Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, D.Luffy said:

Γιατί ρε; Εγώ δεν διαφωνώ πάντως, είναι σωστή η οπτική για εμένα. Δίνεις ένα στάνταρ ποσό το μήνα και έχεις πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη, τύπου Netflix ή Spotify.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί ρε; Εγώ δεν διαφωνώ πάντως, είναι σωστή η οπτική για εμένα. Δίνεις ένα στάνταρ ποσό το μήνα και έχεις πρόσβαση σε όλη τη βιβλιοθήκη, τύπου Netflix ή Spotify.

Καταλαβαίνω την ευκολία του subscription αλλά προτιμώ ό,τι αγοράζω από games να μου ανήκει και να είναι άμεσα διαθέσιμο χωρίς να χρειάζεται online σύνδεση. Επίσης και για για συλλεκτικούς λόγους. 

• Moderators
Δημοσ.
Just now, D.Luffy said:

Καταλαβαίνω την ευκολία του subscription αλλά προτιμώ ό,τι αγοράζω από games να μου ανήκει και να είναι άμεσα διαθέσιμο χωρίς να χρειάζεται online σύνδεση. Επίσης και για για συλλεκτικούς λόγους. 

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, για την ώρα τουλάχιστον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Οτι πιο σιχαμένο εχω ακουσει απο Γιαπωνέζικο στόμα. :S

Επεξ/σία από Vagosman
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, για την ώρα τουλάχιστον.

Κι αν στο lifetime μας έχουμε κανένα... Nintendoomed? :ph34r:

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, D.Luffy said:

Κι αν στο lifetime μας έχουμε κανένα... Nintendoomed? :ph34r:

Έλα μωρέ τώρα, τα ακούμε χρόνια αυτά, κι άμα κλείσει η Ν, κι άμα κλείσει η Valve, κι άμα κλείσει η MS κοκ.

Οι πολυεθνικές δισεκατομμυρίων δεν κλείνουν, τις αγοράζουν άλλοι και συνεχίζει το τραίνο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, D.Luffy said:

Μακάρι να γίνει, όχι μόνο για την Nintendo. Οι άλλοι κάτι κάνουν. Με μια λογική τιμή, θα παίζεις ότι θέλεις, οπότε το θέλεις. 

Για όλους τους "συλλέκτες" όπως το Netflix δεν σταμάτησε την παραγωγή ταινιών, και το spotify δεν στα σταμάτησε τ την μουσική, έτσι θα γίνει με τα παιχνίδια. 

Όπως με όλα τα ψηφιακά μέσα, το παιχνίδι έχει νόημα μόνο όταν παίζεις μαζί του. Το κωλοκουτι είναι ένα άσχημο και (πλέον) άχρηστο πράμα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2018 στις 11:52 ΠΜ, Malthador είπε

Είναι μια χρονιά ξερή από 1st-party games (που παραδοσιακά πουλάνε σαν τρελά σε Ν κονσόλες) και πάνε και βγάζουν μεγάλες 3rd-party κυκλοφορίες (τόσο το D3, όσο και το DS1) κοντά στο launch του Smash.Μετά θα κλαίγονται ότι «τα 3rd-parties δεν πουλάνε καλά στις κονσόλες της Ν» κλπ, δεν τους φταίει κανείς αν είναι καθυστερημένοι, το μυαλό τους τους φταίει.

Αν και δεν γνωρίζω τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των D3,D1 παρόλα αυτά από παλιότερα υφίσταται αυτή η πρακτική. Συγκεκριμένα κοντά στην κυκλοφορία παιχνιδιού μεγάλης δυναμικής κυκλοφορούν και άλλα ώστε ο καταναλωτής να έχει μια εικόνα τους από το ράφι ή γενικά στα υπόψιν. Η δυναμική τους ενός μπορεί να επηρεάσει την δυναμική των υπολοίπων, παράδειγμα χωρίς την δυναμική των first parties της Ν δεν θα είχαν τα ίδια αποτελέσματα τα indies στο NSW.

Στις 23/8/2018 στις 4:18 ΜΜ, Malthador είπε

Ακόμα ένα direct στο οποίο ΔΕΝ θα μας πουν τίποτα για τη συνδρομητική υπηρεσία η οποία θα διατεθεί σε ένα μήνα δηλαδή. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι...

Από πάντα ίσχυε αυτό για την Ν, απλά στο 2018 μας το θύμισε για τα καλά. Ενώ πλέον δεν είμαστε στην δεκαετία του '90 και πλέον είναι πολύ εύκολο να διαμοιραστείς πληροφορίες η Ν θεωρεί πως είναι καλό να επικεντρώνεται στο παρόν. Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε το αρχικό πρόγραμμα κυκλοφοριών για το 2019.

3 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Αν θέλεις μια καλύτερη εικόνα όσων ανέφερε ο Miyamoto ρίξε μια ματιά εδώ (22 Αυγούστου, Nintendo Miyamoto keynote). Υπάρχουν και κάποια σχετικά για το λειτουργικό σύστημα του NSW. Πάντως ο M έπρεπε να έχει πάρει πόδι πολύ καιρό τώρα από το διοικητικό συμβούλιο για πολλούς και διάφορους λόγους.

1 ώρα πριν, guy_threepwood είπε

Όπως με όλα τα ψηφιακά μέσα, το παιχνίδι έχει νόημα μόνο όταν παίζεις μαζί του. Το κωλοκουτι είναι ένα άσχημο και (πλέον) άχρηστο πράμα. 

Η αλήθεια είναι πως κάποια παιχνίδια από την φύση τους είναι καλύτερα στην ψηφιακή μορφή όπως online/party games. Παρόλα αυτά οι τιμές είναι υψηλές αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταπώλησης και δεύτερον δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα μπορείς να έχεις πρόσβαση στο μέλλον ή τουλάχιστον συμβατότητα με τις μελλοντικές συσκευές. 

Σχετικά με τα κουτιά έχουν χάσει την αξία τους από την στιγμή που αφαίρεσαν το βιβλιαράκι οδηγιών και επίσης δεν είναι προσβάσιμα χωρίς τις απαραίτητες ενημερώσεις. Άλλες φορές προσφέρουν περιεχόμενα που δεν περιλαμβάνεται ή έχτρα μειώνοντας ακόμα περισσότερο την αξία της φυσικής έκδοσης. Με λίγα λόγια μας προωθούν προς την ψηφιακή αγορά.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμφιβαλλω ομως οτι θα μπορεις να παιζεις first day AAA τιτλους. αυτους θα πρεπει να τους αγορασεις. επομενως στην ουσια, πληρωνεις μια υπηρεσια για να εχεις την δυνατοτητα να αγοραζεις μεσω της υπηρεσιας. με την τιμη να ειναι στο υπερκοστολογημενο 60ε οπως θα ηταν και στην φυσικη του μορφη.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
8 minutes ago, mansa2k said:

Σχετικά με τα κουτιά έχουν χάσει την αξία τους από την στιγμή που αφαίρεσαν το βιβλιαράκι οδηγιών και επίσης δεν είναι προσβάσιμα χωρίς τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Από περιέργεια, πόσο ακριβώς χρόνο δαπανά κάποιος σε ενα βιβλιαράκι οδηγιών; 

Όταν αγόρασα το πρώτο μου "original" παιχνίδι το 1990 (μετα από μια δεκαετία πειρατείας, Αγγελάκη στην. Θεσσαλονίκη κτλ) , θυμάμαι τον ενθουσιασμό ότι επιτέλους θα είχα το πλήρες παιχνίδι, με βιβλίο κτλ. 

Ανοίγω λοιπόν το κουτί στο λεωφορείο για σπίτι, δαπαναω περί των 5 λεπτών να το ξεφυλλισω και πίσω στο κουτί. Για πάντα... 

• Like 1
Δημοσ.

προφανως αρκετο χρονο ωστε να στειλει η Nintendo την Blockbuster στα δικαστηρια επειδη νοικιαζε τα εγχειριδια οδηγιων των παιχνιδιων της..

Δημοσ.

Η Nintendo έχασε την μάχη με το blockbuster, στο να νοικιάζει παιχνίδια. Το μόνο που κέρδισε είναι να μην έχει τα manual. 

Αλλά ακόμη και έτσι να ήταν, τι σχέση έχει αυτό με το ποσο χρόνο διαβάζει ένας το manual; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απλως επισημανω την ειρωνια στο σχολιο σου οτι δεν εχουν καποια πραγματικη αξια τα manuals, ενω η ιδια η NIN τα χρησιμοποιησε ως μεσο εκβιασμου πρακτικα για να απαγορεψει την ενοικιαση των παιχνιδιων της απο τριτους.

και να μαστε στο σημερα, οπου οχι μονο δεν θα μπορεις να νοικιαζεις η να πουλας τα δικα σου μεταχειρισμενα παιχνιδια,. αλλα δεν θα εισαι καν κατοχος των παιχνιδιων που ο ιδιος αγοραζεις. οι καιροι εχουν αλλαξει. προς το χειροτερο.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

Το thread για το Switch, είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον στο forum!

Έχω βάλει να μου στέλνει ειδοποίηση όταν γράφει κάποιος. Και δεν έχω καν Switch!

• Like 3
Δημοσ.

Τα ψηφιακα games πρεπει να εξαφανιστουνε ή να βρουνε καποιο αλλο συστημα οπως το streaming της nvidia.Για χωρες που εχουν το δικο μας συστημα του απεριορηστου internet δεν νοιαζεται κανεις αλλα δεν γινετε σε χωρες που εχουν παροχους οπου στο internet σου δινουν 100 gb το μηνα να εχει games πχ.το shadow of mordor καπου στα 100 gb download.Δεν φτανει που θα το πληρωσεις κανα 50ρι αλλα μετα δεν θα εχει και internet στο σπιτι.

https://nintendoeverything.com/mario-kart-8-deluxe-compatible-with-new-nintendo-labo-vehicle-kit-trailer/

Και τιμονιερα που την φτιαχνεις μονος σου.😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...