iceman33221 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Εχει μπει και το V2 σε προσφορα απο τον Κωτσο πριν το Black Friday στα κοντα 270 κατι ευρω. Επισης παλι σε black friday περιοδο περιπου επαιζε 15% επιστροφη με καρτα Eurobank(τωρα παιζει 10%)απο Γερμανο. Γενικα αν παιξει προσφορα θα ειναι μονο με επιστροφη απο καποια τραπεζα. Το κακο με το Black Friday ηταν οτι εβαλαν την παλια κονσολα σε προσφορα και επειδη ο κοσμος δεν το ηξερε πηγαινε κ την επερνε. καλο ειναι να δειτε πως θα ξεχωριζετε την παλια απο την καινουργια για να μην μας κοροιδευουν αλλο τα καταστηματα! Απο το κουτι μονο θα το καταλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Το κακο με το Black Friday ηταν οτι εβαλαν την παλια κονσολα σε προσφορα και επειδη ο κοσμος δεν το ηξερε πηγαινε κ την επερνε. καλο ειναι να δειτε πως θα ξεχωριζετε την παλια απο την καινουργια για να μην μας κοροιδευουν αλλο τα καταστηματα! Απο το κουτι μονο θα το καταλαβεις. αν την έδινε φθηνότερα πού είναι το θέμα; και επίσης τι να τις κάνουν τις παλιές να τις δώσουν 100€ ή να τις κάψουν; το να τις βγάλουν σε προσφορά είναι η πιο λογική λύση Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 14 minutes ago, iceman33221 said: Το κακο με το Black Friday ηταν οτι εβαλαν την παλια κονσολα σε προσφορα και επειδη ο κοσμος δεν το ηξερε πηγαινε κ την επερνε. καλο ειναι να δειτε πως θα ξεχωριζετε την παλια απο την καινουργια για να μην μας κοροιδευουν αλλο τα καταστηματα! Απο το κουτι μονο θα το καταλαβεις. Πού είναι κοροϊδία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ξεκινησα το Ori . Η πρώτη ώρα μου θυμίζει αρκετά το hollow knight. Φαντάζομαι ότι είχαν μια πηγή έμπνευσης και από κει οι δημιουργοί (οι δημιουργοι του hollow ) Ωραίο art direcrtion και μουσική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, iceman33221 είπε Το κακο με το Black Friday ηταν οτι εβαλαν την παλια κονσολα σε προσφορα και επειδη ο κοσμος δεν το ηξερε πηγαινε κ την επερνε. καλο ειναι να δειτε πως θα ξεχωριζετε την παλια απο την καινουργια για να μην μας κοροιδευουν αλλο τα καταστηματα! Απο το κουτι μονο θα το καταλαβεις. Το public είχε βγάλει την καινούργια προσφορά στο black Friday στα 299 μαζί με το lambo robot kit δώρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε Το public είχε βγάλει την καινούργια προσφορά στο black Friday στα 299 μαζί με το lambo robot kit δώρο στην γλυφαδα ειχαν μονο την παλια με τα λεφτα για το ησοπ στα 339. Αρα οχι δεν το θεωρω προσφορα 3 ώρες πριν, Malthador είπε Πού είναι κοροϊδία; οτι απαντησα στον logistoulis. κ μαλιστα ελεγαν οτι δεν υπαρχει καινουργια κονσολα μονο εκεινη που βγηκε πριν απο 2 χρονια. Αυτη ειναι η κοροϊδια 3 ώρες πριν, logistoulis είπε αν την έδινε φθηνότερα πού είναι το θέμα; και επίσης τι να τις κάνουν τις παλιές να τις δώσουν 100€ ή να τις κάψουν; το να τις βγάλουν σε προσφορά είναι η πιο λογική λύση στο public της γλύφαδας δν ηταν ακριβως σε προσφορα. Ηταν στα 339 με δωρο 35 ευρω για το ησοπ. Αρα οχι δεν ηταν προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Παντως επισημα παντου την "παλια" ειχε βγαλει η nintendo για το black friday. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Καλα η nintendo ειχε και επισημο bundle για τωρα τις γιορτες ταχα μου στα 339ευρω(κονσολα+mario kart)που στην Ελλαδα δεν το ειδαμε ποτε. Επισης εβγαλε και ανακοινωση(λιγο πριν το black friday και οχι πιο νωρις να το ξεραμε)οτι δεν εχει σκοπο να κανει price drop την κονσολα γενικα https://www.digitaltrends.com/gaming/nintendo-not-planning-nintendo-switch-price-cut/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, primeragt είπε Παντως επισημα παντου την "παλια" ειχε βγαλει η nintendo για το black friday. εγω δν ειπα οχι. απλα ειπα οτι κοροιδευαν τον κοσμο οτι υπαρχει μονο η "παλια" σε αυτην την σουπερ τιμη,κ μαλιστα αυτο το ειπαν σε εμενα ενας πωλητης που τον ρωτησα,και γελασα μεσα στα μουτρα του κ δν του αρεσε καθολου φυσικα,μιας κ του ειπα οτι με κοροιδευει κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο Mario Kart 8 Deluxe στο online, μου εμφανίζει το μήνυμα "communication error has occured" και με πετάει εκτός. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 8 minutes ago, vasiliis said: Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο Mario Kart 8 Deluxe στο online, μου εμφανίζει το μήνυμα "communication error has occured" και με πετάει εκτός. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;; Μπορεί να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα. Δοκίμασε για αρχή να βάλεις συγκεκριμένα DNS στα settings της σύνδεσης. Εγώ έχω βάλει αυτά της Google και δουλεύει κομπλέ (8.8.8.8 και 8.8.4.4). Αν δεν δουλέψει, πες μας ποιό router έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 008; Primary και second; ή να δοκιμάσω το ενα και μετά το άλλο; το 008 στο primary το εχω δοκιμασει και δεν λυθηκε. Έχω το tp link archer vr600v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, vasiliis είπε 008; Primary και second; ή να δοκιμάσω το ενα και μετά το άλλο; το 008 στο primary το εχω δοκιμασει και δεν λυθηκε. Έχω το tp link archer vr600v Στο κάνει τώρα ή στο κάνει από πάντα; Τι ρούτερ έχεις και ποιο πάροχο; Εγώ για πάρτη της νιντεντο άλλαξα ρούτερ να ξέρεις λόγω forthnet Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... έψαχνα για το pro controller, μιας και σήμερα το έπιασα 1η φορά στα χέρια μου κι είδα ότι είναι πολύ καλό για τα χέρια μου. Βρήκα στο ebay αυτό που λέει ότι είναι επίσημο αλλά είναι...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasiliis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, logistoulis είπε Στο κάνει τώρα ή στο κάνει από πάντα; Τι ρούτερ έχεις και ποιο πάροχο; Εγώ για πάρτη της νιντεντο άλλαξα ρούτερ να ξέρεις λόγω forthnet Μου το εκανε παντα στο wii u και μου το κανει και τωρa στο switch. Εχω οτε και ρουτερ tp link archer vr600v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις