Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fou είπε Εχει ειπωθει ξανα, αλλα μπορει να χρειαστει σε καποιον. Απο προχθες πηγα σε 3 μαγαζια του Κοτσωβολου στην Θεσσαλονικη. Στα δυο πρωτα ειχε στα παιχνιδια κανονικα στις τιμες που γραφει και στο site. Σημερα πηγα στο μαγαζι που ειναι διπλα στο ΙΚΕΑ και πηρα το Minecraft στα 20€. Ειχε ακομα Odyssey στα 40€, Donkey Kong νομιζω 40€ και Mario Kart στα 44€ . Μπορει να ειχε και κατι αλλο που μου ξεφυγε. Μήπως βρήκες και τίποτα άλλο γιατί και εγώ αύριο εκεί θα είμαι, μήπως είχε και το doom γιατί το είδα στα 30 και το σκέφτομαι, αξίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Συγγνώμη που κουράζω. Να ανοίξω νέο thread? Γιατί το μόνο που ειδα είναι αυτό που γράφετε τους κωδικούς για να κάνετε friend request αυτό είναι το θέμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/686599-the-nso-nintendo-switch-online-family-plan-initiative-insomnia-edition/page/7/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Αλέξανδρος Δρόσος είπε Μήπως βρήκες και τίποτα άλλο γιατί και εγώ αύριο εκεί θα είμαι, μήπως είχε και το doom γιατί το είδα στα 30 και το σκέφτομαι, αξίζει? Δυστυχως δεν θυμαμαι για το Doom. Βιαζομουν αρκετα, και το Minecraft που το εψαχνα παραλιγο να μην το βρω. Ειχε πει ενα αλλο μελος οτι το ειχε πετυχει στα 20 και ετσι το εψαχνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TomGeo81 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ήμουν εκει στις 13:10 ,πηρα το μοναδικό mario Odyssey στα 39,90 (ίδια τιμή με eshop της νιτεντο). Είχε και ένα καρτ στα 44 και το bayonet2 στα 29,90 ...και τα δυο τα εχω βρει και παλαιότερα στην ιδια τιμή. Πολυ μικρο σταντ εχουν ,αλλα με ωραίες τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, TomGeo81 είπε Ήμουν εκει στις 13:10 ,πηρα το μοναδικό mario Odyssey στα 39,90 (ίδια τιμή με eshop της νιτεντο). Είχε και ένα καρτ στα 44 και το bayonet2 στα 29,90 ...και τα δυο τα εχω βρει και παλαιότερα στην ιδια τιμή. Πολυ μικρο σταντ εχουν ,αλλα με ωραίες τιμές. Στον Κωτσόβολο στο ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης λες ε? Αν ναι πόσα bayonneta υπήρχαν περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Και για συλλεκτικες εχει αναφερθει αυτο(οτι δηλαδη υπαρχουν στα ραφια καποιων καταστηματων χωρις να ειναι διαθεσιμες στο site)για αλλη αλυσιδα. Τωρα οποιος εχει ορεξη να γυριζει ολους τους Κωτσοβολους,Mediamarkt,Public μπας και βρει τιποτα τετοιο στο ραφι,καλη τυχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, alexpwnz said: Και που μπορώ να βρω τον ανταπτορα ; Ποσό στοιχίζει περίπου; Εδώ, 10 ευρώ και κάτι ψιλά βγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το Golazo! το έχει παίξει κανείς στο Switch? Αξίζει για multiplayer? Είναι και με μειωμένη τιμή μέχρι 1/12/19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Αλέξανδρος Δρόσος είπε Στον Κωτσόβολο στο ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης λες ε? Αν ναι πόσα bayonneta υπήρχαν περίπου? Εγώ είχα βρεθεί σήμερα στης Γλυφάδας η ταμπέλα έλεγε 44-45, αλλά όταν ρώτησα αν είναι αυτή η τιμή μου είπαν ότι είναι 30 Άρα άσχετα τι λένε για κάντε ερώτηση στο ταμείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλέξανδρος Δρόσος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, logistoulis είπε Εγώ είχα βρεθεί σήμερα στης Γλυφάδας η ταμπέλα έλεγε 44-45, αλλά όταν ρώτησα αν είναι αυτή η τιμή μου είπαν ότι είναι 30 Άρα άσχετα τι λένε για κάντε ερώτηση στο ταμείο Οκ, σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Talking Point: What's Happened To Switch's NES And SNES Games, Nintendo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Talking Point: What's Happened To Switch's NES And SNES Games, Nintendo? Πιστεύω ότι προς Xmas θα σκάσουν παιχνιδάκια 🎅🎄😁!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Εγώ είχα βρεθεί σήμερα στης Γλυφάδας η ταμπέλα έλεγε 44-45, αλλά όταν ρώτησα αν είναι αυτή η τιμή μου είπαν ότι είναι 30 Άρα άσχετα τι λένε για κάντε ερώτηση στο ταμείο Σε ποιο απο τα 2 της Γλυφαδας; Ειχε και αλλα; Το εψησα και εγω να το δοκιμασω επιτελους στα 30€ αξιζει για 2 games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, stafftw είπε Σε ποιο απο τα 2 της Γλυφαδας; Ειχε και αλλα; Το εψησα και εγω να το δοκιμασω επιτελους στα 30€ αξιζει για 2 games. Plaza Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Υπαρχει περιπτωση να ανακοινωσουν Monster Hunter για το Switch και Dragons Domga2 21-22/12 yes plz ΜΗ plz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις