Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Άρα όχι για εδώ. Εδώ βγάζει μαλακιούλες και με πολύ άσχημο τρόπο μάλιστα. Οπότε; Επιβραβεύουμε;

Τι μαλακιουλα εβγαλε? Και τι θα περιμενες να δεις, οταν το μηχανημα δε σηκωνει και πολλα πολλα

Megaman 11 που τα σπαει, MH XX που ειναι πολυ καλο αλλα remastered, Dragons Dogma, ναι εχεις δικιο μαλακιουλες εβγαλε

Αυτο το hate με την Capcom εδω μεσα πρεπει να σταμτησει, αντικειμενικα εδω και 2 χρονια εχει παρει τα πανω της και βγαζει απιστευτα παιχνιδια, ασχετα που το switch δε μπορει να τα τρεξει(resi 2 91% metac, Iceborne MHW 90% metac, dmc5 88 metac) 

Επεξ/σία από najinblue3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
7 minutes ago, najinblue3 said:

Τι μαλακιουλα εβγαλε? Και τι θα περιμενες να δεις, οταν το μηχανημα δε σηκωνει και πολλα πολλα

Megaman 11 που τα σπαει, MH XX που ειναι πολυ καλο αλλα remastered, Dragons Dogma, ναι εχεις δικιο μαλακιουλες εβγαλε

Αυτο το hate με την Capcom εδω μεσα πρεπει να σταμτησει, αντικειμενικα εδω και 2 χρονια εχει παρει τα πανω της και βγαζει απιστευτα παιχνιδια, ασχετα που το switch δε μπορει να τα τρεξει 

Τι δεν μπορεί να τρέξει το Switch από τα games της Capcom;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι δεν μπορεί να τρέξει το Switch από τα games της Capcom;

To Monster Hunter World οπως εγραψα πιο πισω

Επεξ/σία από najinblue3

• Moderators
3 minutes ago, najinblue3 said:

To Monster Hunter World οπως εγραψα πιο πισω

Δεν καταλαβαίνω γιατί, στην ίδια μηχανή με το Generations Ultimate είναι γραμμένο.

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί, στην ίδια μηχανή με το Generations Ultimate είναι γραμμένο.

Ειναι τελειως διαφορετικα αυτα που κανανε με το World, σε σχεση με τα παλιοτερα στο wii/3ds. Μιας και δε κανουνε ποτε καλο optimιze στην mh engine, θα επρεπε να κανουν remodel monsters, characters, maps για να ειναι λιγοτερα απαιτητικα στα γραφικα και στη μνημη και αυτο ειναι πολυ δυσκολο με τη μηχανη τους. 

Το ΧΧ ηταν ευκολοτερο γτ πηραν τα assets απο το 3ds κατευθειαν, και τρεχει και υπεροχα. Το world εχει παρα πολυ κακο performance λογω κυριως του εννιαιου κοσμου. Στο ΧΧ δεν υπαρχει εννιαιος κοσμος, απλα κανει load 3 και λιγο την καθε περιοχη.

Το κακο γενικα με το ΧΧ ειναι οτι δεν εχει κοσμο online, γ αυτο μαλλον φταιει η συνδρομη στο Switch λογικα. Απο την αλλη κοιτας το World και βλεπεις 100.000 sessions το πρωι πχ.

Ειναι και τα 2 πραγματικα παιχνιδαρες, απλα το World πηγε πολυ παραπερα απο την πεπατημενη τοσων χρονων, εγινε ευκολοτερο για νεο κοινο. Το ΧΧ ειναι πονος και ξερω πολυ κοσμο που το παρατησε απο το 2ο quest xD

• Like 1

• Moderators
1 minute ago, najinblue3 said:

Ειναι τελειως διαφορετικα αυτα που κανανε με το World, σε σχεση με τα παλιοτερα στο wii/3ds. Μιας και δε κανουνε ποτε καλο optimιze στην mh engine, θα επρεπε να κανουν remodel monsters, characters, maps για να ειναι λιγοτερα απαιτητικα στα γραφικα και στη μνημη και αυτο ειναι πολυ δυσκολο με τη μηχανη τους. 

Το ΧΧ ηταν ευκολοτερο γτ πηραν τα assets απο το 3ds κατευθειαν, και τρεχει και υπεροχα. Το world εχει παρα πολυ κακο performance λογω κυριως του εννιαιου κοσμου. Στο ΧΧ δεν υπαρχει εννιαιος κοσμος, απλα κανει load 3 και λιγο την καθε περιοχη.

Το κακο γενικα με το ΧΧ ειναι οτι δεν εχει κοσμο online, γ αυτο μαλλον φταιει η συνδρομη στο Switch λογικα. Απο την αλλη κοιτας το World και βλεπεις 100.000 sessions το πρωι πχ.

Ειναι και τα 2 πραγματικα παιχνιδαρες, απλα το World πηγε πολυ παραπερα απο την πεπατημενη τοσων χρονων, εγινε ευκολοτερο για νεο κοινο. Το ΧΧ ειναι πονος και ξερω πολυ κοσμο που το παρατησε απο το 2ο quest xD

Δεν μπορώ να παίξω στα σοβαρά MH πλέον, γιατί είναι games που θέλουν τρελό dedication, αλλά λίγο που δοκίμασα το ΜΗW στο Game Pass δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι εντυπωσιακότερο από το Witcher 3. Τεχνικά μιλώντας πάντα, στο κομμάτι της μάχης εννοείται ότι το MHW είναι κλάσεις ανώτερο.

Οπότε λίγο μούφα βρίσκω την θέση της Capcom.

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν μπορώ να παίξω στα σοβαρά MH πλέον, γιατί είναι games που θέλουν τρελό dedication, αλλά λίγο που δοκίμασα το ΜΗW στο Game Pass δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι εντυπωσιακότερο από το Witcher 3. Τεχνικά μιλώντας πάντα, στο κομμάτι της μάχης εννοείται ότι το MHW είναι κλάσεις ανώτερο.

Οπότε λίγο μούφα βρίσκω την θέση της Capcom.

Γι αυτο ακριβως παιζω μονο mhw Iceborne atm, το Pokemon Sword, Sekiro, και 2-3 ακομη απο περσυ ζελατινα. ΒOtW δεν εχω παιξει ακομα, αν και το ξεκινησα.

Γενικα το προβλημα απ οσο εχω καταλαβει ειναι η μηχανη τους, και μαλλον δεν μπορουν να το κανουν optimize για το switch 😕

Εγω θελω το 4u στο switch, το αγαπημενο μου mh game, η και το tri απο το wii. Aπ οτι ειπανε παντως η mobile team τους δουλευει σε κατι καινουργιο για το switch. K εχουμε και το mh stories, ενα απιστευτο διαμαντακι στο 3ds που θα το ηθελα στο switch.

Καλα για το combat δεν υπαρχει συγκριση imho με κανενα game, ειναι κλασσεις ανωτερο απο οτιδηποτε

59 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Αυτο το hate με την Capcom εδω μεσα πρεπει να σταμτησει, αντικειμενικα εδω και 2 χρονια εχει παρει τα πανω της και βγαζει απιστευτα παιχνιδια, ασχετα που το switch δε μπορει να τα τρεξει(resi 2 91% metac, Iceborne MHW 90% metac, dmc5 88 metac) 

Πχ τα Resi. 20αρικο digital, κασετούλα μόνο Ιαπωνία και εκεί μόνο με το ένα από τα τρία παιχνίδια. Όσο για την μεταφορά απλά τραγική. Και μην μου πεις ότι είναι απαιτητικά παιχνίδια 15/10/5 ετών, προηγούμενων γενιών.

46 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Γι αυτο ακριβως παιζω μονο mhw Iceborne atm, το Pokemon Sword, Sekiro, και 2-3 ακομη απο περσυ ζελατινα. ΒOtW δεν εχω παιξει ακομα, αν και το ξεκινησα.

