Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά έχει καταφέρει κανένας να αγοράσει από το eShop Αργεντινής ; Προσπαθώ με την κάρτα μου τόση ώρα (Alpha bank ) και δεν την δέχεται

Παιδιά έχει καταφέρει κανένας να αγοράσει από το eShop Αργεντινής ; Προσπαθώ με την κάρτα μου τόση ώρα (Alpha bank ) και δεν την δέχεται

Άκυρο διάβασα εδώ ότι δεν γίνεται σε κάποιους στο εξωτερικό προχωράει κανονικά , κρίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Άκυρο διάβασα εδώ ότι δεν γίνεται σε κάποιους στο εξωτερικό προχωράει κανονικά , κρίμα.

Πριν μήνες είχα καταφέρει να αγοράσω από Αργεντινή και Αφρική δεν ξέρω πλέον αν γίνεται με ελληνική κάρτα αν και εκεί άλλαξαν τις τιμες. 

Μόλις τώρα, dinos234 είπε

Πριν μήνες είχα καταφέρει να αγοράσω από Αργεντινή και Αφρική δεν ξέρω πλέον αν γίνεται με ελληνική κάρτα αν και εκεί άλλαξαν τις τιμες. 

Τι κάρτα χρησιμοποίησες ;;;

3 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Γιατί δεν βγάζετε μια revolut;

Δεν την δέχεται

1 λεπτό πριν, dinos234 είπε

Alpha Bank και Πειραιώς. 

Και γω Άλφα δοκίμασα αλλά τίποτα , εκεί που ζητάει όνομα και μετά επίθετο το αρχικό του πατέρα σε ποιο το βάζεις ; Μαζί με την τελεία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Δεν την δέχεται

Και γω Άλφα δοκίμασα αλλά τίποτα , εκεί που ζητάει όνομα και μετά επίθετο το αρχικό του πατέρα σε ποιο το βάζεις ; Μαζί με την τελεία 

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς είχα αλλάξει απλα  το λογαριασμό από το site σε Αργεντινή και σε Αφρική και μετά πήγαινα από το switch στο store δεξιά πάνω έβαζα τα στοιχεία της κάρτας και γινόταν δεν θυμάμαι αν μου ζητούσε όνομα κτλ. 

Μπορεί πλέον και να μην γίνεται είχαν πει ότι κάποια θα τα άλλαζαν αν θυμάμαι καλά.

Επεξ/σία από dinos234

14 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς είχα αλλάξει απλα  το λογαριασμό από το site σε Αργεντινή και σε Αφρική και μετά πήγαινα από το switch στο store δεξιά πάνω έβαζα τα στοιχεία της κάρτας και γινόταν δεν θυμάμαι αν μου ζητούσε όνομα κτλ. 

Μπορεί πλέον και να μην γίνεται είχαν πει ότι κάποια θα τα άλλαζαν αν θυμάμαι καλά.

Αααα εγώ εννοούσα από το store Αργεντινής στο site που αγοράζεις και σου στέλνουν κωδικό στο ιμειλ να το ενεργοποιήσεις 

3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Δοκίμασε χωρίς το γράμμα του πατέρα, βάλε μόνο το όνομα σου και το επώνυμο, αλλιώς βάλτο στο ίδιο κουτάκι με το όνομα (καλύτερα χωρίς τέλεια).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο εγω ψαχνω να βρω τι στο καλο παιζει με την εγγυηση στο 8bitdo,να μερικες νεες ειδησεις για την ως τωρα επιτυχια του Switch(και της Nintendo)

http://www.vgchartz.com/article/442056/npd-more-games-released-on-the-switch-in-2019-than-the-ps4-and-xbox-one-combined/

http://www.vgchartz.com/article/442049/fifa-20-tops-the-italian-charts-in-final-week-of-2019/

Here are the top 10 best-selling games for Italy for Week 52, 2019:

1. FIFA 20 (PS4)
  2. Call of Duty: Modern Warfare (PS4)
  3. Grand Theft Auto V (PS4)
  4. Luigi's Mansion 3 (NS)
  5. Pokemon Sword (NS)
  6. Marvel's Spider-Man (PS4)
  7. Star Wars Jedi: Fallen Order (PS4)
  8. Tekken 7 (PS4)
  9. Minecraft (PS4)
  10. FIFA 20 (XOne)

Ρεκορ πωλησεων το 2019 και σε Γαλλια μερια για το Switch

http://www.vgchartz.com/article/442039/nintendo-switch-tops-33-million-units-sold-in-france-125-million-sold-in-2019/

Και μιας και η κουβεντα το εφερε πιο πισω στα Pokemon,αν και για αλλη πλατφορμα προφανως το Pokemon GO συνεχιζει να εχει τρελα εσοδα.Μιλαμε για κυριολεκτικα απιστευτα νουμερα

Spoiler

http://www.vgchartz.com/article/442047/pokemon-go-earned-nearly-900-million-in-2019/

The game generated an estimated $894 million in revenue from players.

This is more than previous record set when the game launched in 2016 with $832 million.

The game also earned $589 million in 2017 and $816 million in 2018. 

Αλλο επισης ενδιαφερον βρισκεται και απο που προερχονται αυτα τα εσοδα

Pokémon GO generated $335 million (38%) of its revenue in the US, followed by Japan with $286 million (32%). Germany came in third with $54 million (6%) in revenue

Μπραβο οι Γερμανοι,δινουν πονο λεμε.

Και στην Ελλαδα τα Switch καθονται στα ραφια 😂

Επεξ/σία από Fulgore

3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Δοκίμασε χωρίς το γράμμα του πατέρα, βάλε μόνο το όνομα σου και το επώνυμο, αλλιώς βάλτο στο ίδιο κουτάκι με το όνομα (καλύτερα χωρίς τέλεια).

Τα δοκίμασα όλα αναγκαστικά να πληρώσω κάποιον με πειπαλ και να μου στείλει τους κωδικούς πήρα το Celeste , cuphead, stardew valley , unravel two και hollow Knight κοντά στα 15€

13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Έπαιξα κάνα διωρακι το Warframe και το βρήκα έξοχο port και πολύ καλό δωρεάν παιχνίδι

απο τα καλυτερα games εκει εξω, αλλα ειναι τερμα grindy -_- 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...