Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να πω ρε σεις , ξεκινησε με τοση φορα αυτη η κονσολα , φοβερη σχεδιαση , zelda και mario για launch , ενθουσιασμος παντου και οι τυποι δεν μπορουννα κανουν ουτε τα βασικα. 

Εχει αρχισει και με εκνευριζει και το store που εχει τραγικο design , καλα για του ςφακελους γκρινιαζω απο την πρωτη εβδομαδα που το πηρα. 

Θα μου πεις και η σονυ το ιδιο αργησε αλλα εδω μιλαμε για ενα φορητο που εχω 20 indies και πρεπει να κανω ανασκαφη να βρω καποιο που θελω να παιξω. 

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Ειναι πολλα τα tweet για να τα βαλω που αν ισχυουν ειναι ο λογος καθυστερησης του DS και αλλες βλακειες που ειπε η namco οπου ειναι για πολυ βρισιμο.Στο τελος ο leaker λεει οτι ηδη δουλευουν στο DS 2 για το switch χωρις να ξερει κατι για το 3.

Δεν γραφεις τουλαχιστον ποιος θεωρειται ο βασικος λογος καθυστερησης?Το εχω πραγματικα απορια.

Επεξ/σία από dekulinkgr
Δημοσ.

To Diablo IIII θα χρησιμοποιει λεει το καταπληκτικο smartphone app της Ν για voice chat. Αρχισαν τα οργανα. Κι ακομα ειναι η αρχη. Με το που θα μπει για τα καλα το Online στο Switch βλεπω να παλευουμε με τα καλωδια.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KilliK είπε

μου κανει εντυπωση που αποφασισε η Blizzard να βγαλει τον συγκεκριμενο τιτλο στο Switch. ποσο μεγαλο αγοραστικο κοινο

να υπαρχει σε αυτην την πλατφορμα που να ενδιαφερεται για ενα τοσο παλιο παιχνιδι, το οποιο οσοι εχουν και PC θα το εχουν παιξει ηδη.

Άλλο βάρος αποκτά σε φορητό. Έχω παίξει ουκ ολίγα παιχνίδια και τα περισσότερα από αυτά τα ξαναγοραζα για να τα έχω και φορητά. 

• Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Δεν γραφεις τουλαχιστον ποιος θεωρειται ο βασικος λογος καθυστερησης?Το εχω πραγματικα απορια.

Μάλλον θα έχει κάποια σχέση η κυκλοφορία της Trilogy στις άλλες πλατφόρμες. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που συμπίπτουν αυτές οι δυο κυκλοφορίες. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μια χρονιά ξερή από 1st-party games (που παραδοσιακά πουλάνε σαν τρελά σε Ν κονσόλες) και πάνε και βγάζουν μεγάλες 3rd-party κυκλοφορίες (τόσο το D3, όσο και το DS1) κοντά στο launch του Smash.

Μετά θα κλαίγονται ότι «τα 3rd-parties δεν πουλάνε καλά στις κονσόλες της Ν» κλπ, δεν τους φταίει κανείς αν είναι καθυστερημένοι, το μυαλό τους τους φταίει.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
8 hours ago, KilliK said:

μου κανει εντυπωση που αποφασισε η Blizzard να βγαλει τον συγκεκριμενο τιτλο στο Switch. ποσο μεγαλο αγοραστικο κοινο

να υπαρχει σε αυτην την πλατφορμα που να ενδιαφερεται για ενα τοσο παλιο παιχνιδι, το οποιο οσοι εχουν και PC θα το εχουν παιξει ηδη.

Εγώ πάντως αν και το έχω ήδη 2 φορές όταν το πετύχω σε τιμή που να μου φαίνεται καλή θα το πάρω και στο Switch. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Λογικα θα τα βγαλει στη σειρα οταν πατησεις το link.

• Moderators
Δημοσ.
55 minutes ago, Mistwalker said:

Λογικα θα τα βγαλει στη σειρα οταν πατησεις το link.

Η πηγή του αντιφάσκει. Σχεδόν κάθε απάντηση που δίνει έρχεται σε αντίθεση με την προηγούμενη, δεν βγάζω άκρη.

Π.χ.

"On why DS:R on NS and DS:Trilogy were set to release on the same date: Bandai Namco wants for their brands to grow it's presence on retailer displays. One of the ways they aim to do this is by shipping multiple SKUs of the same brands on the same date."

Οπότε γιατί το DBFZ βγήκε αρχές του 2018 για τα twins και βγαίνει το Σεπτέμβρη για NSw; Πουλάει τρελίτσα η Bandai μου φαίνεται, μαγκιά της.

Δημοσ.

Μπα όχι, έχει μια λογική αυτό. Offensive λέγεται. Αφού έχασαν την αρχική ημερομηνία απλά αποφάσισαν να το λανσάρουν όλο μαζί πακέτο. Απλά κλασσικά πέφτει μαλακια με το θέμα αυτό για αυτούς που το θέλουν. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, ikaruga24 said:

Μπα όχι, έχει μια λογική αυτό. Offensive λέγεται. Αφού έχασαν την αρχική ημερομηνία απλά αποφάσισαν να το λανσάρουν όλο μαζί πακέτο. Απλά κλασσικά πέφτει μαλακια με το θέμα αυτό για αυτούς που το θέλουν. 

Ακριβώς, έχει λογική όταν το κάνεις, όταν δεν το κάνεις σημαίνει ότι δεν είσαι αυτής της λογικής. Έχασε ο contractor την ημερομηνία στο NSw, δεκτό πήγε παραπίσω. Γι' αυτό ανάφερα το DBFZ, είναι η δεύτερη φορά που το κάνει αυτό η BN. Πάω στοίχημα ότι και στον επόμενο major τίτλο που θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες, το ίδιο πράγμα θα κάνει, θα πάει την κυκλοφορία για το NSw παραπίσω.

Τελοσπάντων, δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Το DS1 ήταν ένας τίτλος που τον περίμενα πως και πως στο NSw, τώρα είτε δεν θα το αγοράσω καν, είτε θα το αγοράσω μεταχειρισμένο. Για την ώρα λεφτά από εμένα δεν θα δουν, όταν θα με υπολογίζουν περισσότερο σαν Switch owner το ξανασυζητάμε.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως αρχιζω να ανησυχω στο κομματι που λεει οτι τα παλια games πουλανε καλα στο switch και εδωσαν παραδειγμα και το go vacation.Μπορει καποια να ειναι remaster αλλα για το switch σαν τιτλοι που εφερε η namco  αποτι θυμαμαι εκτος του fighterz εχουν τουλαχιστον 3-4 χρονια και περισοτερο.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bandai Namco has passed along word that the set is not coming to Europe as it was only intended for America and Asia

αυτο το βαζω για σενα που αποκαλεις  καποιους ανθρωπους καθυστερημενους(ωραια εκφραση), μην μου κανεις quote, μετα την εμπαθεια σου με την Σονυ, το αποτελειωσες για μενα

Επεξ/σία από najinblue3
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, najinblue3 said:

Bandai Namco has passed along word that the set is not coming to Europe as it was only intended for America and Asia 

αυτο το βαζω για σενα που αποκαλεις αλλους καθυστερημενους(ωραια εκφραση), μην μου κανεις quote, μετα την εμπαθεια σου με την Σονυ, το αποτελειωσες για μενα

Κατ' αρχάς, επειδή μάλλον παρεξήγησες τα λεγόμενά μου το «καθυστερημένοι» πήγαινε σε αυτούς που ηγούνται τα marketing και forecasting τμήματα των εταιρειών και που θεωρούν καλή ιδέα να κυκλοφορήσουν μεγάλους τίτλους στο NSw σχεδόν παράλληλα με ένα από τα πιο βαριά ονόματα που θα βγάλει η κονσόλα. Δεν πήγαινε στους απλούς users, αν αυτό κατάλαβες και σόρρυ αν δεν ήταν ξεκάθαρο. Επί της ουσίας διαφωνείς κάπου, όμως;

Δεύτερον, το ότι το set θα κυκλοφορήσει μόνο στις δύο σημαντικότερες gaming αγορές και όχι στη μικρότερη δεν κατανοώ πως ακριβώς αλλάζει τα γεγονότα.

Τέλος, τι ακριβώς σχέση έχει η «εμπάθειά» μου προς τη Sony στο νήμα του Switch τη στιγμή που συζητάμε για την Bandai Namco, ανάθεμα κι αν το καταλαβαίνω. Ωστόσο, θα ήθελα να μου αναλύσεις σε ΠΜ (αν δε βαριέσαι) πως ακριβώς είναι εμπαθής κάποιος απέναντι στη Sony, όταν έχει Sony κινητό, Sony τηλεόραση και όταν το περισσότερο gaming του αυτό τον καιρό γίνεται σε Sony κονσόλα (πρέπει να κοντεύω τις 200 ώρες στο BB - κι άλλος From τίτλος, τι ειρωνεία). Ξέρεις το ότι διαφωνώ με πολλές τακτικές της Sony (και της MS και της Nintendo for that matter) δεν με κάνει «εμπαθή» απέναντι σε κάποια εταιρεία, συνηθίζω να ψηφίζω με τα λεφτά μου αυτά που μου αρέσουν ή δεν μου αρέσουν.

Εγώ σου επιτρέπω να μου κάνεις quote αν θες, δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω.

Επεξ/σία από Malthador
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...