Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, το switch έχει browser,Netflix, YouTube κλπ η προσφέρει μόνο gaming? Με τη διάρκεια μπαταρίας πως τα πάει;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, haris013 είπε

Καλησπερα, το switch έχει browser,Netflix, YouTube κλπ η προσφέρει μόνο gaming? Με τη διάρκεια μπαταρίας πως τα πάει;

Προς το παρόν δεν έχει ούτε Netflix ούτε YouTube ούτε καν browser. Η μόνη συνδρομητική υπηρεσία ως τώρα απ'όσο γνωρίζω είναι το Hulu. Επίσης πρόσφατα ανακοινώθηκε και το InkyPen, μια συνδρομητική υπηρεσία τύπου Netflix για ανάγωση online comics.

Όσο για την μπαταρία(αν και δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να απαντήσω γιατί ελάχιστα χρησιμοποιώ το Switch σε portable mode) εξαρτάται από το παιχνίδι. Κάποια παιχνίδια όπως π.χ. το Zelda BOTW είναι πιο απαιτητικά από κάποια άλλα όπως το Fallout Shelter. Σε γενικές γραμμές πάντως και αναλόγως το παιχνίδι κυμαίνεται στις 3-5 ώρες.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Malthador είπε

Paypal, τι προπληρωμένη λες, δεν είμαστε στο 2008.

Ευχαριστώ! Τελικά πήρα προπληρωμένη των £50 στα £41.50.

• Confused 1
Δημοσ.

Δύο μερες τώρα έχω λιώσει στο cat quest. Τέτοια παιχνίδια ευχαριστιεμαι τελικά στο switch. Zelda, blossom tales, cat quest και αν ξέρει άλλος κάτι παρόμοιο να μου το πει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, RedAlert539 είπε

Προς το παρόν δεν έχει ούτε Netflix ούτε YouTube ούτε καν browser. Η μόνη συνδρομητική υπηρεσία ως τώρα απ'όσο γνωρίζω είναι το Hulu. Επίσης πρόσφατα ανακοινώθηκε και το InkyPen, μια συνδρομητική υπηρεσία τύπου Netflix για ανάγωση online comics.

Όσο για την μπαταρία(αν και δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να απαντήσω γιατί ελάχιστα χρησιμοποιώ το Switch σε portable mode) εξαρτάται από το παιχνίδι. Κάποια παιχνίδια όπως π.χ. το Zelda BOTW είναι πιο απαιτητικά από κάποια άλλα όπως το Fallout Shelter. Σε γενικές γραμμές πάντως και αναλόγως το παιχνίδι κυμαίνεται στις 3-5 ώρες.

Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να προστεθούν τα παραπάνω features? Έχει ακουστεί κάτι?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, haris013 said:

Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να προστεθούν τα παραπάνω features? Έχει ακουστεί κάτι?

Κάποια στιγμή στο μέλλον θα προστεθούν, λογικά με το revamp του OS. Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι θα γίνει πριν το τέλος του 2019 κάτι τέτοιο. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πώς το έκανες αυτό, ρε Κόπερφιλντ; 

Την πήρα από εδώ:

https://www.zeek.me/gb/buy-gift-vouchers/nintendoeshopfunds

Είναι £46.50 μείων 5 για πρώτη αγορά βγαίνει £41.50.

Σημειώστε ότι είμαι από Κύπρο και δεν έχει eshop έτσι έκανα Αγγλικό account. Τώρα είδα όμως ότι το Ελληνικό έχει καλύτερες τιμές πχ 7 ευρώ = 7 Λίρες.

Δεν ξέρω ποσο δύσκολο είναι να το αλλάξω??

Δημοσ.

To παράδοξο είναι ότι στο mario tennis βρίσκεις πολύ ποιο εύκολα match σε tournament και single σε simple mode δλδ χωρίς τα εφέ και τους κακνόνες του standard mode.  Σε αυτό το mode είναι πολύ ποιο άμεσο το gameplay,. καθαρό arcade tennis αν και πιστεύω οι κανόνες δίνουν λίγο στρατηγικό βάθος στο game. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, haris013 είπε

Άποψη μου είναι ότι αργά ή γρήγορα θα συμβούν. Στην εποχή που ζούμε (2018-2019) νομίζω ότι τέτοια features θεωρούνται δεδομένα για μια μοντέρνα κονσόλα. Απλά πιστέυω ότι η Ν θέλει να προμοτάρει το Switch ως μία gaming πλατφόρμα πρωτίστως και μετά να προσθέσει οτιδήποτε άλλο. Ίσως να θορυβήθηκε από την ΄πατάτα΄ της Microsoft με το XB1 που στην αρχή το παρουσίασε ως το απόλυτο media center του σαλονιού και κάπου στο background υπήρχαν και τα games.

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί σε προηγούμενο post αλλά όπως και  να έχει το νέο αυτό είναι μεγάλο plus για εμάς τους παλαιότερους. Περιμένω σαν παλαβός να ξαναπαίξω τα Grandia όταν θα κυκλοφορήσουν παρά να ασχοληθώ με τους τίτλους που βγαίνουν αυτό το καιρό. Βρε που καταντήσα να έρχεται Spiderman, Odyssey, Fallout 76 και να κάνω σαν παιδάκι για 2 remasters.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ανακοινωθηκε ακομα σε ποια συστηματα θα ερθει αλλα το εχω για σιγουρακι😉

A να δουμε αν αυτη τη φορα θα καταφερουν να δωσουν ενα καλο dpad

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...