Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α κανεις λαθος το σικουελ ειναι επισης πολυ καλο, αν και δεν ειναι κλασσικο horror, αλλα περισσοτερο ψυχολογικο. Εμενα μου ειχε αρεσει παρα πολυ παντως, τα γουρουνακια ειχαν φαση😛

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Te0sX είπε

Amnesia: The Dark Descent και τα sequels βρίσκονται σε -50%, και εφόσον είχα περάσει πολλές ώρες με το Αμνεσια (σπασμένο) πριν καμια 6-7 χρόνια, και μαζί με παρέα μερικές φορές ριχνοντας γέλιο με αυτόν που έπαιζε, είπα να τους τα πληρώσω τώρα και να αποκτήσω και το παιχνιδι. Δεν με ενδιαφέρουν τα γραφικά που φαίνονται παλιούτσικα, για εμενα παραμένει κλασσικό horror game με πολύ ωραία ιστορία και ατμοσφαιρα. Είναι τελικά πολύ ωραία εμπειρια να το παίζεις βραδάκι στο κρεβάτι με headphones και την οθονη κολλημένη στο προσωπο σου.

Επίσης είχα πάρει το Outlast 2 με κανα 10ρικο τον Νοεμβριο και εκείνο είναι επικο παιχνίδι και σειρά για όσους τους αρέσει αυτο το είδος.

Να το έβγαζαν και σε καμία physical έκδοση καλά θα ήταν. Εμάς τους ναρκομανείς δηλαδή κανείς δεν μας σκέφτεται;

Έχει αγοράσει κανείς replacement cover για κάποιο παιχνίδι; Θέλω να πάρω το αμερικάνικο cover του BOTW, που είναι κλάσεις ανώτερο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο. Από την άλλη το παιχνίδι το έχω ήδη δυο φορές, οπότε δεν παίζει να το πάρω και τρίτη.
Βρήκα αυτό, που είναι από Αμερικανό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το "ρίσκο".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mansa2k είπε

Ο "δημοσιογράφος" που αναφέρεις έχει λάβει χρηματοδότηση από όλες τις μεγάλες αλυσίδες κατά καιρούς. Με λίγα λόγια δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει.

Κλασσικά εικονογραφημένα. Θες να κουτσομπολέψουμε τα εισαγωγικά;

5 ώρες πριν, mansa2k είπε

Edit: Επειδή είμαι γαμάτος και θυμάμαι κάποια πράγματα:

(...)

...αναφέρει στην αρχή ότι το Wii είναι κοντά στις 250 χιλιάδες και ότι το NDS τις ξεπέρασε.

Είσαι γαμάτος ρε φίλε, ρε μαν σωστός!

Οκ λοιπόν, στην Ελλάδα το Wii είχε πουλήσει 250.000 κομμάτια μέχρι το 2011 όπου ήταν και το τέλος του κύκλου του. Με μια ολίγον αυθαίρετη σκέψη και φαντασία, λίγο να αφαιρέσουμε την "κουτσή Μαρία" που το αγόρασε αλλά δεν θεωρείται gamer και λίγο να προσθέσουμε τους PC/PS/Xbox gamers που δεν το αγόρασαν, περίπου στα ίδια δεν θα βγούμε; Ας μπουστάρουμε λίγο το νούμερο γιατί έτσι, άρα έχουμε 300.000-350.000 gamers στην Ελλάδα, αυτοί είμαστε.

1 ώρα πριν, non-serviam είπε

Έχει αγοράσει κανείς replacement cover για κάποιο παιχνίδι; Θέλω να πάρω το αμερικάνικο cover του BOTW, που είναι κλάσεις ανώτερο, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει τον κόπο. Από την άλλη το παιχνίδι το έχω ήδη δυο φορές, οπότε δεν παίζει να το πάρω και τρίτη.
Βρήκα αυτό, που είναι από Αμερικανό, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το "ρίσκο".

Έχεις δει τη σημείωση στο description έτσι; "THESE COVERS ARE REPRINTS. NOT ORIGINAL." Ένα δεκάευρω και 30 ημέρες αναμονή θα σε πείσουν ότι με λιγότερα το εκτυπώνεις μόνος σου καλύτερα. Δεν θέλω να ζηλέψεις (πολύ) μα η δικιά μου έκδοση έχει αυτό το cover...

zelda-botw-explorers-edition.jpg.f76200c268fee2acb85f0ad8790832cf.jpg

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve

Πολλά ratings από καταστήματα ανά τον κόσμο τώρα τελευταία(Metro Redux, Bioshock Collection, Saints Row IV). Άντε να δούμε πότε θα ανακοινώσουν αυτό το direct. Γιατί πάλι βλέπω να έχουν γίνει όλα leaked μέχρι να βγει στον αέρα.

6 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Οκ λοιπόν, στην Ελλάδα το Wii είχε πουλήσει 250.000 κομμάτια μέχρι το 2011 όπου ήταν και το τέλος του κύκλου του. Με μια ολίγον αυθαίρετη σκέψη και φαντασία, λίγο να αφαιρέσουμε την "κουτσή Μαρία" που το αγόρασε αλλά δεν θεωρείται gamer και λίγο να προσθέσουμε τους PC/PS/Xbox gamers που δεν το αγόρασαν, περίπου στα ίδια δεν θα βγούμε; Ας μπουστάρουμε λίγο το νούμερο γιατί έτσι, άρα έχουμε 300.000-350.000 gamers στην Ελλάδα, αυτοί είμαστε.

Έχεις δει τη σημείωση στο description έτσι; "THESE COVERS ARE REPRINTS. NOT ORIGINAL." Ένα δεκάευρω και 30 ημέρες αναμονή θα σε πείσουν ότι με λιγότερα το εκτυπώνεις μόνος σου καλύτερα. Δεν θέλω να ζηλέψεις (πολύ) μα η δικιά μου έκδοση έχει αυτό το cover...

Ναι ρε προφανώς. Μάλλον το βλέπω για εκτύπωση τελικά. Τώρα το θέμα είναι που βρίσκω υψηλής ανάλυσης εξώφυλλο βέβαια.

Καλημέρα , έχω βρεθεί στο εξης δίλημμα : Nintendo switch ή Nintendo switch lite ? .Δεν έχω πιασει κανένα απο τα 2 στα χέρια μου και δεν ξέρω ποιο αξίζει πιο πολύ .Μπορείτε να μου δώσετε καμια συμβουλή ; 

1 λεπτό πριν, SageMarios είπε

Καλημέρα , έχω βρεθεί στο εξης δίλημμα : Nintendo switch ή Nintendo switch lite ? .Δεν έχω πιασει κανένα απο τα 2 στα χέρια μου και δεν ξέρω ποιο αξίζει πιο πολύ .Μπορείτε να μου δώσετε καμια συμβουλή ; 

το κανονικό βεβαίως για να μπορεις να το βάλεις στην τηλεόραση, για την πιο μεγάλη οθόνη και για τη δυνατότητα αλλαγής μοχλών σε περίπτωση βλάβης 

7 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Πως θα παρεις εκμπομπη στο otetv διαφορετικα...(για τα εισαγωγικα μιλαω)

2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το κανονικό βεβαίως για να μπορεις να το βάλεις στην τηλεόραση, για την πιο μεγάλη οθόνη και για τη δυνατότητα αλλαγής μοχλών σε περίπτωση βλάβης 

Το lite αξίζει μονο αν δεν εχεις τα λεφτά για το κανονικό δηλαδή ;

39 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Ναι ρε προφανώς. Μάλλον το βλέπω για εκτύπωση τελικά. Τώρα το θέμα είναι που βρίσκω υψηλής ανάλυσης εξώφυλλο βέβαια.

Αυτό εδώ είναι για Wii U αλλά με λίγο photoshop, διορθώνεται

https://i.pinimg.com/originals/63/28/ab/6328ab49b516f4add85a1ca6eb965d1b.jpg

εδώ έχει αφίσα αλλά μόνο την μια πλευρά:

https://www.kujumi.de/poster/maxi-poster/the-legend-of-zelda-breath-of-the-wild-poster-spiele-cover/a-1613

και τέλος εδώ έχει διάφορα όπως είχε αναφέρει ο φίλος παραπάνω:

https://www.gametdb.com/Switch/AAAAA

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SageMarios είπε

Το lite για μένα δεν αξίζει καθόλου

Έχει νόημα μόνο αν έχεις το κανονικό και για τον όποιο λόγο θες και ένα δεύτερο

Αν δεν έχεις λεφτά για το κανονικό απλά περιμένεις να μαζέψεις.. 100 ευρώ δε μου ακούγεται κάποιο εξωπραγματικό πόσο να βάλει κάποιος στην άκρη

Επεξ/σία από logistoulis

8 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Το lite για μένα δεν αξίζει καθόλου

Έχει νόημα μόνο αν έχεις το κανονικό και για τον όποιο λόγο θες και ένα δεύτερο

Αν δεν έχεις λεφτά για το κανονικό απλά περιμένεις να μαζέψεις.. 100 ευρώ δε μου ακούγεται κάποιο εξωπραγματικό πόσο να βάλει κάποιος στην άκρη

Νταξ, Ελλάδα είσαι. 100 ευρώ είναι 100 ευρώ. Με βάση κάτι καθυστερημένους πολιτικούς, μπλεγμενους σε σκάνδαλα εκατομμυρίων, μπορείς να βγάλεις μισό μήνα με αυτά.

Αν δεν πρόκειται να παίξεις στην τηλεόραση, τότε μια χαρά αξίζει και το Lite. Εγώ το δικό μου το έχω βάλει 5 λεπτά συνολικά τρία χρόνια τώρα την τιβι. Λογικά βέβαια με το ring fit που περιμένω αυτό θα αλλάξει, αλλά οκ, ένα παιχνίδι είναι. Είναι θέμα του τι θέλεις και χρειάζεσαι, όπως γράφαμε και χθες.

3 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Άντε επειδή είσαι καλό παιδί, έκανα λίγο photoshop, κάπως βιαστικά:

https://www.mediafire.com/view/aqmf35a50qa1xzi/final.jpg/file

ή

https://www.mediafire.com/view/f48lqwnx4yz3e0g/final2.jpg/file

Εγώ αρχεία με μόνο ένα final μέσα και αριθμό μικρότερο από 10 δεν χρησιμοποιώ. Σίγουρα θα είναι ημιτελή. Τουλάχιστον τρία final μαζί με ένα διψήφιο αριθμό. 😝

• Like 2

28 λεπτά πριν, SageMarios είπε

Ε μα το lite είναι σαν το κανονικό αλλά δεν συνδέεται στην τηλεόραση και δεν μπορείς να βγάλεις τα joy cons (άρα δεν μπορείς να παίξεις ούτε με 2 άτομα out of the box, ούτε Labo ή Ring Fit ή ό,τι άλλο βγάλουν). Δεν έχει καν το kickstand για να το βάλεις να στέκεται! Απορώ γιατί κάποιος να το πάρει! Εκτός ίσως από το ότι σπάει πιο δύσκολα σε περίπτωση που έχεις μικρά παιδιά που θα το χειριστούν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...