Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ότι θα έβλεπα σύγκριση του ocean horn με το breath of the wild και μάλιστα να βλέπω και σοβαρή προσπάθεια τρολιας κιόλας δεν το περίμενα. Σε επόμενη σύγκριση LA Ferrari εναντίον Fiat 500. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ακουσω προβλεψεις για τα game awards.Το θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα δειξει botw2,και θα κλεψει την παρασταση εννοειται,τον 5ο dlc χαρακτηρα του smash(doomguy ή master chief) , και ελπιζω κατι απο metroid!!!!

Η μεγαλυτερη εκπληξη ειναι αν δειξουν το mario odyssey 2.

Ααα και ελπιζω να δουμε και gameplay του eldin ring.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα οτιδηποτε εχει να κανει με metroid θα ηταν καλοδεχουμενο,αν σκεφτουμε ποσα χρονια εχουν περασει απο το τελευταιο metroid 3/other M

Απο εκει και περα οτιδηποτε αλλο δειξουν πχ bayonetta 3,ισως remaster καποιου αλλου zelda,νεο super mario odyssey/bros/3d world κλπ,νεο donkey kong ειναι bonus.

Εχουμε και το xenoblade chronicles του χρονου απο τα σιγουρα.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μόνη σοβαρή ανακοίνωση νέου game από τα Game Awards(για το Switch):

Προσωπικά και το συγκεκριμένο αδιάφορο μου είναι αλλά ξέρω ότι έχει κοινό η σειρά. Κατά τ'αλλα ενα dlc με την Phoenix στο MUA3 και κάτι που έχει να κάνει με καρχαρίες(;)..........

Επίσης Luigi's Mansion 3-Family Game of the Year, Fire Emblem 3H - Strategy Game of the Year  και το Sekiro-GOTY. Το κεντρικό θέμα του event πάντως ήταν το νέο Xbox.

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 3
  • Thanks 1

Nα παραθεσω πως το fire emblem βγηκε goty οσο αφορα το κοινο.

Κατα τα αλλα μιλαμε για χαλια πραγματικα τα game awards απο  nintendo μερια.Ουτε smash ουτε zelda δειξανε.Καλα κανω και δεν ξενυχταω ποτε να δω αυτα τα "βραβεια".

Αα και εννοειται πως αξιζε το sekiro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Τα παιχνίδια των κινητών έχουν υπέρ βελτιωθεί σε τέτοιο σημείο που καθιστούν το switch περιττό.

Αυτό είναι που προσπαθώ να πω. Πλέον πιο πολλά παιχνίδια ποιότητα βρίσκεις στα κινητά παρά στις φορητές κονσόλες που ολες δουλεύουν με 2-3 αποκλειστικότητες και τέλος. Όσο πάει το χάσμα μεγαλώνει.

Ούτε καν για αστείο.

Άφησε στην άκρη το YouTube και κάνε τη χάρη στον εαυτό σου να αγοράσεις ένα Switch με Luigi's Mansion 3, Odyssey και Breath of the Wild (για αρχή). Και μετά έλα να δούμε αν θα συνεχίσεις να γράφεις αυτά τα πράγματα.

Συμφωνώ ότι σε θέμα hardware το Switch είναι πίσω από τα κινητά σήμερα αλλά η ποιότητα των παιχνιδιών είναι η μέρα με τη νύχτα. 

Τον έπαιξα κι εγώ τον κλόνο Oceanhorn και σε διαβεβαιώ ότι παρόλο που είναι μια καλή προσπάθεια είναι πολύ πίσω σε gameplay και γενικό στήσιμο κόσμου ακόμα και από το A Link to the Past του SNES. Το να το συγκρίνουμε τώρα και με Breath of the Wild επειδή ρίξαμε μια ματιά στο YT, είναι ξεκάθαρο trolling και δεν μπορούμε να σε πάρουμε στα σοβαρά.

Τώρα αν η Nintendo αποφασίσει μελλοντικά να δώσει βάρος στα κινητά και να παρατήσει το hardware δεν ξέρω και ελπίζω να μην το κάνει ποτέ γιατί τότε είναι που θα πέσει η ποιότητα των παιχνιδιών της.

14 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Nα παραθεσω πως το fire emblem βγηκε goty οσο αφορα το κοινο.

Κατα τα αλλα μιλαμε για χαλια πραγματικα τα game awards απο  nintendo μερια.Ουτε smash ουτε zelda δειξανε.Καλα κανω και δεν ξενυχταω ποτε να δω αυτα τα "βραβεια".

Αα και εννοειται πως αξιζε το sekiro.

Τελικά τσάμπα μας έφτιαξες με το shadow drop του Metroid Prime Trilogy :P

Επεξ/σία από D.Luffy

12 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Τα παιχνίδια των κινητών έχουν υπέρ βελτιωθεί σε τέτοιο σημείο που καθιστούν το switch περιττό.

Αυτό είναι που προσπαθώ να πω. Πλέον πιο πολλά παιχνίδια ποιότητα βρίσκεις στα κινητά παρά στις φορητές κονσόλες που ολες δουλεύουν με 2-3 αποκλειστικότητες και τέλος. Όσο πάει το χάσμα μεγαλώνει.

Εαν βελτιωθούν και οι cloud gaming υπηρεσίες οι κονσόλες γενικώς δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. 

Το mobile gaming είναι διαφορετικό αλλά δεν μπορείς να λες ότι το switch είναι περιττό! Μου αρέσουν και εμένα τα παιχνίδια στο κινητό αλλά τα παιχνίδια στα φορητά της Nintendo μέχρι και σήμερα δεν ξεπερνιούνται. Ένα Call of Duty mobile που βγήκε πριν λίγες εβδομάδες και βγήκε game of the year σύμφωνα με την Google, λες μετά ότι κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή ένα Zelda Breath of the Wild είναι χειρότερο από το CoD που δεν έχει ούτε καν single player και έχει ματσάκια σε πιστούλες και άντε ένα mode σαν fortnite? Ε όχι, εντάξει είναι ένα κακόγουστο αστείο. Έχω παίξει και εγώ XCOM στο παλιό iPhone που ποτέ δεν βγήκε σε Nintendo αλλά ήταν μια lite έκδοση του κανονικού που φυσικά δεν μπορείς να το συγκρίνεις πχ με το Fire Emblem 3 Houses. Να σου πω για πρόσφατα παιχνίδια; Το battle Chasers σε huawei p20 pro (που ήταν ναυαρχίδα το 2018 και για κάποιους το καλύτερο κινητό της τότε χρονιάς) και το βλέπω σε διάφορα σημεία σε περιοχές που εξερευνείς, να γονατίζει - σε 20 fps πχ και δεν είναι και κακό σε επιδόσεις το κινητό. Το Swords of Ditto είναι ωραίο σε κινητά αλλά σε switch μάντεψε έχεις την ωραία οθόνη που χαίρεσαι να το παίζεις και υποστηρίζει και διπλό local στο campaign. Το Grimvalor είναι ωραίο (έπαιξα την αρχή) αλλά έχει πάρα πολλά metroidvania το Switch! Που είναι το Monster Boy? Να πούμε για το Horizon Chase? Στο Switch πάλι είναι η καλύτερη έκδοση. Το Evoland 2 σε 3d γραφικά σε κινητό σέρνεται! Και μετά είναι ο χειρισμός! Μπορείς να το ευχαριστηθείς το κινητό έτσι όπως είναι; Άντε βάλε και επικοινωνία με 3rd party χειριστήριο. Θα πρέπει να έχεις ξεχωριστά το κινητό και ξεχωριστά το χειριστήριο. Ενώ τώρα για παράδειγμα, παίρνεις με κουμπωμένα τα joy cons στο switch, κάθεσαι στο κρεβατάκι σου τον, στην κουβέρτα, πάπλωμα και καταλαβαίνεις gaming. Για να μην πούμε ότι σε διάφορα παιχνίδια στο κινητό θα πρέπει να έχεις σύνδεση internet για να τσεκάρει ότι το έχεις αγοράσει νόμιμα - μου το έκανε στο battlechasers - έμενε στην αρχή μαύρη οθόνη μέχρι να αποκατασταθεί η σύνδεση και μετά να προχωρήσει το παιχνίδι. Εκεί που φαίνεται το κινητό / tablet καλύτερο από το switch είναι σε διάφορα επιτραπέζια / παιχνίδια με κάρτες που βολεύει πάρα πολύ η οθόνη αφής και δεν χρειάζεται να έχεις και χειριστήριο. Ή και σε διάφορα παιχνίδια puzzle όπως πχ The Room (που βγαίνουν και αυτά δειλά δειλά στο switch) και κάποια defence games όπως πχ Kingdom Rush. Αλλά και πάλι, στο Switch χαίρεσαι να παίζεις και με άλλους στο ίδιο δωμάτιο, το οποίο ΔΕΝ μπορεί να το κάνει το κινητό. Θα μπορούσα να έγραφα ολόκληρους παραγράφους γιατί έχω ασχοληθεί πολύ και με τα παιχνίδια και σε iOS και σε Android που θεωρώ ότι σε iOS είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά όχι, δεν μπορείς να πεις ότι καταργείται το Switch. Με τα κινητά ναι ξεδιψάς με κάποια ωραία παιχνιδάκια σαν γλυκάκια, με το Switch ξεδιψάς σαν τούρτα.

ομολογω πως περίμενα κατι παραπάνω απο την Nintendo. Ενα ακόμα chibi 3DS παιχνιδι λιγο πιο γυαλισμένο, σε μια σειρα που εχει χάσει την αιγλη της και ειχε πολλα κουραστικα τμήματα. 

Αλήθεια, για το 2020 δεν βλεπω πολλα πραγματα να με ενδιαφέρουν για την ωρα γιατι λιγο γυμνη δείχνει η χρονια για την ωρα με επιβεβαιωμενους τιτλους.

Βλεπω Brain Kawashima, Gods & Monsters τον Φλεβαρη, Animal Crossing  Μαρτη και αυτα. Κ δε μπορω να πω οτι σκιζω τα ρουχα μου για αυτα :P

Υπαρχουν βεβαια NMH3, Bayonetta 3 και BotW2 σε παραγωγη αλλα αν οντως θα βγουν φετος ή οχι, μενει να το δουμε. 

4 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Χιουμορ χιουμορ :)

Εγω το εθεσα ως ερωτηση πραγματικα. Εχω το switch στα χερια μου και παιζω BotW και Fire Emblem, απλα κοιτουσα τι περιμενω στο επομενο εξαμηνο κ δεν ειδα κατι να με ενδιαφερει ιδιαιτερα (αν κ τα Kawashima games τα λατρευα στο DS, πλεον δε παιζω φορητα οποτε μαλλον δε θα ασχοληθω). Και ξαναρωταω, υπαρχει κατι μεγαλο που ξερουμε πως βγαινει στους επομενους 6 μηνες και δεν το εχω δει. Δεν ειναι trolling, γνησια ερωτηση για gaming προγραμματισμό.

Δε χρειαζεται να βλεπουμε εχθρους παντου ;)

1 λεπτό πριν, Skywalker333 είπε

Εγω το εθεσα ως ερωτηση πραγματικα. Εχω το switch στα χερια μου και παιζω BotW και Fire Emblem, απλα κοιτουσα τι περιμενω στο επομενο εξαμηνο κ δεν ειδα κατι να με ενδιαφερει ιδιαιτερα (αν κ τα Kawashima games τα λατρευα στο DS, πλεον δε παιζω φορητα οποτε μαλλον δε θα ασχοληθω). Και ξαναρωταω, υπαρχει κατι μεγαλο που ξερουμε πως βγαινει στους επομενους 6 μηνες και δεν το εχω δει. Δεν ειναι trolling, γνησια ερωτηση για gaming προγραμματισμό.

Δεν αφορούσε εσένα φίλε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Δεν αφορούσε εσένα φίλε.

ααα sorry man, παρανόηση εκ μέρους μου, τα κακά των forums ενάντια στην live συζητηση ;) 

ειχα διαγραψει εντελως απο το μυαλό μου την συζητηση γυρω απο mobile gaming συγκριση με το switch, επιλεκτικη μνημη για να διαγράφω κατι τετοια :P

Επεξ/σία από Skywalker333
  • Like 1

• Moderators
6 hours ago, RedAlert539 said:

Η μόνη σοβαρή ανακοίνωση νέου game από τα Game Awards(για το Switch):

Προσωπικά και το συγκεκριμένο αδιάφορο μου είναι αλλά ξέρω ότι έχει κοινό η σειρά.

NAI ΡΕ ΦΙΛΕ! 😍

25 minutes ago, Skywalker333 said:

την έχω και εγώ αυτή την απορία... τίποτα αξιόλογο first party ή έστω exclusive αναμένεται; Animal Crossing και τα σχετικά δεν με ενδιαφέρει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...