logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, ababapanos είπε Πάντως υπάρχει και αυτό που είναι Bluetooth και κάποιοι διαβάζω λένε καλά λόγια https://www.gamestation.gr/el/periferiaka-konsoles/spartan-gear-mora-bluetooth-controller-nintendo-switch.html?skr_prm=WyI5ZjFjMzVmYi03ZTE2LTQzNDQtYTQzNi0wYmFhZjM3YzU4NGEiLDE1NzQ5Mjc1NDAxNTMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 με το switch όμως πώς συνδέεται είναι το θέμα επίσης αν και δεν έχω εμπειρία να μην είμαι απόλυτος ένα τόσο φθηνό χειριστήριο δεν ξέρω τι θα λέει από ποιότητα.. εφόσον έχεις xbox πάρε τον αντάπτορα που κάνει δουλειά (εγώ τον έχω αλλά με ps4 controller) να έχεις ένα "σωστό" χειριστήριο μην μπλέκεις με φουλ κίνες
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, ababapanos said: Πάντως υπάρχει και αυτό που είναι Bluetooth και κάποιοι διαβάζω λένε καλά λόγια https://www.gamestation.gr/el/periferiaka-konsoles/spartan-gear-mora-bluetooth-controller-nintendo-switch.html?skr_prm=WyI5ZjFjMzVmYi03ZTE2LTQzNDQtYTQzNi0wYmFhZjM3YzU4NGEiLDE1NzQ5Mjc1NDAxNTMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Επειδη μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία, να ξέρεις ότι η φτήνια τρώει τον παρά. Πάρε τον adapter της 8bitdo. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Malthador 2
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Malthador είπε Επειδη μάλλον είσαι μικρός σε ηλικία, να ξέρεις ότι η φτήνια τρώει τον παρά. Πάρε τον adapter της 8bitdo. Τελικά παράγγειλα το pro με 60 και ησύχασα! 😛 4
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, ababapanos είπε Τελικά παράγγειλα το pro με 60 και ησύχασα! 😛 τη καλύτερη δουλειά έκανες
I'm_busy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, logistoulis είπε τη καλύτερη δουλειά έκανες Pro στα 60€ ή 8bitdo sn30+ pro στα 52€? Έχω και σχετικά καλό pc οπότε ίσως τιμήσω και εκεί κάνα game. Το θέμα μου είναι η διάταξη των κουμπιών και κυρίως τα joysticks μιας και έχω συνηθίσει τα ασύμμετρα πια και το τελευταίο μου ps ήταν το ps3. Τι λέτε?
fou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχει ειπωθει ξανα, αλλα μπορει να χρειαστει σε καποιον. Απο προχθες πηγα σε 3 μαγαζια του Κοτσωβολου στην Θεσσαλονικη. Στα δυο πρωτα ειχε στα παιχνιδια κανονικα στις τιμες που γραφει και στο site. Σημερα πηγα στο μαγαζι που ειναι διπλα στο ΙΚΕΑ και πηρα το Minecraft στα 20€. Ειχε ακομα Odyssey στα 40€, Donkey Kong νομιζω 40€ και Mario Kart στα 44€ . Μπορει να ειχε και κατι αλλο που μου ξεφυγε. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από fou 1
alexpwnz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα λινκ Γι αυτό το το 8bito sn30 κοντρολλερ να το δω ; Γιατί Κ εγώ ενδιαφέρομαι . Κ επίσης ποιο είναι το adapter για ps4 controller ? Έχει 100% συνδεσιμότητα ; Δηλαδή δουλεύουν δονήσεις κτλ;
I'm_busy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Μπορεί κάποιος να ανεβάσει ένα λινκ Γι αυτό το το 8bito sn30 κοντρολλερ να το δω ; Γιατί Κ εγώ ενδιαφέρομαι . Κ επίσης ποιο είναι το adapter για ps4 controller ? Έχει 100% συνδεσιμότητα ; Δηλαδή δουλεύουν δονήσεις κτλ;
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, I'm_busy είπε Pro στα 60€ ή 8bitdo sn30+ pro στα 52€? Έχω και σχετικά καλό pc οπότε ίσως τιμήσω και εκεί κάνα game. Το θέμα μου είναι η διάταξη των κουμπιών και κυρίως τα joysticks μιας και έχω συνηθίσει τα ασύμμετρα πια και το τελευταίο μου ps ήταν το ps3. Τι λέτε? Πάρε της Nintendo Αλλιώς πάρε ανταπτορα και χρησιμοποιήσε του ps4 Το sn30 αν και φαίνεται καλοφτιαγμένο δε μου αρέσει σαν γενικότερη διάταξη Της Nintendo επειδή θυμίζει του Xbox που έχω επίσης για το pc θα είναι πιο άνετο Συν ότι με το αυθεντικό θα κάνεις και wake τη κονσόλα από μακριά 35 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Έχει 100% συνδεσιμότητα ; Δηλαδή δουλεύουν δονήσεις κτλ; Με το χειριστήριο του ps4 όχι απλά δουλεύει η δόνηση αλλά και το motion control Γενικά δουλεύει υπέροχα Τα μόνα πράγματα που χάνεις είναι ότι δε μπορείς να ξυπνήσεις τη κονσόλα από sleep και nfc για amiibo. Επίσης δε μπορείς να συνδεσεις πάνω από ένα στον κάθε ανταπτορα, δηλαδή για διπλό ο άλλος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα joycons. Αν θες και δεύτερο χειριστήριο ps4 παίρνεις επιπλέον ανταπτορα Αλλά κατά τα άλλα ως χειριστήριο δουλεύει άψογα δεν κάνει το παραμικρό κιχ
alexpwnz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Και που μπορώ να βρω τον ανταπτορα ; Ποσό στοιχίζει περίπου;
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δηλαδή, με το χειριστήριο του PS4 μπορείς να στοχεύεις στα NSw games χρησιμοποιώντας gyro, αλλά στα PS4 games δεν μπορείς. Εξαίσιο.
fou Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Και που μπορώ να βρω τον ανταπτορα ; Ποσό στοιχίζει περίπου; 20€ + ταχυδρομικα, για ελλαδα εδώ. Φυσικα στα Amazon και γενικα σε πολλα. Εγω πηρα σε ενα απο Skroutz και το ειχα σε 2 μερες. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από fou
alexpwnz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Επίσης μια ερώτηση! Υπάρχει κάποια κοινότητα που μπορώ να βρω ατομα για να κάνουμε family συνδρομή; Ίσως Κ από εδώ;
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Malthador είπε Δηλαδή, με το χειριστήριο του PS4 μπορείς να στοχεύεις στα NSw games χρησιμοποιώντας gyro, αλλά στα PS4 games δεν μπορείς. Εξαίσιο. Ακριβώς στο botw σημαδεύω συνέχεια έτσι με το τόξο και στο odyssey όπου έπρεπε να κάνω κάτι με κίνηση δούλεψε μια χαρά 34 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Επίσης μια ερώτηση! Υπάρχει κάποια κοινότητα που μπορώ να βρω ατομα για να κάνουμε family συνδρομή; Ίσως Κ από εδώ; Εδώ έχουμε ήδη τουλάχιστον δύο ομάδες Υπάρχει σχετικό θρεντ ξεκινά νέα 37 λεπτά πριν, alexpwnz είπε Και που μπορώ να βρω τον ανταπτορα ; Ποσό στοιχίζει περίπου; εγώ τον πήρα από αυτούς γιατί είναι κοντά μου τον είχαν ετοιμοπαράδοτο και ας έλεγαν κατοπιν παραγγελίας https://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=25309 edit από αυτούς το πήρα, λάθος μου https://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1179475 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis
alexpwnz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ακριβώς στο botw σημαδεύω συνέχεια έτσι με το τόξο και στο odyssey όπου έπρεπε να κάνω κάτι με κίνηση δούλεψε μια χαρά Εδώ έχουμε ήδη τουλάχιστον δύο ομάδες Υπάρχει σχετικό θρεντ ξεκινά νέα εγώ τον πήρα από αυτούς γιατί είναι κοντά μου τον είχαν ετοιμοπαράδοτο και ας έλεγαν κατοπιν παραγγελίας https://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=25309 Συγγνώμη που κουράζω. Να ανοίξω νέο thread? Γιατί το μόνο που ειδα είναι αυτό που γράφετε τους κωδικούς για να κάνετε friend request
Προτεινόμενες αναρτήσεις