retard20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 εμενα η πιθανολογια ελευσης μιας pro κονσολας το μονο που με σταματαει ειναι απο το να αγορασω μια δευτερη κονσολα . και επισης με εχει πιασει μια τρελα να παρω τα κοκκινα μπλε η τα μωβ πορτοκαλι Joy cons Μη ρωτησετε γιατι!!! ιδανικα θελω μια metroid themed κονσόλα . με την παλια θα ηθελα να δοκιμασω CWF αλλα οχι για games γιατι τα εχω σχεδον ολα τα exclusive κυριως για δοκιμη και ολα τα snes games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε για ποιο λόγο να σε ενδιαφέρει τόσο άμα βγει pro; ο μόνος λόγος για κάτι τέτοιο είναι να μην παίζει τα νέα παιχνίδια το υπαρχον, αλλά αυτες τις εποχές δε νομίζω ότι κάποιος θα ήταν τόσο ηλίθιος να πυροβολήσει έτσι τα πόδια του θα σε πω εγω γτ, γτ η Ν βγαζει exclusives στις "pro" κονσολες. Παραδειγμα το new 3ds και η ηλιθιοτητα με το emulator που κλειδωσε πολλα παιχνιδια ετσι. Υπαρχουν και καμια 50αρια exclusives τιτλοι μονο για το new 3ds. Μπορει κ παραπανω Τωρα φαντασου για μια κονσολα που κοστιζει 300+ ευρω, να βγει ενα pro µοντελο και να σου πλασαρει exclusive τιτλους, κατι που θα το κανει 100% Αντι να φτιαξουν αυτη την αηδια τα joycons, θα μας φερουν pro μοντελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, chill είπε Εγώ σκεφτόμουν να πάρω ps4 camera αλλά είναι αργή για το just dance όπως γράφουν οι περισσότεροι. Τα κινητά θα βόλευαν αλλά υπάρχει ο φόβος να φύγει κανένα.....εγώ σαν χαζός πχ - χωρίς να φύγει από το χέρι μου - το κοπάνησα στο κεφάλι μου προχτές σε μια κίνηση και την άκουσα στερεοφωνικά!!! Move δεν υπάρχει στην αγορά.... Το unlimited υπάρχει και στο switch; Δουλεύει μόνο με joycons ή και κινητά; Ναι το unlimited υπαρχει κανονικα , εχει και ενα μηνα δωρεαν για αρχη. Ειναι ιδανικο το switch για τετοιο παιχνιδι. Φυσικα μπορεις να συνδεσεις και κινητα αν θες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Rizas είπε Αλήθεια τώρα αγοράζετε switch για τα multiplatform games του? Μακάρι να ταν κονσόλα κανονική(ala Nintendo 64)και να είχε μόνο αποκλειστικοτητες της Nintendo και τίποτε άλλο από games αντε και καμιά indie παραγωγή! 😍😍😍 Aν δεις στις αγγελιες πωλείται ενα NS μιας ημέρας μαζι με Witcher 3. Θα το άναψε, είδε το πορτ, ζαλίστηκε, είπε οτι το NS ειναι για πέταμα και το πουλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Vagosman είπε Aν δεις στις αγγελιες πωλείται ενα NS μιας ημέρας μαζι με Witcher 3. Θα το άναψε, είδε το πορτ, ζαλίστηκε, είπε οτι το NS ειναι για πέταμα και το πουλάει. Αν το έβαλε στην τηλεόραση λογικό. Αλλά φορητό είναι άλλη φάση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, non-serviam είπε Αν το έβαλε στην τηλεόραση λογικό. Αλλά φορητό είναι άλλη φάση... Εγώ πάντως θεωρώ ότι το Nintendo Switch έχει πάρα πολλά ποιοτικά exclusives για να ασχοληθείς με αυτά και απορώ με αυτούς που το παίρνουν για να παίξουν Witcher 3... Αν ασχολείσαι στοιχειωδώς με το gaming, θα το έχεις παίξει το Witcher 3 εδώ και 5 χρόνια που έχει βγει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, jokul7 said: Εγώ πάντως θεωρώ ότι το Nintendo Switch έχει πάρα πολλά ποιοτικά exclusives για να ασχοληθείς με αυτά και απορώ με αυτούς που το παίρνουν για να παίξουν Witcher 3... Αν ασχολείσαι στοιχειωδώς με το gaming, θα το έχεις παίξει το Witcher 3 εδώ και 5 χρόνια που έχει βγει! Ασχολούμαι στοιχειωδώς και δεν το έχω παίξει. Και αν το παίξω θα είναι ultrawide στο PC όπου είναι απόλαυση. Το DQ11 βέβαια το προτίμησα στο Switch και δεν το μετάνιωσα, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν υποστηρίζει ultrawide και δεν με έκαιγαν και τόσο τα textures ή τα frames per second, σε αντίθεση με την ultra fast battle που με έκαιγε 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ασχολούμαι στοιχειωδώς και δεν το έχω παίξει. Και αν το παίξω θα είναι ultrawide στο PC όπου είναι απόλαυση. Το DQ11 βέβαια το προτίμησα στο Switch και δεν το μετάνιωσα, καθώς έτσι κι αλλιώς δεν υποστηρίζει ultrawide και δεν με έκαιγαν και τόσο τα textures ή τα frames per second, σε αντίθεση με την ultra fast battle που με έκαιγε 😛 Εντάξει, εννοώ ότι αποκλείεται να σε ενδιαφέρει το είδος και να μην το έχεις παίξει μέχρι σήμερα, αλλά να περιμένεις να βγει στο Switch μετά από 5 χρόνια για να ασχοληθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 33 λεπτά πριν, jokul7 είπε Εγώ πάντως θεωρώ ότι το Nintendo Switch έχει πάρα πολλά ποιοτικά exclusives για να ασχοληθείς με αυτά και απορώ με αυτούς που το παίρνουν για να παίξουν Witcher 3... Αν ασχολείσαι στοιχειωδώς με το gaming, θα το έχεις παίξει το Witcher 3 εδώ και 5 χρόνια που έχει βγει! 15 λεπτά πριν, jokul7 είπε Εντάξει, εννοώ ότι αποκλείεται να σε ενδιαφέρει το είδος και να μην το έχεις παίξει μέχρι σήμερα, αλλά να περιμένεις να βγει στο Switch μετά από 5 χρόνια για να ασχοληθείς. Υπάρχει κάτι που λέγεται διαθέσιμος χρόνος, και όχι δεν έχουμε όλοι τον ίδιο. Εμένα με βολεύει να αξιοποιώ το χρόνο μου στο τρένο, και από την στιγμή που το παιχνίδι υπάρχει (αν δεν έχω άλλη προτεραιότητα) γιατί να μην το παίξω φορητά; Μου φαίνεται ξεχνάτε ότι κύριο gimmick του Switch είναι ότι είναι και φορητό! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, non-serviam said: Μου φαίνεται ξεχνάτε ότι κύριο gimmick του Switch είναι ότι είναι και φορητό! Η φορητότητα δεν είναι gimmick, εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Η φορητότητα δεν είναι gimmick, εκτός αν εννοούσες κάτι άλλο. "A gimmick is a novel device or idea designed primarily to attract attention or increase appeal" Η Ν έφτιαξε μια κονσόλα "σπιτιού" (σταθερή), που είναι και φορητή. Μπορείς βέβαια να το δεις και ανάποδα: έφτιαξε μια φορητή που γίνεται και σταθερή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από Mistwalker 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, non-serviam είπε Υπάρχει κάτι που λέγεται διαθέσιμος χρόνος, και όχι δεν έχουμε όλοι τον ίδιο. Εμένα με βολεύει να αξιοποιώ το χρόνο μου στο τρένο, και από την στιγμή που το παιχνίδι υπάρχει (αν δεν έχω άλλη προτεραιότητα) γιατί να μην το παίξω φορητά; Μου φαίνεται ξεχνάτε ότι κύριο gimmick του Switch είναι ότι είναι και φορητό! Αν ο μόνος χρόνος που σου μένει για να παίζεις είναι σε φορητή συσκευή ok, πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 @Malthadorκαι υπολοιπους που ψαχνουν μια φθηνοτερη εναλλακτικη απο το ακριβο Switch Pro Controller(και vfm γιατι περαν απο φθηνοτερο,το συνδεεις και με αλλες πλατφορμες/συσκευες),και αναφερομαι στο 8bitdo sn30pro+. Μιλησα με ενα απο τα καταστηματα που το πουλανε εδω στην Ελλαδα το οποιο με ενημερωσε οτι το controller εχει εχει οντως 1χρονο εγγυηση(οσο δηλαδη δινει ο κατασκευαστης) ακομα και στην Ευρωπη. Αρα με λιγα λογια οποιος θελει να το αγορασει το συγκεκριμενο,εαν δικαιουμαστε 2χρονια βαση Ευρωπαικης νομοθεσιας κλπ,να ξερει οτι θα εχει τρεχαματα για τον 2ρο χρονο. Τα αναφερω καθαρα πληροφοριακα τα παραπανω. Το Switch Pro Controller εχει κανονικα 2χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, jokul7 είπε Αν ο μόνος χρόνος που σου μένει για να παίζεις είναι σε φορητή συσκευή ok, πάσο. Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις. Δεν χρειάζεται να είναι ο μόνος χρόνος που έχω. Είναι όμως χρόνος που μπορεί να αξιοποιηθεί, και σίγουρα στα σταθερά έχω πολύ περισσότερα πράγματα να παίξω από ότι στα φορητά, πόσο μάλλον όταν αυτά δεν υπάρχουν καν στα φορητά. Οπότε πχ. θα παίξω RDR2 στο PC και, γιατί όχι, Witcher στο Switch. 16 λεπτά πριν, Fulgore είπε @Malthadorκαι υπολοιπους που ψαχνουν μια φθηνοτερη εναλλακτικη απο το ακριβο Switch Pro Controller(και vfm γιατι περαν απο φθηνοτερο,το συνδεεις και με αλλες πλατφορμες/συσκευες),και αναφερομαι στο 8bitdo sn30pro+. Μιλησα με ενα απο τα καταστηματα που το πουλανε εδω στην Ελλαδα το οποιο με ενημερωσε οτι το controller εχει εχει οντως 1χρονο εγγυηση(οσο δηλαδη δινει ο κατασκευαστης) ακομα και στην Ευρωπη. Αρα με λιγα λογια οποιος θελει να το αγορασει το συγκεκριμενο,εαν δικαιουμαστε 2χρονια βαση Ευρωπαικης νομοθεσιας κλπ,να ξερει οτι θα εχει τρεχαματα για τον 2ρο χρονο. Τα αναφερω καθαρα πληροφοριακα τα παραπανω. Το Switch Pro Controller εχει κανονικα 2χρονια εγγυηση. Άραγε υπάρχει όντως νομοθεσία (εντός Ελλάδας) για τα δυο χρόνια ή απλά πατάμε στην Ευρωπαϊκή οδηγία; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις