Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν ενα χρονο η αποθεωση του switch -nintendo σχεδον απο ολους και τωρα κλασσικα γυρισαμε στα nintendoomed αρθρα.Δεν βαρεθηκανε πραγματικα απορω.

Τοσο πολυ πουλαει η καταστροφη της nintendo?

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 3
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

Είμαι σοκαρισμένος, κάποιος στον πλανήτη πιστεύει ότι η Ν κάνει ***. Ας του αφιερώσει ένα άρθρο το kotaku. Ξεπεσμός. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ αρνητικος φαινεται αυτος.Εγω προτιμω τον αλλον του χρηματιστηριου που ελεγε οτι η N θα πουλησει 25 μυρρια κονσολες αυτο το χρονο😉.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Πολυ αρνητικος φαινεται αυτος.Εγω προτιμω τον αλλον του χρηματιστηριου που ελεγε οτι η N θα πουλησει 25 μυρρια κονσολες αυτο το χρονο😉.

Παω να κανω το update για να το λιωσω το βραδυ.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
38 minutes ago, Mistwalker said:

Πάλι καλά, ανησύχησα μήπως έπρεπε να συνδέσουμε απευθείας το headset στο NSw και crashαρε το OS από τους πόρους που χρειάζεται κάτι τέτοιο. 

Φίου... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Με τα οσα εχουν δειξει φαινεται απιστευτο

Νοσταλγία στο φουλ. Μου θυμίζει πάντρεμα ZoE, Robotech (PS2 εποχή), Virtual On με μια μικρή ακόμα δόση από armored core. Γουστάρω απίστευτα. 

• Like 3
Δημοσ.

Λογικα στο nindies direct την Τριτη θα μαθουμε την ημερομηνια κυκλοφοριας του travis strikes again.

Ελπιζω να μαθουμε και τιποτα για το guacamelee 2 και για το ποτε θα κυκλοφορησει στο switch.Tο πρωτο ηταν αρκετα ωραιο metroidvania και απο τις εντυπωσεις που διαβαζω το 2 ειναι πολυ καλυτερο.

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά αυτό τον καιρό το Mario tennis το έχω λιώσει στο online. Μπορεί να πάει για σπάσιμο το χειριστήριο γιατί μιλάμε έχει κάτι τύπους που είναι τελείως απίθανο να τους νικήσεις. Αλλά και κόσμο έχει και φοβερό χαβαλέ και φοβερό game.

Εγώ προσωπικά αυτά θέλω από την κονσόλα. Τίτλους της nin, jrpg ακόμα και 2d και indies. Για τα υπόλοιπα τα ΑΑΑ που τα περισσότερα τα βαιρέσαι μόλις βαρεθείς τα γραφικά τους έχω το pc :P

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Από Nindies πάμε καλά. Από Nintendies θα δούμε τίποτα? Έστω για το μέλλον...

Λογικα θα πρεπει να δειξουν στο direct που θα γινει τον Σεπτεμβρη.Αλλα nintendo ειναι αυτη δυστηχως....

Δημοσ.
10 ώρες πριν, chek2fire είπε

Πάντως προσωπικά αυτό τον καιρό το Mario tennis το έχω λιώσει στο online. Μπορεί να πάει για σπάσιμο το χειριστήριο γιατί μιλάμε έχει κάτι τύπους που είναι τελείως απίθανο να τους νικήσεις. Αλλά και κόσμο έχει και φοβερό χαβαλέ και φοβερό game.

Εγώ προσωπικά αυτά θέλω από την κονσόλα. Τίτλους της nin, jrpg ακόμα και 2d και indies. Για τα υπόλοιπα τα ΑΑΑ που τα περισσότερα τα βαιρέσαι μόλις βαρεθείς τα γραφικά τους έχω το pc :P

Σου βρίσκει εύκολα παίχτες εχω πρέπει να πατήσω 5-6 φορες ματς για να βρω!!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, retard20 είπε

Σου βρίσκει εύκολα παίχτες εχω πρέπει να πατήσω 5-6 φορες ματς για να βρω!!

ναι αν και τις πρώτες μέρες που είχα δοκιμάσει έβρισκε δύσκολα πλέον δεν περιμένω πάνω από ένα λεπτό για να βρω ματσάρισμα σε tournament ακόμα και σε single player.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...