Γενικα το προβλημα απ οσο εχω καταλαβει ειναι η μηχανη τους, και μαλλον δεν μπορουν να το κανουν optimize για το switch 😕

Εγω θελω το 4u στο switch, το αγαπημενο μου mh game, η και το tri απο το wii. Aπ οτι ειπανε παντως η mobile team τους δουλευει σε κατι καινουργιο για το switch. K εχουμε και το mh stories, ενα απιστευτο διαμαντακι στο 3ds που θα το ηθελα στο switch.

Καλα για το combat δεν υπαρχει συγκριση imho με κανενα game, ειναι κλασσεις ανωτερο απο οτιδηποτε

Αυτοαναιρείσαι όμως. Δεν είναι το πρόβλημα το Switch λοιπόν αλλά η μηχανή του παιχνιδιού και κατ' επέκταση η Capcom. 

Γενικά η εταιρεία έχει κάνει τόσες πολλές π@π@ριές που δύσκολα θα πάρει συγχωροχάρτι. 

5 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Αυτοαναιρείσαι όμως. Δεν είναι το πρόβλημα το Switch λοιπόν αλλά η μηχανή του παιχνιδιού και κατ' επέκταση η Capcom. 

Γενικά η εταιρεία έχει κάνει τόσες πολλές π@π@ριές που δύσκολα θα πάρει συγχωροχάρτι. 

Για να στο πω καλυτερα, το παιχνιδι σχεδιαστηκε για τα ps4, x1 πριν βγει στο Switch 4-5 χρονια πριν. Δε γινεται οptimization για το Switch λογω της μηχανης, και λογω αδυναμου hardware.

Εγω δε βλεπω καμια παπαρια παντως, βλεπω μονο παιχνιδαρες απο περσι και ιδιαιτερα το Iceborne φετος ειναι το καλυτερο game που επαιξα. Τωρα αν εχεις μονο switch, δικαιολογημενα αισθανεσαι ετσι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Για να στο πω καλυτερα, το παιχνιδι σχεδιαστηκε για τα ps4, x1 πριν βγει στο Switch 4-5 χρονια πριν. Δε γινεται οptimization για το Switch λογω της μηχανης, και λογω αδυναμου hardware.

Εγω δε βλεπω καμια παπαρια παντως, βλεπω μονο παιχνιδαρες απο περσι και ιδιαιτερα το Iceborne φετος ειναι το καλυτερο game που επαιξα. Τωρα αν εχεις μονο switch, δικαιολογημενα αισθανεσαι ετσι.

Οκ να το δεχτώ ότι φτιάχτηκε για PS4/X1 και δεν θέλουν να ρίξουν χρήμα και χρόνο για να τη  κανουν να τρέξει στο Switch. 

Φίλε ομως, θα σου γυρίσω την τελευταία πρόταση. Αν ασχολείσαι μόνο με Monster Hunter δικαιολογημενα τα βλέπεις όλα μια χαρά. Η εταιρεία έχει κερδίσει "επάξια"  το Crapcom. Έχει καταστρέψει τα καλύτερα franchise της, έχει κάνει πολλές κινήσεις-ξεφτίλα στο κοντινό παρελθόν (όλη η PS3/X360 era της είναι γεμάτη λάθη) και ένα RE 2 δεν μπορεί να τα σβήσει αυτά.

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 2

12 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Οκ να το δεχτώ ότι φτιάχτηκε για PS4/X1 και δεν θέλουν να ρίξουν χρήμα και χρόνο για να τη  κανουν να τρέξει στο Switch. 

Φίλε ομως, θα σου γυρίσω την τελευταία πρόταση. Αν ασχολείσαι μόνο με Monster Hunter δικαιολογημενα τα βλέπεις όλα μια χαρά. Η εταιρεία έχει κερδίσει "επάξια"  το Crapcom. Έχει καταστρέψει τα καλύτερα franchise της, έχει κάνει πολλές κινήσεις-ξεφτίλα στο κοντινό παρελθόν και ένα RE 2 δεν μπορεί να τα σβήσει αυτά. 

Ισχυει αυτο που λες, παιζω αποκλειστικα εδω και 2 χρονια μονο ΜΗ και στις 2 κονσολες με μικρα διαλλειματα. Αλλα και παλι βλεπω οτι αυτα που εβγαλε τελευταια τα πανε εξαιρετικα, και σε πωλησεις και σε βαθμους γενικα. Μεχρι και εδω στο φορουμ παραδιπλα στο pc section λενε τα καλυτερα στα αντιστοιχα topics

1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Ισχυει αυτο που λες, παιζω αποκλειστικα εδω και 2 χρονια μονο ΜΗ και στις 2 κονσολες με μικρα διαλλειματα. Αλλα και παλι βλεπω οτι αυτα που εβγαλε τελευταια τα πανε εξαιρετικα, και σε πωλησεις και σε βαθμους γενικα. Μεχρι και εδω στο φορουμ παραδιπλα στο pc section λενε τα καλυτερα στα αντιστοιχα topics

Ισχύει ότι προσπαθεί να αντιστρέψει το κλίμα. Απλά έχει κάνει πολλές πατάτες. Τα Megaman, DMC 5, RE 2 και η πάντα σταθερή αξία MH είναι καλά δείγματα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. 

Οι παλιοί ναι μεν δεν ξεχνάμε την "CapGod" , δεν μπορούμε να παραβλεψουμε όμως και αυτά που έκανε για να την καταντήσουν "Crapcom". 

• Like 1

• Moderators

Δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί αντιμετωπίζω το gaming λίγο διαφορετικά απ' ότι το αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι. Έχω πολύ σοβαρότερη αντιμετώπηση στα games που παίζω από το μέσο όρο των gamers, για παράδειγμα θα με δεις από σπάνια έως ποτέ να χρησιμοποιώ τη λέξη «παιχνίδια» για να περιγράψω video games. Δεν λέω ότι είμαι εγώ ο σοβαρός και οι άλλοι χαζοχαρούμενοι σε καμία περίπτωση, απλά it is what it is. Ο καθένας βγάζει ότι γούστα θέλει να βγάζει. 

Το μόνο που θέλω να σημειώσω είναι στο παρακάτω:

13 hours ago, mansa2k said:

Ας πάρουμε το δεδομένο Ν με σχετικά παραδείγματα που θυμάμαι. Ο Aonuma  χόρευε σαν κότα σε ένα βίντεο συνέντευξη γύρω από τους εκπροσώπους των Team Ninja, Koei ενώ προωθούσαν το Hyrule Warriors. O Koizumi και ο director του SMWorld φορούσαν αυτιά και χεριά γατάκιας στην Ε3 που ανακοινώθηκε το παιχνίδι. Οι σχεδιαστές του Splatoon μεταξύ άλλων έδωσαν ένα ολόκληρο ρεσιτάλ μασκαρεμένοι στα παρασκήνια όπου "πυροβολούσαν" ο ένας τον άλλον. Ο Koizumi φορούσε τον cappi στην επίσημη παρουσίαση του NSW. 

Τα Warriors είναι musou games, επομένως βασίζονται στην υπερβολή και άρα χωράει καραγκιοζιλίκι σε αυτά. Ο Mario είναι μια καρικατούρα από μόνος του οπότε και αυτός σηκώνει υπερβολές. Το ίδιο και το Splatoon, μιλάμε ένα δυστοπικό μέλλον όπου τα καλαμάρια έχουν μεταμορφωθεί σε ανθρώπους, αυτό κι αν σηκώνει δούλεμα.

Δεν «σηκώνει» πλακίτσα όμως ο Link ή η Samus. Δεν ξέρω αν μπορώ να στο δώσω να το καταλάβεις πιο καλά, είναι πιο serious games, τουλάχιστον στα μάτια μου.

13 hours ago, mansa2k said:

Γενικώς σοβαροφάνεια και Ν δεν βλέπω πως μπορούν να κολλήσουν. Αντίθετα στην δική μου θεωρία η σοβαροφάνεια είναι για όσους τους εκφράζει ή θέλουν να πουλήσουν πνεύμα. 

Όπως; Στον Kojima αναφέρεσαι; Αν ναι, παρόλο που του έχω σούρει πολλά ο συγκεκριμένος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το δημιούργημά τους, άσχετα με όλα τα υπόλοιπα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...