non-serviam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Σε έξι ώρες η Nintendo θα παρουσιάσει το νέο Switch, θα είναι συνεργασία με την Alienware: Someone is getting sued! Πάντως θέλω να δω χαρακτηριστικά, για την σύγκριση.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 2 minutes ago, non-serviam said: Someone is getting sued! Πάντως θέλω να δω χαρακτηριστικά, για την σύγκριση. Και τιμή, για να γελάσουμε και λίγο. 1
shadowlike Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 πολύ μεγάλο για portable, νομίζω το switch (όχι το lite) ακουμπάει τα όρια του portable. 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Και τιμή, για να γελάσουμε και λίγο. αν είναι windows pc όσο και να κάνει με τα 30-60άρια του switch per game πάλι πιο φθηνά θα σου βγεί.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 5 minutes ago, shadowlike said: αν είναι windows pc όσο και να κάνει με τα 30-60άρια του switch per game πάλι πιο φθηνά θα σου βγεί. Μόνο που είναι Alienware, όχι Acer, οπότε δεν πρόκειται να έχει κάτω από χιλιάρικο (ίσως λέω και λίγα).
non-serviam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Και τιμή, για να γελάσουμε και λίγο. Alienware και τιμή, πας σίγουρα για 4ψηφιο. Δεν τίθεται ερώτημα καν. 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Μόνο που είναι Alienware, όχι Acer, οπότε δεν πρόκειται να έχει κάτω από χιλιάρικο (ίσως λέω και λίγα). Με πρόλαβες.
retard20 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν εχω καταλάβει γράφεις Σε έξι ώρες η Nintendo θα παρουσιάσει το νέο Switch, θα είναι συνεργασία με την Alienware: και το link λεει Alienware UFO is the Nintendo Switch of PC gaming δε μπορώ να δω το βίντεο δυστυχώς! Θα ανακοινωθεί νέο switch όντως η κάτι που θα μοιάζει με αυτό από άλλη εταιρεία.? edit : το είδα σε άλλο site και λέει switch like απο την Alienware. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από retard20
Basilisc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, retard20 είπε δεν εχω καταλάβει γράφεις Σε έξι ώρες η Nintendo θα παρουσιάσει το νέο Switch, θα είναι συνεργασία με την Alienware: και το link λεει Alienware UFO is the Nintendo Switch of PC gaming δε μπορώ να δω το βίντεο δυστυχώς! Θα ανακοινωθεί νέο switch όντως η κάτι που θα μοιάζει με αυτό από άλλη εταιρεία.? Ειρωνικό ήταν για την αντιγραφή της Alienware που την αναφέρουν και σαν innovation στο βίντεο. 3
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 3 minutes ago, retard20 said: δεν εχω καταλάβει γράφεις Σε έξι ώρες η Nintendo θα παρουσιάσει το νέο Switch, θα είναι συνεργασία με την Alienware: και το link λεει Alienware UFO is the Nintendo Switch of PC gaming δε μπορώ να δω το βίντεο δυστυχώς! Θα ανακοινωθεί νέο switch όντως η κάτι που θα μοιάζει με αυτό από άλλη εταιρεία.? Η Alienware θα ανακοινώσει PC που θα μοιάζει με NSw. Εδώ το λινκ για το live: 1
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, retard20 είπε δεν εχω καταλάβει γράφεις Σε έξι ώρες η Nintendo θα παρουσιάσει το νέο Switch, θα είναι συνεργασία με την Alienware: Το σχολιο ειναι προφανως ειρωνικο προς την Alienware οπως λεει και ο τιτλος του ιδιου του video. Ακομα και το controller ειναι σκετη αντιγραφη. Επισης ειναι η ιδεα μου ειναι παρα ειναι χοντρο? Εχει ομως Rgb φωτακια αρα θα πουλησει. Τελος βλεπω στα σχολια απο κατω και λενε would totally buy one of those for $1K or so to play on medium settings. If it has a decent battery life and around 1k I'll definitely buy it. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από Fulgore
Vagosman Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, NickTG είπε Σε σχέση με ποια έκδοση? Για PC? Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση. Απλά οτι στο NS τα καρέ είναι πολύ χαμηλά στα όρια της ζαλάδας. Για να δούμε το alienware, ενδιαφέρον θα εχει ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.
NickTG Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 36 minutes ago, Vagosman said: Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η σύγκριση. Απλά οτι στο NS τα καρέ είναι πολύ χαμηλά στα όρια της ζαλάδας. Τότε μόνο σε PC δεν θα έχεις θέμα.
non-serviam Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Μιας και το συζητούσαμε πρόσφατα: https://wccftech.com/platinumgames-is-getting-capital-investment-from-tencent-looks-into-self-publishing/
logistoulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, non-serviam είπε Μιας και το συζητούσαμε πρόσφατα: https://wccftech.com/platinumgames-is-getting-capital-investment-from-tencent-looks-into-self-publishing/ αυτό εμένα δεν μου ακούγεται ως καλό νέο, αν τους χρηματοδοτεί αυτός που χρηματοδοτεί το lol κλάφτα.. τα λεφτά θα είναι αμέτρητα, αλλά η ποιότητα ίσως όχι Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από logistoulis
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 1 hour ago, shadowlike said: πολύ μεγάλο για portable, νομίζω το switch (όχι το lite) ακουμπάει τα όρια του portable. Πάντως η οθόνη του OG NSw είναι μικρή για μεγάλα games, θα πρέπει να το διορθώσουν αυτό χωρίς να πειράξουν το form factor και το βάρος του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις