dekulinkgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πριν ενα χρονο η αποθεωση του switch -nintendo σχεδον απο ολους και τωρα κλασσικα γυρισαμε στα nintendoomed αρθρα.Δεν βαρεθηκανε πραγματικα απορω. Τοσο πολυ πουλαει η καταστροφη της nintendo? Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2018 από dekulinkgr 3
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, KilliK είπε ηδη αρχισανε τα οργανα: https://kotaku.com/possible-reasons-why-a-hedge-fund-manager-is-betting-4-1828003051 Είμαι σοκαρισμένος, κάποιος στον πλανήτη πιστεύει ότι η Ν κάνει ***. Ας του αφιερώσει ένα άρθρο το kotaku. Ξεπεσμός. 1
Mistwalker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Πολυ αρνητικος φαινεται αυτος.Εγω προτιμω τον αλλον του χρηματιστηριου που ελεγε οτι η N θα πουλησει 25 μυρρια κονσολες αυτο το χρονο😉. 3
dekulinkgr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Πολυ αρνητικος φαινεται αυτος.Εγω προτιμω τον αλλον του χρηματιστηριου που ελεγε οτι η N θα πουλησει 25 μυρρια κονσολες αυτο το χρονο😉. Παω να κανω το update για να το λιωσω το βραδυ. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 38 minutes ago, Mistwalker said: Πάλι καλά, ανησύχησα μήπως έπρεπε να συνδέσουμε απευθείας το headset στο NSw και crashαρε το OS από τους πόρους που χρειάζεται κάτι τέτοιο. Φίου...
ikaruga24 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, Mistwalker είπε Με τα οσα εχουν δειξει φαινεται απιστευτο Νοσταλγία στο φουλ. Μου θυμίζει πάντρεμα ZoE, Robotech (PS2 εποχή), Virtual On με μια μικρή ακόμα δόση από armored core. Γουστάρω απίστευτα. 3
dekulinkgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Λογικα στο nindies direct την Τριτη θα μαθουμε την ημερομηνια κυκλοφοριας του travis strikes again. Ελπιζω να μαθουμε και τιποτα για το guacamelee 2 και για το ποτε θα κυκλοφορησει στο switch.Tο πρωτο ηταν αρκετα ωραιο metroidvania και απο τις εντυπωσεις που διαβαζω το 2 ειναι πολυ καλυτερο.
D.Luffy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Από Nindies πάμε καλά. Από Nintendies θα δούμε τίποτα? Έστω για το μέλλον...
chek2fire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Πάντως προσωπικά αυτό τον καιρό το Mario tennis το έχω λιώσει στο online. Μπορεί να πάει για σπάσιμο το χειριστήριο γιατί μιλάμε έχει κάτι τύπους που είναι τελείως απίθανο να τους νικήσεις. Αλλά και κόσμο έχει και φοβερό χαβαλέ και φοβερό game. Εγώ προσωπικά αυτά θέλω από την κονσόλα. Τίτλους της nin, jrpg ακόμα και 2d και indies. Για τα υπόλοιπα τα ΑΑΑ που τα περισσότερα τα βαιρέσαι μόλις βαρεθείς τα γραφικά τους έχω το pc 2
dekulinkgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, D.Luffy είπε Από Nindies πάμε καλά. Από Nintendies θα δούμε τίποτα? Έστω για το μέλλον... Λογικα θα πρεπει να δειξουν στο direct που θα γινει τον Σεπτεμβρη.Αλλα nintendo ειναι αυτη δυστηχως....
retard20 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, chek2fire είπε Πάντως προσωπικά αυτό τον καιρό το Mario tennis το έχω λιώσει στο online. Μπορεί να πάει για σπάσιμο το χειριστήριο γιατί μιλάμε έχει κάτι τύπους που είναι τελείως απίθανο να τους νικήσεις. Αλλά και κόσμο έχει και φοβερό χαβαλέ και φοβερό game. Εγώ προσωπικά αυτά θέλω από την κονσόλα. Τίτλους της nin, jrpg ακόμα και 2d και indies. Για τα υπόλοιπα τα ΑΑΑ που τα περισσότερα τα βαιρέσαι μόλις βαρεθείς τα γραφικά τους έχω το pc Σου βρίσκει εύκολα παίχτες εχω πρέπει να πατήσω 5-6 φορες ματς για να βρω!!
chek2fire Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 33 λεπτά πριν, retard20 είπε Σου βρίσκει εύκολα παίχτες εχω πρέπει να πατήσω 5-6 φορες ματς για να βρω!! ναι αν και τις πρώτες μέρες που είχα δοκιμάσει έβρισκε δύσκολα πλέον δεν περιμένω πάνω από ένα λεπτό για να βρω ματσάρισμα σε tournament ακόμα και σε single player.
D.Luffy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2018 Πάει. Τα χασε ο γέρος. http://www.nintendolife.com/news/2018/08/shigeru_miyamoto_urges_game_developers_to_embrace_subscription-based_services
Προτεινόμενες αναρτήσεις