Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Πάντως το smash bros ultimate πιο πολύ νεύρα και σπάσιμο τηλεόρασης σου φέρνει πάρα διασκέδαση.Ειναι τέρμα δύσκολο κι ακόμα στα low rankings πέφτει ξύλο αβερτα.

Είναι ο, τι καλύτερο υπάρχει, για αυτό μένω πίσω στα άλλα έχω φάει 200 ώρες σε

Μου έστειλε και στατιστικά η Σόνυ, 340 ώρες έχω παίξει ps4 όλο το '19 (οι 85 ήταν το rdr2) και 200 smash και άλλες 130 τα Zelda και Mario

Το switch μου τρώει όλο το χρόνο μου πλέον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

52 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Πάντως το smash bros ultimate πιο πολύ νεύρα και σπάσιμο τηλεόρασης σου φέρνει πάρα διασκέδαση.Ειναι τέρμα δύσκολο κι ακόμα στα low rankings πέφτει ξύλο αβερτα.

Αυτο ισχυει για ολα τα γνωστα fighting παιχνιδια εαν ασχοληθεις σε βαθος χρονου,μην πω για τα περισσοτερα online competitive παιχνιδια.

13 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

δεν γλιτώνεις τίποτα αν βάλεις και τα μεταφορικά θα σου βγεί ακριβώς η τιμή να τα αγόραζες από εδώ

41 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

6 χαρακτήρες το νέο smash season pass.Περιμενω τι στιγμή που θα 🎵🎵toss a coin to your witcher🎵🎵

geralt.png

Έχει ήδη σκάσει σε fighting πρόσφατα το κόβω κομμάτι δύσκολο

8 λεπτά πριν, chek2fire είπε

δεν γλιτώνεις τίποτα αν βάλεις και τα μεταφορικά θα σου βγεί ακριβώς η τιμή να τα αγόραζες από εδώ

Κατσε..4,5 ευρω δεν ειναι τα μεταφορικα;δηλαδη 115 ευρω.στο σκρουτζ δεν εχουν κανα 150αρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Έχει ήδη σκάσει σε fighting πρόσφατα το κόβω κομμάτι δύσκολο

Δύσκολο θα είναι αν η namco έκανε κάποια συμφωνία με τη cd red ώστε να μην μπορεί άλλο game να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα για κάποιο χρονικό διαστημα.Αν όχι,τότε εύκολα μπορεί να έρθει αν το ζητήσει η Nintendo και δεχτεί η cd red.

Επεξ/σία από Mistwalker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Κατσε..4,5 ευρω δεν ειναι τα μεταφορικα;δηλαδη 115 ευρω.στο σκρουτζ δεν εχουν κανα 150αρι;

όχι 4 ευρώ δεν είναι τα μεταφορικά από amazon για τρια game θα σου πάνε κοντά στα 12 ευρώ μπορεί και παραπάνω

Επεξ/σία από chek2fire

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, chek2fire είπε

όχι 4 ευρώ δεν είναι τα μεταφορικά από amazon για τρια game θα σου πάνε κοντά στα 12 ευρώ μπορεί και παραπάνω

Εγω γιατι πιστευω οτι δεν ειναι ετσι.

Για greece, video games λεει 3,99 per delivery και 2ευρω επιπλεον για καθε κιλο.3 πακετα θα σου στειλει δηλαδη το αμαζον;

Screenshot_20200117-002655_Samsung Internet.jpg

Επεξ/σία από chrisgewrgi

2 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Οπως οποιοδήποτε fighting που όταν είσαι άσχετος τρως το ξύλο της αρκούδας μέχρι ταπείνωσης. Πέρνα και από street fighter πλευρά που θα χρειαστείς πάνω από 300 ώρες μέχρι το 0% win rate να γίνει 0.03%. Το Smash είναι εξίσου αν όχι δυσκολότερο. Δεν φταίει το είδος, η νοοτροπία σου φταίει αλλά είναι κατανοητό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Μία παραγγελία είναι,5€ βγαίνουν τα μεταφορικα.Μπορεις να το δοκιμάσεις αν τα βάλεις στο καλαθι αλλά στο τελευταίο βήμα δεν θα κάνεις ολοκλήρωση απλώς θα δεις τα ποσά που γράφει.Τωρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω αλλά τις προηγούμενες φορές που είχε την προσφορα 5€ εμένα μου έβγαζε.

Επεξ/σία από Mistwalker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Μία παραγγελία είναι,5€ βγαίνουν τα μεταφορικα.

Εβαλα απο περιεργεια και το Switch pro controller μαζι με 3 παιχνιδια και τα μεταφορικα για ολα τα εμφανιζει 5.72.

Η προσφορα απο οτι βλεπω ειναι μεχρι τις 19 του μηνα,αρα μεχρι την Κυριακη.

Επεξ/σία από Fulgore

11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εβαλα απο περιεργεια και το Switch pro controller μαζι με 3 παιχνιδια και τα μεταφορικα για ολα τα εμφανιζει 5.72.

Η προσφορα απο οτι βλεπω ειναι μεχρι τις 19 του μηνα,αρα μεχρι την Κυριακη.

Games και περιφερειακά πιάνονται στην κατηγορία τον 5€ στα μεταφορικά για Ελλάδα απο τα Ευρωπαϊκά amazon .Αν σε μια παραγγελία θες πχ. games ένα gamepad κάνα φορτιστή και δεν ξεπερνάει τα κιλά που έχουν σαν κατώτατο όριο πάλι 5€ θα βγουν τα μεταφορικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Δύσκολο θα είναι αν η namco έκανε κάποια συμφωνία με τη cd red ώστε να μην μπορεί άλλο game να χρησιμοποιήσει τον χαρακτήρα για κάποιο χρονικό διαστημα.Αν όχι,τότε εύκολα μπορεί να έρθει αν το ζητήσει η Nintendo και δεχτεί η cd red.

φαντάζομαι θα το έχουν προβλέψει.. από την άλλη η ίδια η namco ίσως θα έπρεπε να δώσει κάναν δικό της στο smash 

8 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Οπως οποιοδήποτε fighting που όταν είσαι άσχετος τρως το ξύλο της αρκούδας μέχρι ταπείνωσης. Πέρνα και από street fighter πλευρά που θα χρειαστείς πάνω από 300 ώρες μέχρι το 0% win rate να γίνει 0.03%. Το Smash είναι εξίσου αν όχι δυσκολότερο. Δεν φταίει το είδος, η νοοτροπία σου φταίει αλλά είναι κατανοητό. 

το smash σε αντίθεση με το sf είναι εύκολο να το μάθεις (και αν έχεις παίξει και μερικά fighting στη ζωή σου όπως εγώ όχι απαραίτητα σε βάθος, μπαίνεις άμεσα στο νόημα) και δύσκολο να το μαστεράρεις, το sf είναι και πιο δύσκολο να το μάθεις

επίσης λόγω της μαζικότητάς του, έχει πάρα μα πάρα πολλούς casual παίκτες οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να αρχίσεις να παίρνεις νίκες.. αλλά όταν πέσεις σε έναν καλό παίκτη δεν πρόκειται να σε σώσει η τύχη, ακόμα και αν παίζεις με αντικείμενα ή με stage hazards 

έβλεπα προχθές ένα βίντεο σχετικά με αν το smash είναι "πραγματικό" fighting ή απλά ένα party game και η αλήθεια δεν είναι άσπρη μαύρη

πολλοί βασιζόμενοι στα λόγια του ίδιου του σακουράι (τα οποία δε λένε ξεκάθαρα αυτό) θεωρούν πως δεν είναι , η αλήθεια όμως είναι ότι ο ίδιος δεν έστησε το παιχνίδι έχοντας καθαρά ένα fighting στο μυαλό του, αλλά ένα παιχνίδι που θα μπορούν να παίξουν όλοι 

και η αλήθεια από την άλλη είναι ότι όταν το παιχνίδι είναι σε competitive επίπεδο, πολλά από τα στοιχεία του κανονικού παιχνιδιού φεύγουν (αντικείμενα, πίστες, stage hazards, sudden death), ώστε να είναι όσο πιο κοντά σε κανονικό fighting παιχνίδι είναι δυνατόν

στο sf είτα παίζεις για πλάκα είτε competitive παίζεις το ίδιο παιχνίδι στην ουσία , δεν υπάρχουν περιορισμοί που αλλάζουν ριζικά τον τρόπο παιξίματος

εμένα προσωπικά μου αρέσει το smash ως smash, όπως το θέλει ο δημιουργός του και γιατί δεν είμαι e-athlete και γιατί στην ουσία εκεί είναι η διασκέδαση όταν μπαίνουν και απρόβλεπτοι παράγοντες στο παιχνίδι 

φυσικά και σπάζομαι και βρίζω όταν χάνω από ένα assist trophy ή από κάποιο όπλο, αλλά αντίστοιχα χαίρομαι και όταν γυρνάω τη μάχη αν μου κάτσει εμένα κάτι τέτοιο

ή για παράδειγμα παρότι με βολεύει να μην υπάρχει καθόλου κανένα platform στην πίστα, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι το παιχνίδι είναι platform fighting με ο,τι αυτό συνεπάγεται

και φυσικά καταλαβαίνω ότι κάποια σενάρια θα βοηθήσουν τον αντίπαλο και κάποια εμένα ή την ομάδα που παίζω 

σε σχέση πάντως με τα υπόλοιπα fighting , αυτό το βρίσκω ευχάριστο για το casual στοιχείο του, δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά και μπορείς να διασκεδάσεις είτε για λίγη ώρα είτε για αρκετή συνεχόμενη κάνοντας ο,τι να ναι , επίσης παρότι δεν έχει χαρακτήρες με ατελείωτες κινήσεις , combos ή κάτι που να φαίνεται εκ πρώτης όψεως τεχνικά πολύπλοκο, καθώς πας να παίξεις θα σου σκάσουν ένα σωρό διαφορετικά σενάρια , πίστες, εχθροί, συνδυασμοί εχθρών (στο διπλό για παράδειγμα κάποια ζευγάρια είναι πολύ μελετημένα και έχει τεράστια σημασια η συνεργασία τους, γιατί πολύ συχνά αν στο τέλος μείνει ένας παικταράς από τη μια ομάδα, είναι πολύ δύσκολο να φάει 2 παίκτες της άλλης ακόμα και αν αυτοί είναι πολύ κατώτεροί του σε 1v1 εφόσον μπορούν να συνεργαστούν) , με λίγα λόγια δεν θα βαρεθείς αν θες να παίξεις για πλάκα

δεν είναι ότι θα κάτσεις να διυλίσεις έναν χαρακτήρα και τις τεχνικές του μέχρι αηδίας, γιατί αυτό δε θα σου προσφέρει απαραίτητα κάτι στο πιο χαμηλό επίπεδο ικανοτήτων, μπορείς να μπεις στη φάση απλά αντιλαμβανόμενος κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη πίστα , και βασικά μπορείς να καταλάβεις το παιχνίδι έχοντας παίξει μερικά fighting και μερικά platform παιχνίδια 

αυτό είναι το κομμάτι που το κάνει προσιτό 

αλλά μόλις αρχίσεις να έχεις τον δικό σου χαρακτήρα και αρχίσεις να αναλύεις τι κάνει αυτός και σε κάθε διαφορετική πίστα (πράγμα που δεν έχει σημασία σε άλλα fighting) και κόντρα σε άλλους εχθρούς και κόντρα σε σενάρια όπως εναέρια μάχη ή μάχη στις άκρες της πίστας, εκεί είναι που το παιχνίδι αποκτά το πραγματικό του βάθος και ξεχωρίζει ο καλύτερος 

επίσης το μάρκετινγκ του smash (διαφημίσεις κτλ) στοχεύει ξεκάθαρα προς το casual κοινό και καλά κάνει, για αυτό και 15 εκατομμύρια σε πωλήσεις, του sfv παρότι είναι πασίγνωστο στοχεύει προς πιο hardcore κοινό το οποίο όντως μπορεί να είναι αποθαρρυντικό για κάποιον νέο παίκτη να ξεκινήσει 

για μένα καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι έχουν κάνει στο tekken 7 αν θέλουμε να μιλήσουμε για λιγότερο casual παιχνίδια από το smash (αλλά αρκετά προστιτά), για αυτό και είναι τόσο επιτυχημένο αυτή τη φορά

παρόλα αυτά και το tekken (που εχω φάει κι εκεί κάποιες ώρες) smash δεν είναι , γιατί στο τέλος κι αυτό αν θες να διασκεδάσεις μαζί του θα καταλήξει σε πιο hardcore φάση που μπορεί να μην ενδιαφέρει τόσο τον μέσο παίκτη  που θέλει απλά pure fun 

δηλαδή παίρνοντας μια νίκη στο tekken νιώθεις τη γαματοσύνη του παικταρά στο τέλος, στο smash παίρνοντας μια νίκη μπορεί να έχεις κατουρηθεί από τα γέλια στο τέλος με όλη αυτή τη παράνοια που συνέβη προηγουμένως, αλλά θα έχεις και τις στιγμές που θα νιώσεις τεχνικά ανώτερος όταν νικήσεις έναν τεχνικά δύσκολο για σένα αντίπαλο

ή πολλές φορές θα δεις και ανθρώπους που δεν θα σε αφήσουν να πάρεις ανάσα 

έχει τόσους πολλούς παίκτες που θα δεις τα πάντα εκεί μέσα

το sfv πχ δεν ξέρω πόσους ενεργούς έχει, αλλά φαντάζομαι ότι πολλοί από αυτούς δε θα σε αφήνουν να ανασάνεις, πράγμα που σε αποτρέπει

στο smash ενδέχεται να παίξεις με οτιδήποτε , πραγματικά οτιδήποτε

το μόνο πράγμα που διαχωρίζει με το τι θα σου σκάσει είναι οι ώρες και μέρες που παίζεις

πχ κυριακή πρωί θα παίξεις με αρκετά παιδάκια , φαίνεται...

σάββατο ή παρασκευή αργά βράδυ θα παίξεις με τους true no lifers που δεν βγαίνουν από το σπίτι τους να πάνε για κάνα ποτό και εκεί τα πράγματα ζορίζουν

μετά όμως από προσπάθεια όσο περνάει ο καιρός (και έχεις γίνει κι εσύ λίγο no lifer) δε θα σου φαίνονται τόσο τραγικοί και θα παίρνεις συχνά νίκες 

πάντως συνοψίζοντας τον παραπάνω αχταρμά σκέψεων θα πω  , έχοντας πάρει περισσότερες online νίκες στο smash σε σχέση με κάθε άλλο παιχνίδι (πρέπει να έχω φτάσει τις 1200), ότι εμένα μου φαίνεται πιο εύκολο από άλλα, παρόλο που δεν θεωρείται απαραίτητα ότι είναι 

αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή απολαμβάνω το παιχνίδι περισσότερο από τα άλλα , είναι αρκετά που πραγματικά μου αρέσουν ειδικά προς την 3d μεριά (tekken, soul calibur, doa.. με τα 2d είμαι ουδέτερος και είναι μερικά που μου είναι και σχεδόν δυσάρεστα όπως αυτά της netherrealm )  , αλλά σε όλα αυτά από ένα σημείο κι έπειτα απλά δεν έχω όρεξη.. και αν τα έχω αφήσει και για λίγο διάστημα μέχρι να ξαναζεσταθώ αποκαρδιώνομαι να πάω να τα ξαναπιάσω.. κάτι με χαλάει

στο smash από την άλλη πάω και παίζω κουρασμένος με μηδενικά αντανακλαστικά και ας με σαπίσουν (έχω παρατηρήσει ότι αν είμαι φρεσκοξυπνημένος έχω πολύ μεγαλύτερο ποσοστό νικών, σε σχέση με το να γυρνάω βράδυ από δουλειά) γιατί περνάω καλά μαζί του. χθες βράδυ που ήμουν ερείπιο έχασα σίγουρα 3 φορές που υπό κανονικές συνθήκες θα νικούσα, αλλά δεν με ένοιαξε γιατί ειχε πλάκα 

επίσης μου αρέσει που το παιχνίδι είναι στημένο να παίζεις ακόμα και από wifi (παρόλο που δεν το προτιμώ αφού έχω ethernet, αλλά παίζω και handheld..) ή από ασύρματο χειριστήριο με το lag του κτλ και δεν είναι εξίσου "σοβαρό" με άλλα όπου έπρεπε να κάθομαι κολλημένος στο monitor και το χειριστήριο σε καλώδιο αλλιώς με τσάκιζαν λόγω του χειρισμού και όχι απαραίτητα λόγω τεχνικής 

στο smash αυτό δεν έχει σημασία, υπάρχει το ίδιο λαγκ ουσιαστικά για όλους.. πράγμα που μπορεί να χαλάσει κάποιους , αλλά σου επιτρέπει να χαρείς με όλο αυτό τον άπειρο κόσμο που το παίζει 

Επεξ/σία από logistoulis

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...