kolivas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Στις 26/12/2019 στις 10:33 ΜΜ, dekulinkgr είπε Φανταζομαι το υπερτατο hollow knight το εχεις παιξει.Με διαφορα το καλυτερο metroid,που δεν ειναι βεβαια metroid😁 Μόνο αυτό δεν έχω παίξει ! Ξέρω ότι είναι μαστερπις απλά θέλω αρκετό χρόνο καθότι είναι μεγαλύτερο . Και το έχω ήδη Νταμπλ τιπ και ντιτζιταλ και Φυσικαλ .Έχω σκοπό τώρα Γενάρη η Φλεβάρη να το απολαύσω . Το ορι έπαιξα πριν από το βαλφαρις το οποίο καραγουσταρα κ σκεφτομαι να πάρω ξ μποξ μόνο κ μόνο για το ορι 2
Xander Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, chek2fire said: για όποιον δεν το έχει πάρει ποτέ είναι ευκαιρία τώρα, φοβερό περιοδικάκι 3 λίρες τα μεταφορικά για όποιον ενδιαφέρεται. Το πήρα να δω τι λέει. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Xander 1
non-serviam Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, chek2fire είπε για όποιον δεν το έχει πάρει ποτέ είναι ευκαιρία τώρα, φοβερό περιοδικάκι Θένξ, αγοράστηκε. Βέβαια στο τέλος θα θέλω μόνο ένα σπίτι για την σαβούρα μου... Αν και πλέον τη θέση στο κλασσικό μέρος, που κάποτε διαβάζαμε τα περιοδικά, έχει πάρει το Switch. 😂
Mistwalker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Του χρόνου λογικά το βραβειο θα το πάρει πάλι η nin με το switch lite για τον ίδιο λόγο. Εχουν φάει τόσο κράξιμο για τα joycon,το δήλωσαν δημόσια το πρόβλημα χωρίς να είπαν ξεκάθαρα αν είναι δωρεάν η επισκευή και ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση ώστε οι νέες παρτίδες να μην είναι προβληματικές.Τουλαχιστον με το σφουγγαρακι που έλειπε και είχε πρόβλημα το ασύρματο σήμα το έφτιαξαν στο drift γιατί κολλάνε; Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2019 από Mistwalker
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 9 hours ago, Vagosman said: !!! το ξέρεις οτι δεν κάνει για πλαστικα ε; Στην καλύτερη να έριχνες σπρει σιλικόνης. Τι λες; Το WD-40 κάνει για τα πάντα.
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, non-serviam είπε Θένξ, αγοράστηκε. Βέβαια στο τέλος θα θέλω μόνο ένα σπίτι για την σαβούρα μου... Αν και πλέον τη θέση στο κλασσικό μέρος, που κάποτε διαβάζαμε τα περιοδικά, έχει πάρει το Switch. 😂 εγώ πάντως είμαι συνδρομητής από το πρώτο τεύχος έτσι και αλλιώς είναι αρκετά φτηνό συν ότι το γράφουν true gamer και nintendo fan club της Αγγλίας και τους βγαίνει αυτό σε κάθε τεύχος
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 1 minute ago, chek2fire said: εγώ πάντως είμαι συνδρομητής από το πρώτο τεύχος έτσι και αλλιώς είναι αρκετά φτηνό συν ότι το γράφουν true gamer και nintendo fan club της Αγγλίας και τους βγαίνει αυτό σε κάθε τεύχος Δεν το λες φθηνό σε καμία περίπτωση, είναι αρκετά ακριβά τα bundles με τα μεταφορικά. Εξάλλου η ηλεκτρονική έκδοση είναι free.
chill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Ζαχαρώνω fm touch 20!!! Κανείς που να το χει;
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν το λες φθηνό σε καμία περίπτωση, είναι αρκετά ακριβά τα bundles με τα μεταφορικά. Εξάλλου η ηλεκτρονική έκδοση είναι free. 9 δολάρια τον μήνα για κάθε τεύχος το θεωρείς ακριβό? https://www.patreon.com/switchplayer/community
non-serviam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chek2fire είπε 9 δολάρια τον μήνα για κάθε τεύχος το θεωρείς ακριβό? https://www.patreon.com/switchplayer/community Ή μόνο 4 λίρες αν μένεις Αγγλία. Not bad! Πάντως ότι μαλακία δω την παίρνω... Τώρα μπήκα και Patreon... Ξεκάθαρα έχω πρόβλημα... 😅😥 3 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν το λες φθηνό σε καμία περίπτωση, είναι αρκετά ακριβά τα bundles με τα μεταφορικά. Εξάλλου η ηλεκτρονική έκδοση είναι free. Που την είδες free? Έχει καταφέρει κανείς να βρει μη γιαπονεζοκινέζικη έκδοση της Solaire of Astora Amiibo; (έχουμε θρεντ για Amiibo?) Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2019 από non-serviam
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, chek2fire said: 9 δολάρια τον μήνα για κάθε τεύχος το θεωρείς ακριβό? https://www.patreon.com/switchplayer/community Θέλω να τσιμπήσω bundle με τα πρώτα τεύχη και ζητάνε μισό νεφρό. 35 minutes ago, non-serviam said: 😅😥 Που την είδες free? Στο issuu.
RedAlert539 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, chek2fire είπε 9 δολάρια τον μήνα για κάθε τεύχος το θεωρείς ακριβό? https://www.patreon.com/switchplayer/community Δεν το λες ακριβό αλλά σίγουρα μια επιπλέον επιβάρυνση. Δεν είμαστε πλέον στα 90s όπου το να έδινες χρήματα κάθε μήνα για περιοδικό ήταν οκ. Γιατί πιθανόν ήταν και η μοναδική πηγή πληροφοριών που είχες για το αγαπημένο σου χόμπι(games πχ). Πλέον όμως ζούμε στην εποχή της online πληροφόρησης. Επίσης, όταν έχεις καμιά ντουζίνα μηνιαίες συνδρομές για διάφορες υπηρεσίες(Netflix, Spotify, PS Plus, Xbox Pass, NSO και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) το να δίνεις επιπλέον 9 ευρώ για ένα περιοδικό που μπορείς να διαβάσεις δωρεάν δεν ακούγεται και τόσο ελκυστικό.
pollop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 17 λεπτά πριν, logistoulis είπε Δωράκι!! Σαν τις φωτογραφίες"μπαμπα μην τρεχεις" (οι παλιοι θυμούνται)😂
lysopaine Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2019 μετά από 70 κάτι ώρες τερμάτισα το xenoblade 2 , μπορώ να πω οτι παρόλο το τεχνικό τομέα το παιχνίδι μου άφησε μια ευχάριστη ανάμνηση ίσως κάποια στιγμή να γυρίσω για ng+ για να κάνω κ τα challenge 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις