dekulinkgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε 189 δολλάρια μόνο; Πφφ πολύ φθηνό για τα γούστα μου. Μα γιαυτο στο ψησιμο ειμαι μονο. 🤣Η τιμη του ειναι απαγορευτικη δυστηχως.
jerry banana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Παιδια ποσο πιστευετε οτι μπορει να πεσει η τιμη του ninetndo switch στο black friday?Πανω κατω.
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, jerry banana said: Παιδια ποσο πιστευετε οτι μπορει να πεσει η τιμη του ninetndo switch στο black friday?Πανω κατω. Δεν πρόκειται να πέσει η τιμή, ίσως βγάλουν bundles και πιθανότατα θα βγάλει κάποια μεγάλη αλυσίδα επιστροφή με κάρτες Eurobank.
jerry banana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 32 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν πρόκειται να πέσει η τιμή, ίσως βγάλουν bundles και πιθανότατα θα βγάλει κάποια μεγάλη αλυσίδα επιστροφή με κάρτες Eurobank. Ισχυει και για τις debit eurobank?
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 minutes ago, jerry banana said: Ισχυει και για τις debit eurobank? Πρέπει να βγει πρώτα προσφορά για να το μάθουμε, πέρυσι ίσχυε.
Mistwalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Υπαρχει καποιος υπευθυνος στην N που τα δοκιμαζει και λεει ωραιο παιχνιδι για κονσολα ή οποιος θελει πεταει οτι 💩💩 εφτιαξε στο eshop; Το κραξιμο αρχισε να δυναμωνει κιαλο μετα το δευτερο nindies direct και δικαιολογημενα.Ελπιζω καποια στιγμη να καταλαβουν τι βλακεια εχουν κανει και τα καλα indies πλεον χανονται οπως στο steam αναμεσα στην καθε πα.......ρια που βγαζει ο καθε ασχετος ωστε να βγει η N μετα χαρουμενη και να πει οτι στον 1 χρονο εβγαλαν 1200 games. 5 1
D.Luffy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ελπιζω καποια στιγμη να καταλαβουν τι βλακεια εχουν κανει και τα καλα indies πλεον χανονται οπως στο steam αναμεσα στην καθε πα.......ρια που βγαζει ο καθε ασχετος ωστε να βγει η N μετα χαρουμενη και να πει οτι στον 1 χρονο εβγαλαν 1200 games. Βάλε και το δύσχρηστο και λειψό μενού του eshop του Switch και η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Όλο το UI και η φιλοσοφία του, έχει σχεδιαστεί μόνο για μια χούφτα παιχνίδια. Λες και εξαρχής πίστευαν ότι δεν θα είχε την αποδοχή που απέκτησε. 1
St@th1sm Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ανέβηκαν οι προσφορές για αυτην την εβδομάδα στο eshop του Switch και έχει το Mario kart 8, το Splatoon 2 , το Arms και το Doom στα 40 ευρο το κάθε ένα. Το σκέφτομαι για το Splatoon είναι 10 ευρο κάτω από τα σκρουντζομαγαζα. 1
Mistwalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 31 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Βάλε και το δύσχρηστο και λειψό μενού του eshop του Switch και η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Όλο το UI και η φιλοσοφία του, έχει σχεδιαστεί μόνο για μια χούφτα παιχνίδια. Λες και εξαρχής πίστευαν ότι δεν θα είχε την αποδοχή που απέκτησε. Μαλλον οντως δεν το πιστευαν οτι θα ειχε την επιτυχια που εχει τωρα γιατι απο την αρχη ελεγαν για εκπτωσεις τιμης αν επαιρνε απο την αρχη το δρομο του wii u και αλλα τροπους για να μην εχουν ακομα μια fail πορεια. Για το ui και το eshop θελω να πιστευω οτι θα κανουν κατι με την εναρξη της συνδρομης με το update 6.0 που λενε οτι βρηκαν οι modders αλλιως για 1-2 χρονια το βλεπω να μενει ιδιο γιατι τωρα προσφατα εγραψαν οτι ψαχνουν προσωπικο για το ui.
nekrik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, St@th1sm είπε Ανέβηκαν οι προσφορές για αυτην την εβδομάδα στο eshop του Switch και έχει το Mario kart 8, το Splatoon 2 , το Arms και το Doom στα 40 ευρο το κάθε ένα. Το σκέφτομαι για το Splatoon είναι 10 ευρο κάτω από τα σκρουντζομαγαζα. Digital όμως όχι physical !
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Πετάει τυράκι η Ν για να τσιμπήσετε, να αγοράσετε multiplayer games και σε 20 μέρες να σας κλειδώσει το online.
Mistwalker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ενα 20ρικο το χρονο και αν το παρεις απο αλλο region θα ειναι καπου στα 15-16€. Τα 4 μεγαλα games που εβαλε σημερα αν δεν σε νοιαζει που ειναι digital και μπορουμε ακομα να αγορασουμε απο αφρικη ειναι καλη τιμη τα 29€.Μονο το doom ειναι περιεργη φαση με τα 20+ gb που θελει.
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Για να είμαι ειλικρινής, ψήνομαι να σκοτώσω τα physical MK8D και Splatoon 2 που έχω και να τα τσιμπήσω digital από Αφρική. Έχω βαρεθεί να βαζοβγάζω κασετάκια. Λογικά πουλιόνται ένα 50άρικο και τα δύο physical μαζί, ε; 1
Desmond Kind Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Στα παιρνω εγω ενα 50ρικο και τα δυο μαζι αν θες... Στειλε μου inbox
orck Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 50 λεπτά πριν, Malthador είπε Για να είμαι ειλικρινής, ψήνομαι να σκοτώσω τα physical MK8D και Splatoon 2 που έχω και να τα τσιμπήσω digital από Αφρική. Έχω βαρεθεί να βαζοβγάζω κασετάκια. Λογικά πουλιόνται ένα 50άρικο και τα δύο physical μαζί, ε; Και οταν φας το ultra zuper ban τι θα παιζεις; Θα πηγαινεις πανω κατω στο μενου; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις