Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχε ρωτήσει κάποια στιγμή ένα μέλος (δεν θυμάμαι ποιό) για joy-con grips που να παίζουν φορεμένα στην κονσόλα, να παίζουν μόνα τους και να μπορεί να dockάρει κιόλας η κονσόλα όταν τα έχει φορεμένα. Υπάρχει ένα προϊόν που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά (με το έξτρα featute να μπορεί να παίξει το ρόλο που παίζει το official charging grip) το έχει βγάλει η Cyber Gadget και το οποίο -for the life of me- το έχουν σαν discontinued, ενώ είναι ότι πιο γαμάτο έχω βρει σχετικό μετά το Gripcase:

https://www.cybergadget.co.jp/products/4544859026713.html

Δυστυχώς, όντας discontinued ξεκινάει από αστρονομικά ποσά στο ebay. Από έμπιστο πωλητή το βρίσκω στα €80 (ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος του του τελωνείου) :(

Επίσης, nindies direct σε 5 λεπτά:

Δεν το πιστεύω, Bastion και Transistor στο Switch μου!!!  Ευκολότερα double dips κι απ' το Hollow Knight. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

σαν κλασικη crapcom δεν θα φερει για ακομη μια φορα physical edition μονο στην Ευρωπη αλλα ουτε για το switch θα βγαλουν.

Αφου ειπαμε οτι 10ευρω(η μιση αξια δηλαδη)ειναι τα cartridge :D

• Confused 1
Δημοσ.

Hyper Light Drifter(το οποίο γνωρίζαμε), Transistor και Bastion τα highlights για μένα. Τα υπόλοιπα φαίνονται σαν games για τα οποία δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να δοκιμάσω καν εκτός και αν η τιμή τους είναι στα 5 ευρώ. Και πάλι αμφίβολο.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες σκέφτομαι να τσιμπήσω την κονσόλα μέσα στο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη.

Αναμένεται να βγει κάποια νέα έκδοση με updated hardware μέσα στο έτος ή να πέσει αρκετά η τιμή στο Black Friday ή να προχωρήσω άφοβα σε αγορά;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Merdock είπε

Αναμένεται να βγει κάποια νέα έκδοση με updated hardware μέσα στο έτος ή να πέσει αρκετά η τιμή στο Black Friday ή να προχωρήσω άφοβα σε αγορά;

Τίποτα από τα δύο δεν πιστεύω πως θα γίνει σύντομα.  Προσπάθησε να βγάλεις μόνος καμία προσφορά  πήγαινε σε μεγάλη αλυσίδα κ κοίτα να πάρεις με κάνα 400αρι 3 παιχνίδια κ βάλτο με άτοκες εγώ έτσι έκανα 

Συνήθισα με το φιφα κ έχω παίξει 500 παιχνίδια  κ τώρα το dualshok του ps4 με δυσκολεύει.  Εγώ κοιταζω μήπως βγει το rayman με καμία καλή τιμή ή να το πάρω μτχ. 

Δημοσ.

Ειμουν σιγουρος οτι η crapcom θα το εβγαζε μονο για japan.Physical στα twins μονο us/jp στο switch μονο jp.Πρεπει καποια στιγμη και η 3 εταιριες να πατησουν ποδι και να τους αναγκαζουν οταν θα βγαζουν physical και υπαρχει η αγγλικη γλωσσα να ερχεται σε ολα τα region.

Παντως υπαρχουν και ηλιθιες δικαιολογιες οπως μου ειπαν απο την fdg για το monsterboy οτι μπορω να το κανω εισαγωγη απο την Αμερικη αλλα δεν νομιζω να τους νοιαζει που θα το πληρωσω σχεδον διπλασια τιμη και θα περιμενω κανα μηνα να ερθει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Merdock είπε

Μέσα στο έτος ούτε κατά διάνοια. Για του χρόνου όμως το συζητάμε. Για black friday πάντως σίγουρα αξίζει να περιμένεις εκτός και αν δεν αντέχεις. Εγώ παράδειγμα είναι πολύ πιθανό να φύγω Αγγλία τώρα τον Σεπτέμβριο οπότε και λόγο δουλειάς θα το χρειαστώ σίγουρα οπότε και εγώ θα το αγοράσω κατά τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Merdock είπε

Προφανως και αξιζει να περιμενεις τις γιορτες δεν θελει ερωτημα αυτο.

Μπορει να μην βρεις προσφορα σε καποιο bundle αλλα μπορει να βρεις προσφορες σε παιχνιδια/περιφερειακα.

Η μπορει απο Ελλαδα να παιξει το κλασσικο bundle με 20% επιστροφη απο Eurobank πχ.

Μην βιαστεις να κανεις την αγορα και μετα δεις καμια εκπτωση και ξενερωσεις.

Ειδικα στην Ελλαδα(δεν ξερω αν κοιτας εξωτερικο)η ζητηση του ηταν αισθητα μικροτερη σε σχεση με περυσι,αρα ολο και καμια προσφορα θα βαλουν τις γιορτες να ξεστοκαρουν τιποτα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Προφανως και αξιζει να περιμενεις τις γιορτες δεν θελει ερωτημα αυτο.

Μπορει να μην βρεις προσφορα σε καποιο bundle αλλα μπορει να βρεις προσφορες σε παιχνιδια/περιφερειακα.

Η μπορει απο Ελλαδα να παιξει το κλασσικο bundle με 20% επιστροφη απο Eurobank πχ.

Μην βιαστεις να κανεις την αγορα και μετα δεις καμια εκπτωση και ξενερωσεις.

Ειδικα στην Ελλαδα(δεν ξερω αν κοιτας εξωτερικο)η ζητηση του ηταν αισθητα μικροτερη σε σχεση με περυσι,αρα ολο και καμια προσφορα θα βαλουν τις γιορτες να ξεστοκαρουν τιποτα.

Μολις αγορασεις το μυστικο για να μην ξενερωσεις ειναι να μην κοιτας τις τιμες. Τι σε νοιαζει πλεον αλωστε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, orck είπε

Μολις αγορασεις το μυστικο για να μην ξενερωσεις ειναι να μην κοιτας τις τιμες. Τι σε νοιαζει πλεον αλωστε;

Δεν ειναι κριμα αφου θελει να αγορασει τον Οκτωβριο να μην περιμενει εστω τις γιορτες μηπως και βρει τιποτα φθηνοτερα?

Δεν ειπε οτι θελει να αγορασει τον Μαρτιο και του ειπα να περιμενει μεχρι τις γιορτες τελος του χρονου.

Δημοσ.

Αυτο που εχω δει ειναι οτι δεν μπορει κανεις μας να ξερει πως θα εξελιχθει τιμολογιακα, βασικα ουτε οι υπευθυνοι στις εισαγωγικες εταιριες δεν ξερουν.
Θυμαμαι οτι περισυ ηθελα PS4 και μου ελεγαν απο εδω να περιμενω black friday και οτι τοτε θα πετυχω καλη τιμη, τελικα ευτηχως που το πηρα σε bundle με το fifa18 (το οποιο πουλησα την ιδια ημερα) και πηρα μια φτηνη κονσολα, στην black friday δεν ειχαν τιποτα καλο.

Προτεινω στον φιλο να δει και αυτη την λυση, να αγορασει ενα bundle με ενα παιχνιδι (του αρεσει η οχι ειναι αδιαφορο) και να βαλει το παιχνιδι σφραγισμενο οπως ειναι με 5-10 ευρω φτηνοτερα για πωληση

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, orck said:

Θυμαμαι οτι περισυ ηθελα PS4 και μου ελεγαν απο εδω να περιμενω black friday και οτι τοτε θα πετυχω καλη τιμη, τελικα ευτηχως που το πηρα σε bundle με το fifa18 (το οποιο πουλησα την ιδια ημερα) και πηρα μια φτηνη κονσολα, στην black friday δεν ειχαν τιποτα καλο. 

Τι λες. Πήρα PS4 πέρυσι στην Black Friday, είχε βάλει ο Γερμανός 20% επιστροφή με Eurobank και όλα τα μεγάλα exclusives στα 20 ευρώ. Με περίπου 300 ευρώ* τσίμπησα PS4 μαζί με 5 exclusives και πηρα και 60 ευρω πίσω για μελλοντικές αγορές, δηλαδή πρακτικά όλα αυτά μου βγήκαν 240 ευρώ. Και γαμώ ήταν η Black Friday πέρυσι. 

*υπολογίζοντας ότι σκότωσα για ένα 30αρι το GT που είχε μέσα το bundle και δεν με ενδιέφερε. 

Επεξ/σία από Malthador
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...