.

Θα το καταλάβω μόνο εάν δεν έχεις παίξει όλα τα προηγούμενα ζελντα γιατί έχεις αυτή την γνώμη.

Τώρα για όσους είναι οπαδοί και αρνητικοί τόσο στο gow παρτε το χαμπάρι όπως και εγώ και συμβιβαστείτε με αυτό.... Γραφικά επιπέδου gow sε zelda θα δούμε σε περίπου 7 χρόνια γιατί έτσι έχουμε μάθει την νιντυ .

Καλά και τα phisics αλλά εγώ είμαι gamer πρώτα βλέπω τα γραφικά και μετά το sprite που χάνει την ισορροπία του........

Επίσης

1.κανόνας ποτέ μην περιμένετε  να πέσει η τιμή σε παιχνίδια της ninty γιατί πχ το gow το πήρα 15 ευρώ μετά από ένα χρόνο το ζελντα ακόμα έχει στον Θεό....

2.κανονας ποτέ μην περιμένετε να δείτε ελληνικά έστω σαν υπότιτλους σε παιχνίδι της ninty.......δέν το έκανε ποτέ και ούτε θα το κάνει.

3.κανονας.τεχνολογικα θα είσαι πάντα μια γενιά πίσω...... Ξέρω και εγώ αυτό λέω τι να τα κάνεις τα fps ,πολύγωνα κτλ εμένα με ενδιαφέρει μόνο το gameplay άσχετα αν πια δεν παίζω arkanoid.

4.κανονας.αγαπαμε την ninty ειδικά η γενιά των 40 φεύγα γιατί έχουμε ωραίες αναμνήσεις και γι'αυτό την υποστηρίζουμε αλλά πρέπει να ρίξει λίγο τον πήχη στις τιμές των παιχνιδιών.

• Confused 1
  • Sad 1

Συνεχίζω να μη καταλαβαίνω αυτή τη σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων. 3 σελίδες συγκρίνεται το GoW με το Zelda και αν υπάρχει διάθεση μπορούμε να φάμε 50αριά ακόμη για να κάνουμε MarioKart VS Gran Tourismo, Splatoon VS Call of Duty, Smash vs StreetFighter,  Pokemon VS Persona 5.

Τι σχέση έχουν αυτά τα παιχνίδια μεταξύ τους ή τι σχέση έχουν οι κονσόλες μεταξύ τους? Η μία φτιάχτηκε για να παίζει σε 50" τηλεοράσεις και βγάζει τα αντίστοιχα games που να ταιριάζουν σε αυτό το concept και η άλλη φτιάχτηκε για να παίζεται handheld στις 7" και βγάζει επίσης τα αντίστοιχα games (άσχετα αν δίνει υπάρχει η δυνατότητα και για τις δύο να κάνουν το αντίστροφο μέσω dock ή streaming). 

Δε θα έπαιζα ποτέ GoW/Bloodborne κτλ. σε handheld 7" και ας έπαιζαν άψογα. Όπως επίσης δε θα έπαιζα και την πλειοψηφία των games του Switch στις 50" όρθιος. Το switch μου συνδέθηκε στην TV μόνο όσο έπαιζα το BoTW. Σε καμιά άλλη περίπτωση (αυτό προφανώς είναι κάτι προσωπικό).

Γιατί έχετε ξεχειλώσει τα βυζιά σας για να αποδείξετε ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο? Συγκρίνετε μηχανάκι με αυτοκίνητο. Με το ένα πας στη δουλειά με το άλλο πας ταξίδι.

55 minutes ago, najinblue3 said:

Δεν ειναι το οπαδιλικι, ειναι οτι υπαρχει μια αρνητικοτητα προς το ps4 για διαφορους λογους που δεν μπορω να καταλαβω. Πιασαμε το GoW εδω και 3 σελιδες που ηταν μια νεα προσπαθεια και σιγουρα θα ειχε αρνητικα αλλα σαν νεο entry ηταν πολυ καλο για το ειδος του. Δε μπορω να καταλαβω γτ υπαρχει τοση αρνητικοτητα για το GoW συγκεκριμενα. Σαν switch topic καλο θα ηταν να βλεπαμε τα αρνητικα αυτης της κονσολας που ειναι σιγουρα πολλα περισσοτερα απο το ps4 η το καθε ps4. Ας πουμε αυτη η αηδια με τα remasters και τις επανακυκλοφοριες που υπαρχει απο παντα δε βλεπω να ενοχλει και πολλους

Δεν είδα πάντως κάτι τέτοιο στο μήνυμα του ikaruga24 που ξεκίνησε η συζήτηση. 

Δεν μίλησε ούτως ή άλλως για το PS4 ως σύνολο αλλά για κάποια παιχνίδια του. Ακόμα και για αυτά μίλησε για έναν τομέα τους. 

Τώρα για τα αρνητικά και αν είναι περισσότερα από το PS4 ή το One είναι σχετικό και ανάλογα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του καθενός. 

Remasters και επανακυκλοφοριες υπάρχουν γενικά. 

Ειδικά στο Switch και εφόσον μιλάμε για παιχνίδια του Wii U εγώ είμαι υπέρ αφού οι περισσότεροι δεν τα έχουν παίξει. 

Ακόμα και από το Wii θα ήθελα να δω κάποια καλά παιχνίδια που δεν είχαν την αναγνώριση που έπρεπε. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό είναι να έχετε τις απόψεις σας και είναι σεβαστές αλλά το τι ασυναρτησίες έχω διαβάσει στις τελευταιές σελίδες δεν λέγεται. Classic console wars.

Για να μην πω ότι το thread έχει εκτροχιαστεί εντελώς σε βαθμό αηδίας. Αλλά ποιος νοιάζεται μωρέ; Φανατισμός πάνω απ'ολα!

Επεξ/σία από RedAlert539

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...