Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Ανάλυσε το, μη βαριέσαι.

To είχα γράψει και παλιότερα στο άρθρο "Η οικονομική πορεία της Ν" και συγκεκριμένα στο κομμάτι των Ν64 και NGC. Άλλαξαν τα δεδομένα και επομένως η Ν βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση που τελικά οδήγησε στο μοντέλο του Blue Ocean. Ότι και να έκανε η Ν πάντα η Sony και αργότερα η Microsoft θα είχαν περισσότερα να προσφέρουν στις τρίτες εταιρίες κάτι που το είδαμε και στην πράξη με τις όποιες αποκλειστικές συμφωνίες.

@ikaruga24

Συνεχίζω να πιστεύω ότι τα μόνιμα προβλήματα της Ν είναι η ταχύτητα χελώνας και η αποστροφή σε ότι έχει να κάνει με την ανάπτυξη των ομάδων ανάπτυξης software ή την δημιουργία νέων. Στην πάροδο του χρόνου μπορεί να προστεθεί και η συνδρομητική υπηρεσία που σε συνδυασμό με κακές επιλογές και την ταχύτητα χελώνας να δημιουργήσουν προβλήματα μακροπρόθεσμα.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Μετα απο 10 σελιδες αναλυση για το αν χρειαζεται ή οχι μεγαλυτερη οθονη, αναλυση , 4Κ το switch , το ερωτημα απαντηθηκε απο την ιδια τη Ν. 

Παρτε ενα σκασμο indies, που ναι μεν βρισκεις 1-2 αριστουργηματα μεσα αλλα ειναι χαμενα αναμεσα σε αλλα 100 σκουπιδια . 

Σαν κατοχο δε με χαλαει , κατι θα ανακαλυψω αλλα αν περιμενουν να πουλησουν κονσολες με αυτα και με τετοια ξηρασια μεσα στο 2018 , τοτε μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Το direct με κάλυψε απόλυτα σε ότι αφορά τα indies που θα ήθελα να δω στην κονσόλα. Prison Architect και This War of Mine είναι σίγουρα re-visits για εμένα στη φορητή τους μορφή, ενώ από τα καινούρια που είδα με τράβηξαν τα The Gardens Between, το Bad North και το Everspace (μου θύμισε έντονα το Freelancer που είναι από τα αγαπήμενα μου games ever). Τεράστια νέα το Windjammers 2, ενώ το Morphies Law μου φάνηκε το ίδιο άνοστο και κακόγουστο όσο τις προηγούμενες φορές που το είδα, πραγματικά απορώ σε ποιούς θα αρέσει αυτό το έκτρωμα. Τα υπόλοιπα που είδα είναι απλά indies της σειράς, δεν μου είπαν κάτι.

Σε κάθε περίπτωση θα είναι τουλάχιστον απαράδεκτοι αν δεν κάνουν άμεσα ένα direct που να μας λένε για την online υπηρεσία. Θα περιμένουν απλά να σκάσουμε ένα 20άρικο σε ένα μήνα χωρίς να γνωρίζουμε τίποτα εκ των προτέρων;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, Fulgore said:

Πωπω ενταξυ εγραψε. Παιχνιδαρες και τα δυο.

Ισχύει. Όσο περνάει ο καιρός η βιβλιοθήκη του NSW ταιριάζει όλο και περισσότερο στα γούστα μου, τίγκα στην τζαπανίλα. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...