Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει το ποιους, το θεμα ειναι η εκφραση. Αν ειναι δυνατον να αποκαλεις καποιον ετσι, οποιοσδηποτε να ναι, και οτιδηποτε στραβο να εχει κανει. Ελεος, ειναι απο τα χειροτερα πραματα που μπορεις να πεις για καποιον ανθρωπο. 

Για την εμπαθεια, φαινεται παντου να εχεις θεμα με την Σονυ, και εγω εχω θεμα αλλα χεστηκα προσωπικα και το προσπερναω, και διατυμπανιζεις παντου το ονομα Σονυ.  Στο red dead, μου λες οτι αν δεν βγει στο pc, θα τα κονομησει η Σονυ. Δες τις απαντησεις σου μονο στα τελευταια threads και θα καταλαβεις πως φαινονται τα ποστς σου. Τεσπα, προσωπικα χεστηκα και για την Ν, και για την Σονυ. Κονσολες ειναι, και ειναι για διασκεδαση. Αλλα μην το παρακανουμε, ειδικα με τις εκφρασεις. Τεσπα, τελος 

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, najinblue3 said:

Δεν με ενδιαφερει το ποιους, το θεμα ειναι η εκφραση. Αν ειναι δυνατον να αποκαλεις καποιον ετσι, οποιοσδηποτε να ναι, και οτιδηποτε στραβο να εχει κανει. Ελεος, ειναι απο τα χειροτερα πραματα που μπορεις να πεις για καποιον ανθρωπο.

Οκ, δεκτό.

12 minutes ago, najinblue3 said:

Για την εμπαθεια, φαινεται παντου να εχεις θεμα με την Σονυ, και εγω εχω θεμα αλλα χεστηκα προσωπικα και το προσπερναω, και διατυμπανιζεις παντου το ονομα Σονυ.  Στο red dead, μου λες οτι αν δεν βγει στο pc, θα τα κονομησει η Σονυ. Δες τις απαντησεις σου μονο στα τελευταια threads και θα καταλαβεις πως φαινονται τα ποστς σου. Τεσπα, προσωπικα χεστηκα και για την Ν, και για την Σονυ. Κονσολες ειναι, και ειναι για διασκεδαση. Αλλα μην το παρακανουμε, ειδικα με τις εκφρασεις. Τεσπα, τελος 

Προφανώς, ούτε εμένα μου καίγεται καρφί για τη Sony ή την Nintendo. Σου ξαναείπα εγώ ψηφίζω με το πορτοφόλι μου: θεωρώ ότι το GoW είναι μέσα στα πέντε καλύτερα games αυτής της γενιάς; Το αγοράζω Day One. Θεωρώ κοροϊδία να δίνω 60 ευρώ το χρόνο για το PS+; Δεν αγοράζω PS+. Αν κάτι με ενοχλεί, τότε απλά δεν το στηρίζω με τα χρήματά μου. Από εκεί και πέρα, εδώ forum είναι, κουβέντα κάνουμε, αν βρίσκω κάτι αρνητικό θα το κράξω, αν βρίσκω κάτι θετικό θα το αποθεώσω.

Για το RDR2 πάντως έχεις απόλυτο άδικο. Δεν ήμουν εγώ αυτός που το είπε, άλλο μέλος ξεκίνησε να λέει (επί λέξει):

«Φυσικα και καλα θα κανουν να το αφησουν σε ps4 exclusive +xbox οπως το 1 (το οποιο για εμενα ηταν και θα ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων) γιατι ετσι εχει και μια αλλη αιγλη αλλα και φυσικα ετσι περισσοτεροι ανρθωποι θα αγορασουν το ps4

Εντάξει, τέτοιες απόψεις δεν τις θεωρώ σοβαρές και θα τις κατακρίνω. Μπορείς να ανατρέξεις στο εν λόγω νήμα και να το διαπιστώσεις μόνος σου.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Ναι ξέρω τι είπε, και Φυσικά να μην βγει στο pc για να πουλήσει στις κονσόλες το θεωρώ τραγικό κι εγω 

Τεσπα ας το λήξουμε εδώ, ερώτηση καθώς δεν παρακολουθώ το νήμα τελευταία, το Comic reader τι format αναγνωρίζει αν αναγνωριζει

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, najinblue3 said:

Τεσπα ας το λήξουμε εδώ, ερώτηση καθώς δεν παρακολουθώ το νήμα τελευταία, το Comic reader τι format αναγνωρίζει αν αναγνωριζει

Θα είναι συνδρομητική υπηρεσία, τύπου Netflix. Το θεωρώ απίθανο να υποστηρίζει external formats σε unhacked κονσόλα.

Μακάρι να έβγαινε ένα ComicRack για NSw. 😕

8 minutes ago, najinblue3 said:

Ναι ξέρω τι είπε, και Φυσικά να μην βγει στο pc για να πουλήσει στις κονσόλες το θεωρώ τραγικό κι εγω

Θες να βγει σε πισί ή δεν θες να βγει σε πισί; Δεν είναι ξεκάθαρο έτσι όπως το διατυπώνεις...

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Εννοειται πως θελω, οπως ηθελα για το Monster Hunter και γενικα για οποιοδηποτε game. Δε καταλαβαινω γτ να μεινει αποκλειστικο στις κονσολες. Αν ηταν exclusive ms N Sony θα το καταλαβαινα, αλλα ειναι multy-platform υποτιθεται.

Η συνδρομητικη τι φαση? Θα πλερω και θα διαβαζω συγκεκριμενα που μου δινει το app? Εγω χρησιμοποιω χρονια το comixology και εχω μια πολυ μεγαλη συλλογη. Αυτα θα μπορω με καποιον τροπο να τα διαβασω στο switch, η το ξεχναω ?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ναι κάπως έτσι το καταλαβαίνω, Netflix τύπου. 

Εγώ πάντως, επειδή έχω πολλές εκατοντάδες GB κόμικς και μάνγκα χρησιμοποιώ ComiRack και κάνω sync από το pc στο android tablet μου. Βολεύει απίστευτα. 

Δημοσ.

Την Τρίτη 28/08 19:00 ώρα Ελλάδος η Nintendo ανακοίνωσε Nindies direct όπου μερικά από τα παιχνίδια θα ανακοινωθούν πρώτη φορα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, St@th1sm said:

Την Τρίτη 28/08 19:00 ώρα Ελλάδος η Nintendo ανακοίνωσε Nindies direct όπου μερικά από τα παιχνίδια θα ανακοινωθούν πρώτη φορα

Ακόμα ένα direct στο οποίο ΔΕΝ θα μας πουν τίποτα για τη συνδρομητική υπηρεσία η οποία θα διατεθεί σε ένα μήνα δηλαδή.

Μιλάμε οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειχαν να πουν κατι ( κατι που θα ήταν χρησιμο στην κοινοτητα εννοω) , θα το λεγανε. Προφανως απλα θα χρεωσουν το ονλαιν , cloud για saves και κανενα παιχνιδακι εικοσαετιας σε εκπτωση με τα gold coins. 

Αν γινει κατι αλλο απο αυτα θα ειναι εκπληξη . 

Εδιτ

Δυσκολη επιλογη εχω να κανω. Γιατι να μην πληρωσω 10 λιρες παραπανω για τη φορητοτητα? Χμμμμμ... ΝΟΤ

moon.PNG

Επεξ/σία από james9tito
  • Like 1
Δημοσ.

Μισο λεπτο ρε παιδια,εχει οντως επιβεβαιωθει dark souls trilogy(και αρα και το 3)για το Switch?

Το λεω αυτο γιατι το Dark SOuls 1 θα τρεχει στα 30fps αν δεν κανω λαθος αλλα το ερωτηματικο μου ειναι για το Dark Souls 3 συγκεκριμενα.

Το εν λογω παιχνιδι για οποιον δεν γνωριζει τρεχει στο xbox one στα 900p και εχει βουτες(frame drops)κατω απο 30fps συνεχεια. Στο πιο αδυναμο switch πως θα τρεχει?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μισο λεπτο ρε παιδια,εχει οντως επιβεβαιωθει dark souls trilogy(και αρα και το 3)για το Switch?

Το λεω αυτο γιατι το Dark SOuls 1 θα τρεχει στα 30fps αν δεν κανω λαθος αλλα το ερωτηματικο μου ειναι για το Dark Souls 3 συγκεκριμενα.

Το εν λογω παιχνιδι για οποιον δεν γνωριζει τρεχει στο xbox one στα 900p και εχει βουτες(frame drops)κατω απο 30fps συνεχεια. Στο πιο αδυναμο switch πως θα τρεχει?

Οχι μονο το 1 remastered εχει επιβεβαιωθει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το 1 ειναι το σιγουρο που ερχεται τον Οκτωμβριο και χτες ισως η πιο εμπιστη ομαδα για leak σε nintendo ειπε οτι εργαζονται και στο 2 αλλα αφου δεν ειναι κατι επισημο το αφηνουνε στην ακρη για φημη.

Καλα κανει η nintendo και δινει απο τωρα το direct για τα indies ωστε να τελιωνει πρωτα με αυτα και τον Σεπτεμβριο θα εχει το κανονικο direct με την συνδρομη και το game που θα την boostari.

Παντως για μενα αν και αυτο το direct ειναι 25λεπτο τοτε θα εχω δει ενα 50λεπτο με games απανοτα το ενα μετα το αλλο οπου ειναι πολυ πιο ενδιαφερον απο το βαρετο προγραμμα που ειχαν στην Ε3 Nintendo,sony και microsoft.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, james9tito είπε

Τι να πω ρε σεις , ξεκινησε με τοση φορα αυτη η κονσολα , φοβερη σχεδιαση , zelda και mario για launch , ενθουσιασμος παντου και οι τυποι δεν μπορουννα κανουν ουτε τα βασικα. 

Εχει αρχισει και με εκνευριζει και το store που εχει τραγικο design , καλα για του ςφακελους γκρινιαζω απο την πρωτη εβδομαδα που το πηρα. 

Θα μου πεις και η σονυ το ιδιο αργησε αλλα εδω μιλαμε για ενα φορητο που εχω 20 indies και πρεπει να κανω ανασκαφη να βρω καποιο που θελω να παιξω. 

τυπικη ΝΙΝ. εχασε το momentum που της ειχε προσφερει το WII, το ιδιο παει να κανει και εδω. και αυτο οφειλεται στις ξεπερασμενες πολιτικες της. αδυνατει η δεν θελει να προσαρμοστει στα σημερινα δεδομενα της βιομηχανιας.

ηδη αρχισανε τα οργανα:

https://kotaku.com/possible-reasons-why-a-hedge-fund-manager-is-betting-4-1828003051

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...