Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 ώρες πριν, Mistwalker είπε

6 χαρακτήρες το νέο smash season pass.Περιμενω τι στιγμή που θα 🎵🎵toss a coin to your witcher🎵🎵

geralt.png

10 ώρες πριν, logistoulis είπε

Έχει ήδη σκάσει σε fighting πρόσφατα το κόβω κομμάτι δύσκολο

9 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Δύσκολο θα είναι αν η namco έκανε κάποια συμφωνία με τη cd red ώστε να μην μπορεί άλλο game να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα για κάποιο χρονικό διαστημα.Αν όχι,τότε εύκολα μπορεί να έρθει αν το ζητήσει η Nintendo και δεχτεί η cd red.

Ο geralt προερχεται απο βιβλιο βαση αυτο που εχουν πει δεν θα τον εβαζαν ετσι κι αλλιως εδω εγινε ντορος με sogoku απο dragon ball που ειναι και απο τα πιο αγαπητα anime.

Εγω θα ηθελα Hollow knight και Amiibo με 1000 ❤️ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μου κολάει στο smash o geralt , στο soul calibur που μπήκε ήταν ιδανικό, αλλά στο smash δεν θα το έλεγα.. 

επίσης με χαλάει που δεν έβαλαν ως κανονικό παίκτη τον alucard παρά μόνο ως trophy και έχουν 2 ριχτερ.

ο γκόκου είναι ουσιαστικά εδώ και χρόνια χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιού, αλλά δε νομίζω ότι θέλουν να τον βάλουν ποτέ 

πάντως γενικά αν σκεφτούμε τη προιστορία , μόνο χαρακτήρες από ιαπωνικά παιχνίδια έχουμε και μόνη εξαίρεση τον banjo που αν το καλοσκεφτούμε όμως ήταν χαρακτήρας μασκότ για το n64 στα καλά χρόνια της rare

αν έσκαγε κάνας ezio ας πούμε, λόγω της αγάπης και με την ubisoft, ή σκάσει τίποτα επιπλέον από ms, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για άνοιγμα προς τη δύση

αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί ακόμα χαρακτήρες από ιαπωνικά παιχνίδια...

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

δεν μου κολάει στο smash o geralt , στο soul calibur που μπήκε ήταν ιδανικό, αλλά στο smash δεν θα το έλεγα.. 

επίσης με χαλάει που δεν έβαλαν ως κανονικό παίκτη τον alucard παρά μόνο ως trophy και έχουν 2 ριχτερ.

ο γκόκου είναι ουσιαστικά εδώ και χρόνια χαρακτήρας βιντεοπαιχνιδιού, αλλά δε νομίζω ότι θέλουν να τον βάλουν ποτέ 

πάντως γενικά αν σκεφτούμε τη προιστορία , μόνο χαρακτήρες από ιαπωνικά παιχνίδια έχουμε και μόνη εξαίρεση τον banjo που αν το καλοσκεφτούμε όμως ήταν χαρακτήρας μασκότ για το n64 στα καλά χρόνια της rare

αν έσκαγε κάνας ezio ας πούμε, λόγω της αγάπης και με την ubisoft, ή σκάσει τίποτα επιπλέον από ms, τότε θα μπορούμε να μιλάμε για άνοιγμα προς τη δύση

αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί ακόμα χαρακτήρες από ιαπωνικά παιχνίδια...

Nομίζω ότι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι βάζουν μόνο χαρακτήρες που έχουν video game origin. Γι'αυτό και δεν έχουμε δει(και μάλλον δεν θα δούμε) Goku. Όχι ότι καίγομαι κιόλας, τόσους χαρακτήρες έχει.

Επεξ/σία από RedAlert539

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Nομίζω ότι έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι βάζουν μόνο χαρακτήρες που έχουν video game origin. Γι'αυτό και δεν έχουμε δει(και μάλλον δεν θα δούμε) Goku. Όχι ότι καίγομαι κιόλας, τόσους χαρακτήρες έχει.

εγώ θέλω sephiroth μόλις βγει το remake του ffvi 

εντάξει καλός και ο cloud, αλλά είναι φλώρος

από τους υπάρχοντες dlc πάντως μόνο ο joker μου αρέσει πραγματικά , ο hero και ο banjo με εκνευρίζουν ως αντίπαλοι, ο terry αδιάφορος (αλλά μου τη σπάει αν μου σκάσει μπουνίδι προς τα κάτω και βγω εκτός πίστας) και αυτός που έβγαλαν τώρα φουλ αδιάφορος 

αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα ήθελα κάποιον από το tekken 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ θέλω sephiroth μόλις βγει το remake του ffvi 

εντάξει καλός και ο cloud, αλλά είναι φλώρος

από τους υπάρχοντες dlc πάντως μόνο ο joker μου αρέσει πραγματικά 

Θεωρώ ότι χαρακτήρες σαν το Sephiroth ή τον Dante είναι απλά θέμα χρόνου να τους δούμε. Όταν ακούω κάτι Doomguy και Master Chief είναι που μου γυρίζουν τα μάτια🙄

Θα μου πεις βέβαια υπάρχει η Samus🤔

Επεξ/σία από RedAlert539

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Όταν ακούω κάτι Doomguy και Master Chief είναι που μου γυρίζουν τα μάτια

μου ακούγεται ενδιαφέρον δε στο κρύβω, αλλά δεν πολυκολλάνε

αλλά από ms εμένα η αγαπημένη μου περίπτωση θα ήταν marcus phoenix :P  που και αυτός είναι άκυρος οκ, άσε που δεν μπορεί να πηδήξει.. θα έπρεπε να είναι χειρότερος και από ganondorf σε αυτό το κομμάτι και με το παραμικρό να πέφτει κάτω :lol: , αλλά αν δεχτούμε την αγάπη με την ms ίσως θα ήταν πιο νορμάλ περίπτωση να σκάσει χαρακτήρας από killer instict κάνας fulgore ας πούμε που έχει και έτοιμες κινήσεις ή jago με σπαθάκι

dante επίσης ναι έχεις δίκιο, πρέπει να σκάσει.. έχει το σπαθί όπως τόσοι άλλοι χαρακτήρες (ειδικά από fire emblem μεριά σε ο,τι αφορά το playstyle) , έχει πιστολίνια όπως η bayonetta, μπορεί να γίνεται μεταμόρφωση σε δαίμονα με τη λογική του joker.. 

στρωμμένα πραγματάκια δε χρειάζεται να το μελετήσουν και ιδιαίτερα 

για sephiroth δεν ξέρω πώς θα ήταν η φάση (ειδικά με το τεράστιο σπαθί και τι range θα είχε αυτό μου κάνει λίγο πρόβλημα το όπλο του μπορεί να ήταν ένα πράγμα όπως το σκεπάρνι που σκάει σαν item όπλο το οποίο όμως δεν είναι δίκαιο για μόνιμο)... αλλά dante απλά συνδυασμός άλλων παικτών είναι η όλη υπόθεση μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το smash είναι ανταγωνιστικό όταν παίζεις με τους αντίστοιχους κανόνες που υπάρχουν για παράδειγμα και στο EVO. Από εκεί και πέρα μπορεί να προσφέρει παράλληλα και χαλαρό ανταγωνισμό με ένα κάρο πράγματα που έχουν προσθέσει.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγορίας το Smash υπερτερεί εδώ και γενιές σε περιεχόμενο και σε χαρακτήρες. Επίσης δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν έχει πουλήσει σε mainstream κοινό. Τα υπόλοιπα είναι marketing για να χαίρονται οι πιτσιρικάδες και όλοι όσοι πέφτουν στην παγίδα για να αισθάνονται hardcore ή ότι ανήκουν σε αυτήν την κοινότητα. 

Ουσιαστικά το smash με τα νούμερα πωλήσεων του αποτελεί και τον απόλυτο εκπρόσωπο της κατηγορίας που βοηθάει και τους υπόλοιπους αφού φέρνει κοινό στον χώρο. Όταν η κατηγορία γνώριζε πτώση πριν μερικό καιρό το smash την προσπέρασε. 

Όποιος ενδιαφέρεται για ανταγωνιστικό σε υψηλό επίπεδο ας πάει αύριο στην gameathlon που διοργανώνεται και smash τουρνουά μεταξύ άλλων.

Επεξ/σία από mansa2k

Εμένα θα μου άρεσε να έβαζαν και τον Travis από τα No More Heroes. Βέβαια είναι ένας ακόμη με σπαθί και γίνεται λίγο μονότονο. Πχ και το Ori θα μπορούσαν να έβαζαν μιας και έχουν καλή συνεργασία τώρα τελευταία με την Microsoft και τις εταιρίες της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Όποιος ενδιαφέρεται για ανταγωνιστικό σε υψηλό επίπεδο ας πάει αύριο στην gameathlon που διοργανώνεται και smash τουρνουά μεταξύ άλλων.

ενδιαφέρον αυτό, λες να πάω για τον χαβαλέ; 

εν τω μεταξυ μου κάνει εντύπωση που έχει τόσες πολλές περισσότερες θέσεις από τα άλλα fighting 

και φυσικά ζήτω η ελ νομοθεσία που αν κερδίσεις χρήματα πρέπει να τα πάρεις ως απόδειξη δαπάνης (η τιμολόγιο αν έχεις κάνει έναρξη) με παρακράτηση φόρου και εισφορές :lol: 

αν είναι δυνατόν..   

Επεξ/σία από logistoulis

Με competitive έχω ασχοληθεί άπειρες ώρες με battlefield και splatoon αλλά με fighting πρώτη φορά ασχολούμαι είναι η αλήθεια με το smash ultimate.Ποτε δεν τα έπαιζα γιατί μου φαινόντουσαν βαρετά αλλά το smash είναι άλλη φάση, πιο διασκεδαστικό.

Στο smash έχω 65 ώρες αλλά ακόμα τρώω το ξύλο της αρκούδας κι έχω ξενερώσει λίγο😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ κοιτάζω περσινούς αγώνες για να δω το επίπεδο, πάει η δουλειά.. :lol: 

ένας τύπος που παίζει τον bowser είναι πολύ καλός  και κάτι μου θυμίζει το nick του.. 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εν τω μεταξυ μου κάνει εντύπωση που έχει τόσες πολλές περισσότερες θέσεις από τα άλλα fighting 

15 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ένας τύπος που παίζει τον bowser είναι πολύ καλός 

Βασικά την προηγούμενη φορά που είχε γίνει gameathlon είχαν βάλει ψηφοφορία για ποιο τουρνουά υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον και το Smash είχε πάρει την πρώτη θέση. Αυτό οφείλεται στην εμπορικότητα του τίτλου αλλά και επειδή το έχει αναλάβει η smashcore μια ομάδα που διοργανώνει σχετικά τουρνουά με αρκετά καλή εκτέλεση για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ο παίκτης που αναφέρεις, αν δεν κάνω λάθος, έχει κερδίσει αρκετές φορές την πρώτη θέση.

Επεξ/σία από mansa2k

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Ο παίκτης που αναφέρεις, αν δεν κάνω λάθος, έχει κερδίσει αρκετές φορές την πρώτη θέση.

ναι είναι πολύ καλός, δεν παίζει να του έπαιρνα στοκ παρόλο που με τους bowser γενικά τα πάω καλά και γενικά τα πάω καλά με όποιον δε μπορεί να κάνει κάτι με τα βελάκια μου , αν έπαιζε σε αυτό το επίπεδο zelda ή palutena καλύτερα να αυτοκτονούσα από την αρχή του παιχνδιού 

Επεξ/σία από logistoulis

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...