Fulgore Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Αν καταφερεις και το βρεις εστω στα 40ευρω,τσιμπα το. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 39 minutes ago, logistoulis said: το πιστεύω αυτό που λες, απλά έχω την όχι τόσο καλή εμπειρία του 2, βλέπω βέβαια ότι αρκετοί που είχαν παίξει το 1 χαλάστηκαν με το 2 άρα δεν είναι κάτι δικό μου αυτό. αλλά και χωρίς να το συγκρίνω με το 1 κάτι με χάλασε στο 2 στη μάχη σίγουρα το δέχομαι, αλλά και η ιστορία ήταν νερόβραστη.. το 1 ήταν καλύτερο σε αυτό το κομμάτι? (δεν έχω δει αρκετά για να μην έχω spoilers) να πω ότι το αγαπημένο μου rpg των τελευταίων ετών ήταν το persona 5 (για το οποίο για μένα άξιζε που πήρα ps4 ), δεν ξέρω αν αυτό δείχνει κάτι από την άλλη βέβαια σκέφτομαι ότι μιας και άρχισα και dragon quest 11 πριν λίγες μέρες και τρέχω παράλληλα και το botw που είναι κάπου στη μέση, αν πάρω κάτι θα κάθεται πάλι να περιμένει μήνες να παιχτεί, οπότε ας μη χαλάσω χρήμα γενικά.. δεν είναι δηλαδή ότι δε θα βρω κάτω από 50€ το ni no kuni.. 45 βλέπω να το πουλάνε και θα έχω και το φυσικό αντίγραφο.. το octopath από την άλλη σκέφτομαι μη που πέσει "πολύ rpg" αν και δε νομίζ να έχω τέτοιο θέμα Καμία σχέση το πρώτο με το δεύτερο. Άλλο σενάριο, άλλοι χαρακτήρες, άλλο σύστημα μάχης, άλλη αισθητική. Εντελώς άλλη κλάση τέχνης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yggdrasill-sama Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Έχει κάνει κανεις αγορά απο South Africa store με καρτα Εθνικής να μου πει στα σιγουρα εάν και ποση προμήθεια έχει? Εχω φαει 30 λεπτα να googlαρω και να διαβάζω και δεν έχω βγάλει άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Switch κ civ vi Το έχει κανείς; Είδα ότι είναι η full έκδοση στα 40,00 € που το θεωρώ σαν τσάμπα για portable/ docked έκδοση. Ανταποκρίνεται καλά η κονσόλα στους μεγάλους γύρους ή κάνει κανά χρόνο; Είμαι civ veteran. Χωρίς υπερβολές έχω 1000+ ώρες στους περασμένους τίτλους... και σκέφτομαι one more turn στο switch ή να μείνω με τις αναμνήσεις; Οι κριτικές γενικά είναι καλές απ'οτι βλέπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, chill είπε Switch κ civ vi Το έχει κανείς; Είδα ότι είναι η full έκδοση στα 40,00 € που το θεωρώ σαν τσάμπα για portable/ docked έκδοση. Ανταποκρίνεται καλά η κονσόλα στους μεγάλους γύρους ή κάνει κανά χρόνο; Είμαι civ veteran. Χωρίς υπερβολές έχω 1000+ ώρες στους περασμένους τίτλους... και σκέφτομαι one more turn στο switch ή να μείνω με τις αναμνήσεις; Οι κριτικές γενικά είναι καλές απ'οτι βλέπω! Αν το έχεις παίξει στο Playstation 1 τότε δεν σου φαίνεται και πολύς ο χρόνος. 😅 Εγώ πάντως το πήρα, που στο πισι τα έχω κάψει τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, non-serviam είπε Αν το έχεις παίξει στο Playstation 1 τότε δεν σου φαίνεται και πολύς ο χρόνος. 😅 Εγώ πάντως το πήρα, που στο πισι τα έχω κάψει τα παιχνίδια. Εγώ έπαιζα 500 turns στο V στο pc. Ήμουν εθισμένος στα turnια (πως λέμε ντρόγκια :p). Είχα κερδίσει με κάθε τρόπο.... Και με κάθε έθνος που δεν σιχαίνομαι . Για όσα απεχθανομουν υπήρχαν τα nukes <3. Οι προσθήκες του vi μου φαίνονται ερεθιστικες και δεδομένου του portable και του ότι μιλάμε για έναν never ending τίτλο θα δω τι λέει το ρεντιτ κ αν δεν έχουμε τραγικά performance issues its a buy!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, chill είπε Εγώ έπαιζα 500 turns στο V στο pc. Ήμουν εθισμένος στα turnια (πως λέμε ντρόγκια :p). Είχα κερδίσει με κάθε τρόπο.... Και με κάθε έθνος που δεν σιχαίνομαι . Για όσα απεχθανομουν υπήρχαν τα nukes <3. Οι προσθήκες του vi μου φαίνονται ερεθιστικες και δεδομένου του portable και του ότι μιλάμε για έναν never ending τίτλο θα δω τι λέει το ρεντιτ κ αν δεν έχουμε τραγικά performance issues its a buy!!!! Ένα θα σου πω: χέσιμο = Civ 6. Σκέψου το! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, non-serviam είπε Ένα θα σου πω: χέσιμο = Civ 6. Σκέψου το! 😂 Ούτε καν γιατί θα βγω από την τουαλέτα όταν θα έχει έρθει η ώρα και του.....επόμενου "ξεφορτώματος". Γενικά έχω κόψει mobile συσκευές στο θρόνο γιατί έτρωγα πολύ χρόνο - παίζοντας και όχι χέζοντας. Πλέον γύρισα στα 90's και παίρνω περιοδικό!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Το έχω στο pc και στο switch. Προς το τέλος σου σπάει τα νεύρα γιατί αργεί υπερβολικά το turn. Με κούρασε και το παράτησα εδώ και ένα εξάμηνο περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά το hori controller λέει τίποτα? Γιατί τα 80 για το pro είναι παρά πολλά... https://basket.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/perifereiaka-nintendo-switch/175319-hori-pad-for-nintendo-switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, ababapanos said: Παιδιά το hori controller λέει τίποτα? Γιατί τα 80 για το pro είναι παρά πολλά... https://basket.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/perifereiaka-nintendo-switch/175319-hori-pad-for-nintendo-switch Δεν έχει HD Rumble, ούτε γυροσκόπιο. Έχει καλώδιο, ενώ έχουμε 2020. 60 έχει το Pro Controller. Γιατί δεν παίρνεις τον adapter της 8bitdo; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν έχει HD Rumble, ούτε γυροσκόπιο. Έχει καλώδιο, ενώ έχουμε 2020. 60 έχει το Pro Controller. Γιατί δεν παίρνεις τον adapter της 8bitdo; κάνει για Xbox one controller που έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ababapanos είπε κάνει για Xbox one controller που έχω? ναι κάνει , απλά δεν έχεις motion το φουλ υποκατάστατο είναι αν έχεις ps4 controller Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Πάντως υπάρχει και αυτό που είναι Bluetooth και κάποιοι διαβάζω λένε καλά λόγια https://www.gamestation.gr/el/periferiaka-konsoles/spartan-gear-mora-bluetooth-controller-nintendo-switch.html?skr_prm=WyI5ZjFjMzVmYi03ZTE2LTQzNDQtYTQzNi0wYmFhZjM3YzU4NGEiLDE1NzQ5Mjc1NDAxNTMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις