Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ισχύει. Όσο περνάει ο καιρός η βιβλιοθήκη του NSW ταιριάζει όλο και περισσότερο στα γούστα μου, τίγκα στην τζαπανίλα. 

Ανετα τα ξανααγοραζω. Τωρα ισως προτιμησω το pc μιας και δεν εχω ακομα Switch+του οτι παιζουν φθηνοτερα σαν τιμες.

Αλλα σαν παιχνιδια αυτα καθαυτα ειναι αυτα που γουσταρω(turn based jrpg δηλαδη)οπως βεβαια και το Octopath θα ειναι day one αγορα οποτε αγορασω Switch χωρις πολλα πολλα.

Και ολα αυτα φυσικα εν οψη του Dragon Quest 11 που βγαινει σε λιγες μερες δυστηχως οχι ομως στο Switch(για 2019 παει).

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, ikaruga24 said:

Αυτό είναι όντως ενδιαφέρον! 

Εδώ που τα λέμε, είναι μικρή η οθόνη του NSw για κόμικς και μάνγκα. Για άνετο διάβασμα χρειάζονται ιδανικά 8 ίντσες και 4:3 αναλογία (σε portrait mode πάντα εννοείται), όπως κάνω στο MiPad μου, ωστόσο έχει ενδιαφέρον ότι αρχίζουν περισσότερες non-gaming εφαρμογές να μπαίνουν στο store.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εδώ που τα λέμε, είναι μικρή η οθόνη του NSw για κόμικς και μάνγκα. Για άνετο διάβασμα χρειάζονται ιδανικά 8 ίντσες και 4:3 αναλογία (σε portrait mode πάντα εννοείται), όπως κάνω στο MiPad μου, ωστόσο έχει ενδιαφέρον ότι αρχίζουν περισσότερες non-gaming εφαρμογές να μπαίνουν στο store.

Σύμφωνοι, θες μεγαλούτσικη οθόνη για να απολαύσεις e-books, comics και manga. Οι 8" είναι μίνιμουμ για καλή ανάγνωση με 4:3 αλλιώς θες 10" για 16:9. Ακόμα και έτσι όμως το θεωρώ πολύ καλή προσθήκη το συγκεκριμένο. 

• Moderators
Δημοσ.

Meanwhile, έχω ξεκινήσει Salt and Sanctuary, τι έπος είναι αυτό. Έχω φτάσει στις 90 ώρες και δεν έχω καταλάβει καν πως πέρασαν. Απίστευτο gameplay, υπέροχη ατμόσφαιρα και δαιμονικό sountrack, τι άλλο να ζητήσει κανείς:

• Like 3
Δημοσ.

Εγω κατα πιαστηκα τωρα με το salt n sanctuary και με τρελανε και μενα το ρημαδι αλλα μαλλον εχω κανει λαθος με τα stats ο κακομοιρης.... :D :D ειμαι στο καστρο ψηλα και τρω ξυλο ενω ειμαι 30 lvl... Τεσπα διαβασα 2-3 tips σημερα και θα ορμηξω το βραδακι παλι.....

Δημοσ.

Αντιγραφω απο CD media (η οποια κανει τον ψοφιο κοριο για το θεμα της τιμης)
To Super Mario Party κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου για το Nintendo Switch.
Σημειώστε πάντως πως από τις 23 Νοεμβρίου θα μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα και ένα limited bundle, που περιλαμβάνει το παιχνίδι και ένα ζευγάρι Joy-Con (Neon Green/Neon Pink)!

39846797_458630944545986_7210544787634520064_n.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ανακοινωσε η namco το dark souls trilogy για τα twins στα 80$.Να μην πω ποσο βλακες ειναι που το Μαιο εδωσαν το remaster και τωρα ζηταν απ οποιον θελει να εχει το full πακετο να το ξαναπληρωσει.Το ωραιο ειναι οτι το κυκλοφορουν την ιδια μερα με το release του switch😵.Εγω παντως αν ειχα και αλλη κονσολα απο το να δωσω τα 40 για 1 game στο switch θα εδινα κατι παραπανω για το full πακετο,αν και απο τοτε που πηρε delay μου φαινεται αδιαφορο πλεον και θα το ξανακοιταξω αν ερθει σαν τριλογια στο switch.

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, Mistwalker said:

Μολις ανακοινωσε η namco το dark souls trilogy για τα twins στα 80$.Να μην πω ποσο βλακες ειναι που το Μαιο εδωσαν το remaster και τωρα ζηταν απ οποιον θελει να εχει το full πακετο να το ξαναπληρωσει.Το ωραιο ειναι οτι το κυκλοφορουν την ιδια μερα με το release του switch😵.Εγω παντως αν ειχα και αλλη κονσολα απο το να δωσω τα 40 για 1 game στο switch θα εδινα κατι παραπανω για το full πακετο,αν και απο τοτε που πηρε delay μου φαινεται αδιαφορο πλεον και θα το ξανακοιταξω αν ερθει σαν τριλογια στο switch.

Χαχα. 

Η Bandai προσπαθεί να ανταγωνιστεί την Capcom, ωραίοι. 

Pass από μένα, τόσο στα twins, όσο και στο NSw. Όταν με το καλό βγει το trilogy στο NSw, το ξανασυζητάμε. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...