logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και παραπανω fps(ασχετως που ποσο διαφορα κανουν),και οτι μπορουσες να το παιξεις 1χρονο νωριτερα,και οτι βρισκεις πλεον φθηνοτερα ΟΚ προφανως και η εκδοση του Switch ειναι(σκοπιμα)ανωτερη απο τις αλλες εκδοσεις των ps4 και pc, αλλα δεν ειναι ολα τοσο χαλια τα πραγματα,και θελω να πιστευω οτι ολα αυτα τα εξτρα updates θα δωθουν και στις αλλες πλατφορμες(βεβαια εννοειται οτι κραταμε μικρο καλαθι οταν μιλαμε για Square). ε θα το έχω τελειώσει μέχρι τότε προφανώς το μεγάλο μου θέμα είναι ο ήχος που για να μην έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα μάλλον δε θα φτιαχτεί ποτέ αλλά το παιχνίδι είναι πολύ καλό και η όλη αισθητική τοριγιάμα εμένα προσωπικά μου προκαλεί χαμόγελο. απλά επειδή το παίζω εναλλάξ με το zelda βλέπω πώς ο,τι μου λείπει στο ένα το έχει το άλλο, αν δηλαδή αυτά τα δύο συνδύαζαν μόνο τα θετικά τους θα είχαμε το τέλειο jrpg (που δεν είναι σκοτεινό και παράξενο) στο dq μου λείπει αυτή η ελευθερία και η αλληλεπίδραση, μου αρέσει η παραδοσιακότητα που έχει ως jrpg, αλλά και το να προχωράς σε διαδρόμους ουσιαστικά όλη την ώρα όσο όμορφοι πλούσιοι και χρωματιστοί και με κόσμο ας είναι παραμένουν διάδρομοι έχω πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες για τη συνέχεια του botw, υπερβολικά υψηλές ίσως που δεν θα γίνουν αλλά δεν είναι και παράλογα αυτά που ζητάω, ένας πιο γεμάτος κόσμος και λίγο περισσότερο story driven φάση να έχεις κάτι να περιμένεις πώς θα εξελιχθεί, δηλαδή εδώ η ιστορία είναι πάτος και αν δεν υπήρχε ο κόσμος που υπάρχει με τους μηχανισμούς και την αλληλεπίδραση που υπάρχει το παιχνίδι θα ήταν αντικειμενικά κακό ωραίο είναι και το να δημιουργείς τις δικές σου ιστορίες και να ξεκινάς να κάνεις κάτι και τελικά να χάνεσαι κάνοντας κάτι άλλο, είναι πραγματικά μοναδικό και αυτό είναι ίσως το μόνο παιχνίδι που το έχει επιχειρήσει και το έχει καταφέρει επιτυχώς, αλλά λίγη παραπάνω ιστορία, ανατροπές, δράμα θα τα ήθελα και επίσης και αυτή την αίσθηση του "'αδείου" κόσμου δεν θα ήθελα να τη ξαναζήσουμε.. δικαιολογείται εν μέρει στο συγκεκριμένο παιχνίδι από την περίοδο που λαμβάνει χώρα , αλλά θα ήταν κουραστικό και 2η φορά. ένας δηλαδή πιο ζωντανός κόσμος όπου δεν θα ήταν όλα κατεστραμένα θα ήταν ο,τι καλύτερο, εγώ έχω ξαναπεί ότι αν βγει prequel του τωρινού που θα ζήσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στο botw θα ήταν φοβερή περίπτωση. ή και κάτι τελείως νέο, αν και έχω ψηθεί για prequel με τα χίλια. αυτό βέβαια είναι δική μου θεωρία δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους εκεί στη nintendo , ίσως το prequel θεωρηθεί και τεμπέλικη προσέγγιση και πιθανώς δημιουργήσει αρνητικό κλίμα όπως είχε γίνει και με το rdr2 πριν βγει, αλλά στο rdr2 το θέμα prequel κούμπωσε μια χαρά και εδώ μπορεί να κουμπώσει ακόμα καλύτερα και να δικαιολογήσει την ύπαρξη και τη μορφή που έχει το botw όπως είναι τώρα .. ότι και καλά έγιναν αυτά τα σκηνικά (αναλυτικά το και το και το.. ) και μετά από αυτό τα πάντα είναι νεκρά και άδεια και πας να το μαζέψεις χωρίς πολλές εξηγήσεις 29 λεπτά πριν, Fulgore είπε Και παραπανω fps(ασχετως που ποσο διαφορα κανουν), κάνουν γιατί το παιχνίδι είναι αρκετά 3d , κουνάς κάμερα συνέχεια, τρέχεις με το άλογο.. τρέχεις μόνος σου συνέχεια και χωρίς stamina bar δηλαδή εγώ το παίζω σε 1440p για τα fps, και όχι σε 4Κ που είναι η οθόνη μου , γιατί στα 4Κ έχω ανεβοκατεβάσματα (και τα κατεβάσματα είναι στα τάρταρα) που το κάνουν ενοχλητικό , αλλά οκ δεν είναι η κάρτα μου για 4κ αυτό το ξέρω, μόνο το life is strange έχω καταφέρει να παίξω ολόκληρο σε 4Κ σε ένα παιχνίδι τύπου persona δεν θα με ένοιαζε, αλλά εδώ είναι θέμα θες να έχεις πάνω από 40 αν μιλάμε για pc όπου δεν έχεις το πιο smooth 30αρι των κονσολών επίσης και τα textures είναι πιο θαμπά στο switch, παρότι το dq έχει σε αρκετά σημεία τεμπέλικα θολά textures από μόνο του (και στο pc) αλλά αν το είχα handheld θα το είχα λιώσει , θα παρέβλεπα το γεγονός Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, logistoulis said: εδώ έχει όλα τα επιπλέον πράγματα της έκδοσης του switch που είναι η "definitive" https://www.gamerevolution.com/guides/589131-dragon-quest-11-switch-definitive-edition-version-differences-vs-ps4-pc συγκεκριμένα για τον ήχο: MUSIC & AUDIO The most obvious change from previous Dragon Quest 11 releases is the new version’s orchestrated soundtrack, which makes the world feel even more magical. Dragon Quest 11 on Switch even allows you to select between the orchestrated and MIDI versions of the music, if you so choose. Dragon Quest 11 S is also the first version of the game to include a Japanese voice option for character dialogue. στις μέχρι τώρα εκδόσεις ο ήχος είναι επίτηδες κακός για να πουλήσει ο συνθέτης το soundrack έξτρα ή δεν ξέρω κι εγώ για πιο λόγο αλλά το switch έχει τον κανονικό που θα έπρεπε και επιβεβαιώνω ότι ο ήχος της μουσικής στο pc είναι κακός , άρα μόνο και μόνο για αυτό αξίζει στο switch τα γραφικά κλάιν.. δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο κακά στο switch, μόνο ανάλυση μου δίνει παραπάνω το pc Δηλαδή πόσο καλύτερα είναι τα ορχηστρικά ηχητικά σε σχέση με τα απλά; Δεν είναι δα και διαφορά σαν του Final Fantasy VII του 1997 που στο PC είχε... midi
Te0sX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 @dekulinkgr To touryst τελικά πως σου φαίνεται? 1
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Δηλαδή πόσο καλύτερα είναι τα ορχηστρικά ηχητικά σε σχέση με τα απλά; Δεν είναι δα και διαφορά σαν του Final Fantasy VII του 1997 που στο PC είχε... midi Είναι γελοίος ο ήχος, μου σπάει τα νεύρα Πρέπει να είναι κάτι αντίστοιχο, δεν είχα ακούσει τον ήχο στο pc στο 7 γιατί το είχα παίξει στο ps Αλλά στο dragon quest που δουλεύει μάλιστα μια χαρά και το 5.1 κάθε φορά που ακούω τη μουσική της μάχης και ειδικά τη μουσική στη νίκη θέλω να σπάσω το χειριστήριο.. και έχω ακόμα δεκάδες ώρες μπροστά μου Αν ψάξεις στο YouTube υπάρχει βίντεο που εξηγεί το παρασκήνιο και μάλιστα βάζει και παλιότερα dragon quest που είχαν κανονικό ήχο και αυτό παίζει σε επίπεδα snes Απαράδεκτοι που δέχτηκαν να κυκλοφορήσει έτσι, αλλά δυστυχώς η μουσική είναι ιδιοκτησία του δημιουργού του (που είναι μεγάλη ντίβα του είδους), οπότε αυτός έκανε κουμάντο Είχε γίνει σουσουρο πάντως με αυτό το θέμα, πολλοί δυσαρεστήθηκαν Επίσης ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η αρχική ιαπωνική έκδοση δεν είχε διαλόγους, αυτοί μπήκαν μετά στη συνέχεια για εμάς τους δυτικούς, οι Ιάπωνες δεν γουστάρουν φωνές και αυτός ήταν βασικό λόγος που καθυστέρησε να έρθει στη δύση Αλλά για μένα έχουν κάνει καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι και πολύ καλά έκαναν που τους έβαλαν, η μουσική όμως είναι αισχρή δεν το συζητώ, είναι άσχετη με την όλη φάση..γιατί τεχνικά το παιχνίδι είναι κορυφή (για jrpg), αλλά στον ήχο σε πάει 25 χρόνια πίσω Τεσπά η πιο πλήρης έκδοση είναι αυτή του switch, ως switch βέβαια τουλάχιστον σε σχέση με το pc στα γραφικά θα χάσεις, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα είναι μονόδρομος ως πλατφόρμα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και καλώς ή κακώς μιλάμε για ίσως το πιο σημαντικό jrpg ως franchise με το μόνο πιο σημαντικό ίσως τη σειρά final fantasy (που για μένα είναι σε πτώση, το dq διατηρεί το κύρος του και σίγουρα τις πωλήσεις του, τουλάχιστον προς Ιαπωνία μεριά, edit για να είμαστε ακριβείς, η σειρά pokemon είναι το μεγαλύτερο franchise σε πωλήσεις , έχει υπερδιπλάσιες πωλήσεις σε σχέση με τα ff και υπερτετραπλάσιες σε σχέση με τα dq) Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis
Skywalker333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Άθλιο δε λες τίποτα γιατί κυριολεκτικά το τι blades έχεις από ένα σημείο και μετά ορίζει το πόσο difficulty spike θα έχεις και τι είδους farming θα χρειαστεί να κάνεις. Όλα τα xenoblade είχαν αυτό το τείχος δυσκολίας από ένα σημείο και μετά, απλά σε αυτό λόγο random φύσης του συστήματος το τείχος μπορεί να φανεί απλά τεράστιο. Την πρώτη φορά που το τελείωσα ήμουν τρομερά άτυχος με τα blades. Έφτασα λοιπόν στο σημείο αυτό που ή πεισμωνεις ή το παρατάς και με σκίσανε τα πρέκια. Με πήρε κάνα δεκαωρο έξτρα φαρμαρισμα για να έρθω κάπως στα ίσια μου. εννοω οτι ειναι αθλιο οχι το συστημα με blades αλλα η random φυση του τι θα σου κατσει, ακομα και με boosters κ rares κ ολα τα καλα. Πεταμενες ώρες διχως λόγο για να προσπαθεις να βρεις καλα blades, θα μπορούσε να ειναι πολυ καλυτερα στημένο αυτό. Γενικα με εξαντλησε πολυ αυτος ο μηχανισμος. μαζι με το επισης κακο χαρτή και pathfinding, με κουρασε οσο πολυ λίγα JRPG μεχρι να το βγαλο, και αγαπούσα πολυ την σειρα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, logistoulis said: Είναι γελοίος ο ήχος, μου σπάει τα νεύρα Πρέπει να είναι κάτι αντίστοιχο, δεν είχα ακούσει τον ήχο στο pc στο 7 γιατί το είχα παίξει στο ps Αλλά στο dragon quest που δουλεύει μάλιστα μια χαρά και το 5.1 κάθε φορά που ακούω τη μουσική της μάχης και ειδικά τη μουσική στη νίκη θέλω να σπάσω το χειριστήριο.. και έχω ακόμα δεκάδες ώρες μπροστά μου Αν ψάξεις στο YouTube υπάρχει βίντεο που εξηγεί το παρασκήνιο και μάλιστα βάζει και παλιότερα dragon quest που είχαν κανονικό ήχο και αυτό παίζει σε επίπεδα snes Απαράδεκτοι που δέχτηκαν να κυκλοφορήσει έτσι, αλλά δυστυχώς η μουσική είναι ιδιοκτησία του δημιουργού του (που είναι μεγάλη ντίβα του είδους), οπότε αυτός έκανε κουμάντο Είχε γίνει σουσουρο πάντως με αυτό το θέμα, πολλοί δυσαρεστήθηκαν Επίσης ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι η αρχική ιαπωνική έκδοση δεν είχε διαλόγους, αυτοί μπήκαν μετά στη συνέχεια για εμάς τους δυτικούς, οι Ιάπωνες δεν γουστάρουν φωνές και αυτός ήταν βασικό λόγος που καθυστέρησε να έρθει στη δύση Αλλά για μένα έχουν κάνει καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι και πολύ καλά έκαναν που τους έβαλαν, η μουσική όμως είναι αισχρή δεν το συζητώ, είναι άσχετη με την όλη φάση..γιατί τεχνικά το παιχνίδι είναι κορυφή (για jrpg), αλλά στον ήχο σε πάει 25 χρόνια πίσω Ωραία, έλα τώρα λίγο στη θέση μου. PC με 34" ultrawide. Switch docked σε 106" full hd projector και δυνατότητα portable. PS4 επίσης στον Projector. Έχω δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο από το PC στον projector. Το έχω δοκιμάσει το παιχνίδι και μου αρέσει πολύ, έχω τερματίσει και αρκετά παλαιότερα dragon quest. Δεδομένου ότι δεν υποστηρίζει ultrawide ούτε με mods, δεν θα το παίξω εκεί γιατί δεν θα πάρουν λεφτά από εμένα για μη υποστήριξη ultrawide. Τι μου προτείνεις να κάνω; Να ανεχτώ την υπερθολούρα του switch version στις 106" για να έχω καλύτερο ήχο και φορητό mode ή να τραβάω καλώδιο όταν θέλω να παίξω, αλλά εμμέσως να υποστηρίξω την κακή PC version με το πορτοφόλι μου; Ή PS4 για να μην τραβάω καλώδιο αλλά πάλι να μην έχω τον καλό ήχο; Εδώ σε θέλω! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από GeorgeMan
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Ωραία, έλα τώρα λίγο στη θέση μου. PC με 34" ultrawide. Switch docked σε 106" full hd projector και δυνατότητα portable. PS4 επίσης στον Projector. Έχω δυνατότητα να τραβήξω καλώδιο από το PC στον projector. Το έχω δοκιμάσει το παιχνίδι και μου αρέσει πολύ, έχω τερματίσει και αρκετά παλαιότερα dragon quest. Δεδομένου ότι δεν υποστηρίζει ultrawide ούτε με mods, δεν θα το παίξω εκεί γιατί δεν θα πάρουν λεφτά από εμένα για μη υποστήριξη ultrawide. Τι μου προτείνεις να κάνω; Να ανεχτώ την υπερθολούρα του switch version στις 106" για να έχω καλύτερο ήχο και φορητό mode ή να τραβάω καλώδιο όταν θέλω να παίξω, αλλά εμμέσως να υποστηρίξω την κακή PC version με το πορτοφόλι μου; Ή PS4 για να μην τραβάω καλώδιο αλλά πάλι να μην έχω τον καλό ήχο; Εδώ σε θέλω! τα πιο καθαρά και κρίσπι γραφικά του pc με βάζουν σε πειρασμό γιατί είναι καθαρά και κρίσπι ακόμα και σε 1080 το ps4 βγαίνει τελείως από την κουβέντα γιατί δεν σου προσφέρει κάτι το ουσιαστικό ΑΛΛΑ θα επιμείνω στην άποψη περί switch για τον ήχο και το handheld που θα σου επιτρέψει να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι πιο πολλές στιγμές (προσφέρεται για σύντομα sessions) και να το "καταναλώσεις" σε πιο σύντομο διάστημα συν τα καλώδια για τη περίπτωσή σου Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, logistoulis said: τα πιο καθαρά και κρίσπι γραφικά του pc με βάζουν σε πειρασμό γιατί είναι καθαρά και κρίσπι ακόμα και σε 1080 το ps4 βγαίνει τελείως από την κουβέντα γιατί δεν σου προσφέρει κάτι το ουσιαστικό ΑΛΛΑ θα επιμείνω στην άποψη περί switch για τον ήχο και το handheld που θα σου επιτρέψει να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι πιο πολλές στιγμές (προσφέρεται για σύντομα sessions) και να το "καταναλώσεις" σε πιο σύντομο διάστημα συν τα καλώδια για τη περίπτωσή σου Κάπως έτσι το σκεφτόμουν εγώ, συν ότι είναι παιχνίδι που δε σε ενοχλούν τα 30fps vs 120 του PCιου.
logistoulis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Κάπως έτσι το σκεφτόμουν εγώ, συν ότι είναι παιχνίδι που δε σε ενοχλούν τα 30fps vs 120 του PCιου. Εγώ πάντως μόνο για τη φορητότητα τα πάντα θα έπαιζα στο switch, όσο βλέπεται έστω και αρκουντως στο switch Το ni no Kuni 1 εκεί θα το παίξω όταν έρθει η ώρα του, παρότι εδώ δεν έχουμε βελτιωμένη έκδοση όπως σε ps/pc Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2019 από logistoulis
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Just now, logistoulis said: Εγώ πάντως μόνο για τη φορητότητα τα πάντα θα έπαιζα στο switch, όσο βλέπεται έστω και αρκουντως στο switch Πλέον παίζω σχεδόν αποκλειστικά σπίτι, μόνο σε διακοπές ίσως να το εκμεταλλεύομαι και αλλού. Anyway, θα ψάξω στο youtube να δω τι ηχητικές διαφορές έχουν και πιθανότατα θα στραφώ στο switch.
Skywalker333 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Πλέον παίζω σχεδόν αποκλειστικά σπίτι, μόνο σε διακοπές ίσως να το εκμεταλλεύομαι και αλλού. Anyway, θα ψάξω στο youtube να δω τι ηχητικές διαφορές έχουν και πιθανότατα θα στραφώ στο switch. η ηχητικη διαφορα ειναι πραγματι μεγάλη. οχι μονο για την μουσικη (που οντως σπαει νευρα ωρες ωρες) αλλα κυριως γιατι εχεις ιαπωνικο speach στο switch. επισης εχεις διαφορα quality of life καλουδια που μετρανε πολυ. Μονο κ μονο που δε τρεχες σα βλακας σε σταθμους για να φωναξεις το αλογο σου αλλα το κανεις παντου, ειναι μεγαλη χαρα. Αλλα και εγω το ειχα αρχικα σε PC και το drop στον οπτικο τομεα σε μεγαλη οθονη ειναι μεγαλο κ ξενερωνω. Αλλα σιγουρα η switch εκδοση σου δινει καλυτερο παιχνιδι, αν βαλεις τα οπτικα θεματα και FPS στην ακρη. Ισως ενας αγιος modder σωσει την PC εκδοση καποτε γιατι η SE δε βλέπω να κουνιέται καθόλου να κανει τα αυτονόητα και να τα δώσει όλα αυτα και σε ολους οσους αγορασαν το παιχνιδι πρωτοι. 1
non-serviam Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Snolly είπε δεν κατεβαζω ολη τη ντουλαπα τωρα αλλα μια προχειρη εικονα Τα σκαλοπατάκια από που τα αγόρασες;
dekulinkgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Te0sX είπε @dekulinkgr To touryst τελικά πως σου φαίνεται? Δεν εχω παιξει πολυ δυστηχως.Ειμαι περιπου στο 30% αν θυμαμαι καλα.Ωραιο χαλαρωτικο παιχνιδι αλλα με μικρη διαρκεια οπως φαινεται. Εδω αντεξα χθες μονο 15 λεπτα alien isolation.Δυστηχως γερναμε..... 😋 2
ikaruga24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε εννοω οτι ειναι αθλιο οχι το συστημα με blades αλλα η random φυση του τι θα σου κατσει, ακομα και με boosters κ rares κ ολα τα καλα. Πεταμενες ώρες διχως λόγο για να προσπαθεις να βρεις καλα blades, θα μπορούσε να ειναι πολυ καλυτερα στημένο αυτό. Γενικα με εξαντλησε πολυ αυτος ο μηχανισμος. μαζι με το επισης κακο χαρτή και pathfinding, με κουρασε οσο πολυ λίγα JRPG μεχρι να το βγαλο, και αγαπούσα πολυ την σειρα. Ναι και εγώ για τη ρουλέτα λέω. Μέχρι να καταλάβεις ότι το πραγματικό ζουμί είναι στα quests και όχι στη ρουλέτα έχεις ήδη ξοδέψει πολλές ώρες. Προτιμώ και εγώ τα προηγούμενα συστήματα της σειράς. Βέβαια για όσους έχουν πάρει το torna το αρχικό 2 σου δίνει μπόλικα δωράκια που επί της ουσίας εξαφανίζει την random φύση των blades (παίρνεις καμία δεκαριά legendary crystals). Όχι ότι δικαιολογεί την αρχική απόφαση της ρουλέτας. Όσοι το παίζουν τώρα απλά προχωρήστε κανονικά κάνοντας και side quests. Μόνο έτσι θα πάρετε σοβαρά blades.
Snolly Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 18 hours ago, non-serviam said: Τα σκαλοπατάκια από που τα αγόρασες; αγγλικό amazon. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B017JRALJ6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s02?ie=UTF8&psc=1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις