Gorbatsof Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε Μιλησε για Ελλάδα ο άνθρωπος. Και δεν έχει και πολύ άδικο Προφανώς και μιλούσε για Ελλάδα και ακόμα ψάχνω να βρω που έχει δίκιο.Υπαρχουν στοιχεία; Όχι.Δε ξέρω κανέναν ακόμα που δε το πήρε λόγω τιμής, αντιθέτως ξέρω κάμποσους που δεν ασχολούνταν και φανατικά με τα video games και το τσίμπησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, logistoulis είπε Στην Ελλάδα που αγοράζουν ανούσια πανάκριβα κινητά το switch τους μάρανε νομίζεις; Απλά εδώ βρίσκουμε οτιδήποτε έχει σχέση με τη Nintendo παιδικό Είναι άλλου είδους αγορά τα κινητά. Εκεί παίζει ρόλο και ο παράγοντας του δηθενισμού. Πολλοί αγοράζουν ακριβά κινητά για μόστρα. Πράγμα που δεν θα κάνει καποιος με το Switch. Επίσης αυτό που είπες για το 'παιδικό΄ ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 14 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Είναι άλλου είδους αγορά τα κινητά. Εκεί παίζει ρόλο και ο παράγοντας του δηθενισμού. Πολλοί αγοράζουν ακριβά κινητά για μόστρα. Πράγμα που δεν θα κάνει καποιος με το Switch. Επίσης αυτό που είπες για το 'παιδικό΄ ισχύει. Μα δε μιλάμε για καμιά περιουσία αν ο άλλος ήθελε gadget μια χαρά το παίρνει Απλά όπου και να πεις ότι παίζω με τα switch μου εδώ τουλάχιστον θα στην πούνε Και για τους πιο μικρούς είναι πιο συμφέρουσα αφορά ένα ps4 όπως και να το κάνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokul7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Μονο που το Nintendo Switch(του θεματος)δεν το βρισκεις στα χρηματα αυτα,ουτε υπαρχουν υπηρεσιες τυπου Game pass σε nintendo μερια. Το point μου είναι ότι με αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων παίζεις όποια παιχνίδια θέλεις με χαμηλό κόστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, RedAlert539 said: Στατιστικά στοιχεία δεν έχω, μιλάω από προσωπική εμπειρία. Κυριολεκτικά οι μόνοι άνθρωποι που "γνωρίζω" και έχουν Switch είναι από αυτό το forum. PS4? Να φάνε και οι κότες. Ξέρω και άτομα που δεν ασχολούνται με το gaming που έχουν PS4. Τα ίδια άτομα αν τα ρωτήσεις τι είναι το Switch θα ξύνουν το κεφάλι τους. Καταλαβαίνω ότι αυτό που λέω είναι θέμα περισσότερο πληροφόρησης και όχι κόστους(που είναι και το θέμα της συζήτησης) αλλα πιστέυω ότι το ένα επηρεάζει και το άλλο. irl, ο κύκλος μου δεν αποτελείται από gamers. Δύο γνωστούς έχω με PS4 και απέχουν πολύ από αυτό που αποκαλώ «gamers». Από εκεί και πέρα, το μόνο που κάνω είναι να παρατηρώ τι γίνεται στα καταστήματα. Τα ράφια με Switch games είναι τα μισά σε μέγεθος απ' ότι τα ράφια των PS4/X1 και όμως, όποτε πάω στο Public στο Mall, πάντα θα δω 3-4 άτομα στο NSw section, 6-7 άτομα στο PS4 section και ποτέ δεν βλέπω άτομα στο X1 section (παρόλο που έχει ίδια ράφια με το PS4). Γι' αυτό λέω αν έχουμε στατιστικά με τις πωλήσεις στην Ελλάδα, για οποιαδήποτε κονσόλα μιας και αναλογικά σκεπτόμενοι μπορούμε να καταλήξουμε σε συμπέρασμα. 21 minutes ago, logistoulis said: Απλά όπου και να πεις ότι παίζω με τα switch μου εδώ τουλάχιστον θα στην πούνε Σε μία έκθεση άσχετη με το χώρο, κάποια στιγμή είχα πετύχει έναν παλιό συντάκτη του PC Master. Πιάσαμε κουβέντα κλπ και όταν του είπα ότι αυτό τον καιρό παίζω κυρίως Switch μου λέει «τι είσαι δεκάχρονο;». Γέλασα και του έκανα ταπ ταπ στην πλάτη. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από Malthador 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Τα μονα επισημα στοιχεια εχουμε στην χωρα μας για Switch αφορουν τις πωλησεις παιχνιδιων γνωστο και ως top 10. Μονο στο launch της κονσολας ειδαμε στην Ελλαδα παιχνιδι να ειναι στο top10,το Zelda. https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάρτιος-2017/42219.html Τον επομενο μηνα και το Zelda και το mario kart ηταν εκτος 10αδας https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάιος-2017/42688.html κατι που συνεχιστηκε μεχρι και Σεπτεμβριο του 2018 που ηταν και η τελευταια αναφορα σε πωλησεις https://www.enternity.gr/Article/Games/Specials/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Σεπτέμβριος-2018/50631.html Η GFK Hellas ειναι η μονη η οποια εχει αναφερει επισημα νουμερα για πωλησεις παιχνιδιων,δεν γνωριζω καποια αλλη. 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Τα ράφια με Switch games είναι τα μισά σε μέγεθος απ' ότι τα ράφια των PS4/X1 και όμως, όποτε πάω στο Public στο Mall, πάντα θα δω 3-4 άτομα στο NSw section, 6-7 άτομα στο PS4 section και ποτέ δεν βλέπω άτομα στο X1 section (παρόλο που έχει ίδια ράφια με το PS4). Το εχω δει και εγω αυτο που περιγραφεις παραπανω και εχεις απολυτο δικιο με μια μονο βασικη διαφορα. Ενω και εγω εχω δει ατομα να ειναι πανω απο το τμημα του Switch(καλη ωρα οπως και εγω οταν περναω),παρα πολυ σπανια να δω καποιον να αγοραζει ενα παιχνιδι. Το ιδιο και στις υπολοιπες αλυσιδες φυσικα. Ισως να περνανε μηπως και δουν αν υπαρχουν μειωμενες τιμες οπως αναφερα εγω και ενας συμφορουμιτης για ενα υποκαταστημα Κωτσοβολου. Τελος δεν διαφωνω(οπως εχουμε πει και παλιοτερα) στα περι Ελληνικης νοοτροπιας γενικα γυρω απο το gaming,που δεν περιοριζονται μονο στο εαν το Switch(και η Nintendo ειναι κυριως για παιδακια ή οχι. 35 λεπτά πριν, jokul7 είπε Το point μου είναι ότι με αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων παίζεις όποια παιχνίδια θέλεις με χαμηλό κόστος Σε αυτο εχεις δικιο προφανως,βεβαια δεν ισχυει 100% για το Switch το''οποια παιχνιδια θελεις''. Μονο συγκεκριμενα παιχνιδια εχουν ζητηση για πωληση/αγορα και συνηθως αφορουν τα ιδια τα exclusive της κονσολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Malthador είπε Σε μία έκθεση άσχετη με το χώρο, κάποια στιγμή είχα πετύχει έναν παλιό συντάκτη του PC Master. Πιάσαμε κουβέντα κλπ και όταν του είπα ότι αυτό τον καιρό παίζω κυρίως Switch μου λέει «τι είσαι δεκάχρονο;». Γέλασα και του έκανα ταπ ταπ στην πλάτη. Τους κατουραω όλους Χωρίς πλάκα το switch είναι το μόνο πράγμα που αγόρασα τα πρόσφατα χρόνια που μου έδωσε τόσο χαμόγελο Και δεν το περίμενα καν, κάπως απροσδιόριστα μου ήρθε κάποια στιγμή να το αγοράσω, με σιγονταρε και η γυναίκα που είναι φανατική της Nintendo είπα ας το πάρω να υπάρχει Μου είχε κάνει μεγάλο κλικ βέβαια από τη μέρα που παρουσιάστηκε ότι αυτό έχει κάτι το ιδιαίτερο (και σίγουρα θα με έχεις δει να κράζω ένα σωρό άλλα προϊόντα ότι θα πάνε απατά -και σχεδόν πάντα πέφτω μέσα-, αυτό όμως κάτι μου έλεγε, μου μιλούσε) Και πολύ κακώς δίστασα δύο χρόνια να το αγοράσω Το πήγα βέβαια με ορθολογικά κριτήρια να κάνει πρώτα μια αξιοπρεπή βιβλιοθήκη, πράγμα που ευτυχώς συνέβη, αλλά και με τελείως παρόρμηση να το αγόραζα πάλι κερδισμένος θα ήμουν Ευτυχώς που τόσα άλλα εκατομμύρια άνθρωποι ένιωσαν έτσι και η κονσόλα θεωρείται επιτυχημένη και μακάρι να πάει ακόμα καλύτερα γιατί το αξίζει Και ειδικά με το κλίμα και τις τάσεις που έχει έχουν δημιουργηθεί στο σύγχρονο gaming το βρίσκω απαραίτητο να πηγαίνουν καλά πιο οι πιο "παραδοσιακές" πρακτικές που ακολουθεί μια εταιρεία όπως η Nintendo και ας μας πιάνει τον κωλο δεν πειράζει, από το να επικρατήσει το fast food καλύτερα να πληρώσουμε Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 τελικα πηρα 60W φορτιστη με 3Α στα 15V ελπιζω να μου κανει δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, lak10 είπε τελικα πηρα 60W φορτιστη με 3Α στα 15V ελπιζω να μου κανει δουλεια Για στείλε τι πήρες γιατί ψάχνω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, Gorbatsof είπε Προφανώς και μιλούσε για Ελλάδα και ακόμα ψάχνω να βρω που έχει δίκιο.Υπαρχουν στοιχεία; Όχι.Δε ξέρω κανέναν ακόμα που δε το πήρε λόγω τιμής, αντιθέτως ξέρω κάμποσους που δεν ασχολούνταν και φανατικά με τα video games και το τσίμπησ Παρων!Αν και το εχω σταμπαρει εδω και λιγο καιρο η υψηλη τιμη του με φρεναρει στο να προβω στην αγορα του σε συνδυασμο οτι δε βλεπω τιτλους να με τραβανε (με εξαιρεση το doom το οποιο ομως το εχω και στο playstation) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, czarjuly είπε Παρων!Αν και το εχω σταμπαρει εδω και λιγο καιρο η υψηλη τιμη του με φρεναρει στο να προβω στην αγορα του σε συνδυασμο οτι δε βλεπω τιτλους να με τραβανε (με εξαιρεση το doom το οποιο ομως το εχω και στο playstation) Αρα αν δεν σε τραβαει η κονσολα για τα exclusives,να υποθεσω οτι πιο πολυ την ηθελες για να μπορεις να παιξεις φορτητα multiplatform τιτλους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgewrgi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Εγω απο τι εχω καταλαβει απο τους γυρο μου.στην ελλαδα δεν ασχολουνται γενικα με τα games.δεν υπαρχουν gamers..γιαυτο δεν πουλαει το switch.το μονο που υπαρχει ειναι το ps4 που εχει μπει σε ολα τα σπιτια λογο μαρκετινγκ και και καποια ατομα στο pc με counter strike κτλπ.γενικα μιλαω και ενοω πολυ μεγαλο ποσοστο.δεν ξερω εναν γνωστο μου που να εχει παιξει ζελντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Η GFK Hellas ειναι η μονη η οποια εχει αναφερει επισημα νουμερα για πωλησεις παιχνιδιων,δεν γνωριζω καποια αλλη. Κάπου θυμάμαι να διαβάζω ότι αυτά τα στατιστικά αφορούσαν μόνο μια αλυσίδα (Public ή Media Markt ή...), γενικά κλάφ'τα Χαράλαμπε. Αν δεν συνυπολογίστουν τουλάχιστον και οι άλλες 3-4 αλυσίδες μαζί με τα σκρουτζομάγαζα δε γίνεται δουλίτσα. Λογικά οι αντιπροσωπείες (CD Media κλπ) ξέρουν τι ποσότητα έρχεται και τις πωλήσεις αλλά δε νομίζω να έδιναν νούμερα. 6 ώρες πριν, Malthador είπε Σε μία έκθεση άσχετη με το χώρο, κάποια στιγμή είχα πετύχει έναν παλιό συντάκτη του PC Master. Πιάσαμε κουβέντα κλπ και όταν του είπα ότι αυτό τον καιρό παίζω κυρίως Switch μου λέει «τι είσαι δεκάχρονο;». Γέλασα και του έκανα ταπ ταπ στην πλάτη. Τον γνωστό σκιτσογράφο θα λες, achievement unlocked πήρες;! Σε κάθε περίπτωση ακόμα και οι "σχετικοί" του χώρου άμα είναι κολλημένοι μόνο σε μια πλατφόρμα αυτά θα ακούμε δυστυχώς. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από EverythingYouBelieve Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
count ian Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Νιντέντο ρε κόμπρες! Νιντέντο γτχ μου! Θυμάμαι να είμαστε άγουρα μαλακιστήρια, στο χωριό μου στη λίμνη Πλαστήρα κ να σκάει ο ξάδερφος με το Gameboy. Mario land, balloon kid, double dragon, Batman, Kung Fu master, gargoyles quest. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 5 hours ago, czarjuly said: Παρων!Αν και το εχω σταμπαρει εδω και λιγο καιρο η υψηλη τιμη του με φρεναρει στο να προβω στην αγορα του σε συνδυασμο οτι δε βλεπω τιτλους να με τραβανε (με εξαιρεση το doom το οποιο ομως το εχω και στο playstation) Μην πάρεις Switch, προφανώς δεν είναι για εσένα, θα κλαις τα λεφτά σου. 2 hours ago, EverythingYouBelieve said: Κάπου θυμάμαι να διαβάζω ότι αυτά τα στατιστικά αφορούσαν μόνο μια αλυσίδα (Public ή Media Markt ή...), γενικά κλάφ'τα Χαράλαμπε. Αν δεν συνυπολογίστουν τουλάχιστον και οι άλλες 3-4 αλυσίδες μαζί με τα σκρουτζομάγαζα δε γίνεται δουλίτσα. Λογικά οι αντιπροσωπείες (CD Media κλπ) ξέρουν τι ποσότητα έρχεται και τις πωλήσεις αλλά δε νομίζω να έδιναν νούμερα. Α, data από αλυσίδες είναι αυτά, όχι από την αντιπροσωπεία; Ε, δεν έχει νόημα να τα λαμβάνουμε καν υπόψιν μας. 2 hours ago, EverythingYouBelieve said: Κάπου θυμάμαι να διαβάζω ότι αυτά τα στατιστικά αφορούσαν μόνο μια αλυσίδα (Public ή Media Markt ή...), γενικά κλάφ'τα Χαράλαμπε. Αν δεν συνυπολογίστουν τουλάχιστον και οι άλλες 3-4 αλυσίδες μαζί με τα σκρουτζομάγαζα δε γίνεται δουλίτσα. Λογικά οι αντιπροσωπείες (CD Media κλπ) ξέρουν τι ποσότητα έρχεται και τις πωλήσεις αλλά δε νομίζω να έδιναν νούμερα. Τον γνωστό σκιτσογράφο θα λες, achievement unlocked πήρες;! Σε κάθε περίπτωση ακόμα και οι "σχετικοί" του χώρου άμα είναι κολλημένοι μόνο σε μια πλατφόρμα αυτά θα ακούμε δυστυχώς. Όχι άλλος, έχει μαγαζί εστίασης πλέον. 9 hours ago, Fulgore said: Ενω και εγω εχω δει ατομα να ειναι πανω απο το τμημα του Switch(καλη ωρα οπως και εγω οταν περναω),παρα πολυ σπανια να δω καποιον να αγοραζει ενα παιχνιδι. Το ιδιο και στις υπολοιπες αλυσιδες φυσικα. Ισως να περνανε μηπως και δουν αν υπαρχουν μειωμενες τιμες οπως αναφερα εγω και ενας συμφορουμιτης για ενα υποκαταστημα Κωτσοβολου. Κι όμως, έχω πετύχει και games να αγοράζουν 3-4 φορές και να πηγαίνουν στοχευμένα να αγοράσουν την κονσόλα άλλες 2-3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις