Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι λες. Πήρα PS4 πέρυσι στην Black Friday, είχε βάλει ο Γερμανός 20% επιστροφή με Eurobank και όλα τα μεγάλα exclusives στα 20 ευρώ. Με περίπου 300 ευρώ* τσίμπησα PS4 μαζί με 5 exclusives και πηρα και 60 ευρω πίσω για μελλοντικές αγορές, δηλαδή πρακτικά όλα αυτά μου βγήκαν 240 ευρώ. Και γαμώ ήταν η Black Friday πέρυσι. 

*υπολογίζοντας ότι σκότωσα για ένα 30αρι το GT που είχε μέσα το bundle και δεν με ενδιέφερε. 

Καλως η κακως δεν εχω καρτα Eurobank.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Merdock είπε

Παίδες σκέφτομαι να τσιμπήσω την κονσόλα μέσα στο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

Αναμένεται να βγει κάποια νέα έκδοση με updated hardware μέσα στο έτος ή να πέσει αρκετά η τιμή στο Black Friday ή να προχωρήσω άφοβα σε αγορά;

Προς το παρόν το μόνο που φαίνεται στον ορίζοντα είναι πως θα κυκλοφορήσουν πακέτα με παιχνίδια τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προσφέρονται σε ψηφιακή μορφή. Περιμέναμε να προχωρήσει η Ν επίσημα σε πτώση τιμής αλλά όσο περνάει ο χρόνος και φτάνουμε στο τελευταίο τρίμηνο του 2018 φαντάζει δυσκολότερο να συμβεί. Επομένως στο κομμάτι της τιμής μπορείς να περιμένεις προσφορές από τα καταστήματα, η προσφορά επιστροφής 20% της eurobank που προαναφέρθηκε ήταν και η καλύτερη μέχρι τώρα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, orck είπε

Καλως η κακως δεν εχω καρτα Eurobank.

Το ίδιο έκανα κι εγω με το Switch και την επιστροφή της Eurobank αλλά με κάρτα φίλου μιας και δεν είχα και του έδωσα λιγότερα χρήματα αφού η πίστωση έμεινε στην κάρτα του.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Καιρός ήταν να βγει το Bastion στο Switch. Αναρωτιόμουν αρκετές φορές για πιο λόγο δεν κυκλοφόρησε τόσο καιρό. 

Εγώ από την άλλη απορώ πως το κυκλοφόρησαν (όχι ότι με χαλάει) αφού μιλάμε για παιχνίδι επταετίας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εγώ από την άλλη απορώ πως το κυκλοφόρησαν (όχι ότι με χαλάει) αφού μιλάμε για παιχνίδι επταετίας. 

Μα γιατί απορείς? Αφού είναι προφανές ότι από τη μεριά του δημιουργού είναι έξτρα κέρδος με πολύ μικρό κόστος... Και από την άλλη το Switch είναι πλέον η ιδανική πλατφόρμα για Indie games οπότε έχουν εξασφαλισμένες πωλήσεις και σίγουρο market. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 minutes ago, Bourdoulas said:

Το Bastion είναι ο ένας από τους δύο λόγους που με έκαναν να ασχοληθώ εντατικά με την indie σκηνή (ο άλλος ήταν το Braid). Τα συναισθήματα που μου έβγαλε όταν το επαιξα πρώτη φορά, δεν μου τα ειχαν βγάλει ούτε ΑΑΑ games. 

Η μοναξιά του Kid, η ματαιόδοξη κατάντια του Zuff και η τραγική μοίρα του κόσμου μετά το Calamity έδεναν απίστευτα με το εξαιρετικό gameplay και την φωνή του αφηγητή που σε στιγμάτιζε. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Malthador είπε

Btw, έρωτας:

Θα έχει το διορθωμένο d-pad φαντάζομαι.

Ακουστικα ποτε θα βαλουν; Πως οι αλλοι εχουν και εδω τιποτα; Ποσο δυσκολο ειναι;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Merdock είπε

Παίδες σκέφτομαι να τσιμπήσω την κονσόλα μέσα στο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

Αναμένεται να βγει κάποια νέα έκδοση με updated hardware μέσα στο έτος ή να πέσει αρκετά η τιμή στο Black Friday ή να προχωρήσω άφοβα σε αγορά;

Thanks για τις συμβουλές αλλά ξέχασα να πω ότι μένω Αγγλία οπότε θα αγοραστεί από εδώ και επίσης δεν αγοράζω τα παιχνίδια (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων πχ Monster Hunter) αλλά χρησιμοποιώ μια υπηρεσία που με 11 λίρες το μήνα νοικιάζω όσα παιχνίδια θέλω το μήνα (ένα τη φορά στη κατοχή μου) οπότε δε με νοιάζουν bundles με παιχνίδια.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Merdock είπε

Thanks για τις συμβουλές αλλά ξέχασα να πω ότι μένω Αγγλία οπότε θα αγοραστεί από εδώ και επίσης δεν αγοράζω τα παιχνίδια (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων πχ Monster Hunter) αλλά χρησιμοποιώ μια υπηρεσία που με 11 λίρες το μήνα νοικιάζω όσα παιχνίδια θέλω το μήνα (ένα τη φορά στη κατοχή μου) οπότε δε με νοιάζουν bundles με παιχνίδια.

Σε έναν χρόνο έχεις κάνει απόσβεση του κόστους αγοράς τριών παιχνιδιών. Καλή φάση. 

Κάτι ανάλογο με το Xbox Game Pass. 

• Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, Bourdoulas said:

Σε έναν χρόνο έχεις κάνει απόσβεση του κόστους αγοράς τριών παιχνιδιών. Καλή φάση. 

Κάτι ανάλογο με το Xbox Game Pass. 

Καλύτερο από το Game Pass βασικά γιατί επιλέγει ο ίδιος ποιά game θέλει. Φαντάζομαι είναι όλη η βιβλιοθήκη διαθέσιμη προς ενοικίαση.

Ποιό κατάστημα έχει τέτοια προσφορά;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Καλύτερο από το Game Pass βασικά γιατί επιλέγει ο ίδιος ποιά game θέλει. Φαντάζομαι είναι όλη η βιβλιοθήκη διαθέσιμη προς ενοικίαση.

Ποιό κατάστημα έχει τέτοια προσφορά;

https://www.boomerangrentals.co.uk/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Malthador είπε

Btw, έρωτας:

Θα έχει το διορθωμένο d-pad φαντάζομαι.

Οντως πανεμορφο αλλα εμενα με ψηνει περισσοτερο αυτο

https://www.colorware.com/p-845-colorware-pro-controller-8-bit.aspx

Και τα αντοιστοιχα joycon ομως ειναι τελεια.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Moderators
Δημοσ.
33 minutes ago, dekulinkgr said:

Οντως πανεμορφο αλλα εμενα με ψηνει περισσοτερο αυτο

https://www.colorware.com/p-845-colorware-pro-controller-8-bit.aspx

Και τα αντοιστοιχα joycon ομως ειναι τελεια.

189 δολλάρια μόνο;

Πφφ πολύ φθηνό για τα γούστα μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...